2008 Ekim Anneleri

sabah kahvaltılarına ekmeğe surup yemek superr oluyor.cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook yaaa sizin bana kastınız mı var yaaa ben çok açımmm doymak bilmiyorum canım sürekli yemek yemek istiyor üstelik hem bulantım hem reflüm var ona rağmen iştahım çok açık

ya benim göğüslerde kocaman oldu ama tık yok he hiç bişey gelmiyo az kalcak kızım diye tırsıyom madem bukadar büyüdüler bi işe yarasınlar demi
bu arada salça tarifini tuttum kolaymış yapıp bideniyim

kızlar bebeğin ne kadar kilo alacağı bence biraz da genetik benim bi arkadaş çok dikkat ediyodu yediklerine bebişe gitsin diye süt yoğurt et ne bilem meyve falan baba 165 anne 160 cmidi bebek 3250doğdu kızcağız doktora sormuş niye böyle oldu diye doktor sen ne yarsen ya önemli olan bebeğin ne kadarını alacağıdır o işini bilir ve ne kadar alması gerekse o kadarını alır demiş:)

ben de doğum kilosuna takılmıyorum..........ben 2800 doğmuşum kardeşim 3200 ama ben oldum olası şişkoyum o ise çöp gibi, ben nanemolla, hemencek hasta olurum kardeşim maşAllah gayet sağlıklı

şu göğüs meselesine gelelim benim ilk 3 ayda ne doldun memişlerim olduydu ama şimdi hiç bi büyüme belirtisi falan yok bence süt gelecekmi diye endişe etmeyin kızlar Rabbim öyle bi mekanizma kurmuşki göreceniz sütaş gibim olcaz işallah

:CüvCüv:katılıyorum nısanur..
genler cok etkılıymiş ...
okadar çok yıyen beslenenlerı goruyoruz ufacık doğuyor bebişler..nereye gıttı yedıklerım dıye soruyorlar sonra. e tabıkı kendı kılo alıyor bebek alıcağını alıyor dediğin gıbı.annenın asırı yemesı sonucu değiştirmıyor.
gunluk alması gereken vıtamını alması yeterlı annenın...
bır arkadasla konustum gecen doktor 3.300 fılan doğacak demiş.
cocuk 2.600 doğmuş.
doktorun soledıklerı cok tutmuyor coğu zaman.
bakalım bızmkıler nasıl olacak??fisfisfis
eşim 5,5 kg doğmuş.tam tosuncuk..
ben ise tam zıttı ıkız eşi olduğum ıcın 1,5 kg doğmuşum.
bızımkı orta hallı bişi olursa sukur:)kaydirigubbakcemile3
bu kadar cok takıntı yapmayalım bence su kıloları dıycem ama ınsan ıster ıstemnez takıyor..:1rolleyes:
ben 1,5 kg doğmusum bakın yaşıyorumm ve gayet sağlıklıyım allaha sukur..
doğan buyuyor birşekilde..:ecrin_bebek:

çakılıma kaldı 3 gün bir ekim bacısı doğuruyo darısı bizlere inşallah bir ağrıda vakti zamanında hayırla sağlıkla eli yüzü düzgün olarak
merancım maşşallah bebişe
kızlar be vakit geldi şaka maka tek tek dökülüyoz baksanıza

kızlar bu süt olayını kafaya takmayın bence,benimde duyduğuma göre eğer göğüs uçlarında beyaz bişiler varsa hani böyle soyuluyo gibi sütün olacağını gösterirmiş, göğüslerin büyük küçük olması sütün azlığını çokluğunu değiştirmiyo

eger söylediklerin benim söyledigiklerime cevapsa aşırı yemekle ilgisi oldugunu bende sanmıyorum hiçbir zaman aşırı beslenmedim cünkü.ultrasona gelince bende ultrasonun yanıltııcı oldugunu düşündügüm için bu hafta 2 ayrı doktora daha gittim sonuc aynıydı.arkadaslar sordugu için nasıl beslendigimi anlattım.

:lepi:eveeet bende var melsacım kabuk gibi oluyo galiba bi sıvı cıkıp orda kuruyo sonrada kabuklaşıyo ben de banyoda falan temizliyom :dance:

ben gidiyom kızlar gideyim pazarıma alışverişimi yapayım hadin iyi muhabbetler size çakılım bol bol fotoğraf neyim çektir:CüvCüv: son 3 günnn

merancım tam olarak sana cevap değildi ortaya konuştum canım.
aynı fıkırdeyız bende cok yemekle değil doğru beslenmekle ılgılı olduğunu soyledım.
umarım bır yanlış anlşılma olmamıştır soyledıkleımde.
hepimize sağlıklı bebişler versın Allah inş..

ben hastaneye gidiyim kızlar, gelince de iftar hazırlığı filan derken giremem galiba , sonra görüşürüz ............kendinize iyi bakın , bye

sağlıklı bir şekilde alalım canım hepimiz inşallah kucaklarımıza.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ne kadar şanslıyız ki hamileyiz ve bebeklerimizi bekliyoruz.gerisi teferruat...

kıs çıtır senin ikiz de ne bencilmiş hep kendine çalışmış:roflol: kıs kendi 3 kilo doğmuş sen 1,5 kilo vermedi mi sana anne karnında vitamin hepsini kendi almış ayol:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…