Kızlar sahurumu yaptım tabi oruç tutmak için değil uyku bastırdı ancak okudum yani yazdıklarınızı, önce kendimden bahsedeyim temizlikçi iyi çıktı o kadar iş ancak öyle yapılırdı zaten yine yapılacak doğuma kadar geri kaldı ufak tefek işler fatoşun dediği gibi bende halıları doğuma doğru sarıcam geri kaldı alışveriş işimiz aslında en önemlisi bence oda inşallah yakın zamanda olacak dua edin....
Gelelim Çakalımın ve milletin merak ettiği hastanede sezeryan mevzusuna ben yaşadığımı anlatayım. Geçen hastaneye düştüğümde dediler nst çekilecek ben ilk defa giriyorum yanımda bir bayan vardı 40. haftası hem nstsi çekiliyor benim gibi ayrıca kolunda serum meğer o suni sancıymış gelen çıkar kilotunu deyip bir parmak atıyor parmakları da kanlı çıkıyor atanın aman Allah'ım dedim. Kadın 5 dk da bir gittikçe şiddetleniyor ama parmak atan son doktor açılman çok az doğuma daha çok var dediöğleye doğru idi vakit dua ettim kadına o ara hem akrabaları hem eşi lütfen sezeryana alın diyorlar ama nafile doktorlar dinlemiyorlar eşi yalvarır gibi söyledi demek öncedende çekmişler sonra benim işim bitti odama gittim ablam yanımdaydı o bayan doğurmuş dedi akşam olmuştu serumum biter bitmez gittim odasına bebeğini sevdim suyu azalmış ve bebeğin kalp atışları zayıflamış e dedim sezeryana mı aldılar yok dedi normal yaptım nasıl 50 dikişle ve tek tek hissettim inanabiliyormusunuz aynen böyle dedi ya kızım dedim sezeryanda artık dikiş bile yok yapışma ama yani kızcağıza ne diyim bebeğimi görünce unutuyorum dedi ama emmiyor dedi dur dedim ya öğlenleyin karnındaydı dünyaya alışsın emer falan ama kızın durumu içler acısı ve hastanenin bu inadı benim moralimi çok bozdu Allah korusun ben olsam hastaneyi şikayet bile ederdim neyse kızlar varın gerisini siz düşünün
hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum.
Çakılım Allah önce senin sonrada bizim yardımcımız olsun canım. Herkese hayırlı günler:a015:
çakılım ben heycanlandım inan. 3 gün sonra bebişin kucağında olabilir yani öylemi. allahım bebişine ve sana sağlık sıhhat versin.
bir kaç gündür kan ilacım bitmişt, ben de bıktım diye almadım , pekmez içmeyi deneyim dedim , günde 1 yemek kaşığı üzüm pekmezi içtim ama demek bi faydası yokmuş, ilaca devam etmek gerek, hoş kaç aydır da ilaç içiyorum nere gittiyse o kadar ilaç
canım kardeşime söylerim o girer size bilgi verir merak etmeyin...... ben de evime gelince haberdar ederim sizleri , en fazla 2 gece yatırıyorlar galiba ..........
şimdi netten tahlillerime baktım bir kısmı çıkmış moralim bozuldu , açlık şekerim 120 çıkmış gece saat 1 de eşimle bişeyler atıştırmıştık ondan mı oldu acaba
kanım da acayip düşük hemoglobin referans aralığı 12-16 iken benim 10,6 çıkmış , hatta kanla ilgili bütün değerlerim düşükoffffff of inşallah bunlar sorun çıkarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?