2008 Ekim Anneleri

çatlıyorr başımmmmmmm bugünnnn:çok üzgünüm:
sabahtan beri geçmedi iki tane ağrı kesıcı aldım bana mısın demıyor.:çok üzgünüm:
bırde bu sıcakta ocakbaşında yemek yaptım,sırf kızım için vallahi aç kalmasın annesının karnında diesenağlama
bide bakayım dedimm size napıyonuz dıe..
celen meslektaşmışız bacım,ne güzell..yerimseniben
ya ben fasulyeyı domatesle sarartıp atıyorum zatende bıberleri çiğden koydum valla napıyım.fisfisfis

nereye saklandınızzz lennnn cıkın cabukkÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

herkescikler konuşup konuşup gitmiş celencim akşam içime kurt düştü kalkıp yaptığım küçk konservelerden birini açtım tadına baktım süpercokacimcoook çok şükür olmamış bişey eşime sahurluk yaptım çok da kolay oldu söylediğin çok mantıklı geçen sene buzluktakilerin niye öyle koktuğu şimdi çıktı ortayamirmirmirmir
sabah ilk iş gireyim dedim siteya bi türlü fırsatım olmadı şurayı toplayıp sileyim derkene gün geçiyo ama benim aklım hep sizlerde :1hug:

Bu arada hergün farklı bi tarafım ağrıyor ya sırtımdaki ağrı geçti derken 3 gündür de bacak aram ağrıyo yani şeyimin kemiği öyleki yatakta dönemiyorum ablamı aradım sordum bebek ağırlık yapıyo aşağı doğru artık dedi doğana kadar geçmeye bilir dedi((
bugün zorbela epilasyonla uğraştım ama altları kaldı off napsak ya bu iş cidden çok zorlamaya başladı beni bi de kızım tepki veriyo ben kılları alırkene aldığım yerden tekme atıyo ya

herkesler iftar hazırlığında mı ben de kaldıyım da kocama yemek pişireyim ee en erken biz açıyoz dimi iftarı ay ne pişrsemkiiiiiiii

kaydirigubbakcemile2hihoyyytkaydirigubbakcemile3iyi akşamlar kızlar ben geldim kızımın beşiğini aldık önümüzdeki hafta gelecek çok heyecanlandım yaaaa uyku setini de aldık ay görseniz pembe pembe o kadar tatlı ki

kızlar ben geldim valla canım çıktı bugün çok iş yaptım çoooooooooook
oğluşumuzun beşiğini yatak odasına geçirdik nihayet bu arada yatak odasını tekrar elden geçirdik tabi ordan sonra da tüm evi
her yerde tozlar uçuşuyodu üfffffff bi daha evi bu kadar süre bırakıp gitmesem iyi olcak
çamaşırlarımı da yıkadım ama dağ gibi ütü daha beni bekliyo artıkım yarına
şu tatiller iyi de dönüşleri pek kötü oluyo
sizler naptınız bakıım
ay bi geçmişi okuyıım da öğrenem iki gündür yoktum bi action olmuş mu

aferim ben yokken çok yazmamışsınız
doğuran da yok şükür gerçim şurda çakılın nesi kaldı ki neyse bundan sonra evdeyim tepenizden inmem artıkım
şimdik çok yorgunum zati kimse de yok hadi pazar kapanışını da ben yapıım
hepinize iyi geceler....

Herkese iyi geceler kızlar bu saatte kim vardır bilmiyorum ama şuan abimlerdeyim misafirim size başımdan geçenleri kısaca anlatıyım . 2 gündür bende hastanede yatıyordum ama Allah'a şükür erken doğum riskinden değil ateş,kusma ve ishalden Allah'a şükür şimdi iyiyim hepinizi çok özledim paylaşmak istediğim çok şey var ama ne zaman yeter yazmaya ne de sizin okumanıza neyse Allah'tan doğuran yok Nisacım bende ilk defa nst ye girdim hafif kasılma çıktı ama ehemniyet vermedi doktor Seadenizcim canım sende dinlen biraz Çakılım sende doğumuna ne kalmış şurda bak yine de takip ediyorum hepinizi değil mi Olcayımla tel ile görüştük artık ulaşamadığım zamanlar size onunla haberlerimi iletirim herkese selamlar ALLAH CÜMLEMİZE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN DUALARIM SİZİNLE.....:Saruboceq:

canım 2 senedir gidiyomuş madem verme set al evde ilgilensin
yalnız kardeş geldi diye ilgilenemezsen kıskançlık yapabilir sonrasında senle bebişi evde tek bırakmamak için hiç gitmek istemiyebilir her sene oluyo bizde böyle olaylar ama mekan arkadaş değiştirmek iyi gelmez evde kalsın direk yerinde okula başlasın daha iyi şimdiden bebişin gelişne ufaklığı alıştır ne olacak anlat yardımını isteki afallamasın

bizde seni özledik beni sormamışın ama:1closedeyes:
şaka yapıyom kız kendine iyi bak bacım öptük kızımla

günaydınkaydirigubbakcemile2 ahanda bugün okul açılıyor kızıma kahvaltı hazırlarken size bi sesleneyim dedim bızdıkcan iyi olama sevindim canım ara ara böyle haber vera.s.

ibolyacım allah zihin açıklığı versin ben bamyam yüzünden arasınava giremedim o hyüzden bütlşerede girmiyom öff tek ders versemde 3 e geçsem ya..-tatlicadiarzu-

teşekkür ederim destinam, bütünlemeye 5 dersim kaldı nasıl kurtulcaksa artık, zaten bizm 2 yıllık, ama ben 2 yıllık okulu 3 yılda azimle ve şerefimle bitirmeyi planlıyorum, bu bütünlemede anca 2 tanesini kurtarabilcem, o da bi ihtimal yani kaydirigubbakcemile3 bu minik bamyalar şimdiden bizin aldılar yav, sınavlara bile gidemiyoruz artık baksana :1closedeyes: benim mink bamya yüzünden de 2 dersi 40 dakikada verdim çıktım, ne hız dimi:roflol:

allahcezanı vermesin çakıltaşım, gülmekten öldürdün beni, demek bebişi yakıyodun ha :roflol:

şekerim inşallah hayrlısıyla geçer, genel anestezinn nesinden korkuyon kız doktorlar ayarlıyolar onu, 2 defa yaptılar bana bi halt olmuyo, sadece uyandığında salak gibi etrafına bakıyosun, bide ben çok ağlamıştım uyanınca, dua et sen, hamile kadının duası kabul olur derler, kızın nerde ameliyat olucek, hastane olayını iyi araştırsaydınız, tekrar geçmiş olsun şekerim

günaydınlar herkeseee..
umarım herkes iyidir..2 gündür giremedim.hazırlıkları hızlandırdık.koşuşturmacayla geçiyo günler.ama son zamanların daha hızlı geçmesine yaradı valla iyi oldu.biraz geçmişe bakayım eğer çok yazmadıysanıza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…