2008 Ekim Anneleri

kızlar özlüycez özlemesine de Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın sağ sağlim karnımızdan kucaklarımıza versin meleklerimizi

anammmm neler yok kiiiiii, heyecan, korku, endişe, sevinç , duygusallık, hatta gülmeyin ama azcık hüzün bile var sanki karnımdaki tekmelerini özledim şimdidennnn

sen hele bir dogur bir sure sonra oyle bir ozleyeceksin ki hamile olmayiii....cok garip bisey...hadi hayirlisi,gozlerimiz aydin..heyecanlandim bende.dualarimiz seninle...

hepiniz için tekkkkk tek dua edecem, hatta liste yapıp gidecem ki hastaneye heyecanla unuttuğum atladığım filan olmasın diye

neeese ben iftar hazırlıklarına başlayım , sonra gelirim , hoşcakalınnn

ya çakılcım canım var ya çok heyecanlndım şimdi:sm_cool: sanki pazartesi ben de doğurcakmışım gibi:CüvCüv:
canım inşallah sapsağlıklı atlatırsınız anne kız dularımız hep sizle olucak:Saruboceq:

ÇAKILIMMMMMMMMMMM

Canım ya hadi gözlerimiz aydın varya ister inan ister inanma acayip heyecanlandım nasıl gözlerim doldu anlatamam sana hele demişssin ya tekmelerini bile özlicem diye bi tuhaf oldum ya içim cız etti şimdi onlar hep bizimle aynı şeyi bende düşünüyorum biz nereye onlar oraya böyle iyiyiz diye düşündüğüm çok oluyor benimde ama ALLAH kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize...Canım benim hayırlı doğumlar şimdiden malum h.sonu giremiyorum ben.Dualarından yoksun bırakma bizleri bencede sen bir liste yapki kimseyi atlamayasın...Bize haber uçur he PZT bekleyeceğiz ÖZGE' mizin geldi haberini.Seni çok seviyorum a.s.kendine,bebişine iyi bak...:ecrin_bebek:ALLAH yardımcın olsun :Saruboceq:cnm benim hay ALLAH ya ne sulugöz oldum bensenağlama

CANLARIM ben çıkıyorum.Nihayet ilk bebeğimize PZT kavuşacağız.ÇAKILIM dualarımız seninle.ALLAH yardımcınız olsun h.sonu şansımı zorlayıp girmeye çalışacağım siteye bir şekilde ama olmazsa diye iyi dileklerimde bulunayım dedim.Hadi bakalım kıslar sıraya geçin ben listenin sonundayım ya rahatım o yüsden.Herkese iyi h.sonları.ÇAKILIM tekrar söylüyorum dualarını esirgeme bizlerden...ALLAH' ım seni ve bebişini korusun.:Saruboceq:seninlea.s.

çakıl hayırlı olsun canım yeni tanımama rağmen ben bile çok heyecanlandım kendim doğursam ancak bu kadar heyecanlaanabilirdim allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin dualarım hep seninle olacak

birde eğer imkanın varsa kurandan meryem suresini oku y da birine okut kolay doğum için okunuyor o da olmazsa elem neşrahleke duası da kolay doğum için okunuyor

çakılım hadi gözünaydın ayy 2 gün kalhihoyyytdı
nisacım sesin çıkmıyo iyimisin gülüm yatıyomusuna.s.
celen bu ne satışmış bea kız girip bi merhaba bile demeyonnaniknanik

Demekki 2.ci Ekim bebeğinin güzel haberlerini de pzt alacağız ne güzel sağlıklı gelsin inşallah.Kızlar gerçekten süt sezaryan olunduğunda 2-3 gün sonra gelebiliyor sıcak su bana da iyi gelmişti.

slm kızlar arada ne yapıyonuz diye girip bakıyom diken üstündeyim keyfim yok.yatıyorum ama aklım sizde.çakılımmmm canım ya rabbim kolaylıkla özgeyi kucağına almayı nasip etsin.dua listene beni de ekle nolurr..olcayım valla şeker olayına bu aralar çokta dikkat etmiyorum hata ediyorum biliyorum ama sanırım depresyondayımmm.alık şekerim 79 larda ama tokluk biraz sınırda işte....

listeme seni eklemez olur muyum nisacım , destinanın ekim bebekleri listesi var ya ondan bi suret çıkartıp götürecem yanımda :)sen de bu arada birazcık rahat olmaya çalış,stres yok kaydirigubbakcemile5

celennnnnnn nere kayboldun bacım , anladık kociş yanında ama arada bi cee desen o da yeter ...............

geldim anacım geldim.sormayın aklım hep burda sabah acıyorum gecmişi okuyum diesiye kadar kocam kalkıo kahvaltı falan derken diğer işleri hallediyoruz.ptesi gidicek ya o gitmeden halletmemiz gerekenler var.hatta şimdi şu saatte bebişin esyalarını cıkarıp makineye atıcaz yarında ütülüycez.almanyadan gelen teyzemlerin yüzünden pek giremedim gerci.onlrad bugun gittii.belki birtaz daha rahat olurum.ptesi kontrol var bizimde.aksamınada kocacım gidicek.artıkın salı günü siteden cıkmam.
cakılım okuyabildiğim kadar pztesi doğum kesinlesmiş.kan sınırlarınıda cok takılma..sonuna geldin artık.allahım herkese göstersin bu mucizeyi.
dün bende asırı derecede mide bulantısı vardıki artık dayanamayıp kustumda( ilk 3 aylık dönem gibiydi.bugunde var mide bulantısı ama dün ki gibi deil.hatta eşim sizlere sormamı istedi (yazık o da alıstı bu ortama) ee sizlerde varmı bööle bişi?

bulantı bende de var canım, aynen ilk aylardaki gibiyim, ama heyecandan sormamışım doktoruma..............kızlar da hep şikayetçi bu günlerde

bulantı bende de var canım, aynen ilk aylardaki gibiyim, ama heyecandan sormamışım doktoruma..............kızlar da hep şikayetçi bu günlerde

hmm.ii ozaman anormal bi durum yok.
buarada azönce göğüslerime jel sürdüm.iice işlesin die sütyen dısında bıraktım.bi baktım sağ göğsümden göbeğime sütler damlıo:dance:senağlama baktım ucundan sızıo.gözlerim doldu yaasenağlama benm fabrika üretime gecmiş anlasılan:1rolleyes:
len cakıl pzar günü son göbüşünü ekle..ptesi diicem ama koyun can derdinde kasap et derdinde olucak ayıp:CüvCüv:

canım senin adına çok sevindim. Ay nasıl heyecanlandım anlatamam. Allah sana ve hepimize yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

çakıltaşım allah kolay doğumlar nasip etsin bir kadının yaşayacağı en güzel mucizeyi yaşayacaksın inanki çektiğin sıkıntı acı bebişi kucağına ilk alışında onun nur yüzünü görüşünde hepsi geçip gidecek
özgecinle birlikte sağlıklı mutlu bir hayat senin olsun inşallah dualarımız seninle:1hug:

iyi geceler kızlar hepinize rahat bir uyku geçirmenizi ve de rüyanızda kolay doğumlar görmenizi diliyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın:1closedeyes:a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…