2008 Ekim Anneleri

oyoyoyyyyyy kıyamam ben sanaaaaaaaa,noldu bidenem neden kızdın sen yine bakiimmmmm

oyoyoyyyyyy kıyamam ben sanaaaaaaaa,noldu bidenem neden kızdın sen yine bakiimmmmm

Aman bırak ÇAKILIM ya anacığım derdi iyi bişey olsalar adladı koca değil gonca olurdu diye koca işte detaylar sinir bozucu ama bu sefer çok kızgınım düzelecek bi durum yok o etrafımda ama artık bi anlam taşımıyo %100 suçlu birini affetmek çokkkkkkkk zorrrrrrrrrrrrr

bi dur kız bi sakin ol, ü %100 suç acaba sana göre mi yoksa hangimizin başına gelse % 100 suç mu kabul ederdik. Yani acaba çok mu hassas davranıyorsun

oh bi güzel doydum geldim
anam olcayım noldu sana kıyamama.s. naptı kocişin böle de oğlunu alıp kaçmaya karar verdin hı söle bakıım icabına bakalımklava:klava:

phatosh cum bu arada sende hoşgeldin sayfa yeniden canlanıyo doğum yaklaştıkça tatilciler dönüyoo:sm_cool::sm_cool:

sen de halennn geziyosun :mymeka:ya sahi herkes döndü de yağmur ankara dönmedi di mi

ÇAKILIM EDHAK' ım tşk ederim gerçekten sağolun ama bu sefer çok sıkkınım oğlumu alıp kaçacam oğluma hiç haksızlık etmemiştim tek pişmanlığım hırsıma engel olmayıp sigara içtim h.sonu 20 tane felan olmuştur heralde şu anda onun pişmanlığı fena bende kendimi affedemiyorum sabahtan beri sitelerde araştırıyorum bu kadar ileri haftalarda bişey olur mu diye ama pek kayda değer bişey bulamadım umarım oğlum iyidir çok pişanım ama yaptım maalesef işin aksi hala canım istiyorrrrr oğlum affet anneni o seni çok istiyor bebeğim

aaa çakılım gözünaydın ize ayrılmışın kalmış ne güzelde 20 güncüğün tadını çıkar e mi??

sağol canımcım ama nası çıkarılır tadı bilmiyorum , hiç evde böyle iş güç yapmadan oturmamışım çok tuhaf geldi..............hava da sıcak ya sabah 5 den beri ayaktayım mirmirmirmir

sen de halennn geziyosun :mymeka:ya sahi herkes döndü de yağmur ankara dönmedi di mi

ben geziyom ama sizleri de ihmal etmiyom:icecream: ama hem bu iş icabı oldu kocişin iki hafta kursu var burda evde tek başıma pinekliceğime kocişle istanbula gelip orduevinde pineklerim dedim hem akşamları da kocişle gezeriz dii mi
:sm_cool:

anacığın çok haklı valla..tuttum bu lafı..ama önce bi sakin ol canım ya.her kavgada böyle düşünürüz.ama sonra sakinleşince herşeyi unuturuz..onlarsızda yapamayız.haklıysan çektir tabi ama öyle doğumda istemiyorum falan biraz ağır değilmi ama ya..canım benim baya üzülmüşsün sen belli:teselli:

günaydınnnn.olcayyyyyyyy canımın içi valla bizim senle kavga anlarımız hep aynı zamana denk geliyoooo.ben de kocişe çok kızgınım.bana diyoki hamileliktendir sen abartıyosun herşeyi.iyiki sığınacak bişeyleri var hamileyim evet psikolojik delü değilizyaa.amaaaaann şu kızım bi gelsin daha onu da gözüm görmiycek gıcık nolcek....:dilcikar:
çakılımmm bol bol dinlen tadını çıkar işi özlemekte neymişşşş.bak bu günleri bulamassınnnnnnnnnnnnnnmirmirmirmir
fatoşcum ne güzel hoşgeldin valla aramızda bikaçkişi iyi olsunda onlara bakarak düzeltelim kendümüzü bari napalım..
olcayım benim de canım çok sigara istiyo ama ona kızıpta kızımı cezalandıramam yapamam ama bi doğurayımm 5 tane birden ağzıma koyup yakıcammm

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

anlamadığım şey, neden kocanıza kızıp da bebeğinizi cezalandırıyorsunuz ki

aman olcayım yazık değil mi derine:CüvCüv: kıs kocişe kızmışın yazık cezasını bebiş çekmiş
canım ben normalde de sigara kullanmıyom zararlarını bilemem hamilelikte ama bi daha içme olur mu:çok üzgünüm:
biraz dozunu kaçırmışın ama ilk defa içtiğin için inşallah bi zararı olmamıştır ama bak bii daha olursa sana da bi klava:klava:

abooooowww kıs ne kızdınız bukadar,bu ne şiddet bu celalkötükedihüso
aman be şekerim ne kendini üzüyon boşveeer,iki gün görmezden gel o anlar hatasını kedi gibi dolanır etrafındakaydirigubbakcemile5, öyle pireye kızıp yorgan yakma düzelir sıkma sen canını bebişleri de üzülüyo bak:teselli:

kısım ne böyle çıkışlar yapıyosun aa üzüldüm şimdii...
bende kısgınım ama valla öyle çoçukları alıp kaççak kadar değilsırnaşık şeysadece kapıyı açmıycak evden uğurlamıycak kadr Çok üzgünüm çoook
he he muhtemelen akşama affederimm:jeyyar:
bak hayatım içinden çıkamıyosan sakince al karşına konuşş olmuyosa yani hemen sesler falan yükseliyosa otur şöyle can damarından vuracak bi mektup yazz..ve ona senii ne kadar üzerse bebeeğinide o kadar gerginlik yaşadığını anlat ama bunu mutlaka anlasın yani sen nasıl sigara içtiğinde pişmanlık duyuyosan oda seni üzdüğünde duysun hem böyle çoçuğu alıp kaçmanı düşündürcek kadar kötü bişiy yapmış olamaz bencee..
ee bide misafirinde gelicek zor işin valla evde başkası varken surat asılmıyokii:sm_confused:

olcayım hafta sonu mu 20 tane içtin yoksa hamişliğin boyunca mı.yapma be kuzummm valla kocişe heeeçç bişeycikk olmuyo işte olan kendine ve meleğine.meleğini düşün bak ben inan evde paket var taaaa hamileliğimden önce kalan ama elim gitmedi aslaa.sıkıntını birirleine anlatarak rahatla ben kardeşime tlfon açıp kafası şişene kadar anlatıyom.o da çekiyo beni zavallı napsınnŞeniz

Herkese tünaydınnnnn:CüvCüv: tatilden dönenler hoşgediniz celencim Allah kavuştursun olcaycım Allah sabır versin çakılım Allah rahatlık versin edhakcım Allah gözünü doyursunsırnaşık şey
ya acayip kasık ağrılarım var adet ağrısı gibi sizce normalmi yoksa doktora gitmelimiyim?? bebeğin harektlerinede dayanamıyorum artık çok sert annesine hiç acımıyo bu çocuk:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…