çakılım korkma ya.eğer doktorun dşük bulursa değerlerini kan verırler amelıyattan once..
canını sıkacak bırsey yok bencesüprizzzzz
son gunlerınde stres yapma,akışına bırkamak en güzeli..
merann 4000 gr mı bebeğin :1shok::1shok::1shok:
ben mı yanlış anladım???
cakıldan sonra sanırım senın doğum haberlerını alıcaz ınş..sositososito:
ya kızlarr..
sızın goğüsler ne durumda?dolgunluk fılan var mı?
benım hiç yok dolgunluk falan gayet buyuk ve sarkıklarnaniknanik
ve ben sankı onlardan süt gelmeyecekmiş gibi hıssedıyorum.ne bıleyım sımdı hıcbırsey yok akıntı sızıntı fılan..
doğumdan sonra bebeğim mememe yapıştığında sankı gelmezmiş gibi gelıyor..
garıp ya neyse anlatamadım..:bbo:
az önce geçmişi okudum. demekki son zamanlarda şikayetler hep benzer. bu bebek hareketlerinin son ayda azalması lazım değilmi? benimki tam tersi yerinde durmuyoo. hatta onun hareketlerinden geceleri uyuyamıyorum. .
düzenli beslenmek cok önemli galiba.protein ve kalsiyum açısındanda zengin beslendim ve yemeklerden yarım saat sonra sol tarafıma yattım bebek daha iyi alabiliryormus anneden alacaklarını diye duymuştum onunda etkisi olmuş olabilir.hamile kalmadan 3 ay öncede folik asit vitamin başlamıştım hazırdım yani hamilelige.ama dedigim gibi kemik gelişimi daha cok önemli kilo sadece gözümü korkutuyor.7 kilo dogan merveyi biliyorsunuz galiba solunum ve böbrek yetmezligi yüzünden yavrucak hayatını kaybetmişti oysaki 300-400 gr dogup yaşayan biçok çocuk var.Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese4000 gr mı kıs meran ne ile besledin bebişini cokacimcoook maşallahtombiş tombiş yanaklarla tam sevmelik olcak valla
canım bende isimlerim yanına hanım eklendigi zamanki halini düşünürüm.aylin hanım,beyza hanım gibi...aylin daha hooş sankiikızlar bu arada dün gece yatmak üzereyken bi kız ismi aklıma geldi sizin de fikirlerinizi almak istiyorum biz Beyza da karar kılmıştık en son ama dün AYLİN adı aklıma takıldı anlamı ayın çevresindeki ışıklı hale demekmiş beyza ise en beyaz tertemiz sizce hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?