ya kızlar öğle yemeğinizde ne var?fikir verin bana ne yapsak da yesek ki?valla acıktık ama sıcaklardan da ağır bişi yemek istemiyorum.hadi hadi söyleyin neler döktürdünüz?
bu kadarcık mı?ya kızlar bizim ahali kalabalık ve naneli.o yüzden yemek söyleyin bana.fikir olsun
benmde aclıktan basım dönüo haakafamçokkarıştı allah kimseyi aclıklan terbiye etmesin:Saruboceq: eylülcüm benm menüdede haslanmıs tavuk(bıdıcık) corba az makarna ve yoğurt var.sonrada meyveeecokacimcoook üff feci acıktım:1rolleyes: gidemde yemek yiyem.akşamada bamya var:dance: destinanın bamyasını yiyiceeemmm:jeyyar::jeyyar:
yeme ulennn
ÇAKILIM EDHAK' ım tşk ederim gerçekten sağolun ama bu sefer çok sıkkınım oğlumu alıp kaçacam oğluma hiç haksızlık etmemiştim tek pişmanlığım hırsıma engel olmayıp sigara içtim h.sonu 20 tane felan olmuştur heralde şu anda onun pişmanlığı fena bende kendimi affedemiyorum sabahtan beri sitelerde araştırıyorum bu kadar ileri haftalarda bişey olur mu diye ama pek kayda değer bişey bulamadım umarım oğlum iyidir çok pişanım ama yaptım maalesef işin aksi hala canım istiyorrrrr oğlum affet anneni o seni çok istiyor bebeğim
kızlar ederemitee bir ara dra gittim tabi ultarason ölçümleri aleteen alete farklılık gösteriyor bir kaç gün geriden geliyodu ozaman bakayım dua edin bu hafta sonu görcem bebişimi inşallah kızlar haca yada umreye gidecek tanıdığınız varsa orda bi ot varmış doğum sancınız tutunca o çiçeği suya koyuyomuşunuz o açıldıkça doğum kolay oluyomuş bide rahim açılıyomuş ben 11 kilo aldım kızlar elim ayağım şiş hergün artık
iyiyiz canım sen nassıınn..
kaydirigubbakcemile5
bızdıkcım gerçekten gönderirmisin canım ya allah ne muradın varsa versin demen bile yetti bende bu hafta dra gitcem normal derse sana yazayım olurmu canım
bızdığım çok sağol ben bi ara sana adresi yazarım canım çooooooooooooooook teşekkürler canım benim
Yalnız canım söyliyim Allah nasip ederse Ekim1-4 arası muhtemel gelişleri yani bayramdan sonraya sabredeceksin ona göre anlaşalım doğurmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?