2008 Ekim Anneleri

Ekim annişleriiiii kocamn günaydın hepinizeeeeeeeeeeemirmirmirmir
nasılsınız bakalım???
arzulanka hoşgeldın aramıza.ıkı evladınıda Allah bağışlasın inş..yerimseniben
phatoşcum benım 2. nst ye gırısımde hıc oynamamıştı aynen...
en son kı gıdışimde koca bır çıkolata yemiştim acayıp oynadı hıc durmadı.
yağmurun dediği gibi kesın uyuyordur..ne kadar cok rahatsız etmişler bebişiniiklava:
nisa ben tek ısımden yanayım oyuzden sadece ŞEVVAL daha güzel dıyorum..
beyazzambak senı çok çok çok ıyı anlıyorum canım. bende aynı sekılde bebişi ruyamda gordüğümde 2-3 gun etkısınden cıkamamıştım. onunla ılglılendığimi,emzırdığımı ,uyuttuğumu gormüştüm. onu uyuttuktan sonra gıdıp yatağıma yattım bende uyudum. sonra bırden kalkıp kızıma koştum uyanmıştır dıye,ben onun yanına gıder gıtmez gozlerını actı ağlamaya başladı,onu kucağıma aldım bende:asigim:
cok guzel bır ruyaydı,anlatılamaz yasanır...
ruyaların gercek olmasına az kaldı...:ecrin_bebek:

phatosum canımın içi.senin yavru bayağı bi tembelmiş.ya da anneyi birazcık uğraştırmak istemiş.naz yapıyodur o naz şekerim.sen üzülme.bişeyciği yoktur.senin de az kalmış canımın içi.Allah hepimize sağlıklı bi şekilde bebişleri kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.Şeniz

nisanurum ben de kızımın ismini eylül duru koymayı düşünüyorum.eylül annesinden,duru da halasından.ben 2 ismi daha çok sevişyorum.keşke benim de 2 ismim olsaydı.valla ailede o kadar çok özlem var ki bayramlarda seyranlarda bir araya gelince özlem değince hepimiz koşuşturuyoruz.zor yani.böle çookk güzellllllllllll.hayırlı olsun.ismiyle yaşasın inşallah.

çakılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.aşkımmmmmmmmmmmmmmm.Şeniz kuzum 2 günün mü kaldı canımmmmmmmmmmmmmmmm.Allah hayırlısıyla,sağlığıyla versin kucağına rabbim inşallah.
sana bişey söyleyim mi senin 2 günün kaldı ya şimdi.sanki ben 2 gün sonra doğuracakmışım gibi geliyo.Allah sana kolaylık versin canım.umarım ayrılmayız.yine burada buluşur yazışırız.bize bebeğinin ne kadar masum ve güzel olduğunu yazarsın senağlama

bırazdan anneme gidicez.bugun gıremem heralde artık...benneyaptımki
yarın gorüşürüss opüyorum hepınızı kızlar..
iyi hafta sonları:lepi::lepi::lepi:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn çakılımmmmmmmm oyyyyyyy 2 günn hatta 1 buçuk günnnnnnnnn.çınarımız vardı şimdi de özgemiz geliyooooooooo:teytey:ayyyyyyyyyy heyecan bastııııııııı.rabbim kolaylık versin inşalllllahhhh.:Saruboceq:
arzulankaaaaaa hoşgeldinnnnnn rabbim meleklerini bağışlasınn.
fatoşcum benim de nstlerde hareket etmiyodu hastanede yattığımda.hemşireler uyandıralım onu diyolardı karnımın yanından bi oyana bi buyana sallayıp duruyodu.1-2 kez hareket edince merak etme bu kız uykucu diyodu.gerçi 2 gün önce benim de hiç hareket etmedi akşam 1 kaç kez oldu rahatladım arada olabilir demekki korkma tatlım.ben de korkuyorum ama birbirimize yaşadılarımızı anlatıp rahatlamamız lazım
kızlar isimler hakkında yorumlarınız için teşekkür ediyorum.eşimde tek isim diyo ama 2 isimlerde şevval duru ve şevval ece de yoğunlaştı.en azından biraz netleşti.sizi çok sefiyooooommmmmmmmma.s.

sağolun kızlar ya..evet benimki tembel biraz.çünkü ta en başından beri böyle..hatta biraz hareketli bi günündeyse korkuyorum..o kadar alışmışımki çıkacak falan sanıyorum.benim üzüldüğüm nokta hareketsizliği erken sezaryene neden olursa falan diye..bide sayıyorum ya hareketleri..işte ne biliim unuturum,dalarım bişey olursa Allah'ım korusun..ama aklıma kötü bişey getirmiycem.evham çok sinir bozucu bişey.hiç sevmezdim başıma geldi.tembel oğlan dicem başka bişey düşünmicem:dilcikar:

eylülcüm bende 2 isim taraftarıyım.bizde eğer babamız son anda bi fikir değiştirmezse oğlumuzun adını Yağız Egemen koyacağız inşallah..Yağızı ben seçtim.Egemeni babası.

