Kızım BIZDIK' ım ve DESTİNA' m kime kızabilirim ben tabi ki de kocama...Ama bu sefer fena doğuma da gelmesin istemiyorum ben kendim doğururum oğluşunu da görmesin istemiyorum istemiyorummmmmmmm işte bu sefer düzelirmi bilmiyom acayip kızgınımmmmmmmmmmmmm
oyoyoyyyyyy kıyamam ben sanaaaaaaaa,noldu bidenem neden kızdın sen yine bakiimmmmm
oh bi güzel doydum geldim
anam olcayım noldu sana kıyamama.s. naptı kocişin böle de oğlunu alıp kaçmaya karar verdin hı söle bakıım icabına bakalımklava: klava:
phatosh cum bu arada sende hoşgeldin sayfa yeniden canlanıyo doğum yaklaştıkça tatilciler dönüyoo:sm_cool::sm_cool:
aaa çakılım gözünaydın ize ayrılmışın kalmış ne güzelde 20 güncüğün tadını çıkar e mi??
sen de halennn geziyosun :mymeka:ya sahi herkes döndü de yağmur ankara dönmedi di mi
Aman bırak ÇAKILIM ya anacığım derdi iyi bişey olsalar adladı koca değil gonca olurdu diye koca işte detaylar sinir bozucu ama bu sefer çok kızgınım düzelecek bi durum yok o etrafımda ama artık bi anlam taşımıyo %100 suçlu birini affetmek çokkkkkkkk zorrrrrrrrrrrrr
ÇAKILIM EDHAK' ım tşk ederim gerçekten sağolun ama bu sefer çok sıkkınım oğlumu alıp kaçacam oğluma hiç haksızlık etmemiştim tek pişmanlığım hırsıma engel olmayıp sigara içtim h.sonu 20 tane felan olmuştur heralde şu anda onun pişmanlığı fena bende kendimi affedemiyorum sabahtan beri sitelerde araştırıyorum bu kadar ileri haftalarda bişey olur mu diye ama pek kayda değer bişey bulamadım umarım oğlum iyidir çok pişanım ama yaptım maalesef işin aksi hala canım istiyorrrrr oğlum affet anneni o seni çok istiyor bebeğim
günaydınnnnnnnnnn.........ahan da izindeyim işte, evimdeyimmmmm, kahvaltımızı yaptık, kocişi yolcu ettik, makinaya çamaşır attık, tv karşısına yattııııkkkk, çalışmayı özledimmmm
kızım sana rahatlık batıyor yaw
ÇAKILIM EDHAK' ım tşk ederim gerçekten sağolun ama bu sefer çok sıkkınım oğlumu alıp kaçacam oğluma hiç haksızlık etmemiştim tek pişmanlığım hırsıma engel olmayıp sigara içtim h.sonu 20 tane felan olmuştur heralde şu anda onun pişmanlığı fena bende kendimi affedemiyorum sabahtan beri sitelerde araştırıyorum bu kadar ileri haftalarda bişey olur mu diye ama pek kayda değer bişey bulamadım umarım oğlum iyidir çok pişanım ama yaptım maalesef işin aksi hala canım istiyorrrrr oğlum affet anneni o seni çok istiyor bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?