2008 Ekim Anneleri

hayırdır celen pek hamarat gördüm seni söylemesi ayıp ben de 4 kiloluk şeftaliden reçel yaptım geçen hafta

hamarat hatun , yapıyım valla iyi fikir a.s.

napıyım yazılarınızı takıp edıyorum ama yazmıyorum sızın yazdıklarınızı sonra goruyom neden acaba

sitede var bişey bugün, bir önceki sayfayı kontrol etmek zorunda kalıyorum yoksa yazılanları atlıyorum ....................neden yazmıyorsun sadece okuyorsun, katılsana sen de

hayırdır celen pek hamarat gördüm seni söylemesi ayıp ben de 4 kiloluk şeftaliden reçel yaptım geçen hafta

hamarat hatun , yapıyım valla iyi fikir a.s.

bana bu fikri diyetisyenim verdi.biraz bollasınca mürdüm eriğinden yapıcam özellikle sööledi.o bana recel tavsiye etmedi nisanurcum.taneli olduğu için.bende marmelat yapıyorum.ezilicek ya.ek gıdaya gecişte içine biraz bebe bisküvisi kırarım belki birazda süt mmmm ben kendim yerim onu beeecokacimcoook

hehehe kim yemez onu , valla ben de sütlü tatlıları çok seviyorm, sanırım bebişe mama yaparken biraz da kendime yapacam, doğum sonrası kilo vermek şööle dursun alacaz galiba biz

ben yatanzi ciciler.sabahın 7 sinden beri ayaktayım.mıçım yer görsün azıcık.hatta döşek görsün.gözümden uyku aktı lenmirmirmirmir
ya bunuda koymuslar buraya harbi canı cekio insanın haa:mymeka: hoop alooo site yöneticileri hamile var aranızda loo:mymeka:
neysem haden ii geceler cok öptük sizi ve bebişleriŞeniz

ay zaten sen bebişe mi diyodun ben o reçeli doğana kadar bitiririm doğru biz ek gıdaya geçerken kış olcak yapılabilir teşekkürler
bu arada celecim bu eş durumu tayinleri belli oldumu abim istediydi sabahtan beri içıyom bi ses yok sitede bugün açıklanacaktı

ben de nerdeyse 335. kez die hard 3 izleyim dedim ama benim de uykum geldi , uyumaya çalışıyım bari , iyi geceler hepinizeeee

günaydınna.s.
uyuyamadım bugün.sbah 5 den beri uyanığım.6 ya kadar yatakta kıvrandım.kalktım sonra napıyım..ıkı gun gıremedım sıteye.pazar annemdeydım dunde evde iş güç uğraştım. kızımın tüm cicilerinı yıkadım,ütüledim teyzelerii sonra da cantasına yerleştirdim.a.s
kendı cantamı da hazırladım ve koydum kenara.odaya girip cıktıkca görüp daha da bır heyecanlanıyorum vallahiilaelaelaelaelae
en azından ıcım rahat etti artık ya "daha cantam bıle hazır değil" dıye kızıyordum kendıme.
ya bişi sorcam sız eşyaları neye koyup götüreceksınız?ben valıze koydum kendı esyalarımı.kızınkileri de kendı kucuk cantasına. bıde yanımızda portbebeyi götürücez.çok mu abartmışım ya kociş abartmışsın dedi dee:icecream:

tatıl faslı bıttı artık demek,,tıpışş tıpışş donuyo herkess.naniknanik

hadı bakimmm uyanın canım sıkılıooohihoyyyt

ahanda ben geldim.günaydın herkeseekaydirigubbakcemile2 cok acız hemen mama yiyelim gelelim.
cıtırım hadi allah güle güle kirletmeyi nasip etsin inşallah.bende valiz türü bi el cantası aldım eşyaları koymak için.şimdilik planım her ikimizinkileri ona koymak.tabi benden yer kalırsa kızımakaydirigubbakcemile3

ayrıca bugun site anamızı ağlatıcağa benzio.gene data error mu ne o cıkıo:mymeka:

saol celencım valla ınsan asarken falan bır tuhaf oluyor.ılk kezz asıyorummbebişimin kıyafetlerını dıye duygusala bağladım gormelıydınıznaniknanik
(bundan sonra sayısını unutucaz gercı hergun camasır,hergun camasırr:icecream:)

yaa celen ben bıldiinn valize koydum valla ya ole el cantası fılan da değell hakaydirigubbakcemile3
acaba kızın cantayı iptal edıp onunkılerı de benım valıze mı koysam ???:uhm:,akıl verın bana ya.

günaydınn:sm_cool:
çıtırcım tatilemi gidiyon iki ayrı çanta:mymeka:
ikisinide aynı çantaya koy tabi taş çatlasın iki gün kalıcan oda sezeryan olursa sen normal düşünüyodun 1 gün kalıp çıkacaksın gereksiz eşya götürmee.:1hug:

tamamm yaff:1closedeyes:
bır valızemı koyayım şimdi hepsını.öle koyabıleceğim başka cantam yok ya benım.:bbo:

Herkese Hayırlı sabahlar gününüz aydın gönlünüz şen olsun inşallah kaydirigubbakcemile2
Ben güne kötü başladımsenağlama sonunu Allah hayıra çevire eşimi bugün hiiiiiç sevmiyorum beni çook üzdüsenağlama
Bu Ekim babaları Öküzleşmeye başladı gene:mymeka:

aa olcay sanamı devretti bayrağı ..
üzülme bakimm naptı güselimbenneyaptımki

Evet bana devretti bu kadar işim var offfffff ya varya için temiz olsun Allah büyük ben Yaradanıma güveniyorum o çekicek ceremesini bu arada hikaye uzun boşver Destina zaten birazdan işime başlicam hiçbişey yazamam size tekrar

günaydınn kızlarr ben daha hiç bişey hazırlamadım kendime gecelik bile almadım:1no2::1no2:bu hafta izne ayrılıyorum..herşeyi tamamlıycamm...bebeğin bir kaç takımı battaniyeleri hazır gerisi yok....bu ay büyük alışveriş gerekiyor bizeee

a.s.günaydınnn
ben geldim kızlar bugün erkenciyim valla hastaneden geliyom şimdik celene özendim oda istanbuldayken ha bire hastaneye taşınıyodu valla bize de çok yakınmış hastane bugün bi siftah yapıım dedim:jeyyar:
valla dr a ölesine geldim de diyemiyom ya sancılarım oluyo filan diye salladım napıım:jeyyar:
oğluşum boşuna kaburgalarımı tekmelemiyomuş başı aşağıya inmiş ayaklar yukarda olunca tabi olan benim kaburgalara oldu suyu kilosu vs. normal dedi erkek olduğunu da tasdikledisositosositosositososito
kan ve idrar da verdim bakallım 11 buçuk ta çıkcakmış sonuçlar inşallah onlar da temis çıkar da rahatsositososito ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…