napıyonus kıs gece kuşlarılülülülülülü
nisacım senin kayınvalidenler falan yokmu giresunda evin de yaknmış tenefüslerde falan gider gelirsin nolacak bizim kimsemiz yok burda komşularıma sorcam eğer bakarız derlerse belki çalışırım bi de ben doğum izninden döndüğümde 2 ingilizceci arkadaş daha doğum izninde olacak (toplam 5 kişiyiz 3ümüz hamile:))) yani ders saatimin 30 olması muhtemel bakalım hayırlısı şubat tatilinden sonra heyet raporu alamzsam 40 günlük raporumu kullanıp 15 mart gibi izne ayrılayım 15 haziran da da geri dönerim diye düşümüyorum kısmet artık
merhaba 2008 ekim anneleri..benide aranıza kabul edermisiniz acaba???
ben forumunuzu fırsatım oldukça takip ediyorum.sanal alemdeki bu denli sıcak muhabbetleriniz çok hoşuma gitti.bende üye oluyum bende katılıyım istedim bu muhabbetlerinize :))
15 ekimde beklediğimiz minik prensesimizin adı inş. Beren olucak.Kızım ikinci çocuğum olarak dünyaya gelicek.2.5 yaşında da bi abisi var.genc annelerden sayılırım :)) annelik çok güzel vede farklı bir duygu.bunu ikinci kez tadıyor olmak bambaşka bişi..:)) umarım hepimiz sağlıkla alırı bebeklerimizi kucağımıza.hepinizi öpüyoruz kızlar sağlıklı vede huzurlu günler diliyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?