anaaaaa 1000. sayfaya ilk ben yasmışım tesadüfe bak :lepi:
kıslar iki dakka bırakmaya gelmiyonus hemen siteyi çökertmişiniz hee ..........................
ben hastaneye gittim geldim......................veeeeeeeeeee müjdeeeeeeeeeeeeeee pazar gece 12 den soora bişey yeme pazartesi sabah gel alalım artık bebişini dedi doktorummmmm.......... anestezi konusuna gelince genel olacak ( çünkü başka seçeneğim yokmuş :)))) hastanemiz çok modern, hekm seçme hakkımız filan var ISO 2001 kalite belgeli, hijyen konusunda ödüller alıp duruyor ama ne yazık ki anestezi konusunda halen eski yöntemler )
ayyy canım benim çok sevindim inan.allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.inşallah ikinizinde sağlığı yerinde olur..bende genel anestezi olacağım..benim gittiğim hastanede de epidural anestezi uzmanı henüz yokmuş.bakalım hayırlısı.kıslar iki dakka bırakmaya gelmiyonus hemen siteyi çökertmişiniz hee ..........................
ben hastaneye gittim geldim......................veeeeeeeeeee müjdeeeeeeeeeeeeeee pazar gece 12 den soora bişey yeme pazartesi sabah gel alalım artık bebişini dedi doktorummmmm.......... anestezi konusuna gelince genel olacak ( çünkü başka seçeneğim yokmuş :)))) hastanemiz çok modern, hekm seçme hakkımız filan var ISO 2001 kalite belgeli, hijyen konusunda ödüller alıp duruyor ama ne yazık ki anestezi konusunda halen eski yöntemler )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?