2008 Ekim Anneleri

anladım anladım , çok iyi anlatmışsın, benim de öyle hatta benim pek büyümediler, yani hamilelik öncesi sütyenlerimi aynen kullanıyorum , ölçüler aynı ama dolgunluk filan vardı ilk zamanlar şimdi yok :sm_confused: hatta sanki pörsümüşler gibime geliyo, içleri boşalmış gibi benneyaptımki ben de korkuyorum galiba hiç sütüm olmayacak diyorum , hastane çantama pompa koydum ama onun bile işe yarayacağından endişeliyim

çakılııımmmmmm gözün aydın hayatım:sm_cool:
sonuçlara moralini bozma sakın.problem olacağını sanmıyorum.tabi dr.unla görüşeceksin nasıl olsa..misafirim gelecek akşama..hazırlık yapıyorum bi yandan..bide 4 de dr.da olmam lazım.giremedim sabahtan beri.inan iş yaparken aklım sendeydi naptı acaba diye..
herşey çok güzel olcakhihoyyyt..gözünü kapatıp açcan..bebişin kollarındaaa:ecrin_bebek:
banada sanırım bugün gün verir dr.um..çok heyecanlıyım.artık biran önce günler geçsin istiyoruma.s

merancım bebişine maşallah diyelim..Allah nazarlardan korusun kız anlatma heryerdee tam yemelik olcak seninkiicokacimcoook

ben şimdilik kaçıyorum.fırsat bulursam girerim yine.ama işlerim yetişmezse yarına artık..hepinizi çook seviyorum....göbüşlerinizden öpüyorumŞeniz

acele etme canım, ben de bir an önce gelse o gün diyordum ama şimdi iyiydik böyle diyorum :) bi de insan çok tuhaf hissediyor kendini heyecan, korku, endişe , sevinç o kadar karışık ki biri cee dese ağlayacam

çakılımm gözünaydın canım benim ya 3 gün dediğin ne ki göz açıp kapayana dek alırsın özgeciğimizi kucağına inşallah
sonuçları dr bişey söylemeden çok dert etme ben istanbul da idrar ve kan yaptırmıştım ya oradaki dr değerlerin hep sınırda deyip vitamin depolatmıştı ben de kağıda baktığımda sen gibi bazılarını referans aralığının sınırında 2 tanesini de altında görmüştüm
dün burdaki dr uma götürdüm sonuçlarda bişey yok güzel değerler canını sıkma dedi yanii dr una güven canım:hooray:

az önce geçmişi okudum. demekki son zamanlarda şikayetler hep benzer. bu bebek hareketlerinin son ayda azalması lazım değilmi? benimki tam tersi yerinde durmuyoo. hatta onun hareketlerinden geceleri uyuyamıyorum. .

kajocum dün ben dr ya suyumun durumunu sordum iyi dedi bi azalma olursa kontrol e gel dedi ben de suyumun azaldığını nasıl anlarım ki dedim bebeğin hareketleri yavaşlar dedi
demek ki bizimkiler hala su bolluğundan oynuyolar:sm_cool::sm_cool:

çakılım ay kız inanmıyorum sanki ablam yada kardeşim doğuracak :1hug:gibi heyecenlanıyorum özgemizin resmini koyarsın artık bzimkilerin ablası olcak ooŞeniz
kan şekerini ölçtürmeye gitmişin eee saat 10dan sonra hiç bişey yememen gerekiyodu şekerim doktorlar akşam 10dan sonra bişey yemeyn diyoo doktoruna söyle yediğini bişeycik çıkmaz merak etme çıkaracaklar kzıznı işte karnındanhihoyyyt

4000 gr mı kıs meran ne ile besledin bebişini cokacimcoook maşallah tombiş tombiş yanaklarla tam sevmelik olcak valla

merancım maşşallh canım yavruna ne diyelim gerçekten iriymişbenim yeğenim de 4200 doğmuştu ama çk şişman bi bebek değildi ama buyo hakkatten uzundu belki seninkinin de kemikleri iyidir senin şafağı da saycaz artık desenehihoyyyt

ÇITIRCIM şu biber salçasını nasıl yapıyon kııı söyle tam zamanı bugün pazara gitcem turşuluk için kolaysa ondan da yapim

kızlar bu arada dün gece yatmak üzereyken bi kız ismi aklıma geldi sizin de fikirlerinizi almak istiyorum biz Beyza da karar kılmıştık en son ama dün AYLİN adı aklıma takıldı anlamı ayın çevresindeki ışıklı hale demekmiş beyza ise en beyaz tertemiz sizce hangisi?

