2008 Ekim Anneleri

Kızlar bugün yoğun geçti yarın daha daha yoğun olacak hatta şöyle diyim iki günlük bir iş güç toparlamam gerekiyor doğum izni öncesi iş bırakmak istemiyorum kimseye aslında ben bırakacak adam değilim de iş çıkardılar anlayacağınız gideceğimi duyunca millet offf hayırlısıyla bi ayrılıyım hoş evimde int te yok nasıl yapcam onuda bilmiyorum o ayrı bir dert neysem hepinizi öpüyorum Herkese iyi akşamlar:a015:

bızdıkcım bu konuda sana kesinlikle katılıyorum, hatta şunu da belirtiyim, eşime kızarsam hayata küsmem , hayatı ona zindan ederim :) bunun için de birazcık önemsemez davranmak yetiyor :)

o da benim yöntemlerimden biri Çakılım mesela benim uykumu kaçıracak bir hareket yaptıysa ki benim kafama bişey takıldı mı hemen başım ağırır sabaha kadar bende bi şekilde onu uyutmam haram olur uyku eee etme bulma dünyası yaptığım şeylerin en önemlisi yastığımı koltuğumun altına almak hemen peşime düşüyor ama o yaptı mı bu hareketi ben peşine düşmüyorum ve öteki odalarda uyuyamayıp süt dökmüş gibi geri geliyor haaaa bişey daha onu cezalandırmanın en iyi yolu ona onun sana davrandığı gibi davran önemseme ve ilgilenme başında dik olsun

bızdıkcım bu konuda sana kesinlikle katılıyorum, hatta şunu da belirtiyim, eşime kızarsam hayata küsmem , hayatı ona zindan ederim :) bunun için de birazcık önemsemez davranmak yetiyor :)

aynen canım bende öyleyim..acayip bi şekilde küllerimden yeniden doğuyorum kızgınken..hatta bazen çok ileri gidebiliyorum..tipik bi akrebim.kesinlikle intikamımı alırım..beni üzen kim olursa olsun hayata küsmem..olcaycım umarım daha iyisindir.problem büyük gibi duruyo ama lütfen önce kendini ve bebeğini düşün canım..bırakma kendini sakına.s.

olcay yazdıklarımızı okumuyor ki, sanırım çıktı siteden , neyse inşallah çabucak barışırlar

kızlar bu avatarımdaki bebişin bugün doğumgünü..çok yakın arkadaşımın kızı.Ece'miz bugün 1 yaşına giriyo..hamilelikti,doğumdu,dişi çıkıyodu,emekliyodu derken 1 yıl geçmiş bile..Allah'ım inşallah bizede bu güzel duyguları yaşatır.bebişlerimize doğumgünleri yaparız..şöyle kalabalık a.anneler,b.annelerle ve tabiki bol mamalı,börekli çörekli...oyyyyy oyyyy oyyy yine hayallere daldım:1rolleyes:

avatardan belli zaten bol bol mamalı börekli çöreklii:roflol:

:roflol::roflol:
orada çok küçük bide..şuan bi görseniz bacakları michelin lastiklerindeki maskot gibi 3-4 boğum..kilosunun çok üstünde..ama sadece anne sütüyle böyle oldu.mamaya bile yeni yeni geçtiler tombik diye...oyy yerim ben onu yaa..inşallah benim sütümde yarar tosun gibi olur oğluşumsırnaşık şeysırnaşık şey

selam kızlar nabersiniz ya bu kaynanamı ben napim klava:karı eşimin beynine öyle bi girmişki hasret giderecektikyerimseniben adama diyorum bişey olmaz o da ne diyo sakat olabilirmiş anasını lafı işte yaparsanız çocuk sakat olur demiş manyak yaa enyse adamı ikna ettim bilimsel olarak bu sefer de dikkatini toplayamadı bebeğe saygısızlık gibi oluyomuşş off biz jübileyi yaptık herhalde:roflol:

demekki bu şekilde düşünen tek benimki değilmiş :roflol:

nisanur hani örgülerin fotosunu çekecektin bize

ya kaddına sinir oldum ya hepsini çekmeceye bastım bi de bi sürü laf etmiş ben 2 aydır falan hiç arayıp konuşmuyorum eşimin ailesiyle ve kafam çok rahat teyzeleri falan beni suçluyomuş eşim de sen kötü oluyosun suçlanan sen oluyosun ne diyeceğimi bilemiyorum diyor off bana yaptıklarıın hepsini untuttular eşim bile ne yaptılarki diyo ben anlatmaya başlayınca da sen haklısın doğru ama unut artık diyor o da benim aileme karşı soğuyomuş ben böyle yaptıkça ne bileyim

kimse yok bari gidim kocişimin yanına şöyle gelseydiniz de kaynana dedikodusu yapaydık nolurdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…