2008 Ekim Anneleri

Selam ekim anaları:ecrin_bebek: epeydir girip bakamıyorum siteye maşşalah 999. sayfayı etmişsiniz ben bi bakiim neler konuşulmuş

1000 inci değil 10.000 inci sayfamız arkidişler bir 0 eksik yasmışlar..
nice 10.000 lere inşallahhihoyyyt

ay bu ekim anaları doğuracaklar halen daha domatesle biberle uğraşıyolar :roflol:neler konuşulmuş bi bakiim dedim son 100 sayfa domates biber tarifleriyle dolu gözleri doymuyo heraldecokacimcoook Alllah rızası için şu fukaraya da bi kavanoz bişi veren yokmusenağlama

Kızlar selam biz de bugün doktordan geldik 3 kilo olmuşuz doktorumuz ben bunu doğurtsam olacak dedi ama 38.ci haftayı bekliyeceğiz.gerçi tansiyon yükselirse hemen geleceksin dedi o zaman daha erken alabilirmiş bugün allahtan13-8 çıktı inşallah şu tansiyon son anda sıkıntı yaratmaz herşey normal giderse 3Ekim doğum tarihi verdi.

Çakılım son 3 gün hayırlısı ile gelsin Özgemiz değerlerine bakma doktoruna güven ben de ilk sezaryanıma girerken çok da yüksek değildi kan değerlerim ama hiç bir sıkıntı olmadı.

merhabalar kaç gündür siteye giremiyordum :1no2:modem hata verip internete bağlanmıyordu bizim bilgisayarın işlerinide kardeşim yapıyordu kendiside istanbula gitti bayramdan önce dönmeyecek telefondan nasıl yapılacağını öğrendim yaparken sen bide bilgisayarı çökert off allahım kafayı yiyecektim :uhm:en sonunda baktım baska çaresi yok aldım kurstan kalma kitabımı geçtim basına bilgisayarı yeniden kurdum interneti iptal edip yeniden yapılandırdım dün bütün gün bunlarla uğrastım ama en sonunda basardım:sm_cool: insanın isteyipteyipte basaramayacağı sey cok az bence kendimle gurur duydum valla:teytey: neyse kızlar buralarda bi vukaat yok dimi geçmiş çok birikmiş okumak zor geliyora.s.

ilkimcim gözün aydın hayatımmaşallah bebişine

kızlar benim göğüslerimde öyle beyaz bişeyler yok.:1no2:şimdiye dek hiç süt falan da gelmedi..sadece aşırı dolgunlardı.büyüdüler.son zamanlarda sizin dediğiniz gibi biraz yumuşadılar..o dolgunluk gitti..ama ben bi yerde olumsuz düşünmenin süt gelmesini etkilediğini okumuştum.yani ya olmazsa,ya gelmezse diye düşünmemek gerekmiş..ben onlara sonuna kadar güveniyorum:lepi:şakır şakır gelecek inşallah.bide alt komşum 3 ay önce sezaryen oldu.hastanede hemen sütü gelmemiş.hemşire bi havluyu sıcak suyla ıslatmasını,sıkıp göğüslerinin üstüne koymasını söylemiş.o da denemiş.hemen geldi aklında bulunsun dedi bana..gelmezse hemşirelere falan danışıp uygulayabiliriz..

neyse ben kaçtım kızlar..giyinip dr.a gideceğiz..görüş saati geldii:sm_cool:
kendinize iyi bakın:1hug:

kıslar iki dakka bırakmaya gelmiyonus hemen siteyi çökertmişiniz hee ..........................

ben hastaneye gittim geldim......................veeeeeeeeeee müjdeeeeeeeeeeeeeee pazar gece 12 den soora bişey yeme pazartesi sabah gel alalım artık bebişini dedi doktorummmmm.......... anestezi konusuna gelince genel olacak ( çünkü başka seçeneğim yokmuş :)))) hastanemiz çok modern, hekm seçme hakkımız filan var ISO 2001 kalite belgeli, hijyen konusunda ödüller alıp duruyor ama ne yazık ki anestezi konusunda halen eski yöntemler )

ay çakılım hadi gözümüz aydın olsun pazartesi sabahı biz dualarla uyanacaz işallah sen de öğleden sonra özgeni kucağına alırsın artık nasıl hissediyosun kendini heyecan endişe merak off daha neler var dimi içinde

hadi gözün aydın canıma.s.
bu gün artık bitti saymayalım 2 gün sonra kızın kollarında olacak,
allah özgeye sağlık sıhat versin hayırlı doğumlar olsun inşallah:ecrin_bebek:
sen ne hissediyosun heyecan var mı:teselli:

kzılar gittim geldim ama lamadım bişey kan şekerim düştü ya markete girdiydim turşuları kurmak için büyük cam kavanozlardan alayım dedim zor getirdim şimdi evde eşimin gelmesini beklerken nete girem tariflere bi daha bakam dedim anam canım çekti hemen kapattım

ayyyyyyy
yupyy yupyyy yupyyyyyyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyyt
çok sevındım cakılım yaa..kaydirigubbakcemile5
kesınlestı yanı artık yaşasın..pzt sabahın ılk saatlerınde özgen kucağında olacak.
teyzesi kurban olsun onaaaaa
hadı bakalım çakıl hanım heyecan arttı demi artık.:dance:

anammmm neler yok kiiiiii, heyecan, korku, endişe, sevinç , duygusallık, hatta gülmeyin ama azcık hüzün bile var sanki karnımdaki tekmelerini özledim şimdidennnn

ayyy canım benim çok sevindim inan.allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.inşallah ikinizinde sağlığı yerinde olur..bende genel anestezi olacağım..benim gittiğim hastanede de epidural anestezi uzmanı henüz yokmuş.bakalım hayırlısı.

sen artık hiç uyuyamazsın pazartesiye kadar zaten uyuyamıyodun ee hanımefendi doğduktan sonra hepten unutcan uykuyu

ayy darısı başımıza yaa ne güzel pazartesi günü kzına kavuşuyorsun inşallah.. doğumun çok rahat geçer inşallah hemen ayağa kalkarsın.. ay çok heyecanlandım ben biz ne zaman doğuracaz yaw :ecrin_bebek:

10.000 değil ya 1000. sayfa işte...
10.000 adet mesaj olmuş.
cakılım ya ınsan huzunlenır tabı gulcek bişi yok..
tekmelerını bıle özlıycez hakket..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…