- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
ya adama çaktımadım yoksa siz herşeyi biliyosunuz zati sizden saklıycam yok ya:1hug:
bu arada kaynanadan talimat gelmiş bundan sonra çiçekleri falan sulamıycakmışz artık tehlikeliymiş:dilcikar:bi o iş kaldıydı karışmadığı
ya adama çaktımadım yoksa siz herşeyi biliyosunuz zati sizden saklıycam yok ya:1hug:
bu arada kaynanadan talimat gelmiş bundan sonra çiçekleri falan sulamıycakmışz artık tehlikeliymiş:dilcikar:bi o iş kaldıydı karışmadığı
sahi lohusalıkta 40 gün dışarı çıkmayacak mıyız :1shok: hadi leynnnnnnnnnn :tomato: ben kanama olayı biter bitmez bi aralık bulup gidip saçımı başımı boyatacam Çok üzgünüm çoook ................
sahi lohusalıkta 40 gün dışarı çıkmayacak mıyız :1shok: hadi leynnnnnnnnnn :tomato: ben kanama olayı biter bitmez bi aralık bulup gidip saçımı başımı boyatacam Çok üzgünüm çoook ................
nasi yanı oğlunu karşısına alıp yapmayınmı demişşÇok üzgünüm çoook
haha kız nisanur allahtan uzaktasın hee sırnaşık şey
Ben de hep öyle diyom biz malatyayı sonlarda tercih ettiydik gelirken de üzüldüydük ama Allah hın hikmeti vardır arada 14 saat olasının bi hayrı:Saruboceq:
sadece annesi de değil teyzeleri de demiş yani kurul toplanıp anlatmış canımsırnaşık şey
hayır çakılım.emzirme döneminde de saçını falan boyatamazsın.sakıncalı aşkım.bırak biraz da doğal kalsın.kocişin seni beğenmiyosa söle...şakkıdı:dance:
yok destinam yaa ben onların inadına yapar gene yaparım şimdiden başlarsak 3 ay olacak off banane özledim zati herüfü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?