2008 Ekim Anneleri

istirahat et biraz .........kurutma için de eğer bulunduğun yer halen sıcaksa yapabilirsin , az az dene istersen .....................fasulyeyi evde kurutuyorum güneşe sermiyorum, biberleri ipe dizip güneşe asıyorum ( tabii dolmalıkların içini temizleyip de ) , patlıcanları da soyup uzunlamasına 4 e bölüyorum ipe diziyorum onu da güneşte kurutuyorum.........ip derken de belirtiyim dikiş ipi değil pamuk iplik kullanıyorum ......................pişireceğin zaman da haşlayıp süzüp öyle pişiriyorsun

valla iyi oluyor hayatım, börek ve çörek pişirip atıveriyorum aniden gelene hemen ısıtıp srvis yapıyorum iyi oluyor , sarma hiç denemedim belki ben de denerim .................sahi bi de ben dondurucudan milföy hamurunu eksik etmem hiç

aa evt evettt mılfoy bende eksık etmem.. cok pratıkk..
belım ağrıdı benım bıraz.şiddetlenmeden gıdıp uzanayım bende.artıkın yarın gorusurus ..
iyi gecelerrr hepünüze..

iyi gecelerrrrr , galiba yarın giremem , pazartesi görüşürüz .........................Şeniz Şeniz Şeniz

kızlar 2 saatten beri yatıyorum uyuyamadım kaltım artık ama gece kuşu oldum iyiyce son zamanlar uykusuzluk olurmuş bünye kendini hazırlarmış hani bebişler uyutmaycak ya
ama bana daha çok var niye böle oldu blmiyom

yazdıklarınızı okudum da ne beceriklisiniz ya maşallah

ben bir sarma sarıp koyuyom bazen o kadar başka hiçbirşey yok
41 kere maşallah size oğlum olsa kızlarınızı kaçırmazdım

günaydın güzel bebişlerin anneleri

hepinize mutlu günler diliyorum
kocamın sınavı var bugün yokuz o yüzden beraber gidecez
iyi sohbetler size

kızıma yemek yedirdim gldimm..çok sıkılıyo evde artık yağmurcum iki yıldır okula gidiyo şimdi doğum için istanbula gidicez diye vermedik..ee 2 ayımızda istanbulda geçiçek yine gidemiycekk..
sen okul öncesi öğretmenisin akıl ver bakim şimdi 2 aylığına istanbulada bi okula versemmi yoksa şu okul öncesi eğitim setlerinden alıp oyalasammı bilemiyorumm..aralık başı gibi dönücez buraya ancak ozaman başlıycak okula.

yapazsın yokk yapamazsın yoklülülülülü
kıs-kaaa-naan-laar çatlasın:dilcikar:
kıskananlar çatlasııınnn:icecream::icecream:lülülülülülü

yağlı veya çiğden koymayın normal biberleri.dolmalık oluo ciğden onuda cözdürmeden dolduruosunuz.ama diğer biberleri yağsız teflonda kavurup üzerinede domatesi atınca kışlık dqha gzl oluo..kavanozda yağlı oluo.sanırım konserve olduğundan..

canım umarım taze fasulyeyi kavurup üzerine domates doğramıssındır.ben ilk evlendiğim sene çiğden attım böööğğ iğrncti.bak bezelye barbunya ciğden oluoda fasulye cok kötü kokuo.bide dolaba hamurişi demişssiniz.kesinlikle sigara böreğini öneririm.1 kilo yufkadan baya bi cıkıo.yağsız sarın onları içine lorla tabi.sonra öölece difrize.cıkarınca da çözdürmeden kızgın yagda pişirin zaten en zor kısmı da o

bana kalırsa verme.okulöncesi setten al.ama onuda saatli ver kıza.canı isteyince verirsen 2 aya kalmaz biter.bidaha almak zorunda kalırsın ve bu setlerde cok pahalı maalesef
bol bol okulöncesi boyama ve hikaye kitapları al.ve eğitici oyuncaklardan.özellikle puzzle tarzını tavsiye ederim:1closedeyes:
lan nenem kılıklı karı sen bile bunları benden daha ii biliosundur.bilmediğin 5 vakit namaz derler ya:roflol:

çıtırım pıtırım hoşgeldin canımın içi. Şeniz birkaç gün girmeyince merak ettim valla.dedim çıtırım da mı terk etti bizi mirmirmirmir neyse geldin.bazen ben de açamıyorum ama o siteden kaynaklanıyo.uyuz oluyorum.

bugün alışverişe gitcem.ama kocam yine beni ekti.görümcecimle gidecem.bugün benimkinin herzaman olduğu gibi işi var.ama ben alışverişe onunla gitmek istiyorum.neyse.şu beşiğin içine uyku seti alacam.biraz da zıbın falan alacam.ama bişi soracam.bu yatak için koruyucu var demi ya.daha araştıramadım.çevremdekiler küçük yatak koruyucusu olmaz falan diyolar.gerçi bugün gittiğimde de bakıştırırım ama siz bütün eksikleri tamamladınız ya bi danışıyım dedim

destinam bence de 2 ay için okula verme.birsürü setler satılıyo.onlardan al.hem oyalanmış olur ve sana da zorluk çıkarmaz.anne kız ikiniz başlayın kitap boyamaya.

koruyucudan kastın uyku setindeki kenar koruyucularsa bulursun tatlım istikbal ve bellonanın setlerinin ölçüleri biras küçük onlara bi göz at istresenyerimseniben

:ecrin_bebek:şuna bakın kız bu pek sevimli:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

yok hayatım.şu mekan yatakların kirlenmemesi için üstüne geçirilen lastikli şeyler var ya...işte o.valla bi bakayım.bulamazsam ne yapmam lazım?siz ne yaptınız.direk yatağın üstüne uyku setini mi serdiniz?

onları kullanman için erken eylülcümm..zaten bezle yatırcan çocuğu alezler bebeği tuvalet eğitimine alıştırırken kullanırssınyerimseniben

güzel ama pahalı deilmi?http://www.kitapnoktasi.com/index.php?p=list&k_id=508&kn=Okul+%D6ncesi+E%F0itim+Setleri burası daha ucuz geldi bana şutarafagitti
tatlım okulöncesi ingilizce setlerde var.ufaktan baslayabilirsin.kavrayabileceği en güzel yasta çünkü prenses..eğitici oyuncakta bak buarada..

eylülcüm ben aldım.ince kenarları yatağa gecicek sekilde lastikli.üstü havlu altı musamba.bütün heryerde var.yatak ölçünü alda git ama.ben toplu alısverişte aldığım için fiyatını bilmiyorum ama cok ucuzduyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…