2008 Ekim Anneleri

çakılım nerdesin kız izne ayrıldın diye horul horul uyuyon dii mi halakaydirigubbakcemile5
bak geri sayım 19 dii mi valla bu aralar gezme davasına çok sayamkaydirigubbakcemile5adım da seni şaştıysa benim sayım düzelt emi:uhm:

hadi gözünaydın gezentii kaçkil olmuşş:uhm:

hadi gözünaydın gezentii kaçkil olmuşş:uhm:

ya destinam valla bende dr dan çıktıktan sonra aynı soruyu sordum kendime dr kilosu normal deyince şaşkoloz ben -tatlicadiarzu-insan bi sorar dii mi kaç kilo diye 3 hafta önce 1200 dediydi dr şimdik 1700-1800 olmuştur herhalde

günaydınlar herkeseee!!!!
hepimiz için hayırlı bi gün olur inşallaha.s.
edhakcım gözün aydın canım

ya istanbullular size bişey sorcam bu istanbulda giyim pazarı var mı valla izmirde hatay pazarına gidemedim içimde kaldı burda vaktim bol daha iki hafta burdayım bi yer de bilmiyom öğretin bana gezilcek alıveriş yapılcak yerleri lütfenn:Saruboceq:
akşam cevahire gittim ama canım çıktı kocacım yakın dedi yürüyelim dedik orduevinden cevahire kadar yürüyünce o 6 katı gezcek enerjim kalmadı valla

hangi yakadasın canım?

canımcım pazar derken semt pazarlarını kast ettin sanırım.ben en beğendiklerimi yazayım sana

Yeşilköy/çarşamba pazarı
Fındıkzade/cuma
Kadıköy/salı(anadolu yakası)
Bakırköy/cumartesi
Etiler/perşembe....bi ara kaldırılmıştı ama çoktandır gitmiyorum.
Beşiktaş/c.tesi (sanırım sana en yakını bu)

şuna bak ülee garının bilmediği pazar yokk...seni gezenti senii.

Günaydın kızlar edhakcım gözün aydın çtırcım bence de tek çanta götr ben kızımınkileri bohça yapım battaniyesinin içine çıkarken giyeceklerimi de portbebesinin iine koycam eşim getirecek ee bizim ev hastanenin karşısında da

canım çok teşekkür ederim listeyi aldım kocacıma sorıım bi öğlen gelsin de sonra fethederim artıkım:dance:

kıs bide ulus pazarı varr..ünlüdür haa markaları satıyler hangi gün kuruluyo bilmiyorum ama yaa..

nisanur ne çanslısın kıs doğum sancılarını evde bile çekebilirsinn.tam kafa görününce hadi hastaneye..lülülülülülü

canım işte etiler pazarı o..perşembeydi ama kaldırmışlardı pazarı..o zamandan beri gitmedim..geri geldimi acaba?:uhm:hakkat süper mallar vardı..ünlülerle birlikte alışveriş yapıydıkkaydirigubbakcemile3

Günaydın çakılcımmŞeniz
zaman azaldıkça heyecan artıyo valla...senin arkandan geliyom canım sen ilerle

kevser ve kajo nerdesiniz bakiim , kaçaklar döndü hep siz yoksunuz :çok üzgünüm: olcayım bidenem sen neden gelmedin bu sabah , üzme len bizi ge şuraya hadee

günaydınnnn kıslarrr.Şenizbugün 4te dr amcamızla randevumuz var.görüş günümüz çok heyecanlıyımmmmmm.çok acıktım kahvaltı edip gelecemmmmm.cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…