2008 Ekim Anneleri

ya az önce komsum geldi.onun 1 ablaının 2 cocuğu var.annleri bebekler doğduğunda 1er kasık sekerli su içirmiş.ve bu 3 torunda sarılık olmamıs.hemsireler kızıo ama sizde yapın dedi.cok faydası oluomus.karaciğerin hemen calısmasında yardımcıymıs??onu uyarıomus yani?*duymusmuydunuz hiç?

hoşgeldin arzulanka.

çakılımmm canım benim. bende seni merak ediodumm. p. tesii bebişin kucağında olacak inşallah. kıss sanki ben doğurucam öyle heycanlandım. bizi habersiz bırakma hayatım.

destina ayran içtik ayrımı düştük. nee kıss sende benim gibi ara ara kayıplara karışmaya başladın.
ben bu aralar geceleri uyuyamıomm. öyle olunca gündüzleride yerimden kalkamıyomm. bide hamaratlığım tuttu. millet konserve yapıyoo bende habire meyve suları yapıomm. bi de artık doğuma hazırlık her gün biraz biraz evin bi tarafını derleyip topluyom veya temizliomm. napiim herşey artık hazır olmalı. her gece rüyamda doğurduğumu görüomm

kısslar hazır hamaratlığımız tutmuşken... malum doğumlarımızdan sonra bebişlerimizi görmeye gelenler olacak. o arada gelenlerede bişeyler ikram etmek gerek. doğumumdan önce poaça, kurabiye sigara böreği falan gibi şeyler yapıp dondurucuya atiim diomm. gelen olduğu zaman uğraşmaya gerek kalmaz hazır bişeyler olmuş olur. ne dionuz bu konuda?

slm arzulanka hoşgeldin
kajocum meyve suyunu nasıl yapıyosun tarif etsene bende yapmak istiyorum
celencim duymamıştım hiç faydası oluyormu acaba oluyosa bi kaşık şekerli su nolacak gizlice veririz
celen bide bişi sorcam şu yüzdeki lekelere doğum anındaki terle saçmı ne silinecek diye sen mi söylemiştin nasıl olcek bi diver bacım be

LOHUSA HSALİMLE MİSAFİRMİ AĞIRLIYCAM LOHUSA ŞERBETLERİNİ İÇP YALLAHHkaydirigubbakcemile:dilcikar:
ya şekerli suyu bende duydum ama bilmiyoryum yani kızıma vermedim ben 6 ay anne sütünden başaka bişiy su bile içirmedim..

hee bacım ben dediydim.ama o biraz zor.normal doğumda terlenionmus ya o terle birlikte sacını kullanıp silicekmişsin.ama sşimdi sezeryan falan cıktı.e malum ameliyathaneler soğuk.nasıl olucak bilmiyorum?bide uyutulursak hepten sans yok:bbo:

evet kajo ve yeşim hanım kilo güncellemelerinizi alim:1closedeyes:

benim pazartesi doktor görüşmem var ogün yenilerim artık kiloyu destinacım

benim bir terslik olamazsa normal doğum olacak ya oara aklımda olursa sileyim diye düşünüyorum

birde ben bu lekeler için bebeğin çişli bezi varya onunla silinirse geçer diye duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum

benim ilk dogumumdan kalan lekeler var,bircok yol deneedim artik tek lazer kaldi denemedigim.
cocugun cisiyle gectigini hic sanmam :) oyle olsa benimki nin gecmesi lazimdi,ilk aylar altini actigimda oglum az isemedi yuzume...kaydirigubbakcemile3

benim ilk dogumumdan kalan lekeler var,bircok yol deneedim artik tek lazer kaldi denemedigim.
cocugun cisiyle gectigini hic sanmam :) oyle olsa benimki nin gecmesi lazimdi,ilk aylar altini actigimda oglum az isemedi yuzume...kaydirigubbakcemile3

:1shok:anaa oda var dimi bizimkide oğlan orama burama işiyecekmi yaniiiiikafamçokkarıştı

allahım ya ne güldürdün kız beni altıma etcektim nerrdeyse:roflol:
bende lohusalıkta ve doğum sancısı çekilrken ter silinirse bide saçınızla silerseniz kalmaz diye duyduydum ama denemedim daha çünkü ilk kez doğurcam tabi o ağrıda aklıma gelirse ne ala
hı kızlar ya bişey sorcam hastane çantasına bebiş için havlu koycaçmyız yıkarken kullanıyorlarmı deyin hele

ahanda yine geldiim
ya edhakcım benmde geriden gelio bi gün.masaüstündekide öle geriden gelio.bastanmı yaptın takvimifisfisfis:çok üzgünüm:
celencim anlamadım niye öle oluyo ama bu www.7910.org sitesinden kaynaklanan problem herhalde ama masaüstündekinde bi sorun yok zaten ordakiyle tutmayınca anlıyorum ben baştan yaptım ama son adet tarihimi 1 gün geriye atmak zorunda kaldım masaüstündekiyle uyumlu olsun diye

benim bir terslik olamazsa normal doğum olacak ya oara aklımda olursa sileyim diye düşünüyorum

kıs alemsin valla:roflol: o anda sancıdan ağlamaktan bağırmaktan leke düşünebileceğini mi zannediyon:roflol:

:

:roflol::roflol::roflol:allah sizi netmesin çişli garılar diye adınız çıkar hee:roflol::roflol:

nerden bileyim işte koca karılar diyo destinacım baksana bizim oğlanlar zaten yapacakmış altını açarken oramıza buramıza yani istesekte istemesekte çişli olcaz artık napalım-tatlicadiarzu-:jeyyar:
kıs alemsin valla:roflol: o anda sancıdan ağlamaktan bağırmaktan leke düşünebileceğini mi zannediyon:roflol:[/QUOTE]

kısss ben pamuk gibi beyaz bi karıyım yüzümde leke yok sadece anlımın bi kenarında oluştu oda beni sinir ediyo yani bugünlerde aklımı ona taktım bide beyaz olunca daha belli oluyo belki kolay doğum olurda aklıma gelir yaparım

iyi akşamlar:teytey:arzucum aramızahoşgeldina.s.
fatoşcum bukez nstye gittimde bana da aynısını yaptılar yok açmısın niye böyle falan ne yedin falan boşver ya senin bebiş zaten tembelmirmirmirmir bunu biliyoz benim kız fena değildir hareketlidir onu bile beğenmediler:dilcikar:
çakılım bugün hiç girmemiş siteye niyeki :1shok:
misafire falan bişeycik hazırlayamam gelirken kendileri getirsin hem evin önünde patane var aldırırz bişeyler olur biter bi de ona mı uğraşcez şimdik zaten bugün canım çok sıkıldı nazar değdi konservelreime 3ünü döktümsenağlama sabahtan beri mutfakta heryanı kokluya kakluya birolduydum meğer konservelerim ah canım fasulyelerim bozulmuş kapakları iyi kapatamamışım 3ü gitti neyse diğerlerine bişey olmamış napalım daha yapmıycam off kışın da fasulye yemiyelim cokacimcoook

bi de lekeden bahsetmişiniz yüzünüzde leke mi oldu bende yok bişey ama o doğum anında onu düşünebileceğimi hiç sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…