çakılım amanında özgemizin gelmesine 3 gün kalmışş...şükür rabbime geldik bu günlere değerlerede kafanı takma dediğin gibi ilacı kestin ya ondandır hem zaten doktorun daha iyi değerlendirir danıştınmı dokrora epidurali genel anestezimi olcannCADIARZU

merancım tü tü tü aman nazarlar değmesin oğluşuna ..demek ikinci müjde senden gelicek inşallah sende doğum yaptıktan sonra gelişp güsel haberlerinin verirsin artık ..resimlerini koyarsın oğluşununŞeniz

valla benım tarıf coookkk kolayykaydirigubbakcemile2
şimdikk....
salçalık kırmızı bıberlerden alıyorsun.. ortadan ıkıye bolup pullarını cıkarıyorsun.(ama o etli yerlerı kalsın sadece pullar!!!)
sonra solee bır yıkayıp tencereye oyle butun atıyorsun.suyunuda kouyorsun ve ıyıce yumusayıncaya kadar kaynatıyorsun.
yumuşayınca suzgece alıp ıyıce suzulmesını beklıyorsun.
suzuldukten sonrra rondaya atıp iyiiiiiceee kıvamına getiriyorsun.
kabukları falanda salça halıne gelıyor. ama kucuk kucuk kalabıldıği için kevgır ya da da ınce suzgec gıbı bırseyden gecırıp tuzunuda koyup tencerede şöööleee bir kaynatıyorsun.
sonra doğruu kavonoza..naniknanik
bukadarcıkkşutarafagitti
hemen ertesı gnu yemeye hazır..
2 kg dan 1 kavonoz salça çıkıyor.
ben bugun ıkıncı kavonozumu cokacimcoook yaptım.içine az az baharat fılan da attım ılk defa. nasıl olacak bılmıyorum.dılersen oyle yap sen bılırsın.
sabah kahvaltılarına ekmeğe surup yemek superr oluyor.cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

öğleden sonra anestezi uzmanı ile görüşeceksin dedi doktorum , sanırım onunla arar verecez ama benim gönlüm halen genelden yana :)

cakılım genel olma ya,bebeğinin o anına tanık olmalısın!!!
nısanur tarıfı yazdım kacırma yukarda..
bu arada aylın guzel ama bıraz eskı kalıyor beyza daha guzel fıkrımcee

4000 gr mı kıs meran ne ile besledin bebişini cokacimcoook maşallah tombiş tombiş yanaklarla tam sevmelik olcak valla
düzenli beslenmek cok önemli galiba.protein ve kalsiyum açısındanda zengin beslendim ve yemeklerden yarım saat sonra sol tarafıma yattım bebek daha iyi alabiliryormus anneden alacaklarını diye duymuştum onunda etkisi olmuş olabilir.hamile kalmadan 3 ay öncede folik asit vitamin başlamıştım hazırdım yani hamilelige.ama dedigim gibi kemik gelişimi daha cok önemli kilo sadece gözümü korkutuyor.7 kilo dogan merveyi biliyorsunuz galiba solunum ve böbrek yetmezligi yüzünden yavrucak hayatını kaybetmişti oysaki 300-400 gr dogup yaşayan biçok çocuk var.Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese

celenın verdığı domateslı bıberlı tarıftende yapıp attım ben bugun ıkı torba :)

canım bende isimlerim yanına hanım eklendigi zamanki halini düşünürüm.aylin hanım,beyza hanım gibi...aylin daha hooş sankii

işte üstünü kapatacak kadar koy suyunu,ayarlarsın onu artık:icecream:

çtıtırcım ağzım sulandı be ya suyunu ne kadar kokuyoz fazla değildir sanırım
güzel dimi yok canım daha beyzadan vazgeçmş deiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…