2008 Ekim Anneleri

ben süt sağma zımbırtısından almadım.görümcem almıştı lazım olursa ondan alırım diyom.tabi kendi kendime gelin güvey oluyom olmazsa eczane yakın eşim alıverir.

ay yok daha tarif falan yok sana nisa otur ayaklarını uzat yat güzel güzel diziler var bak izle onları şu kremi sormuşun içeriği tamamen bitkiselmiş emziriken de yıkamadan kullanılıyomuş sağlık sigortası karşılammıyo kozmetiğe giriyomuş fiyatı 50 lira civarıymış ben Destinanın yöntemine başlıycam saf zeytin yağı sürecem doğuma kadar tabi bi çarşıya çıkabilsem alacam da ne zaman

napıyonus kıs gece kuşlarılülülülülülü

ay desticim gelmişş hoşgelmiş.şu hamarat nisanurcum yine bişeyler yapıyomuş anam kışın ondan yiycez.yağmurcum da yatıyo iyi geceler yağmurcum a.s.desti yaa hadi bi isim öner be canım yazdım bak okudun mu önceki sayfayı

ooo destina hanım naptın misafirleri uyuttun mu yoksa yolladın mı
nisacım bence de sanki piyasada bulunmayan bişey değil işte biz toplu alışveriş yapınca aldıydık 4.aydan sonra çalışmaya başlıycam diye ama imdi fikrimizi değiştirdik 3 ay ücretsiz ine ayrılmayı düşünüyom

hadi ya 2.dönem çalışmıycan mı.ben de kararsızım aslında.gerçi evim okulun karşısı bir adım atsam evdeyim sabahçıyım bi de.ayrıca 1 günüm boş.mantıken düşününce çalışayım diyorum.geçen sömestr 2.dönem zaten hiç gitmedim.bu dönem de yokum.tabi rabbim izin verirse anneliği tadınca o duyguyla çalışmak istermiyim bilmiyorum

nisacım senin kayınvalidenler falan yokmu giresunda evin de yaknmış tenefüslerde falan gider gelirsin nolacak bizim kimsemiz yok burda komşularıma sorcam eğer bakarız derlerse belki çalışırım bi de ben doğum izninden döndüğümde 2 ingilizceci arkadaş daha doğum izninde olacak (toplam 5 kişiyiz 3ümüz hamile:))) yani ders saatimin 30 olması muhtemel bakalım hayırlısı şubat tatilinden sonra heyet raporu alamzsam 40 günlük raporumu kullanıp 15 mart gibi izne ayrılayım 15 haziran da da geri dönerim diye düşümüyorum kısmet artık

hele şu destinaya bak ce dedi gitti nerelerde geziyo Allah bilir kız bu arada dün senin oğlanın odası rüyama girmiş merak ediyom ha boya bitmedi mi bekliyoz ha resimleri

ben de zaten kayınvalideme bırakıp boş vakitlerde eve gelmeyi düşünüyorum Allah izin verirse.onedenle 2 .dönem çalışabilirim diyorum bakalım ozaman ne düşünürüm tabi.maşallah okulda ingilizcecilerde hamilelik patlaması yaşanmış valla.müdür kafayı yiyodur.hayırlısı tabi bi ozamanlara gelelim.canım ben çıkıyom hadi iyi geceler.valla desti biyerlere kaçmış belli

günaydınlar:sm_cool:
özgemizin gelmesine son 2 gün:lepi:
nisacım şevval ece ve şevval duru çok hoşkaydirigubbakcemile5
nisanurcum misafirlerim gitti az kaldılar ama oğlanın odasını hala bitiremedim öyle bi miskinlik çöktükü üstüme elimi kaldıramıyorum 10 güne kadarda istanbula gidicez yetiştirebilicemmi bilmiyorum:sm_confused:-tatlicadiarzu-

günaydınlar herkeseee!!!
tembel oğlumla ben geldimm
herşeyden önce ÇAKILIM seni bi kez daha tebrik ederim..gözünaydın.Allah kolay bi doğum ve sağlıklı bi bebiş nasip etsin inşallah..sana ve de hepimize:Saruboceq:üzüldüğüm tek bi nokta var..kayınvalidemler gelecek yarın sabahtan..ve salı gidecekler:çok üzgünüm:umarım girebilirim onlar buradayken.meraktan çatlarım valla yaa..

