2008 Ekim Anneleri

GÜNAYDIN GÜZELLERRRRRR ....................

Hepinizi çokkkkk seviyorummmmmmmmmm Şeniz

Hastaneye gittim nst çektirdim , sonuç çok iyi çıktı, sezaryen için ekg de istiyorlarmış onu da çektirdim , kan verdim tahlil sonuçlarım 3 e doğru çıkacak........

Doktorumu gördüm , sonuçları muayenehaneye mi getiriyim dedim , seni pazartesi alıyorduk di mi şebnemcim dedi :lepi: EWET EWETTTTTT dedim kaydirigubbakcemile3 ben hastanede olacam sonuçlarına burada bakarım canım dedi ..........

şimdi akşam üzeri gidip gösterecem sonuçlarımı , öyle zannediyorum ki pazartesi bu iş bitecek :Saruboceq:

Sizlere iftardan sonra bilgi veririm , ama eğer aksilik olursa yarın haber veririm

günaydın kızlar 1 gün daha bitti çok şükür artık bir an önce doğursam diye dua ediyorum herkeste aynı dert dedikleri gibi ilk ve son 3 ay kötü 4.,5. ve 6. aylar hamileleiğin balayı gibidir en zevkli zamanıdır demişlerdi doğruymuş valla

kızlar korkutmak gibi olmasın ama son sancılar dayanılmaz ama ben dayanamıyorum sezeryana alın diye cok yalvarır kadınlar bu bir ğercek biran önce kurtulmak icin ama bu tehlikeli bebek kanala girmis oldugundan dolayı ve kasılmalar bir hemsire arkadasımın basına ğeleni anlatayım son doğuma cok az kalmıs yani bir iki ıkınmadan sonra doğacak ama o doktora samimiyetin dolayı bir an önce bitsin dayanamıyorum diye bir sürü ısrar ve sezeryana alınıyorama bebek kanala ğirmis cıkarmaya calısırken doktor sancı ğeliyor ve vücut kasılıyor doktor elini cıkaramıyoren sonunda bebeği cıkarıyorlar ama kolunda kırık bu yine iyi anne enfeksiyon kapıyor ve nerdeyse 1 ay hastanede yatıyor
doğum zor olsada cok ğüzel bir baslanğıc sadece sizin olacak cok muhtesem bir bebeğin annesi olacaksınız onun sevğisi öyle ğüzelki doğumdan sonra onu kucağınıza almak icin öleceksiniz ve dikilen dikisler bir an önce bitsin diye umursamayacaksın ben onuncu yılda aldım bebeğimi kucağıma dogumum tam 24 saat sürdü erken doğumdu ve suni sancı ile ölüyorum sanmıstım ve nerdeyse 25 yakın dikis vardı doktor yama yapmıs ğibi dikti mübarek ama cataldan kendim indim ayakta yüksek topuklu bir terlik ve nerdeyse bayılacak durumdayım ama tek derdim bebeğim kucağıma almak doktor kızmıstı sen nasıl inebildin ordan diye yane ne yasarsanız yasayın o bebeği alınca unutuyorsunuz ve kendinizi cok korkutmayın normal dogumla sonucu cok ğüzel cünki ayrıca ikinci kızımıda tam 4 5 kiloydu oda normal doğum simdi yeniden doğuracak olsam onada normal derdim zor olsada cok ğüzel bir duyğu cünki bence korkamayın ve cesur olun anneler cesur olur cünkia.s. a.s.:CüvCüv: a.s.

GÜNAYDINNNNNNNNNNN

Ben geldim...Herkes iyi mi kıslar.ÇAKILIM son 3 hadi haberlerini bekliyos...NİSA77 nerdesin sen bugünde bi ceh demişsin şeker nasıl gidiyor?BIZDIK anam korkuttun yav ALLAH kimseleri o bunda komasın.YAVRULARIMIZ sağlıkla gelsin kucularımıza...Kıs CELEN valla senin gonca sürekli orda olsa bakmayacaksın sen yüzümüze anladık artık...Evvet bugün ne bi de günlerden CUMAAAAAAAAAAAAAAAA:sm_cool:

işte en çok korktuğum şey bu ne sancı çekmek korkutuyor gözümü ne de dikiş falan tek korktuğum gelenin gidenin parmak atması bir yandan birşey olsa da sezeryan
olsam diye dua etmiyor değilim:1no2::1no2:
ooooof ne var sanki kendiliğinden çıkıverse bırt diye

çakılım ben heycanlandım inan. 3 gün sonra bebişin kucağında olabilir yani öylemi. allahım bebişine ve sana sağlık sıhhat versin.

çakılım ben heycanlandım inan. 3 gün sonra bebişin kucağında olabilir yani öylemi. allahım bebişine ve sana sağlık sıhhat versin.

sağol canım valla çok heyecanlandım, doktorla konuştuktan sonra ağlayacaktım az daha , eşimin ağzı kulaklarında benim dudaklar sallandı :)))

rabbim hayırlısı ile vakti zamanı dolduğunda sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize:Saruboceq:

az önce geçmişi okudum. demekki son zamanlarda şikayetler hep benzer. benimde mide bulantılarım olmaya başladı. kızz destina deneyimli ana söylesene bana (kafiyeye bak beee) bu bebek hareketlerinin son ayda azalması lazım değilmi? benimki tam tersi yerinde durmuyoo. hatta onun hareketlerinden geceleri uyuyamıyorum.
bu arada sezaryen ücretini direk doktoruma sormadım. çünkü adamı tanıyozz ve şimdiye kadar hiç muayene ücreti bile vermedik. dün merak ettim hastaneyi aradım ve sordum normal 750 sezaryen 950 dedi. küvöz ihtiyacımız olursa o ne kadar dedim. o da 150 imiş. tabi bu fiyatlar emekli sandığı ssk ve bağkurlular için geçerli. ama biz ne kadar veririz bilmiommm.

