2008 Ekim Anneleri

kıss niye böle yapıyo anacıınnn kolay mı geldik bu durumlara.olsun anneciğindir kaprislerini çekcez bacımm

ananem:mymeka: gerci ikisininde birbirinden kalır yanı yok yaÇok üzgünüm çoook neyse:dilcikar: allahım ne beni onlara muhtac etsin ne onları bana:Saruboceq: cok pişmanım evi tasımadığıma cok:çok üzgünüm:
bide olcay dertlenio yok kimsem die.yokken basın 1 ağrıyor varken hiç gecmiyor.off hjamileliktenmidir nedir bende bi alıngan bi sinirli oldum.allah acılarını göstermesin ne diim:dilcikar:
ben kaöanzi cok öptüm nisam.yarın görüşürük gelmemezlik yapma bak zaten tepemdeler:mymeka::mymeka: çakarımkötükedihüso

iyi geceler celenim boşverr sinirlenme cemreni düşün tatlım hadi çok öpüyomm görüşürüz gelmez olur muyum tatlım Şeniz

günaydınkafamçokkarıştı kalkın len:mymeka: sayfayı biz kapattık bi de bizmi acalım tembel tenekelerklava: off hala sinirim gecmemiş benmÇok üzgünüm çoook napsam napsaaam :uhm: hah buldum gidemde mama yiyem etkisi olcekmi bakem:Saruboceq:

günaydın millet
çakılm doğum günün dünmüş siteye akşam girmediydim doğum günün kutlu olsun özgenle kocanla uzun mutlu bi ömür geçir işallaha.s
olcay ben de anladıydım ya böyle bişey olduğuu böyle yaparak kendine ve eşine haksızlık ediyosun birazcık rahat olabilsen keşke
eylülcüm hiç de geç kalmış sayılmazsın ama bir an önce alıp kenara koymakta fayda var biliyosun evde otur otur olmuyoki bak bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyo.

Nisacım hiç de kilolu deil kızımz benim kızım da geçen haftaki muayenede 2200dü yazmıştım şimdiye 2300 olmuştur geyt normal bak suyun falan da iyiymiş edhaka da dr. bana söyledğinin ayısını söylemiş bana da hep sınırda diyo eee içiyom işte napim çok terliyom ondan mıki çok içince de ağzımdan geliyo inanın bi de komşuya yada çarşıya falan gitcek olsam tuvalet belası var

Ben çok fena oldum gece kızlar burası artık serinledi öyleki eşim çok terler onda bi damla ter yok benim boynumdan alı şıpır şpır yatakta terliyo resmen bunaldım eşime diyorm çok mu sıcak burası yok diyo bakın şimdi bile heryerim ıslak bi de hava serin terledikce üşüyorum üstümü örtüyorum bu sefer daha fena ter boşalıyo ben normalde hiç böyle değildim sizce hamilelikten mi kalan günlerim böyle mi geçecek naparım ban bi de derse girecem yaaa

GÜNAYDIN,

Nabersiniz iyimisiniz eferim çok yazmamışınız akşam sonra oku oku bitmiyo...CELEN noldu gı ne celalleniyon bakayım...Kıs öyle deme ALLAH eksikliklerini göstermesin başından eksik etmesin bazen çekilmez olurlar haklısın belki ama hep bir kalen var arkanda unutma benim gb yalnız değilsin benim durumumda kalen sadece kocan oluyor o da gıcıklık yapınca çok yalnız kaloyorsun.Bide şunu unutma eğer yalnızsan eşininde işi kolaylaşıyor ama sahibin varsa arkanı yaslayabileceğin kalen varsa eğer daha bir çekimser oluyorlar ayaklarını ona göre uzatıyolar yorganlarına o yüzden sen sen ol ailenin kıymetini bil ay bana da bakarmısın sanki bilmiyo kız ya......Bugün kızarsın yarın geçer karnını doyurdun mu sen geçti mi sinirin...Bi bak bakayım ne yapıyor sizinkiler...ŞenizNİSA77 gözünaydın bu arada...Kızımız iyimiş.Bizimde bugün görüş günümüz bakalım nasıl oğluşum...Aslında korkuyorum kızlar h.sonum kötü geçti ya sigara etkileşmidir kötü bişey dermi diye korkuyom ya ne olur :Saruboceq:edin de iyi haberlerle geleyim...