gelelim benim tembel oğlana.dün 4 de randevumuz vardı.gider gitmez nst ye bağlanmam gerektiğini söyledi eşim.dr.um ona öyle demiş.neyse çıktım yukarı..hemşire tok olup olmadığımı sordu.tokum dedim.tatlı bişeyler ye öyle gel dedi.aşağıya inip çikolata yiyip m.suyu falan içtim.tekrar çıktım.neyse bağlandım makineye.elime hareket ettikçe basmam gereken düğmeli aleti de verdiler.ama benim velet yarım saatte 1 kez bile hareket etmedii.:mymeka:.tekrar bişeyler yememi,bol sıvı almamı ve yürüyüp tekrar gelmemi söylediler.bi çikolata,1 maden suyu,1 küçük şişe su devirdim.benneyaptımkieşimle hastane etrafında turlayıp bidaha çıktım.bu kez yeni model otomatik hareket algılayan nst aletini getirdiler.hemşireler alet kayıt ederken bi yandan göğüs uçlarımla oynamamı istediler:uhm:rahim uyarılsın ve bebiş hareket etsin diye..bide göbüşümü biraz bastırıp sağa sola salladılar.2.sinde sadece 2 kez hareket etti.çok cılız bi şekilde.yarım saat bekletip tekrar çekileceğini söyledilerkötükedihüsosinirden bayılcaktım artık.eşimde ameliyat çıktığı için beni bıraktı gitti odada yalnız.bu arada kapının önü doğuma gidip gelenlerle dolu..kurbanlık koyun gibi arada çıkıp melül melül onlara bakıyorum:çok üzgünüm:yarım saat sonra 3. kez bağlandık..yine göğüs uçlarımla oynamamı istediler.kafamçokkarıştıoff çok sinirdi..dr.umun çıkma saati geldiği halde gitmemiş.beni beklemiş sağolsun.saat 6.30 u geçmişti çünkü.yine 2 yada 3 hareket gözlemlediler.ama bunun yeterli olabileceğini söyledi dr.um.ilkinde uykuda olabilir dedi.çok dikkatli bi şekilde bebeğin hareketlerini saymalısın dedi.en ufak bi şüphede hemen gel dedi.yanılsanda önemli değil geç kalmış olmaktansa yanılmış olalım dedi.:çok üzgünüm:ultrasonda bebek iyi görünüyo.suyumda gayet fazlaymış.tembelliktendir dimi kızlar yaa??bu kez yüzünüde gösterdi yavrum.net olarak gün vermedi ama 10-15 gün içinde alacağız dedi.işte böyle kızlar..bide hastaneden çıkarken sancılar girmeye başladı karnıma,belime..eve zor attım kendimi.çok oynandı karnımla sanırım sağa sola..ya da stresten oldu.misafir gelecek diye yatamadım da..gece de düşünmekten uyuyamadım..umarım sadece tembellikten böyledir oğlum yaaa..neyse çok uzattım sanırım..:çok üzgünüm:

dün kapatırken rüyanızda kolay doğum yapın diye dua etmiştim ya ben gördüm rüyamda ama ben biraz abartmışım olayı tabi sabah bir uyanıyorum aaaa o da ne sanki karnım boşalmış gibi battaniyayi kaldırıyorum allahım bebek kafasını göğsümün arasına koymuş iki eli de başenın yanında yatıyor meğer doğmuş kucağımda uyuyormuş bırt diye çıkıvermiş haberim yok

neyse kafasını kaldırıyorum inanılamaz birşey bu ya hayatımda bu kadar güzel güzel bir varlık görmemiştim avucumun içi kadar yüzü bu kadar mükemmel olamazdı annelik böyle birşey galiba hala unutamıyorum yüzünü ağzıyla meme arıyordu o kadar tatlıydı ki anlatmak mümkün değil

hala yüzümde kocaman bir gülümsemeyle geziyorum evde bebeğimi gördükten sonra daha çok özlemeye başaladım inşallah bir an önce hapimiz kucağımıza alırız

ha bir de uyanır uyanmaz aklıma ettiğim dua geldi belki kabul olur diye daha gözümü açmadan önce çakıl için sonra da hepimiz iiçin dua ettim böyle kolay bir doğum ve sağlıklı bebişler için

günaydın annişler ve bebişleri
fatoshcum sıkma canının uyuyyodur kesin demek sende 15 gün sonra bebişine kavuşuyon ha çok güzelllll

phatoshcum hayirlisi canim ya,,,stres yapma zaten kotu bisey olsa seni eve gondermezlerdi.icini ferah tut.kendini yorma... valla bir cocugu dogurmak buyutmek ne kadar zor degilmi..Allah hepimize hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin.
butun bu yasadiklarimiza onlarin bir gulusu bir agucugu yetiyor.
misafirinde gelecekmis aman haa kahramanlik yapayim deme..

merhaba 2008 ekim anneleri..benide aranıza kabul edermisiniz acaba???
ben forumunuzu fırsatım oldukça takip ediyorum.sanal alemdeki bu denli sıcak muhabbetleriniz çok hoşuma gitti.bende üye oluyum bende katılıyım istedim bu muhabbetlerinize :))

15 ekimde beklediğimiz minik prensesimizin adı inş. Beren olucak.Kızım ikinci çocuğum olarak dünyaya gelicek.2.5 yaşında da bi abisi var.genc annelerden sayılırım :)) annelik çok güzel vede farklı bir duygu.bunu ikinci kez tadıyor olmak bambaşka bişi..:)) umarım hepimiz sağlıkla alırı bebeklerimizi kucağımıza.hepinizi öpüyoruz kızlar sağlıklı vede huzurlu günler diliyorum a.s.

arzulanka aramıza hoşgeldin canıma.s.
bebeğin hayırlı olsun öncelikle...iyi paylaşımlar:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…