sağol canımcım ama gerçekte kolay doğuralım diye dua etsek olurmu şekerkaydirigubbakcemile5
he celen ya ne jeli hala benden bişey gelmiyo süt namına anlamadım gitti
nisa şevvali bende çok beğeniyorum koymak istedim bende inşallah bayramı geçirirde adıyla uyumlu olur çok güzel canım hepsi adlarıyla sağlıkla yaşasınlar ben emzirme atleti aldım sütyeni almıycam kullanışsız dedi bir kaç kişi vazgeçtim önden açılan sütyen aldım onun yerine
nisa şimdi sen rapormu aldın doğum öncesi izinmi
nisa kız hele markasını yaz bacımha biraz önce ne yaptım kızlar sırnaşık şeygene gittim bebişin çekmecerini karıştırıyodumki emziğini biberonunu falan çıkardım kaynatcam da sonra şu süt sağma şeysine gözüm takıldı dur dedim bakim işe yarıyomu benim göğüs uçlarım pek dışarda değildir de anam 2 sıktım pompayı göğüs ucumdan 1 damla su geldi:1shok: bi koktum hani doğumu falan tetikliyomuş ya sağmak hemen bıraktım hakketten işe yarıyomuş bravo yani bunu çıkarana test ettim onayladımkaydirigubbakcemile5
ha biraz önce ne yaptım kızlar sırnaşık şeygene gittim bebişin çekmecerini karıştırıyodumki emziğini biberonunu falan çıkardım kaynatcam da sonra şu süt sağma şeysine gözüm takıldı dur dedim bakim işe yarıyomu benim göğüs uçlarım pek dışarda değildir de anam 2 sıktım pompayı göğüs ucumdan 1 damla su geldi:1shok: bi koktum hani doğumu falan tetikliyomuş ya sağmak hemen bıraktım hakketten işe yarıyomuş bravo yani bunu çıkarana test ettim onayladımkaydirigubbakcemile5
kız nisa canını sıkma zaten 1 hafta gidecektin herişte bi hayır vardır şimdi kasılman falan var mı sancı olayları ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?