2008 Ekim Anneleri

ALLAH yardımcınız olsun..inşallah herşey yolundadır..iki gündür ben de çok tedirginim..kasılmalarım olduğu için nidilat kullanıyorum..şu anda 35-2 yim..bu haftayı bitirip izne ayrılmayı planlıyorum..sağlık ocağında ilaç yazdırırken doktor hala niye çalıştığımı çok riskli olduğunu söyledi..yarın NST için doktoruma gidicem..bu kadar ciddi mi diye sorucam gerekirse izne ayrılayım diycem..kızlar gerçekten iki gündür suçluluk duyuyorum..RABBİM hepimize kolaylık sabır sağlıklı evlat nasip etsin..:a015::a015:

canım geçmiş olsun lütfen dikkat et 2 haftamız kaldı riskli inşallah bişeyi yoktur bebişinin yoruldu dün gece seninle uyuyodur şimdi haber et bizi
çakılımın özgesine kaldı 1 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çakıl inşallah bugün bi uğrarsın canım yarın ben işten gelene kadar sen özgeni kucağına almış olursun tüm ekim annelerinin duaları seninle:Saruboceq:

canım lütfen biran önce dra git ve gerekiyosa izne ayrıl inşallah işin ağır bi iş değildir bende sanırım bu hafta çalışıp ayrılcam bebeği riske atmak istemiyorum iyi ve hayırlı sonuçlar alman dileklerimle

cnm çok geçmiş olsun umarım oğluşunun ateşi düşmüştür.çok üzüldügün ve ağladıgın için sancılanmış olabilirsin belkide.stresten etkilenip oynamıyorda olabilir kızın içini rahat tut,stres yapmamaya çalış.enerji verecek ve seni rahatlatacak bişeyler içip bekle bebeginin hareketlerini.yarında güzel haberlerini alırız inşallah.

Çakıltaşım yarın bebişin kucagında olacak güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.Aylar,haftalar,günler,şimdi saatlerini sayıyorsun bizde seninle birlikte sayıyoruz.senden sonrada ben 10dan geriye saymaya başlıcam inşallah.Allah meleklerimizi sağlıklı birşekilde kucagımıza almayı nasip etsin...

geçmiş olsun arzulanka.inşallah tez zamanda iyileşir oğlun.bebişine gelince o da belki senin geceki durumundan etkilenmiştir.yoksa bişi olacağını zannetmiyorum canım.ama kendine de lütfen dikkat et.bak yarın da kontrolün varmış.doktorunu arayıp bi danış istersen yine de.için rahat eder yarına kadar hiç değilse.gerçi biraz sonra yemek yiyince o da canlanır ya neyyysssseeeeŞeniz

merancım demekki 3.ekim annesi de sen olacaksın .bakalım senden sonra kim?sana bişi diyeyim mi?valla ben doğum uzak olunca daha çoookkk var diyordum.ama bakıyorum da günler ne çabuk geçiyo.daha dün çakıla 15 gün vardı.şimdi ise 1 gün.ne de çabuk geçti zaman anlamadım ki:uhm:inşallah sen de bebişini tez zamanda sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına canım.yarın demek 10 günden başlayıp geriye doğru saymaya başlayacağız

çakılım umarım bugün uğrayabilirsin ve senin için yapılan temennileri okuyabilirsin.şimdi heyecan sende dorukta.Allah yardımcın olsun .hayırlısıyla ve sağlığıyla gelsin bebişin inşallah.yarın saat kaçta alacaklar seni ameliyata?benim akrabamı 1 hafta önce taa saat 6 da çağırdılar.seni 9 a kadar hazırlayacaz demiişler.acaba şekerini tansiyonunu falan mı ölçüyolar?neyse sen bizi haberdar edersin umarım kolay ve acısız geçer .şimdiden geçmiş olsun ve gözün aydınnnnn Şeniz

selamlar tünaydınlarhihoyyytarzucum hiç tasa yapma arkadaşların dedği gibi üzüntüden olmuştur ee bizim şimdi 1 tane karnımızdakiyle uğraşıyoz senin oğluşun da var işallah iyileşmştir a.s
nivacım sen de hoşgeldin kendin iyi hissetmiyosan tabiki ayrıl izne ama niye suçluluk duyasınki bazı doktorlar izni erken vermeye bile karşı hareketli olmak iyidir diyolarher doktorun söylediğiyle kafanı karıştırma senin meleğinin de bişeysi yoktur annesi