bugünlük bana müsade kızlar.çıkıyorum.abloşun doğumgünü..eşimde nöbetçi.bu gece annemlerde kalacağım.biraz gezip tozalım bizimkilerle.son eksiklere falan bakalım.moral depolayayım.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.hepinizi öpüyoruz...çakılımm özellikle de seniiiiiiiŞeniz

ben geldim yaaa herkes nereye kaçıyo durun çıkmadan bi yazıyım bendesositososito
arzulanka öncelikle prensesinle birlikte aramıza hoşgeldin beren ismine bayılırımkaydirigubbakcemile2
phatosh cum sıkma canını canım benim oğluş da her zaman hareket etmiyo ama günün belli saatleri deli gibi oynuyo özellikle bol su da içince senin oğluşun da öle bi tembellik anıdır zaten her an oynayamazlar ki karnımızın içinde de bol bol uyuyolar aslında

nisacım iki isim düşünüyosanız bence de şevval duru en güzeli ama ben de çıtır gibi tek isim tercih ediyorum allahım isimleriyle yaşatsın da gerçi gerisi çok önemli deil:Saruboceq:

bende bu sabah uyandığımda karnım taş gibiydi bi de soğuk korktum çok çişim gelmiş gittim yaptım biraz rahatladı galiba oğluş midem yumuşadı ama hala tık yoktu uyuyamadım tekrar hareket edenee kadar öyle bi 20 dk bekledim bir iki sağ sol yaptım baktım kıpırdanmaya başladı:sm_cool: :1hug:

ya benim bu çizelgede gerçekten problem var dün ilerlemedi bugün iki gün atlar dedim 1 gün atlamış halbuki masaüstündeki doğru gidiyo bi daha düzenliyim bakalım 34+4 olmam gerekiyo

oh be oldu geriden gidince insanın canı sıkılıyo bi gün bi gündür:dance:
çakılım nasılsın canım kocacınla başbaşa olduğun son anların tadını mı çıkarıyosunuz yoksa bundan sonra yola 3 kişi olarak devam edeceksiniz düşünmesi bile çok hoş biraz da garip bi duygu bu anne olmak tarif edilmez bi duygu aslında rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq:
celen gösümüz yollardaydı bu kız kocası geldi sattı bizi diyoduk neyseki kocacını göndermeden bi uğradın yoksa gönderdikten sonra gelseydin:mymeka:

ahanda yine geldiimm:dance: napıonus len bakiim?len cakılım nirdesin bacum?hazır 2 günümüz kalmısken az gelde acısını cakrtakŞeniz
nenem kılıklıda yok bugunfisfisfis alla alla işler kesat yawCADIARZU

canlarım gerci nşisanur söölemiş ama bide ben yaziiim dedim.ben lansinoh jel aldım.eylül basından beri göğsün siyah yerlerine komple uyguluyorum.ney-tten arastırdığım doğumdan 1 ay önce baslanması.nisanurcumunda dediği gibi kozmetiğe giren bir ürün özel alıosunuz.37 ytl miş neydi?bebiş doğuncada kullanmaya devam.üstelik emmeden önce temizlemekte yok.yerimseniben

geldik len ne bağırıyon el kadar bebeyesenağlama

ya edhakcım benmde geriden gelio bi gün.masaüstündekide öle geriden gelio.bastanmı yaptın takvimifisfisfis:çok üzgünüm:

ulen misafirlerim yeni gitti anca geliyos laklaka..
şu mideme gelen asit deli ediyo beni bu arad 2 kilo daha almışım etti 16 kilo vinç istiyom vinç bacılar:teytey:

arzucum hoş geldin aramızaŞeniz
nisacım eşimin ailesinde iki isim koymak aile geleneği bütün amcalarımız halalarımız kuzenlerimiz hep iki isimle bende her iki çocuğumada iki ism koydum hem geleneği devam ettirmek için hemde çocuğun seçeneği olsun diye yanı belki iki isim arasından senin seslendiğini değilde yan isim olarak verdiğini kullanmak istiycek en azından bunda seçme hakkı olur diye düşünüyorum....
photoshum hiçç sıkma canını tembeldir oğluşun ..hem hamileliğin başından beri böyle yani hep hareketli olupta sonra tembelleşmediki hep az hareket ediyodu o yüzden sıkma canını:1hug:

klava:lenn hadi herkes kilo güncellesin bakiimmklava:

desticim ben 10 kilo olmuşum gerçi 10.400 gr olmuşum ama 10 kilo yaz bacum 600 gr daha alınca yazarım.evet isim konusunda ben de öyle düşünüyorum.eşim tek isim diyo ama yine benim dediğim olur tabüü:jeyyar:

lenn hadi herkes kilo güncellesin bakiim

hiiiççte güncellemeyem bacım:dilcikar: şimdi kalkıp sana hamileliğin basından beri 20 kilo aldım desem dalga gecersin:mymeka: en iisi ne kadar aldığım bende kalsın:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…