kızıma yemek yedirdim gldimm..çok sıkılıyo evde artık yağmurcum iki yıldır okula gidiyo şimdi doğum için istanbula gidicez diye vermedik..ee 2 ayımızda istanbulda geçiçek yine gidemiycekk..
sen okul öncesi öğretmenisin akıl ver bakim şimdi 2 aylığına istanbulada bi okula versemmi yoksa şu okul öncesi eğitim setlerinden alıp oyalasammı bilemiyorumm..aralık başı gibi dönücez buraya ancak ozaman başlıycak okula.
Herkese iyi geceler kızlar bu saatte kim vardır bilmiyorum ama şuan abimlerdeyim misafirim size başımdan geçenleri kısaca anlatıyım . 2 gündür bende hastanede yatıyordum ama Allah'a şükür erken doğum riskinden değil ateş,kusma ve ishalden Allah'a şükür şimdi iyiyim hepinizi çok özledim paylaşmak istediğim çok şey var ama ne zaman yeter yazmaya ne de sizin okumanıza neyse Allah'tan doğuran yok Nisacım bende ilk defa nst ye girdim hafif kasılma çıktı ama ehemniyet vermedi doktor Seadenizcim canım sende dinlen biraz Çakılım sende doğumuna ne kalmış şurda bak yine de takip ediyorum hepinizi değil mi Olcayımla tel ile görüştük artık ulaşamadığım zamanlar size onunla haberlerimi iletirim herkese selamlar ALLAH CÜMLEMİZE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN DUALARIM SİZİNLE.....:Saruboceq:
ibolyacım allah zihin açıklığı versin ben bamyam yüzünden arasınava giremedim o hyüzden bütlşerede girmiyom öff tek ders versemde 3 e geçsem ya..-tatlicadiarzu-
senağlamalaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeya kıslar kıskandım sizi valla en son ben görünüyorum sizinkiler ne güzel bitti sayılır ayy ben çatlarım valla hepinizden sonra ben doğuracam
valla artık bana da yemek yapmak bile eziyet geliyor , çok şey yapmak istiyorum ama maalesef yapamıyorum :sm_confused:
göbüşü çarpma olayına gelince de aynennnnnn mesafeyi ayarlayamıyoruz galibaaa :roflol: ben geçen gün ocakta yakıyordum az kalsın , yemeğin altı fazla açıktı ve ben farketmeden fazla yaklaşmışım allahtan sıcaklığı hemen farkettim :çok üzgünüm: iki bulaşık yıkayım diyorum göbüş su içinde kalıyor , alışamadık bi türlü
merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz malum okullar açılıyor alış veriş eksikler yıkanan ütülenen derken vakit geçti bu arada ayın 15inde benim kızı hastaneye yatırıyoruz ayın 16 sında genzinde et var oalınacak dua edinde hemen iyileşsin ben biraz tırrrsıyorum korkuyorum yani kıza belli etmiyorum ama genel anestezi ile olacak ameliyat dendimi ödüm patlıyor inşallah hemen atlatır geçiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?