- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
anammmm neler yok kiiiiii, heyecan, korku, endişe, sevinç , duygusallık, hatta gülmeyin ama azcık hüzün bile var sanki karnımdaki tekmelerini özledim şimdidennnn
slm kızlar arada ne yapıyonuz diye girip bakıyom diken üstündeyim keyfim yok.yatıyorum ama aklım sizde.çakılımmmm canım ya rabbim kolaylıkla özgeyi kucağına almayı nasip etsin.dua listene beni de ekle nolurr..olcayım valla şeker olayına bu aralar çokta dikkat etmiyorum hata ediyorum biliyorum ama sanırım depresyondayımmm.alık şekerim 79 larda ama tokluk biraz sınırda işte....
bulantı bende de var canım, aynen ilk aylardaki gibiyim, ama heyecandan sormamışım doktoruma..............kızlar da hep şikayetçi bu günlerde
kıslar iki dakka bırakmaya gelmiyonus hemen siteyi çökertmişiniz hee ..........................
ben hastaneye gittim geldim......................veeeeeeeeeee müjdeeeeeeeeeeeeeee pazar gece 12 den soora bişey yeme pazartesi sabah gel alalım artık bebişini dedi doktorummmmm.......... anestezi konusuna gelince genel olacak ( çünkü başka seçeneğim yokmuş :)))) hastanemiz çok modern, hekm seçme hakkımız filan var ISO 2001 kalite belgeli, hijyen konusunda ödüller alıp duruyor ama ne yazık ki anestezi konusunda halen eski yöntemler )
iyi geceler kızlar hepinize rahat bir uyku geçirmenizi ve de rüyanızda kolay doğumlar görmenizi diliyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın:1closedeyes:a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?