sadce kıskanclık içinmi yok doğuma gelmesin yok bilmemneee:mymeka:
celenim sen olcayımı tanımadın mı daha, kıskançlıktan olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok ki, yoksa allah muhafaza şiddet veya aldatma gibi bişey olduğunu düşünsem ona acaba sen mi alıngan davrandın dermiyim ...................ama olcay hakkaten iyi etmiyorsun canım ya , bak yok yere eşini de üzüyorsun adam bir kaç sefer üstünde durmaz gönlünü almaya çalışır ama sonra bıkar ( sırf rüyamda beni aldattığını gördüm diye günlerce somurtmuştum adama ama şimdi yok yere pipiriklendiğimde bakıyorum gönlümü almak şöyle dursun çok kızıyor bana )
slmmmm kızımın güzel teyzoşlarııııı...bizz geldikk ama biraz geç kaldıkk galiba herkeşler gitmişlerrrr:sm_confused:çakılımmmmmmmm mutluuuu yılllaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr :dance:
evetttttt gelelimm bugünkü dr amca ziyaretineeee...nst sonucumuz güzelmişş,şekerimi kontrol altına almışım ben ölçtürsem ancak bu kadar çıkar dedi dr ummhihoyyytsuyu da iyiymişş kan akımıda güzel dedi.ayrıca doğum şeklinden konuşmak için daha erken dedi.
yarın idrar tahlili vercem bakterilerimiz ne durumda ona bakcazz.kilosuu 2388gr olmuş.bebişimizin zayıf doğmayacağı kesin dedi.1 hafta ilerden gidiyomuşuz.özellikle karın çevresi olduğundan 1 hafta büyükmüş.şişko göbek olcak kısımm yaaa:1rolleyes:şaka bi yana önceden şekerden olduğunu söylüyodu dr um.şimdi bişey demedi ama niye böyle acaba.kötü bişey olur mu korkuyom doğrusu:uhm:netten bi araştırayım barii bakalım ne yazıyo.işte bölee bendeki gelişmelerr.öptük teyzoşlar siziiiŞeniz
:1shok:anammm noldu kıs celenimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?