ben geldimmm:lepi:
11 buçukta gittim çıkmamış sonuçlar boşu boşuna yordular beniben çıkmas dediydim zatn ama yinede gel dediler 1 buçuğa kadar bekledim hastanede inat ettim dönmedim 2 saat oturdum
üfff bu dr beni varille karıştırdı herhalde günde 2-2,5 litre su içiyom ama yine de değerlerim sınırda dedi günde 4 litre su içcen dedi
ayrıca artıkım çiçek sulamak filan yokmuş:çok üzgünüm: zaten bi süredir sulamıyoz diyemedim ama sefdim dr u açıksözlü vesselam:roflol:
o kadar süt yoğurt içmeme rağmen kalsiyum değerin de az dedi beni cılız gördü herhald :roflol:kalsiyum ve magnezyum verdi suyla karıştırılıp içiliyo ikisi de kıs celen ben ikisini de sağlık karnesiyle aldım seninkini niye karşılamıyo ki bu devlet baba:uhm:sırf kalsiyum 26 ytl valla iyiki var şu karne denilen şey
KIZLARRRRRRRRR
Ben geldim.Bugün düne oranla pek düzelmemiş olmakla beraber hastaneyede gelmesin ben kendi başıma doğururum demiştim ya isterse kendileri gelebilirler...Yani şimdilik oğlumu alıp kaçmaktan vazgeçtim ama bişeyi atlamamak lazım bundan sonra daha da bi tepesindeyim...Zaten bunu da açıkça belirttim.Konu tekrar eder ya da bi benzeri daha olursa bu kadar şanslı olmayacağınıda belirttim arkadaşlar.Yani anlayacağınız elimden geldiğince,olabildiğince düşüncelerimi kesin ve net söyledim.Umarım ben söylemeyi o da anlamayı başarmıştır.Zaten çok pişman telafi etme yolunda ama tüm bunlar bile beni sadece törpüledi tam anlamıyla düzelmiş değilim....Hepiniz çok ilgilendiniz yanımda olduğunuzu anladım gerçekten hepinize çok ama çokkkkkkk teşekkür ederim.İyiki ben bu siteye gelmişim ve çok değerli insanlarla paylaşımlarda bulunmuşum hepinizi çok seviyorum.......... Meraklandığınızı biliyorum haberdar etmek istedim sizleri iyiki varsınız iyiki yanımdasınız...
leenn cakıl hakkat senn bugun happy birthdayin mi gııa.s. ozaman sana ii yaşlanmalar şekercim:1hug: kaç oldun len?
şaka bi yana allahım sağlıklı mutlu uzun ve sevdiklerinle- kızınla-kocanla bir yasam versin sana:1hug:
BIZDIK' ım sana ne oldu bitanem sana el mi verdim canım benim ama senin dünkü teselli mesajını ben yeni okudum dün hiç kendimde değildim ama çok tşk ederim dünkü yazın
için evet haklısın hiçbişey kendimizden daha değerli değil ve de taşıdığımız bebişlerimizden ama insan yaşarken biçok şeyi birarada düşünemiyor ki maalesef neyse yapabilecekler sınırlı ALLAH bizi bebeişlerimize bebişlerimize bağışlasın.Tüm ekim babalarını kendine getirsin adam gb adam olsunlarda evletlarımız analı-babalı büyüsün...Sende takma kafana bitanem hiçbirşey senden ve de bebeğinden daha önemli değil...
yok celen ben sanmıyomm yaa bu herüfü çok kıskanıyo ya kesin onlen alakalı bişiyy..Çok üzgünüm çoook
{/QUOTE]
ya bnmde ilk aklıma ööle bişi geldi.sonra yazdıklarını kafamda topladım cok kötü bişey olması gerekio bu kadar sert yazılara:sm_confused: ama umarım ööle bişi deildiryasakkelimeÇok üzgünüm çoook
Yok kıs CELEN daha neler bana el kaldıracak adam anasının kardından doğmamıştır :roflol:Yok ALLAH korusun büyük konuşmamak lazım da ALLAH kimselere yaşatmasın...Biraz DESTİNA' mın dediği gb di bak nasılda tanımış beni napıyım kıskanıyom ya hatta gözünün üzerindeki kaşından bile:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?