2008 Ekim Anneleri

DESTİNA ÇAKIL benim memleketlim kısım çatla da patla siz ööleeeeee okuyonus işte kıs ağustos ayını çok sefiyom evlilik yıldönümüz şu doğumgüm şu demişti ama bi baktım kismeler hatırlamamış benim hafızam cidden kuvvetlidir o yüzden benim öküzün işi çokkkkkk zor kompütür beyni var bende ...Mesela tlf.numaralrını çabuk ezberlerim ve unutmam rakamsal şeyler kolay aklımda kalır yinede acaba dedim kafam çok karışıktı ya...

sadce kıskanclık içinmi yok doğuma gelmesin yok bilmemneee:mymeka:

Aynen şeker dedim ya deliyimdir ben bu konuda pire için yorgan yakarım pire küçük olabilir ama acayip midem bulandı pirelerin başını ezdim ama hemde büyük bi zevkle yorganıda yakıyodum ya şimdilik havalansın diye ipe astım kuruyoooooooo:roflol::roflol::roflol:

Öylemi diyosun ÇAKILIM ya ama valla delirtti bu sefer belki bi çok insan anormal gelecek bişeydi ama gelmedi bu sefer bana işte.Ben onun karısıyım sevgilisi,flörtü değilim öyle olsaydı umursamazdım belki ki hiç bir flörtümde de umursamadım zaten ama bu başka belki bu durumda olmasam yani hamişlikte beni çileden çıkartıyo heralde kıskançlık konusunda fena deliyim yani ama haklısın galiba yok yere pipiriklendim dediğin doğru ama yok ya hala yatışmadım senağlama

CANLAR' ım ben çıkıyorum bir wc' ye sonrada eve kendinize çok iyi bakın ve lütfen biraz sakin olmam şu iğrenç kıskançlığı üzerimden atabilmem içinde :Saruboceq:esirgemeyin lütfen...Hamişlerin duası kabul olurmuş ya...Hepinizi çok seviyorum iyi akşamlara.s.Şeniz

huu huuu parti mii varrrr:teytey::teytey:
çakılım sağlıkla nice yıllara inşallaha.s.a.s.a.s.
benım ev işleri bitmiyor kızlar ya. yarın annem gelıcek onunla yapacağımız işler de var.
halıları gönderdim yıkamaya. yavas yavas bıtsın artık temızlıkler sıkıldım ya sooleee yayıp oturmak ıstıyorum..a.s
evde yıkanmadık sey bırakmadım. e hergun çamaşır,hergün ütü butun gun burayada uğrayamıyorum pek..
akşam gesssmeye gitcez kocişlee:dance:
uğrayabılırsemy arın görüşmek uzere inş:Saruboceq:

çakılım doğum günün kutlu olsun canım.Allah bebişinle ve eşinle nice mutlu ve sağlıklı yıllar göstersin inşallah canım benim

anammmmmmmmmmm temizlikmi yapıyon çıtırım ben tatilden dönünce bakam evi ... götürmüştür temizlik beni bekliyor okulda açıklıyo hemen yavaş yavaş yapcam artık yorma kendini

nisanurum canım.Allah sana sabır versin.başında böle bi kaynana varken.gerçi eşin senin haklı olduğunu biliyomuş ya boşşşvvveeerrr.hayatını yaşamaya bak.inadına canım lülülülülülü

ya bişi sorcam.anne sütü çoğu bebeği doyurmuyomuş.ya benimki de yaramazsa mama mı verecez?ya inşallah yarar.anne sütü bebişe çok faydalı.bi de ben daha valiz falan hazırlamadım.gecelik almadım.bebişe zıbın takımı almadım.geç kalırım demi ya?battaniyesi bilem yok.gerçi anneannesi bi tane ördü ama o yetmez.kış bebişi olacak.battaniye almam lazım.ben diyorum ki bir yere gidip ordan bütün alış-verişini yapıyım.ne dersiniz?

slmmmm kızımın güzel teyzoşlarııııı...bizz geldikk ama biraz geç kaldıkk galiba herkeşler gitmişlerrrr:sm_confused:çakılımmmmmmmm mutluuuu yılllaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr :dance:
evetttttt gelelimm bugünkü dr amca ziyaretineeee...nst sonucumuz güzelmişş,şekerimi kontrol altına almışım ben ölçtürsem ancak bu kadar çıkar dedi dr ummhihoyyytsuyu da iyiymişş kan akımıda güzel dedi.ayrıca doğum şeklinden konuşmak için daha erken dedi.
yarın idrar tahlili vercem bakterilerimiz ne durumda ona bakcazz.kilosuu 2388gr olmuş.bebişimizin zayıf doğmayacağı kesin dedi.1 hafta ilerden gidiyomuşuz.özellikle karın çevresi olduğundan 1 hafta büyükmüş.şişko göbek olcak kısımm yaaa:1rolleyes:şaka bi yana önceden şekerden olduğunu söylüyodu dr um.şimdi bişey demedi ama niye böyle acaba.kötü bişey olur mu korkuyom doğrusu:uhm:netten bi araştırayım barii bakalım ne yazıyo.işte bölee bendeki gelişmelerr.öptük teyzoşlar siziiiŞeniz

anam millet nere kayboldu:sm_confused: cok sinirlerim bozuk.acaip kızgınımkötükedihüso ananemi elime verseler suan onu boğabilirimkötükedihüsokötükedihüso

nisacım maşallah kızımıza ne gzl almıs kiloları.sağlıkla gelsin inşallah.
bende duymustum şeker hastalığı olan annelerindi sanırım bebeklerinin karın ölçümleri diğerlerine oranla fazla cıkarmıs bi arstır bakem.bizede bilgi vera.s.

:1shok:anammm noldu kıs celenimmmm

sinir etti nolucak:mymeka: halden anlamayan ona göre her dediği doğru olan hayatın merkezini ta kendisi sanan kızlarının ilgisini toplayabilmek için türlü hastalıklar icad eden ve kendisini buna inandıran bebeğime aldığım eşyalar için cok aceleci olduğumu söyleyen 1 koli kutuyu eve cıkarabileceğimi düşünen bir kadın daha sayiimmiiikötükedihüsokötükedihüso:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…