:mymeka:nerdeyse 3 hafta uğramadın len topice kime kızıyon sen bakimm:1closedeyes:
kajocum yatağın ıcıne ne örtmeyı düşünoyrsun peki?
sen kimsin nan git burdann:roflol:
celen ya ne demek istedin anlamadım ki?
kızlar ben ütüsünü de bitirdim kızımın öyle böyle derken epey bi olmuş yoruldum hastaneye götüreceklerimi de ayırdım battaniyelerin içine bohça yaptım 2 takım hastane çıkışı götürecem şimdilik çantaya yerleştirmedimbi kaç tane daha yıkanacak var onları da hallediyim öyle yoruldum bugün
akşam düğün var arkadaşın ona gitcem kocam da yok ama olsun ondan çok geziyim ben de dimi altta kalmamak lazım
GÜNAYDIN
Kızlar bende geldim neler yapıyosunuz nasılsınız...Benim h.sonum kötü ötesiydi...benneyaptımkiCELEN' İM ALLAH kavuştursun bitanem
teşekkür ederim kızlar..
destinacım saros körfezindeydim..erikli'de.aslında annemler kuşadasında yazlıkta.çok istedim gitmeyi ama bu halimle eşim götürmedikendi ailesinin pansiyonu var eriklide ve yakın diye oraya gittik canım
anammmm kimler gelmişşşşşş, hoşgeldin fatoş, iyice relax oldun mu tatilde
teşekkürederim canımcımmmŞeniz
evet canım.tatil yaradı.çok rahat hissediyorum artık.psikolojimi hazırladım doğuma. sadece zamanı gelene kadar bi problem olmaması için dua ediyorum.ama korkmuyorumhihoyyyt
sende izine ayrılmışsın..hayırlı olsun.şafaklarımız azaldı kaydirigubbakcemile5sen nasıl hissediyosun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?