2008 Ekim Anneleri

sorma çakılım.bana kalsa ben atıştırıyorum ama dedim ya bizim ev ahali birazcık naneli.o yüzden yemek yapmak zorundayız.canım da çok sıkılıyo.şimdi bi yere çatacam diye korkuyorum.neyse ben gider akşama görüşürüz hatunlar

benmde aclıktan basım dönüo haakafamçokkarıştı allah kimseyi aclıklan terbiye etmesin:Saruboceq: eylülcüm benm menüdede haslanmıs tavuk(bıdıcık) corba az makarna ve yoğurt var.sonrada meyveeecokacimcoook üff feci acıktım:1rolleyes: gidemde yemek yiyem.akşamada bamya var:dance: destinanın bamyasını yiyiceeemmm:jeyyar::jeyyar:

yeme ulennn:mymeka:senağlama

ben de bi tabak üzüm yedim ama ıı-ııhhhh..kesmedi:1no2:
bikaç gündür iştahım açıldı.gözümün önünden yiyecekler resmi geçit yapıyo sanki ..napcam ben yaa:uhm:

Ya kızlar benim bugün hep misafirim geldi şansıma herkesler gelmiş oku oku bitmiyor yaa

Olcayım yapma bitanem benim adım sitede resmen sigaracıya çıktı ama günde beşi geçmedim o da sadece bi kere oldu doktorlar en fazla dört diyor bak canım karşına alıp konuşmak belki zordur ama o anlamadıktan sonra yaptığın herşey boşa gider hele ki bebeğini boşa zehirleme eşlerin hiç umrunda olmuyor valla farklı yöntemler bul sen bir terazisin ve bu kadar kendini koyuverme canım sıkı dur biraz kafana takma o kadar

Canım benim annemle babam gidecek bu ay sonu Ramazan umresine yengemde hamile onunla bana getirecek ama istersen sana kargoyla atarım sorun değil ama sanırım ben normal değil sezeryanla yapacağım doktorum öyle demişti bakalım Çarşamba gideceğiz doğum tarihi falan isticem nasıl olcak nerde olcak öğreniriz inşallah

bızdıkcım gerçekten gönderirmisin canım ya allah ne muradın varsa versin demen bile yetti bende bu hafta dra gitcem normal derse sana yazayım olurmu canım

iyiyiz canım sen nassıınn..
kaydirigubbakcemile5

eh işteen destinacım sıcaklarda çok zorlanıyorum tansiyonumda tuz biber oluyor tabikii cuma günü izne ayrılıcam hayırlısıyla rahatlıycam inşallah....birdeee çok ağırlaştım galibaa ödem çok oluyor yürüyemiorum bazen PENGUEN gibi geziniyorum kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun yadecim
uyudum uyandım çook açım evde bişey de yok taşımaktan korktuğum için de alışverişe çıkmadıydım herüf öğlende beri uyuyo yaff

bızdıkcım gerçekten gönderirmisin canım ya allah ne muradın varsa versin demen bile yetti bende bu hafta dra gitcem normal derse sana yazayım olurmu canım

Allah razı olsun canım neden göndermiyim zaten en az iki tane alacak ve yengem ikiz %100 sezeryan olmasada o öyle istiyor benimde hemeh hemen aynı gibi bakalım birini de sana atarım ne olacak yeterki işimize yarasın dur bi ara toparlıyım normal doğum için doğumda kolaylık ve rahatlama veren duaları yazayım sizlere

Olcayım canım naber nasılsın neler yaptın sesin çıkmıyor kızım kimbilir sende benim gibi ne detayları kafana takmışındır Allah bilir dünyada bebeğimden başka kimsem yok diyip ağlıyorsundur bitanem bak bi söz var akıllı olup dünyanın derdini çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin biraz hayata dünyaya delice çılgınca bakmak lazım amaaaaan be deyip en önemli saydığın şeyleri bile yeri gelip yok sayabilmelisin hayata bakışını değiştirebilmelisin yoksa bu hayat geçmez ve inan bana hiçbirşey senden daha değerli değil ama yeterki kendine önce sen değer ver ve asla kendine acıma kendine saygı duymalısınki eşinde sana saygı duysun kendine değer verip ben iyiyim güzelim deyip kendini birgün şımart bak eşinin yanında nasıl kabul edecek bunu tamam mı bitanem üzülmek yooooooooooook

bızdıkcım bu konuda sana kesinlikle katılıyorum, hatta şunu da belirtiyim, eşime kızarsam hayata küsmem , hayatı ona zindan ederim :) bunun için de birazcık önemsemez davranmak yetiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…