2008 Ekim Anneleri

olcaydcım muhabbete daldık sana üzülüyorum yaa niye böyle uzatıyonuz yaa boşver birz oluşuna bırak zor ama takmamaya çılış şu kocanı telii versen de bi de biz mi konuşsak kk olarak:mymeka::jeyyar:

ya evet olcayım canım ya.üzülme.kocişin kızdırdıysa biz varız.seni doğurturuz sitedekiler olaraktan merak etme.şaka bi yana canım sıkma canını.unutma bebişin de senden etkileniyo.lütfen ne kendini ne de bebişini üzme.düzelir her şey sen canını sıktığınla kalırsın

DESTİNA' m canım benim zaten paso konuştuk h.sonu cmt gecesi hiç uyumadık o bebişi düşünüyor zaten hatta beni düşünmediği kadar bebek doğduktan sonra herşey daha güsel olacakmışmış bilmem neymiş aman zırlavadı durdu bende oğlanın elinde sihirli değnek yok evliliğimizi kurtaracak dedim ama gerçekten çok kızgınım DESTİNA' m şimdi etrafımda dönüyo olması felan filan inan bana önemi yok oğlanla az önce yürüyüşe gidip geldim söylemedim bile bu arada şekerim tavan yaptı sabah 164 çıktı iyi değilim canımcım ya hatasını anladı ama hatasını sindiremiyorummmmmmmmmmm

kızlar benim teşekkürlerim çıkmıyo bugün nedennnnn??? teşekkür butonuna basıyorum ama görünmüyor

görünüyomu diye sana teşekkür ettim çakılım benmki görünüyo kaydirigubbakcemile2

olcaycım hatasını anlayıp ona göre davranıyo işte ne güsel bence haklı oğlun bi gelsin herşey çok daha iyi olcak evet onların ellerinde sihirli değnek varr ona bakıp bakıp sana bu mucizeyi taşattığı için eşine tekrar tekrar aşık olcaksınn..
hem çatladık artık bu kadar kızdırcak ne yaptı kızz.

haıyırlı haberle gel işallah nisacım
evet olcay ya çatladık bizden laf çıkmaz hadi bi ip ucu

hayırlı haberlerini bekliyoruz nisacıma.s.
şimdilik ben de kaçıyorum kızlar.biraz işim var evde.sonra geliriz oğluşumla yine.kaydirigubbakcemile2

ben de kaçıyom kızlar acıktım bi ara benim kaynanın ördüklerini de çekerim ben pek hoşlaşmadım acaba gelin gözüyle baktığımdan mı bilmiyorum bakalım siz ne diyceniz tabi ellerine sağlık

Kıslar hepinize gerçekten çok ama çok tşk ederim iyiki varsınız ben hepinizi çok seviyorum hepiniz benimle ilgilendiniz.Ama baya ince bi konu o yüzden boşverin söylediklerinin doğruluk payını içimde araştırdığımdan da kendi kendime konuştuğumdan da kopuğum anlayacağınız...Geçer mi bilmiyorum geçmezse nolur onuda bilmiyorum neyse bakalım hayırlısı neyse o olur artık...

olcayy bak kendine yapıyosun.yazık değil mi canına.bak şekwerin de tavan yapmış.ya bu kadar sinirlendirecek naptı cidden merak ettim.ama lütfen üzülme

ya kızlar öğle yemeğinizde ne var?fikir verin bana ne yapsak da yesek ki?valla acıktık ama sıcaklardan da ağır bişi yemek istemiyorum.hadi hadi söyleyin neler döktürdünüz?

ya kızlar öğle yemeğinizde ne var?fikir verin bana ne yapsak da yesek ki?valla acıktık ama sıcaklardan da ağır bişi yemek istemiyorum.hadi hadi söyleyin neler döktürdünüz?

valla söyleyim de iştahını kapatıyım kaydirigubbakcemile3 ben bu öğleni yoğurt ve etimekle geçiştirmeyi düşünüyorum , çünkü sabah beri gidip gelip atıştırıyorum bişeyler cokacimcoook son 3 haftada 10 kilo almak istemem ....yoksa gidişat bu doğrultuda :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…