kıss niye böle yapıyo anacıınnn kolay mı geldik bu durumlara.olsun anneciğindir kaprislerini çekcez bacımm
GÜNAYDIN,
Nabersiniz iyimisiniz eferim çok yazmamışınız akşam sonra oku oku bitmiyo...CELEN noldu gı ne celalleniyon bakayım...Kıs öyle deme ALLAH eksikliklerini göstermesin başından eksik etmesin bazen çekilmez olurlar haklısın belki ama hep bir kalen var arkanda unutma benim gb yalnız değilsin benim durumumda kalen sadece kocan oluyor o da gıcıklık yapınca çok yalnız kaloyorsun.Bide şunu unutma eğer yalnızsan eşininde işi kolaylaşıyor ama sahibin varsa arkanı yaslayabileceğin kalen varsa eğer daha bir çekimser oluyorlar ayaklarını ona göre uzatıyolar yorganlarına o yüzden sen sen ol ailenin kıymetini bil ay bana da bakarmısın sanki bilmiyo kız ya......Bugün kızarsın yarın geçer karnını doyurdun mu sen geçti mi sinirin...Bi bak bakayım ne yapıyor sizinkiler...ŞenizNİSA77 gözünaydın bu arada...Kızımız iyimiş.Bizimde bugün görüş günümüz bakalım nasıl oğluşum...Aslında korkuyorum kızlar h.sonum kötü geçti ya sigara etkileşmidir kötü bişey dermi diye korkuyom ya ne olur :Saruboceq:edin de iyi haberlerle geleyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?