a.s.günaydınnn
ben geldim kızlar bugün erkenciyim valla hastaneden geliyom şimdik celene özendim oda istanbuldayken ha bire hastaneye taşınıyodu valla bize de çok yakınmış hastane bugün bi siftah yapıım dedim:jeyyar:
valla dr a ölesine geldim de diyemiyom ya sancılarım oluyo filan diye salladım napıım:jeyyar:
oğluşum boşuna kaburgalarımı tekmelemiyomuş başı aşağıya inmiş ayaklar yukarda olunca tabi olan benim kaburgalara oldu suyu kilosu vs. normal dedi erkek olduğunu da tasdikledisositosositosositososito
kan ve idrar da verdim bakallım 11 buçuk ta çıkcakmış sonuçlar inşallah onlar da temis çıkar da rahatsositososito ederiz
hadi gözünaydın gezentii kaçkil olmuşş:uhm:
ya istanbullular size bişey sorcam bu istanbulda giyim pazarı var mı valla izmirde hatay pazarına gidemedim içimde kaldı burda vaktim bol daha iki hafta burdayım bi yer de bilmiyom öğretin bana gezilcek alıveriş yapılcak yerleri lütfenn:Saruboceq:
canımcım pazar derken semt pazarlarını kast ettin sanırım.ben en beğendiklerimi yazayım sana
Yeşilköy/çarşamba pazarı
Fındıkzade/cuma
Kadıköy/salı(anadolu yakası)
Bakırköy/cumartesi
Etiler/perşembe....bi ara kaldırılmıştı ama çoktandır gitmiyorum.
Beşiktaş/c.tesi (sanırım sana en yakını bu)
canımcım pazar derken semt pazarlarını kast ettin sanırım.ben en beğendiklerimi yazayım sana
Yeşilköy/çarşamba pazarı
Fındıkzade/cuma
Kadıköy/salı(anadolu yakası)
Bakırköy/cumartesi
Etiler/perşembe....bi ara kaldırılmıştı ama çoktandır gitmiyorum.
Beşiktaş/c.tesi (sanırım sana en yakını bu)
şuna bak ülee garının bilmediği pazar yokk...seni gezenti senii.
kıs bide ulus pazarı varr..ünlüdür haa markaları satıyler hangi gün kuruluyo bilmiyorum ama yaa..
nisanur ne çanslısın kıs doğum sancılarını evde bile çekebilirsinn.tam kafa görününce hadi hastaneye..lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?