- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
ozaman cakılım al 2 kilo şeftaliyi bi güzel soy içindeki kırmızı bölümü kazı.tencereye dilimle.üzerine 1+1,5 kilo şeker dök ve sabah kadar beklet.sabah onu ööle kaynat sonra süz.süzdüğünü bidaha azıcık kaynat ama sürekli karstır ki dibi tutmasın.sonra mnik minik kavanozlara koy.kısında bebeğine acarsın taze taze hem.ooohh miisss gibi şeftalili mamaaaa:)) ben azönce bastım şekere de:)
napıyım yazılarınızı takıp edıyorum ama yazmıyorum sızın yazdıklarınızı sonra goruyom neden acaba
hayırdır celen pek hamarat gördüm seni söylemesi ayıp ben de 4 kiloluk şeftaliden reçel yaptım geçen hafta
hamarat hatun , yapıyım valla iyi fikir a.s.
bana bu fikri diyetisyenim verdi.biraz bollasınca mürdüm eriğinden yapıcam özellikle sööledi.o bana recel tavsiye etmedi nisanurcum.taneli olduğu için.bende marmelat yapıyorum.ezilicek ya.ek gıdaya gecişte içine biraz bebe bisküvisi kırarım belki birazda süt mmmm ben kendim yerim onu beeecokacimcoook
Herkese Hayırlı sabahlar gününüz aydın gönlünüz şen olsun inşallah kaydirigubbakcemile2
Ben güne kötü başladımsenağlama sonunu Allah hayıra çevire eşimi bugün hiiiiiç sevmiyorum beni çook üzdüsenağlama
Bu Ekim babaları Öküzleşmeye başladı gene:mymeka:
Günaydın kızlar.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?