2008 Ekim Anneleri

ya adama çaktımadım yoksa siz herşeyi biliyosunuz zati sizden saklıycam yok ya:1hug:
bu arada kaynanadan talimat gelmiş bundan sonra çiçekleri falan sulamıycakmışz artık tehlikeliymiş:dilcikar:bi o iş kaldıydı karışmadığı

sahi lohusalıkta 40 gün dışarı çıkmayacak mıyız :1shok: hadi leynnnnnnnnnn :tomato: ben kanama olayı biter bitmez bi aralık bulup gidip saçımı başımı boyatacam Çok üzgünüm çoook ................

yağmurum geçmişler olsun ben tüm 20liklerimi üniverstede çektirdiydim çok acıyo Allah kolaylık versin ee bebek nasıl bakalım kilo falan ayrıntı istiyoruzzzzz

nasi yanı oğlunu karşısına alıp yapmayınmı demişşÇok üzgünüm çoook
haha kız nisanur allahtan uzaktasın hee sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: emir büyük yerden gelmişşşşşşşşş :roflol::roflol::roflol:

yok canım o kadar da değil yani öyle 1-2 saatliğine işaleini halletmeye çıkarsın tabi ama çalışırkenki gibi olmaz diyom tabi genelde evde geçecek zamanımız malum önümüz kış bebeğiçıkaramıycamıza göre gezmeyede gidemeyiz yoksa 40 gün çıkılmaz diye bişey yok iyi hissedersen çıkarsın tabii

ahanda bende geldim len ekim analarıkaydirigubbakcemile2 hastaneden geliyorum.kan ve çiş verdim.ilaç yazdırdım falan filan.
olacyııımmm kuzuuummm canımıın içiii bende kavga ettim dün kocacımlaaaÇok üzgünüm çoook ağladım ağladım ama baktım ki gidiş saati yaklasıo dayanamadımsenağlama sarıldım allahım onları basımızdan eksik etmesin olcayıımm:teselli: ne demişler kocam bi sinek olsun ama yeterki evde sesi olsuna.s ööle deme tammam:teselli:sen şimdi kızdın ya ondan..
tatilciler hoşgelmişleeerra.s. bidaha bu kadar tatil yaparsanız kızarım:mymeka: nispet yapar gibi:dilcikar:
buarada hastanedeki ebelere sordum.yatağın altına serilen bezi hastane karsılıomus ben prima gibi olanlardan götürcekmişim.2 takım bana 2 takım bebeğe gidicekmiş.bide sıcak su termosu istedi:uhm: emmezse mama yapılabilir dedi

hayır çakılım.emzirme döneminde de saçını falan boyatamazsın.sakıncalı aşkım.bırak biraz da doğal kalsın.kocişin seni beğenmiyosa söle...şakkıdı:dance:

ne kırk günü len zaten 1 hafta sonra topuktan kan alma işi ve muayne için hastaneye çıkıyosun ee bide yarı kırkı derler 15.gün kısa bi çıkılırr..
bende valla öyle bi uzadılarki yakında leman sam taklidi yapabilirimm..
ve ilk beyazımı geçen gün gördüm aynada ben saçlarımı kendi rengiyle kullanıyodum ama artık beyazlar başlamış boyada başlıycak ama ilk etapta gölge yaptırim diyom yaaa..

nasi yanı oğlunu karşısına alıp yapmayınmı demişşÇok üzgünüm çoook
haha kız nisanur allahtan uzaktasın hee sırnaşık şey

Ben de hep öyle diyom biz malatyayı sonlarda tercih ettiydik gelirken de üzüldüydük ama Allah hın hikmeti vardır arada 14 saat olasının bi hayrı:Saruboceq:
sadece annesi de değil teyzeleri de demiş yani kurul toplanıp anlatmış canımsırnaşık şey

kızlar ederemitee bir ara dra gittim tabi ultarason ölçümleri aleteen alete farklılık gösteriyor bir kaç gün geriden geliyodu ozaman bakayım dua edin bu hafta sonu görcem bebişimi inşallah kızlar haca yada umreye gidecek tanıdığınız varsa orda bi ot varmış doğum sancınız tutunca o çiçeği suya koyuyomuşunuz o açıldıkça doğum kolay oluyomuş bide rahim açılıyomuş ben 11 kilo aldım kızlar elim ayağım şiş hergün artık

haden ben kısa süreliğine kaçanzi.komsuya inicem kaave içmeye.sayfalarıda cok kıllatmayın bak çakarım haaa..oku oku bitmio len.

destina bancede boya işine girme sonra çok zor oluyomuş dedğin gibi gölge beyaları kapatmak açısından daha kullanışlı ve daha uzun gidiyomuş şimdilik bende yok çok şükür

şakkıdı genel kurur kararıyla nisanurun çiçekler artık sulanmıyo

ee yağmur çiçek açmaz da solarsa noluyomuş bebişin iyidir merak etme 1-2 günün lafı bilem olmuyo bu işlerde her bebeğin gelişimi farklı sonuçta

hayır çakılım.emzirme döneminde de saçını falan boyatamazsın.sakıncalı aşkım.bırak biraz da doğal kalsın.kocişin seni beğenmiyosa söle...şakkıdı:dance:

beğenmeyecek kocanın canına okurum , haddine mi düşmüş ben ggibi dünya tatlısı kadını beğenmemek :lepi:

yok destinam yaa ben onların inadına yapar gene yaparım şimdiden başlarsak 3 ay olacak off banane özledim zati herüfü

vay vay kendine güvenin bu derecesi ha aferin sana yıldızlı peki veriyorumkaydirigubbakcemile5

destinacım ben de gölgee ile kullanıyorum arada röfle , boya çok sıkıntılı iş, bi röfle yaptırıp 4-5 ay kullanıyorum bi de dip yaptırıyorum sonra 1-2 ay da öyle gidiyor çok sıkmıyor saçı da çok yıpratmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…