sabah kahvaltılarına ekmeğe surup yemek superr oluyor.cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
eger söylediklerin benim söyledigiklerime cevapsa aşırı yemekle ilgisi oldugunu bende sanmıyorum hiçbir zaman aşırı beslenmedim cünkü.ultrasona gelince bende ultrasonun yanıltııcı oldugunu düşündügüm için bu hafta 2 ayrı doktora daha gittim sonuc aynıydı.arkadaslar sordugu için nasıl beslendigimi anlattım.:CüvCüv:katılıyorum nısanur..
genler cok etkılıymiş ...
okadar çok yıyen beslenenlerı goruyoruz ufacık doğuyor bebişler..nereye gıttı yedıklerım dıye soruyorlar sonra. e tabıkı kendı kılo alıyor bebek alıcağını alıyor dediğin gıbı.annenın asırı yemesı sonucu değiştirmıyor.
gunluk alması gereken vıtamını alması yeterlı annenın...
bır arkadasla konustum gecen doktor 3.300 fılan doğacak demiş.
cocuk 2.600 doğmuş.
doktorun soledıklerı cok tutmuyor coğu zaman.
bakalım bızmkıler nasıl olacak??fisfisfis
eşim 5,5 kg doğmuş.tam tosuncuk..
ben ise tam zıttı ıkız eşi olduğum ıcın 1,5 kg doğmuşum.
bızımkı orta hallı bişi olursa sukur:)kaydirigubbakcemile3
bu kadar cok takıntı yapmayalım bence su kıloları dıycem ama ınsan ıster ıstemnez takıyor..:1rolleyes:
ben 1,5 kg doğmusum bakın yaşıyorumm ve gayet sağlıklıyım allaha sukur..
doğan buyuyor birşekilde..:ecrin_bebek:
sağlıklı bir şekilde alalım canım hepimiz inşallah kucaklarımıza.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ne kadar şanslıyız ki hamileyiz ve bebeklerimizi bekliyoruz.gerisi teferruat...merancım tam olarak sana cevap değildi ortaya konuştum canım.
aynı fıkırdeyız bende cok yemekle değil doğru beslenmekle ılgılı olduğunu soyledım.
umarım bır yanlış anlşılma olmamıştır soyledıkleımde.
hepimize sağlıklı bebişler versın Allah inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?