2008 Ekim Anneleri

görmezden geliceksin kuzum yaptıklarını bizim hormonlar en üst seviyede onlarda erkek ya hani anlamıyolar bazen boşş verrrrr diycen hiç üzülmüycenna.s

kajocum yatağın ıcıne ne örtmeyı düşünoyrsun peki?

hayatım geçen yorgan diken bi tanıdığa gittik. aslında hazır almayı düşünüyodum ama adam anlatınca diktirmek daha mantıklı geldi. altına pamuktan yapılmış ince bi yorgan gibi bişey yaptırmayı düşünüyorum üstünede yine pamukdan yapılmış yorgan yaptırıcam. pamuk hepsinden daha sağlıklıymış hemde daha ekonomik. sadece yorganı 25 ytl ye yapacağını söyledi. altına yaptıracağımızı sormadım o dahada ucuz olur heralde. bence sende yorgancılara bi sor. ama elyaf veya silikon yaptırma onlar bebişi daha çok yakarmış. o yüzden pamukdan yaptırıcamm

sen kimsin nan git burdann:roflol:

vay satışcııı:mymeka: ahanda düzeldiim:CüvCüv:

bizde bu hafta sonu yapıcaktı bu yıkama işlemini ama olmadıbenneyaptımki kocacım b, dahaki gelişinde 10 günlük izne ayrılıp gelşicek ozamana kadar bi sorun olmazsa allah korusun rahat rahat yapalım dedik.ii günlerde kirletin buarada nisanurcumkaydirigubbakcemile5

kocacım gittttiiisenağlama bu seferki tek tesellim 5inde gelicek ve 10 gün bizimle olucakhihoyyyt şafaaaaakkk12senağlama

Herkese Günaydınlar hihoyyyt
Hayırlı ve Güzel bir hafta diliyorum hepinize ve bebişlerinize....kaydirigubbakcemile5
Celencim Allah kavuştursun canım eşine :teselli:
Kızlar benim bu hafta 32. haftam oluyor ve izin zamanım geliyor ne yapsam sizce???:uhm:

günaydınnnhihoyyyt
istanbuldan tekrar aranızdayım ya bu istanbulun orduevleri iyiymiş yeni uyandım odalarda internet var mı diye bi girdim anam hemen bağlandım öle fiş alma derdi filan yok
:sm_cool:çok mutlu oldum çoooooooook:sm_cool:
maşallah iki gündür bi hareketli benim sıpa kaburgalarımda oynanmadık yer bırakmadı
neyse şimdik kahvaltı etmeye incem oğluşla cokacimcoookbi karnımızı doyurup gelelim

herkese günaydıııınnnn:sm_cool:
savulun leyynn biz geldik oğluşumlasüprizzzzz ayın 16 sından beri tatildeydim kızlar.dün gece geldim.giderken haber verecektim ama 2 gün uğraştım siteye giremedim o günlerdekötükedihüso gittiğim yerde de nete girme imkanım olmadı...çooookkk özledim hepinizi yaa..sizsiz bu hayatın anlamı yok vallaaaa.s.
bu arada umarım herkes iyidir..o kadar çok ilerlemişki sayfalar okuyamadım valla.erken doğuran falan olmadı dimiiii..önemli gelişmeler varsa biri bi ara özet geçsin bi zahmetkaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN

Kızlar bende geldim neler yapıyosunuz nasılsınız...Benim h.sonum kötü ötesiydi...benneyaptımkiCELEN' İM ALLAH kavuştursun bitanem

günaydınn:sm_cool:
hoşgeldin photosh nere gittin tatile bakimm:smiley-cool:

bızdıkcan seni çok zorlamıyosa 2-3 hafta daha çalış doğum sonrası iznine ekle daha çok ihtiyacın olcak inan..ama zorlama tabii şikayetlerin varsa daha erkende ayrılabilirsinn..

olcay noldu gene kıı..genemi kocana kızdınn bende çok kızdım dün laf aramızada küsüm konuşmuyomm:dilcikar:

celencim allah kavuştursun canımmm..bu arada çakıl nerde ya 2 gündür yok onun şafağıda

20:teytey:

günaydınnnnnnnnnn.........ahan da izindeyim işte, evimdeyimmmmm, kahvaltımızı yaptık, kocişi yolcu ettik, makinaya çamaşır attık, tv karşısına yattııııkkkk, çalışmayı özledimmmm

teşekkür ederim kızlar..
destinacım saros körfezindeydim..erikli'de.aslında annemler kuşadasında yazlıkta.çok istedim gitmeyi ama bu halimle eşim götürmedikendi ailesinin pansiyonu var eriklide ve yakın diye oraya gittik canım

anammmm kimler gelmişşşşşş, hoşgeldin fatoş, iyice relax oldun mu tatilde

anammmm kimler gelmişşşşşş, hoşgeldin fatoş, iyice relax oldun mu tatilde

teşekkürederim canımcımmmŞeniz
evet canım.tatil yaradı.çok rahat hissediyorum artık.psikolojimi hazırladım doğuma. sadece zamanı gelene kadar bi problem olmaması için dua ediyorum.ama korkmuyorumhihoyyyt

sende izine ayrılmışsın..hayırlı olsun.şafaklarımız azaldı kaydirigubbakcemile5sen nasıl hissediyosun canım?

çok garip ve karmaşık hissediyorum ama hissettiklerimin özeti şu = HEYECANLIYIMMMMMMM :lepi:

Kızım BIZDIK' ım ve DESTİNA' m kime kızabilirim ben tabi ki de kocama...Ama bu sefer fena doğuma da gelmesin istemiyorum ben kendim doğururum oğluşunu da görmesin istemiyorum istemiyorummmmmmmm işte bu sefer düzelirmi bilmiyom acayip kızgınımmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…