ha ben söylim sana canikom sarma yap yapraksarması cokacimcoookpişirmeden çiğden koy çıkarınca tazecik oluyo yeni sarılmış gibi ben yapacam da uzun süre oturamadığım için gözüm kesmiyo
turşu kuruyom sabah beri akşam sarmsak soyayım dedim off oturamadım o da yetmedi şimdi biraz mola verdim birazdan devam

3.olurmuyum bilemiyorum artık çogu arkadasımınızın az çok sancıları var.artık herkesten heran dogum haberi alabiliriz.bazen bir an önce kucagıma alayım seveyim diyorum cennet kokusunu içime çekeyim diyorum,bazende böyle iiyiydik biz,kıpır kıpır kalsın içimde diyorum:)çakıltaşım yarın bu saatlerde cennet kokusunu duymaya başlıcak harika bi kokudur bebek kokusuu doya doya koklasın herkes bebişini

ha görmüşken mercimek köftesi neyim koymayın hele patates onlar buz tutup eriyince sulanıyo ve köfteden çok pilav halini alıyo
eylülcüm bence de sen tüm yapman gerekenleri hamileliğne fazlasıyla yaptın kilo durumun da çok iyimiş aferin çatlaklara gelince bende de henüz yok ama doğuma 10 gün kala bile olabiliyomuş şimdilik sevinmesek iyi olur

kızlar çok sağolun...
kızım yavaş yavaş hareketlenmeye başladı..çok şükür oğlumda iyi...biraz kustu az önce ama rahatlattı baya...hatta ne dedi bana az önce...ayy çok duygulandım senağlama annecim seni gece çok üzdüm sende hasta oldun demi, bidaha üzmicem seni diyor..yavrum benim yaaa.

celenin de karnımı inmiş kız daha erken be gebelik org da 36. haftanın bitimnde bebğin kafasını doğum kanalına doğru yerleştirmesine başladığı ve aşağı indiği yazıyo tabi herkesinki farklı sürede olabilir benimki eski yerinde:lepi: herhalde
dün çok hareketliydi kızım tvde sibel can dinliyoduk akşam çerez yerken boş tabağı karnıma koydum hafif uzandım kızm bi o tarafa bi bu tarafa derken tabak şangırt indi aşağıkaydirigubbakcemile3

arzucum hadi gözün aydın ne güzel düşünceli oğluşuna aferin ama yeter duygulanma artık gülki kızın da sevinsin biraz abim iyileşmiş diye:))

nisacım neden kendinizi bu kadar yoruyosunuz?canınıza yazık değil mi yahu?sanki kışın yiğecek yok...boşver bolca sebze yersin işte.brokoli,ıspanak,pırasa,vs...

arzucuğum gözün aydın.oğlun daha iyi galiba.bak senin moralin düzelince bebişin de hareketleniyo.sen üzülme ki o da üzülmesin annesiii Şeniz

nisacım valla ben 1 haftadır badem yağı kullanıyorum.galiba o en iyi çatlak önleyiciymiş.sen ne kullanıyosun?

hello ekim analarıı:içelim: naparsınız bakem?
arzucum gecmiş olsun sana oğluna ve minicik kızına.zor bi gece olmusa.s.
nivacım sanada cok gecmiş olsun da biraz abartmısın calısma işini.son zamanların tadını cıkart evde bebişinle dinlenerek.

hee kıı karnım inmiş.bu sabahta eşim annesine telefonda söölüodu duydum:bbo: ama benm doğum kanalında kafa yok iki küçük ayak varŞeniz ooyy ben onun papilerini ısırırım beeecokacimcoook ciddi bir baskı var bağırsaklarımda.ve sürekli büyük-küçük wc ihtiyacı duyuyorum.hele bağırsaklarıma dooru sanırım tepik atıo amanıınnnkafamçokkarıştı kafasıda sağ kaburgamın ya üstündeee ya altındaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…