2008 Ekim Anneleri

eeeeeee nere kayboldu herkes , evde yalnızım zatennnn bi de koca sitede yalnız bıraktınız beni Çok üzgünüm çoook

benim de adet günlerim yaklaşınca oluyor , göğüslerim acıyor, kasıklarımda ağrı oluyor ama sonra geçiyor acaba senin de zamanı mı

gülşencim çok şiddetliyse düşündürücü eğer sancıyla birlikte karnında sertleşmeler oluyosa doktoruna danış mutlaka..

kıs çakıl niye kilo güncellemiyosunuz ulee..
nisa77 celen photosh edhak kajoo bızdık kevser yeni kilolarınızı söylen bakimm ben 14 olmuşumda herkese sarıyommkaydirigubbakcemile

desticim 500 gr daha almışım.9,5 olmuşum 10 olduğu zaman yazacaktım neyse 2-3 gün sonra 10 olurum heralde bu aralar sıkıntıdan homini gırtlağım valla

hayatım ben 1 kilo vermiş görünüyorum tartıda o yüzden güncellemedim :lepi:

benim de adet günlerim yaklaşınca oluyor , göğüslerim acıyor, kasıklarımda ağrı oluyor ama sonra geçiyor acaba senin de zamanı mı

canım adet günlerimde benimde oluyodu normal şiddette ama 2 gündür çok şiddetli sayılmasada yoğun şekilde adet ağrısı var

destinacım öyle kasılma sertlik falan yok ama bebeğin hareketleri acayip canımı yakıyo kasığımdaki ağrıyı çoğaltıyo son ayda bu tür şikayetler aslında normal diye biliyorum ama kismede yok sanırım bendekiler

destinacım ben tatilde 1 kilo almışım:çok üzgünüm:.toplam 10 oldusenağlama .sat a göre 31+6,dr.a göre 33. haftamdayım.hangini istersen yaz.

bu arada iyi ki çalışan biriymişim, ev hanımı olsam kesin 30 kilo alırmışım , sabah beri elim buzdolabında

Canım benimmmmm bende yetişirim sana yakında geçen hafta 12kiloydu benim

bu nasıl bi tatildi maşallahhhh , 2 ay nerdeyse yaw, meraktan çatladık vallaa

tünaydınlarr kocam geldi hihoyyytbu sabah canım hayatımın anlamı çaktırmadım ama çok özlemişim :asigim::sm_cool::sm_cool:

tünaydınlarr kocam geldi hihoyyytbu sabah canım hayatımın anlamı çaktırmadım ama çok özlemişim :asigim::sm_cool::sm_cool:

çaktırmadınmı:1rolleyes:
ulen bi duvarları tırmalamadığın kaldı ..
hadi gözün aydın zavallı kuşlarda kurtuldu komplo teorilerindenn:teytey:

hoşbulduk canlarım iyiyiz yuvarlanıyoz artık 11 falan aldım iyidir bebişim bu hafta sonu dr gitem çalışabikir izni alcam bakalım tatilde 20 lik dişim apse yaptı tüm diş etlerim çekildi kızlar 1 hafta ağrıdan ağladım dra gittim bana antibiyotik verdi istemeye istemeye kullandım bi daha hamiş kalırsam 20lik dişi çektircem acayip bi ağrıymış

evet gelelim sizlere çakılım alış bence de evde oturmaya yoksam şu lohusalık depresyonunda naparsın evden çıkamıycaz zaten uzun bi süre
bıdıkcım destina haklı eğer kendini iyi hissediyosan biraz ddaha çalış bakacak kişi olsa bile kimse yavruna senden güzel bakamaz ben 1 günün dahi hesabını yapıyorum işallah 37. haftaya kadar çalışacam
yağmur biz senden ümidi kestiydik yaa yaz tatilinin başında bi gittin özledik seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…