- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
ee uzun zamandır yeni evli üst komşudada icraat yokk..sıcaktan kimsenin hali kalmamış garii..
beğenmeyecek kocanın canına okurum , haddine mi düşmüş ben ggibi dünya tatlısı kadını beğenmemek :lepi:
kısım ne böyle çıkışlar yapıyosun aa üzüldüm şimdii...
bende kısgınım ama valla öyle çoçukları alıp kaççak kadar değilsırnaşık şeysadece kapıyı açmıycak evden uğurlamıycak kadr Çok üzgünüm çoook
he he muhtemelen akşama affederimm:jeyyar:
bak hayatım içinden çıkamıyosan sakince al karşına konuşş olmuyosa yani hemen sesler falan yükseliyosa otur şöyle can damarından vuracak bi mektup yazz..ve ona senii ne kadar üzerse bebeeğinide o kadar gerginlik yaşadığını anlat ama bunu mutlaka anlasın yani sen nasıl sigara içtiğinde pişmanlık duyuyosan oda seni üzdüğünde duysun hem böyle çoçuğu alıp kaçmanı düşündürcek kadar kötü bişiy yapmış olamaz bencee..
ee bide misafirinde gelicek zor işin valla evde başkası varken surat asılmıyokii:sm_confused:
kıslar ben çıkıyom nst ye gidecez kızımla.yarın sonucu dr amcasına vercez.hepinizi öpüyorum.
ya kızlar öğle yemeğinizde ne var?fikir verin bana ne yapsak da yesek ki?valla acıktık ama sıcaklardan da ağır bişi yemek istemiyorum.hadi hadi söyleyin neler döktürdünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?