günaydın kızlaaaar,
çakılcım dün doğum gününmüş,nice mutlu yıllara,
kıs celen geldik işte çok sinirli gördüm seni noluyon kııı,
nisacım benim oğlumunda ölçümleri özellikle karın hep 1-2 hafta ilerde çıkıyo doktor hiç bişi olmaz dedi sadece biraz tombik olurmuş,takma kafanı sen,
olcaycım iyi olmana sevindim
bizde bugün oğluşumla çok iyiyiz güzelce uyuduk valla kaç günden sonra iyi geldi

saol olcayım.bide su var be kusum varlarken yanlız olmak daha kötü..neyse sinirim gecmemiş anlasılan.
tatlım kacta görüşünüz?aklına kötü bişe getirme.allaha emanet.derin bebiş gayet sağlıklı annesi.kollarına geleceği günü dolduruyor artık.:1hug:

canım tamam ratık moralini bozma bitti geçti sigara işini de unut bi daha yapmama kararını al artık moralini bozma bebeği de üzüyosun biliyosun bebeklerimiz ruhsal durumumuzdn çok etkileniyo şunun şurasında ne kaldı kaç defa yaşıycaz bu güzel günlari tadını çıkart artık

günaydınlarrr!
çakılcım öncelikle yeni yaşın kutlu olsun,kızın,eşin ve ileride gelicek diğer bebişlerinle birlikte uzun,sağlıklı,mutlu bir hayat geçirmeni dilerimbu sabah haberim oldu kusura bakma canıma.s.

olcaycım aramıza tekrardan hoşgeldin canım..daha iyi olmana sevindim.ama tatlım fazla naz aşık usandırır..gereksiz kıskançlıklar yapıp da sıkma adamı sende.benimde kocişim kıskanç..bazen ayarı kaçırınca sıkılıyorum..allahtan hamişlikten sonra ipler gevşedi..neyse umarım bidaha problem yaşamazsınız..

nisacım gözün aydın canım..tombik kızının göbeğini öpeyim benhihoyyyt yerim onu ne tatlı olcaklar..ya acayip bebek sevesim geliyo kızlar..öyle böyle değil kriz geçiricem sanki..Şeniz doğum yaklaştıkça bu isteğim daha da artıyo..alt komşumun 2 aylık bi bebişi var..gitsem bi kere ısırttırırmı ki acep bana:çok üzgünüm: bebek aşeriyom işteeeeeeecokacimcoook

NİSANUR38 sağol cnm ilgin için ya belki haklısınız ama elimde değil ona da kendime de haksızlık ediyorum belki ama dün ÇAKIL da demiş zaten bak böyle yaparsan gün gelecek hiç oralı olmayacak diye korktum valla ölürüm ben kahrımdan öyle yapacak olsa aman ALLAH korusun.Ya nolur dua edin kurtulayım şu illet kıskançlıktan bende istiyom valla...Ama çok çabuk delleniyom elimde değil...Artık sizlerin :Saruboceq:sıyla benimde çabamla biraz törpüleriz inşallah.Ne diyim iyiki varsınız...

Ya NİSA77 bişedy sorcam sana şu şeker illetim varya benim hep sabahları yüksek çıkıyor bi türlü düşüremedim şu sabah şekerimi ya niye böyle oluyo sende de böyle bi sorun varmı ya sinir oluyorum bu sabah açlık 88 di sevindim ama kahvaltıdan 1 saat sonra yine çıktı 158 sinir oluyorum ya...Bi de sen 1 saat tokluk mu 2 saat tokluk mu bakıyosun???

Kızlar ya aklıma ne geldi benim içinde bulunduğum haftalarda dr.gideniniz olmuşmuydu hiç acaba oğluşumun boyu kilosu ne olmuştur???Sizinkiler nasıldı mesela???Öğlen gideceğim aaa garip bi heyecan bastı görüyomusun suçluyum ya şimdi iç iç sonrada merak et salak kafam:mymeka:kötükedihüsoAy ALLAH' ım :Saruboceq:affet beni nolur bebişimin iyi haberlerini alayım nolur:Saruboceq:

Yaaaaaaa bi de bu çizelgeye bi haller olmuş benim bebişim bugün itibariyle 30+4 oldu burası 30+3 gösteriyo yavmirmirmirmirYa bu arada ÇAKILIM nerdesin iyimisin ses ver nolur şafak 18 doğru değil mi???Ay beni bile heyecan bastı kendimce diyorum ki 8 haftadan az var bu haftayı bitirmiş kabul edersek 37.haftada da olursa 6,5 hafta falan kalmış banada çok mu kısalltım ne???15 EYLÜL ' de seninki tam olarak kaç haftalık olacak ÇAKILIM???Bu arada DESTİNA nerelerdesin gelsene uyuyamıkaldın...Yoksa kocana kapıyı açmama planlarımı yapıyon:jeyyar:Ya sen BIZDIK' ım gel artık merak ediyom seni ya birimiz kavga edince herkes ediyo zaten ben diyorum bu EKİM babaları fena diye hiç bilmiyorlar kıymetimizi hiçÇok üzgünüm çoook

destina sabah sabah ilk iş cinsel hayatını yaıyo galiba dur bi bakim ne yazmış

valla sanki orda olmayanların dertleşme köşesi gibihihoyyyt
bende bi sorun yok çiçek sulamaya devamm:jeyyar::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…