- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
ya kaddına sinir oldum ya hepsini çekmeceye bastım bi de bi sürü laf etmiş ben 2 aydır falan hiç arayıp konuşmuyorum eşimin ailesiyle ve kafam çok rahat teyzeleri falan beni suçluyomuş eşim de sen kötü oluyosun suçlanan sen oluyosun ne diyeceğimi bilemiyorum diyor off bana yaptıklarıın hepsini untuttular eşim bile ne yaptılarki diyo ben anlatmaya başlayınca da sen haklısın doğru ama unut artık diyor o da benim aileme karşı soğuyomuş ben böyle yaptıkça ne bileyim
aaaa çakılım geldi hoşgeldin
kız resmen adamın bilinç altına girmiş ya kendileri yapmıştır dedim eşim yok yapmamışlar dyo inanabiliyon mu oğlunu cinsel hayatını anlatmış resmen
ya kaddına sinir oldum ya hepsini çekmeceye bastım bi de bi sürü laf etmiş ben 2 aydır falan hiç arayıp konuşmuyorum eşimin ailesiyle ve kafam çok rahat teyzeleri falan beni suçluyomuş eşim de sen kötü oluyosun suçlanan sen oluyosun ne diyeceğimi bilemiyorum diyor off bana yaptıklarıın hepsini untuttular eşim bile ne yaptılarki diyo ben anlatmaya başlayınca da sen haklısın doğru ama unut artık diyor o da benim aileme karşı soğuyomuş ben böyle yaptıkça ne bileyim
selam arkadaslar.......................
evet canım ben de çok düşünüyorum da sıcaklardan tırdıyorum bi de kalın ip iyice ter basar diye göze alamadım bi türlü
hos bulduk cakıltasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?