yok themis hep arada geliyo zatenn..
ama sen sitede değilken ofline gözüküyosun yani o seçenek bizi online gösterömiyı başka sitelerdeyken..
ve evet bu demekki kevser siteye girmiş bişi yazmamışş..
cıtırım bende ilk bu sene yaptım şu domatesleri ..
ama bezelye ve barbunyada buzluğa koyarım hepp..
bide şu kurutma mevzunu merak ediyom onuda çakıl hanımdan dinliycez ama bu sene geç kaldı galiba..
kıslar sancım var benim biras uzanıyım gelirim sonra belkia.s.
bende gecen yıl bezelye ve barbun atmıştım.bu sen atmıştım. belkım atarım bişiler daha ya..
cakılım hamurişi atmak mantıklı geldı bana da..
hatta soleee sarma sarıp atabılırım ya annem demişti sarıp atalım die..iyi olur
kıs-kaaa-naan-laar çatlasın:dilcikar:yapazsın yokk yapamazsın yoklülülülülü
yağlı veya çiğden koymayın normal biberleri.dolmalık oluo ciğden onuda cözdürmeden dolduruosunuz.ama diğer biberleri yağsız teflonda kavurup üzerinede domatesi atınca kışlık dqha gzl oluo..kavanozda yağlı oluo.sanırım konserve olduğundan..selam canlarım yeşimcimcim işallahtez vakitte iyileşir kızın içini ferah tut
celen hadi gözün aydın olsun koskoca 10 gün gerçi kaldı 9 bu arada söylediğin tarif güzel de içime kurt düşürdün be ya ben de geçen sene buzdolabı poşetine koyduydum değişik bi koku ve tat oluştuydu yiyemediydik bu sene de kavanoza yaptım acaba o tat sıvı yağdan mı oldu yaaa bu sene de çok az yağda kavurdum da koydum off gene aynı tat mıolcak yoksam birini açım da bakimmi
canım umarım taze fasulyeyi kavurup üzerine domates doğramıssındır.ben ilk evlendiğim sene çiğden attım böööğğ iğrncti.bak bezelye barbunya ciğden oluoda fasulye cok kötü kokuo.bide dolaba hamurişi demişssiniz.kesinlikle sigara böreğini öneririm.1 kilo yufkadan baya bi cıkıo.yağsız sarın onları içine lorla tabi.sonra öölece difrize.cıkarınca da çözdürmeden kızgın yagda pişirin zaten en zor kısmı da oben onceden fırcamı atayım dedimm
yaa celenın yazdığını okumadım ben tabi.
bıberlerı oylece attım dondurucuya gecen gun . tadı kotu mu olcak sımdık...??
neyse evde bıber dolu tarıf ettıgınden de yapayım bari.
bende 4-5 yemeklık taze fasulye attım .
biber salcası yaptımmm super oldu bu sabah kahvaltıda goturdukkknaniknanikcokacimcoook
bı de nane kuruttum..he hee
kış hazırlıkları şimdilik bukdar..
daha ne yapalımm sızce?ne atsak ıyı olur dondurucuya:
kızıma yemek yedirdim gldimm..çok sıkılıyo evde artık yağmurcum iki yıldır okula gidiyo şimdi doğum için istanbula gidicez diye vermedik..ee 2 ayımızda istanbulda geçiçek yine gidemiycekk..
sen okul öncesi öğretmenisin akıl ver bakim şimdi 2 aylığına istanbulada bi okula versemmi yoksa şu okul öncesi eğitim setlerinden alıp oyalasammı bilemiyorumm..aralık başı gibi dönücez buraya ancak ozaman başlıycak okula.
yok hayatım.şu mekan yatakların kirlenmemesi için üstüne geçirilen lastikli şeyler var ya...işte o.valla bi bakayım.bulamazsam ne yapmam lazım?siz ne yaptınız.direk yatağın üstüne uyku setini mi serdiniz?
güzel ama pahalı deilmi?http://www.kitapnoktasi.com/index.php?p=list&k_id=508&kn=Okul+%D6ncesi+E%F0itim+Setleri burası daha ucuz geldi bana şutarafagittionuda biliyomda kılmıyoz işte allah affetsinn..
http://www.interaktifegitim.com/detay1.asp?kategori2=akilliipler
şimdi bunu alim diyorum celen ne dersin bitirsede sorun değil 2 ay yetsinde..
dönünce hemen başlıycak okula..
yok hayatım.şu mekan yatakların kirlenmemesi için üstüne geçirilen lastikli şeyler var ya...işte o.valla bi bakayım.bulamazsam ne yapmam lazım?siz ne yaptınız.direk yatağın üstüne uyku setini mi serdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?