2008 Ekim Anneleri

fatoşcum artıyo valla hem de nasıl artıyo..............güya bebişimin eksiklerini tamamlayım diye izne ayrıldım ama işler bırakmıyo yakamı yastıklarımı , battaniyelerimi yıkayım dedim iki gündür onlarla uğraşıyorum ......şafak 19 ama benim bebişin hazırlıkları yarım

YAA ÖYLE 1 KEREDE GİRER HEPSİNİ ALIR ÇIKARIMLA OLMUYOMUŞŞ DEMİİİlülülülülülü

phatosh seninde sezeryandı eylül sonumuydu:uhm:

Günaydın herkese
ben valizimizi hazırladım, tek valiz yaptım ortadan ikiye böldüm yarısı bebişime yarısı bana kendime çok bişey almadım gecelik, pijama, 3 takım iç çamaşırı +3 alt çamaşır, h.ped, terlik, toka, tarak, kozmetik(krem,rimel,kalem,ruj,parfüm), pamuk, göğüs pedi+kremi,el havlusu okadar bebeğede çok şey koymadım h.çıkışı (battaniyesine bohça yaptım), 2 takım (5parçalı), 2 zıbın takımı, 2 çorap, 1 tulum, 15 adet prima, bakım ürünleri (ıslak mendil, pişik kremi, burun aspiratörü vs.)
haftaya kontrol var orda da dr sorucam zaten hasta bezi vs. hastane neler veriyor neler vermiyor siz bi eksik görüyonusmu arkadaşlar bana tamam gibi geldi ama:uhm:

kendin için çorap ve sabahlık eksik bebeğede fzla eşya koymussun 5 parçalı 1 takım ve hastane çıkışı yeter ayrıca belki sütün gelmeyabilir ilk anda sterilize edilmiş bi biberonda koy istersen yada göğüs ucun olmassa silikon başlıkkşakkıdı

gülşen bu konuda destina tecrübelidir ama bana 2 takım 5 parçalı gereksiz gibi geldi , ben 2 zıbın takımı ile patikli altlardan götürmeyi düşünüyorum ( tabiki eldiveni, önlüğü, beresi filan olacak )

merhaba kızlar, nasıl gidiyor hazırlıklar.
çakılcım demek 19 gün kaldı haa, darısı bizim başımıza.
bende çantamı hazırladım dün, gerçi daha eksiklerim var. çarşıya çıkıp onları alacağım. gecelik alacağım. benimkiler genelde saten veya fantazi. 2 tane penye var onlarda minnacık. kızımın mobilyalarını bekliyoruz bi yandan. odasını boyattık. sepet süsledim bakım eşyalarını koymak için. altın yastığı yaptı annem sepetten artan saten ve tüllerle. bi de abajur gibi bişey yaptık annemle. Hava da çok sıcak, nasıl dolaşacağım bu sıcakta offf.

YAA ÖYLE 1 KEREDE GİRER HEPSİNİ ALIR ÇIKARIMLA OLMUYOMUŞŞ DEMİİİlülülülülülü

phatosh seninde sezeryandı eylül sonumuydu:uhm:

evet canımcım.dr bayramdan önce alırız dedi eğer sezaryen olacaksa..

çakılcım al benden de o kadar..araya tatil girdi yine eksikleri tamamlayamadım..daha beşiği bile yok bırak doğum valizini:çok üzgünüm:gerçi beşiği beğendik gidip alması kaldı ama yinede daha çoook işim var..evde de yapılacak şeyler var ama cuma günü annemler tatilden dönecek çok şükür..onu bekliyorum..kendim yapamıyorum.sen de çok yorma kendini ama

yormuyorum canım...........benim eksikler şimdiye biterdi de annem hasta 2 haftadır , yatak yorgan diktirmek için birlikte çarşıya çıkacak, çıkmışken de diğer eksikleri alacaktık , çıkamadık , belki havalar biraz serinler diye ümit ediyorum

geçmiş olsun canım.umarım önemli bişey değildir..sağlık olsun herşey olur...bi şekilde tamamlarız artık...bebişler acele etmedikçe,zaman var önümüzde daha.

themiscim akşam serinliğinde çık anam bu garılar çarşıda pazarda doğurcak çocukları yaww..

bu arada 1.liğide kaptırdın listede hadi gözünaydın:içelim:

şu yaptıklarınıda çek bakalım yaw bende çok hoş bi perde yapıyorum ponponlardan üff ben niye oturuyom bi ton işim varr yaalaelaelaelaelae

zaten akşamüstü çıkacağım. annem memlekette, kayınvalidem Bozdoğan'a görümcemlere gitti. Denizli de kendi akrabalarımdan kimsecikler yok. doğurursam kim bakacak banaaa (

1.liği kaptırmam been. cuma doktora gideceğim, o günü bekliyorum sanırım bi 3 kilo daha aldım. cuma günü kesinleşecek ve yani.

tamam canım, çekerim yaptıklarımı. sen ne yapıyon ponponlarla ?? hıı bi de perde yapcam tüylü ipten. bugün çarşıya çıkınca ip de almam lazım.

themiscim yaptıklarının resmini koysana canım..bizede fikir olur hem.sepet ve abajuru merak ettim

destinacığım unutmuşum onları yazmayı sabahlık,çorap ve bide kokoş şal da koymuştum, 5 parçalı 2 takım almıştım ama bi tanesi koymuşum zaten diğerini unutmuşum koymiyim ozaman 1 tane yetiyosa, evet biberon, süt pompası ve silikon başlık aklımda onlarıda alınca koycem yani eksiğimiz kalmamış ozaman :içelim::enbuyukkk:

bu Bozdoğan Aydın/Nazilli /Bozdoğan mı yoksam:uhm:

şu işleri bitiriyim bi hayırlısı ile, son aldıklarımla göbüş resmi ekleyecem sabredin 2 hafta daha

2 hafta sonra doğuracan zaten:mymeka: ya valla neden koymuosunuz??ben birazdan koyucam mesela(buarada en cok koyanda bnm:1rolleyes:)koymamanızın bi sebebi falanmı var?sööleyinde bende ona göre koymiim:uhm:

phatoshcuummm banada anadolu yakasındaki bööle cici satan pazarları yazarmısıııınnnna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…