2008 Ekim Anneleri

kızlar en sonunda kızımızın ismine karar verdik ama yanına 2.bi isim de koymak istiyom.fikirleriniz benim için değerli biliyonuz önerilerinizi bekliyorum.ekim ayı şevval ayı olduğu için şevval dedi eşim benim de hoşuma gitti.bir de şevval bayram ayı demekmiş.bizim bızdığımız da bayramımız.gerçi ekimden önce gelmeye karar verdi ama inşallah zamanında doğar vazgeçer.hepimizinki zamanında sğ salim doğar inşallah...

celencim ne jeli sürüyon ben hiç öle bişeyer alamadım.hastaneden çıktıktan sonra dışarı da çıkamıyorum.emzirme sütyenimi bile almadım .salı günü dra gidince uğrar biyerden alırım napim..

he celen ya ne jeli hala benden bişey gelmiyo süt namına anlamadım gitti
nisa şevvali bende çok beğeniyorum koymak istedim bende inşallah bayramı geçirirde adıyla uyumlu olur çok güzel canım hepsi adlarıyla sağlıkla yaşasınlar ben emzirme atleti aldım sütyeni almıycam kullanışsız dedi bir kaç kişi vazgeçtim önden açılan sütyen aldım onun yerine
nisa şimdi sen rapormu aldın doğum öncesi izinmi

iyi geceler kızlar herüfü uykuya yatırdım ben de size koşuverdim nisacım inanmazsın biz de şevvali çok dşündük malum doğum ayı şevvale geliyo bzizmkilerin eşim tutturdu şevval de şevval diye şu leman samın kızının adı da şevval ya bzimki de o kadını çok beğeniykaydirigubbakcemile ben hiç koyarmıyım inadımdan istemedim :sm_cool:ama bence hiç 2. isim falan arama bence tamamdır:ecrin_bebek:

canım önce çalışabilir raporu aldım ama 4 gün çalışabildim.sonra hastaneye düştüm.işgörür raporu aldım işgöremez oldum.dr sonra doğum izni yazdı yani doğumdan sonraya aktaracağım bişey kalmadı.

ha biraz önce ne yaptım kızlar sırnaşık şeygene gittim bebişin çekmecerini karıştırıyodumki emziğini biberonunu falan çıkardım kaynatcam da sonra şu süt sağma şeysine gözüm takıldı dur dedim bakim işe yarıyomu benim göğüs uçlarım pek dışarda değildir de anam 2 sıktım pompayı göğüs ucumdan 1 damla su geldi:1shok: bi koktum hani doğumu falan tetikliyomuş ya sağmak hemen bıraktım hakketten işe yarıyomuş bravo yani bunu çıkarana test ettim onayladımkaydirigubbakcemile5

ya nebileyim böyle 2 isim furyası varya bende malum kapıldım şevval sena,şevval berra,şevval ece,şevval ecrin,şevval duru. şimdilik bunlar ama sizin de fikirlerinizi bilmek isterim farklı isim önerileri uff nebilem.jkendimi oyalıyorum erken doğum korkusu mıçımda da.en azından isim işini halledeyim de unuturum belki korkuları...

kız nisa canını sıkma zaten 1 hafta gidecektin herişte bi hayır vardır şimdi kasılman falan var mı sancı olayları ne alemde

nisa kız hele markasını yaz bacım

aferin sanaa bi de sıktım doğumu tetikliyo diyo:mymeka:valla dayaklıksın bi de pompayı deniyo.burda erken doğum diye basbas bağırıyos haa.yapma güzelim ya durduk yere iş çıkarma be güzelim

bu arada merak etmiş kızlar hemen cevaplıyayım celen daha yarın da zor girer o şu lansinoh göğüsucu kremini almıştı doğumdan 1 ay önce başlanmasının göğüsuçları güçlendirdiği söyleniyo o da sürmeye başlamış

kızlar ben yatar tabi wc izin verirse bebişleri ve sizleri tek tek öperim stop
nisa bu süt sağma şeysinin markasını fiyatını yazıver azcık bacım

ya valla bi defa bastım yok daha yapmam ben ellemiyom bilem memişlere bişey olmasın diye bebedorunkini aldıydım ben yağmurcum elle pompa yapılıyo 15 ytl gibi bşeydi fiyatı otomatik olanları 80den başlıyodu

kız nisa canını sıkma zaten 1 hafta gidecektin herişte bi hayır vardır şimdi kasılman falan var mı sancı olayları ne alemde

canım zaten ben sancıyı çok nadir hissediyorum.kasılma bile hissetmiyorum ama nasıl oluyosa nst de 8 dk da bir düzenli sancı çıkıyo.bakalım salı günü ne diycek drum ozamana kadar pırtlatmazsam tabüü

nisa naptın kı domatesleri çürüttün mü yoksam ben gene pazara gittim ev kavanozdan konserveden geçilmiyo can sıkıntısından hergün yeni bişey uyduryom

ya ben almadım bari onu da alayım peki bu göğüs ucu kremi emzirirken de kullanılıyo mu.dur şu ismi biyere yazayım..

dün hiç hareket etmedi akşam çok hafif hareketi oldu rahatladım.bugün iyidi maşallah çok rahatladım ama ya.domatesleri aldım ertesi gün hastaneye yattım 5 gün tabi buruştularr ama sadece 1 şişe yaptım eşim menemen yaptı gerisini.evde yemek yoktu.yeni bişey ne uydurdun kıs söle bakimm anam beni de heveslendiriyon valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…