arzulanka aramıza hoşgeldin canıma.s.
bebeğin hayırlı olsun öncelikle...iyi paylaşımlar:CüvCüv:
celencim ne jeli sürüyon ben hiç öle bişeyer alamadım.hastaneden çıktıktan sonra dışarı da çıkamıyorum.emzirme sütyenimi bile almadım .salı günü dra gidince uğrar biyerden alırım napim..
canlarım gerci nşisanur söölemiş ama bide ben yaziiim dedim.ben lansinoh jel aldım.eylül basından beri göğsün siyah yerlerine komple uyguluyorum.ney-tten arastırdığım doğumdan 1 ay önce baslanması.nisanurcumunda dediği gibi kozmetiğe giren bir ürün özel alıosunuz.37 ytl miş neydi?bebiş doğuncada kullanmaya devam.üstelik emmeden önce temizlemekte yok.yerimsenibenhe celen ya ne jeli hala benden bişey gelmiyo süt namına anlamadım gitti
nisa şevvali bende çok beğeniyorum koymak istedim bende inşallah bayramı geçirirde adıyla uyumlu olur çok güzel canım hepsi adlarıyla sağlıkla yaşasınlar ben emzirme atleti aldım sütyeni almıycam kullanışsız dedi bir kaç kişi vazgeçtim önden açılan sütyen aldım onun yerine
nisa şimdi sen rapormu aldın doğum öncesi izinmi
geldik len ne bağırıyon el kadar bebeyesenağlamabu arada merak etmiş kızlar hemen cevaplıyayım celen daha yarın da zor girer o şu lansinoh göğüsucu kremini almıştı doğumdan 1 ay önce başlanmasının göğüsuçları güçlendirdiği söyleniyo o da sürmeye başlamış
ya edhakcım benmde geriden gelio bi gün.masaüstündekide öle geriden gelio.bastanmı yaptın takvimifisfisfis:çok üzgünüm:oh be oldu geriden gidince insanın canı sıkılıyo bi gün bi gündür
çakılım nasılsın canım kocacınla başbaşa olduğun son anların tadını mı çıkarıyosunuz yoksa bundan sonra yola 3 kişi olarak devam edeceksiniz düşünmesi bile çok hoş biraz da garip bi duygu bu anne olmak tarif edilmez bi duygu aslında rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah
celen gösümüz yollardaydıbu kız kocası geldi sattı bizi diyoduk neyseki kocacını göndermeden bi uğradın yoksa gönderdikten sonra gelseydin:mymeka:
arzulanka hoşgeldinnnnnnn
lenn hadi herkes kilo güncellesin bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?