yaa çakılım biz senden nasıl haber alıcaz. sen 2 gün hastanede kalırsın heralde. eve gelincede hemen yazamazsın. meraktan doğurmayalım. senden ilk gün haber almanın yolunu bulalım. internete girip senin rumuzla bize aynı gün haber verecek birileri varmı etrafında?

bide hayatım hastane çantana biberonda koy. sezaryen ile doğum yapan annelerin doğumdan sonra hemen sütü gelmeyebiliyomuş. benim arkadaşın doğumuna gitmiştim öyle olmuştu. o zamanda da hemşireler mama vermek için biberon istiyolar. biz hastanede biberon aradık. ve öyle kaynatmadan yarım yamalak yıkayarak verdik biberonu. kısslar aklınızda olsun bi biberon götürün mutlaka (özellikle sezaryen olacak annişler.)

canım kardeşime söylerim o girer size bilgi verir merak etmeyin...... ben de evime gelince haberdar ederim sizleri , en fazla 2 gece yatırıyorlar galiba ..........

şimdi netten tahlillerime baktım bir kısmı çıkmış moralim bozuldu , açlık şekerim 120 çıkmış gece saat 1 de eşimle bişeyler atıştırmıştık ondan mı oldu acaba

kanım da acayip düşük hemoglobin referans aralığı 12-16 iken benim 10,6 çıkmış , hatta kanla ilgili bütün değerlerim düşük offffff of inşallah bunlar sorun çıkarmaz

dur bakalım doktora göstermeden moralini bozma. benimde kan değerim hep 10,4 10,6 arası çıkıyo. eşim hamileliğin son aylarında olabilir diodu. heralde aynı değerlewrden bahsediyoruz. azcık sabırlı olmaya çalış hayatım. bide herşeyi iyi düşünmeye çalış iyi olsun (her ne kadar sana desemde biliom hamilelikte bu zor oluyoo)

bir kaç gündür kan ilacım bitmişt, ben de bıktım diye almadım , pekmez içmeyi deneyim dedim , günde 1 yemek kaşığı üzüm pekmezi içtim ama demek bi faydası yokmuş, ilaca devam etmek gerek, hoş kaç aydır da ilaç içiyorum nere gittiyse o kadar ilaç

bu arada kajocumm benden 1 hafta 10 gün sonra da sıra sende galiba :)

Canımmmmmmm korkma güselim şekerin stresle çok alakası var heyecanlandın yüksek çıktı ben uğraşıyorum ya biliyorum öyle oluyor eğer çarpıntım varsa,heyecanlıysam,sinirliysem yükseliyo çok ciddiye almayacaktır kan değerlerine gelincede çok düşük değil belki kan verip tekrar bakarlar değerlere ama ertelneceğini sanmıyorum cnm benim hele bi konuş bakalım dr.la bizi haberdar etmeyi unutma he.......a.s.:1hug:

merhaba kızlar...bende doktordan yeni geldim.hersey yolunda sezeryan tarihimiz 25 i ama önden önce gelirse daha cok sevincem bebek gelişmeye devam ediyor sevilecek kıvamda dogacakmış doktorumuzun dedigine göre hem iyi hemde korkuyorum solunum problemleri olursa diye doktor abarttıgımı söylüyor 4000 gr civarı iiyidir diyor (eger sağlık problemleri yoksa.sekere bağlı bir irilik degillse ki sekerim yok) ama bakalım nolcak.benim oğluş gününde dogarsa 5000 gr civarı olcak.o yüzden 38.haftaya denk gelen 25 inde alcak. daha küçük olsun daha iyi.sağlıklı olmasını boyunun uzun olmasını.kiloya tercih ederim her zaman.kilo her zaman her yaşta problem bence.doktorum epiduraldense spinal anesteziyi önerdi.siz ne düşünüyorsunuz.son 13 gün

cnm üzülme vucudundaki su oranı eger fazlaysa kanın düşük cıkabilir benim doktorum öyle demişti.özelliklede hamileligin son aylarında olabiliyor böyle düşüklükler diye biliyorum.umarım herşey yolundadır.

gebelikte kan hacmi artması, fakat ona göre kan hücrelerinin aynı oranda artmaması nedeniyle kansızlık oluyor (normal bir şey yani) önemli olan demir hapını düzenli kullanman.. zaten gebelerde hemoglobin değeri 13-14 olmuyo senin değerlerin de gebelik için normal canını sıkma.. yalnız kan şekerin yüksek çıkmış ona tekrar bakarlar sanırım.. geçmiş olsun

çakılım korkma ya.eğer doktorun dşük bulursa değerlerini kan verırler amelıyattan once..
canını sıkacak bırsey yok bencesüprizzzzz
son gunlerınde stres yapma,akışına bırkamak en güzeli..
merann 4000 gr mı bebeğin :1shok::1shok::1shok:
ben mı yanlış anladım???
cakıldan sonra sanırım senın doğum haberlerını alıcaz ınş..sositososito:
ya kızlarr..
sızın goğüsler ne durumda?dolgunluk fılan var mı?
benım hiç yok dolgunluk falan gayet buyuk ve sarkıklarnaniknanik
ve ben sankı onlardan süt gelmeyecekmiş gibi hıssedıyorum.ne bıleyım sımdı hıcbırsey yok akıntı sızıntı fılan..
doğumdan sonra bebeğim mememe yapıştığında sankı gelmezmiş gibi gelıyor..
garıp ya neyse anlatamadım..:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…