Herkese tünaydınnnnn:CüvCüv: tatilden dönenler hoşgediniz celencim Allah kavuştursun olcaycım Allah sabır versin çakılım Allah rahatlık versin edhakcım Allah gözünü doyursunsırnaşık şey
ya acayip kasık ağrılarım var adet ağrısı gibi sizce normalmi yoksa doktora gitmelimiyim?? bebeğin harektlerinede dayanamıyorum artık çok sert annesine hiç acımıyo bu çocuk:çok üzgünüm:
gülşencim çok şiddetliyse düşündürücü eğer sancıyla birlikte karnında sertleşmeler oluyosa doktoruna danış mutlaka..
kıs çakıl niye kilo güncellemiyosunuz ulee..
nisa77 celen photosh edhak kajoo bızdık kevser yeni kilolarınızı söylen bakimm ben 14 olmuşumda herkese sarıyommkaydirigubbakcemile
benim de adet günlerim yaklaşınca oluyor , göğüslerim acıyor, kasıklarımda ağrı oluyor ama sonra geçiyor acaba senin de zamanı mı
canlarım ben geldim yazcam birazdan hepinizi çokkkkkkkkkkk özledim
canlarım ben geldim yazcam birazdan hepinizi çokkkkkkkkkkk özledim
gülşencim çok şiddetliyse düşündürücü eğer sancıyla birlikte karnında sertleşmeler oluyosa doktoruna danış mutlaka..
kıs çakıl niye kilo güncellemiyosunuz ulee..
nisa77 celen photosh edhak kajoo bızdık kevser yeni kilolarınızı söylen bakimm ben 14 olmuşumda herkese sarıyommkaydirigubbakcemile
tünaydınlarr kocam geldi hihoyyytbu sabah canım hayatımın anlamı çaktırmadım ama çok özlemişim :asigim::sm_cool::sm_cool:
tünaydınlarr kocam geldi hihoyyytbu sabah canım hayatımın anlamı çaktırmadım ama çok özlemişim :asigim::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?