2008 Ekim Anneleri

kız resmen adamın bilinç altına girmiş ya kendileri yapmıştır dedim eşim yok yapmamışlar dyo inanabiliyon mu oğlunu cinsel hayatını anlatmış resmen

aman be boşver nisanurcum hepsi aynı düşünüyo, ben de eleştirince benimki diyodu bende senin ailenden soğuyom seninkiler böyle yapıyo diye, hepsi düz mantık çalışıyo hayatım bunlar, on off düğmesi de yok ki kapatsak, gerçi ben hala benimkinin off düğmesinin nerde olduğunu arıyorum :roflol:

kız resmen adamın bilinç altına girmiş ya kendileri yapmıştır dedim eşim yok yapmamışlar dyo inanabiliyon mu oğlunu cinsel hayatını anlatmış resmen

:roflol::roflol:kaynanan sen doğuraana kadar rahattttt rahattttt uyuyacak :roflol:

hayatım erkekler çocuk gibiler, ailelerinin yanlışlarını bilirler görürler ama senin söylemen batar onlara hemen müdafaya geçerler, yok sizinkiler de şöyle yapıyo , yok onlar çok mu dört dörtlük ama ben katlanıyorum falan filan .........takma boşver..............ama ben resimleri istiorum :)

peki hadi senin için kalkıyorum ve çekyorum
yok zaten eşim hiç beni ezdirmez onları da müdafaa etmez o da üzülüyo tabi böyle olmasına kavga falan etmiyoz böyle meselelerden çok şükür onların istediğini yapmıyoz yani

evde oturmakla vakit geçmiyo, kızıma bişey örsem mi diyorum , ne biliyim bir yelek ya da hırka gibi bişey , oyalanmış olurum, zaman daraldıkça günler uzuyor sanki

allahtan benim de böyle dertlerim yok, eşimin annesi ve babası bir trafik kazasında vefat ettiler ( nur içinde yatsınlar ) biz henüz 11 aylık evliydik

evet canım ben de çok düşünüyorum da sıcaklardan tırdıyorum bi de kalın ip iyice ter basar diye göze alamadım bi türlü

doğru söylüyon hamarat bi komşum var memleketten gelince bi öğrendim tatile gitmiş yolunu bekliyom gelsin de ondan şöyle güzel bi model alacam baştan beri hep battaniye örmek istiyorum bakacam artık

ozaman cakılım al 2 kilo şeftaliyi bi güzel soy içindeki kırmızı bölümü kazı.tencereye dilimle.üzerine 1+1,5 kilo şeker dök ve sabah kadar beklet.sabah onu ööle kaynat sonra süz.süzdüğünü bidaha azıcık kaynat ama sürekli karstır ki dibi tutmasın.sonra mnik minik kavanozlara koy.kısında bebeğine acarsın taze taze hem.ooohh miisss gibi şeftalili mamaaaa:)) ben azönce bastım şekere de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…