2008 Ekim Anneleri

themiscim ponponlarla perde yapıyorum bende..

celencim kadıköyün salı pazarı var işte ne ararsan bulursun anadolu yakasında ondan daha büyük bi pazar yokk..şu işlermi bitirim bende çekerim göbşü beklee.:jeyyar:

evet celencim destina haklı anadolu yakasında bildiğim tek pazar kadıköy pazarı...zaten karşıyı çok iyi bilmem..ama en büyüğü o

canımı çektirdiniz leynn..yemek yapcam işim bitince bende koyarım yeni göbüşümü..hem destinanın morali düzelir belki..artık öyle minicik değil çünküsositososito

günaydınlar ne yapıyonuz kızlarrrrrrrrrrrr ben de yüklüycem yaptıklarımı inşallah ama ben biliyonuz en erken yükleyenlerdenim yükleyecek bişey kalmadı sabırsız olduğum için

destinam perdeni merak ettim yapta yükle anam bi görek gerçi benimki 1 sene yanımda yatcak sonra oda olcak bide taşınma olayımız çıktı kiracı oluncaaaaaaaaa üffffffffffffffffff o yüzden oturuyom vallla

yaaa fotoğrafları çektim ancak yüklediğim adresli sitede sorun var sanırım, yükleyemiyorum fotoğrafları. başka bi adres bilen var mı ??

hizliresimyükle.com diye bir site daha vardı ama

www.hizliresimyukle.com ile ilgili hiçbir sonuç bulamadık.
Arama ipuçları:
Sözcüklerin doğru yazıldığından emin olun.
Anahtar sözcükleri başka şekilde ifade etmeyi veya eş anlamlılarını kullanmayı deneyin.
Daha genel anahtar sözcükler deneyin.
Sorgularınızı olabildiğince kısa tutun.
Size yardımcı olabilecek diğer kaynaklar:
Web'de Arama Yardımı'nı ziyaret ederek ek arama ipuçları alın.
Varolduğunu bildiğiniz bir sayfayı bulamıyorsanız, adresi bize gönderin.
Desteklenen site
bu cıkıo:uhm:

kızlar bebişlere alınanların fotoğrafları topicine ekledim yaptıklarımın fotoğraflarını.

çok gerekli bir site hakikaten , inşallah insanlar da dürüst davranıyordur, yani işe yaramıyacak kadar dökülmüş eşyalar değildir umarım satılanlar

güsel celen görmüştüm ben bunu gitti gidiyorda..

ya kıslar o sitede resim göstermitoki millet sırf yazılanla alırmı..

çoğunda resim var destinacım..fotolu olanlarda makine resmi var..ancak netten yüklenenler inandırıcı değil tabikii.gerçekten çekip koyanlarınki belli.yinede bebişine maddi açıdan bişey alamamış kişileri düşünürseksenağlama yararlı olabilir...çok ucuz beşikler mesela..

Son düzenleme:
ben geldimmm:lepi:
11 buçukta gittim çıkmamış sonuçlar boşu boşuna yordular beni ben çıkmas dediydim zatn ama yinede gel dediler 1 buçuğa kadar bekledim hastanede inat ettim dönmedim 2 saat oturdum
üfff bu dr beni varille karıştırdı herhalde günde 2-2,5 litre su içiyom ama yine de değerlerim sınırda dedi günde 4 litre su içcen dedi
ayrıca artıkım çiçek sulamak filan yokmuş:çok üzgünüm: zaten bi süredir sulamıyoz diyemedim ama sefdim dr u açıksözlü vesselam:roflol:
o kadar süt yoğurt içmeme rağmen kalsiyum değerin de az dedi beni cılız gördü herhald :roflol:kalsiyum ve magnezyum verdi suyla karıştırılıp içiliyo ikisi de kıs celen ben ikisini de sağlık karnesiyle aldım seninkini niye karşılamıyo ki bu devlet baba:uhm:sırf kalsiyum 26 ytl valla iyiki var şu karne denilen şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…