slm arzulanka hoşgeldin
kajocum meyve suyunu nasıl yapıyosun tarif etsene bende yapmak istiyorum
evet kajo ve yeşim hanım kilo güncellemelerinizi alim:1closedeyes:
tembel karılar konserve yapıp duruyonuz ama gelen misafirlere allah bilir çay bile yapmayacağınız. ya poaça yapmaya ne var pişirin atın dondurucuya. bakın benim aklıma gelenler şunlar: poaça, sigara böreği ve kurabiyee.. başka ne yapılıp atılabilir. madem yapmıyonuz akıl verin barii. benim aklıma başka bişey gelmiooo
bugun ananem ve teyzem göbeğimin indğini söölediler???ne iş yaa??
celencim o ne demek yaa..asagi dogrumu inmis,yoksa kuculmus mu anlamadim...
saol canım şeftalinin yapmayı düşünüyordum ben senin tarife göre uygulayayım bakalım nasıl olacak bu arada bende kurabiye yapıp dondurucuya atmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3canım şimdiye kadar erik, vişne, kızılcık ve kokulu üzüm (bu üzüm her yerde bulunmuyooo aslında tam mevsimi ama buralara özgü bişey sanırım) suları yaptım. hepsinin tarifi aynı. ama erik ve vişnenin malesef zamanı geçti. şuan kızılcık mevsimi. istersen 1 kilo falan alıp onu dene. beğenirsen yaparsın.
kızılcıkları yıka bir tencereye koy ve üstünü 2-3 parmak geçicek kadar su koy kaynat. kızılcıklar kendinden geçsin. birazda sen kaşıkla ez. daha sonra tencereyi süzerek bi kaba boşalt. ve soğumadan hemen kavanozlara koy ağzını kapat ve ters çevir. 1 gün ters beklettikten sonra kavanozu çevir. ben şekerini içeceğimiz zaman koyuyorum. istersen sen pişerkende koyabilirsin. bu arada içeceğin zaman yarı yarıya sulandır. bu tarif hepsi için geçerli. ama zamanım yok uğraşamam dersen örneğin vişneleri yıka poşetle dondurucuya at. içmek istediğinde istediğin kadarını tencereye koy ve aynı şekilde yap.
kavanozlama işlemini yaparken ve ters çevirirken dikkatli ol çünkü çok kaynar oluyo hayatım.
ooff miycim bende bilsem.gerci sordum bu doğumun yaklastığına işaretmiş??asagıya inmiş..zaten bgun bebiş hadinden fazla hareketli.ayakları sanırım popomdan cıkıcakkafamçokkarıştı
saol canım şeftalinin yapmayı düşünüyordum ben senin tarife göre uygulayayım bakalım nasıl olacak bu arada bende kurabiye yapıp dondurucuya atmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?