günaydın ekim anneleri...
çok uykusuzum çook( oğlum çok hastaydı kızlar dün ateşi 39 du. düşürene kadar neler çektik...yavrum sürekli ağladı, susturmak ne mümkün (( o ağladıkça ben ağladım bide hamileliğin verdiği duygusallığıda ilave edersek...kucağıma almıştım biara oğlumu gece bende sancılanmaya başladım ama nasıl bi sancı...doğum yapmış olmama rağmen ben öyle bi sancı görmedim...doğuruyorum sandım.eşimede bşey belli etmemeye çalışıyorum ama anladı ve çok kızdı senağlama haklı olarak.oğlumu uyuttuk ateşini düşürdük eşim bu kez benle ilgilenmeye başladı..bugünde hiç uykusuz işe gitti..neyseki sabaha karşı sancılarım kalmadı..yarın kontrolum var bakalım inş. kızıma bişey yapmamışımdır (( sabahın bu saatlerinde çok hareketli olan kızım şimdi hiç harekt etmiyor...sürekli elim karnımda onu dinliyorum (( kızlar dua edin bana nolur yarın ki kontrolde bişey çıkmasın...çok korkuyorum çünküü oğlumuda çok riskli ve zor bi şekilde doğurdum
çok uykusuzum çook( oğlum çok hastaydı kızlar dün ateşi 39 du. düşürene kadar neler çektik...yavrum sürekli ağladı, susturmak ne mümkün (( o ağladıkça ben ağladım bide hamileliğin verdiği duygusallığıda ilave edersek...kucağıma almıştım biara oğlumu gece bende sancılanmaya başladım ama nasıl bi sancı...doğum yapmış olmama rağmen ben öyle bi sancı görmedim...doğuruyorum sandım.eşimede bşey belli etmemeye çalışıyorum ama anladı ve çok kızdı senağlama haklı olarak.oğlumu uyuttuk ateşini düşürdük eşim bu kez benle ilgilenmeye başladı..bugünde hiç uykusuz işe gitti..neyseki sabaha karşı sancılarım kalmadı..yarın kontrolum var bakalım inş. kızıma bişey yapmamışımdır (( sabahın bu saatlerinde çok hareketli olan kızım şimdi hiç harekt etmiyor...sürekli elim karnımda onu dinliyorum (( kızlar dua edin bana nolur yarın ki kontrolde bişey çıkmasın...çok korkuyorum çünküü oğlumuda çok riskli ve zor bi şekilde doğurdum
ALLAH yardımcınız olsun..inşallah herşey yolundadır..iki gündür ben de çok tedirginim..kasılmalarım olduğu için nidilat kullanıyorum..şu anda 35-2 yim..bu haftayı bitirip izne ayrılmayı planlıyorum..sağlık ocağında ilaç yazdırırken doktor hala niye çalıştığımı çok riskli olduğunu söyledi..yarın NST için doktoruma gidicem..bu kadar ciddi mi diye sorucam gerekirse izne ayrılayım diycem..kızlar gerçekten iki gündür suçluluk duyuyorum..RABBİM hepimize kolaylık sabır sağlıklı evlat nasip etsin..:a015::a015:
cnm çok geçmiş olsun umarım oğluşunun ateşi düşmüştür.çok üzüldügün ve ağladıgın için sancılanmış olabilirsin belkide.stresten etkilenip oynamıyorda olabilir kızın içini rahat tut,stres yapmamaya çalış.enerji verecek ve seni rahatlatacak bişeyler içip bekle bebeginin hareketlerini.yarında güzel haberlerini alırız inşallah.günaydın ekim anneleri...
tembel karılar konserve yapıp duruyonuz ama gelen misafirlere allah bilir çay bile yapmayacağınız. ya poaça yapmaya ne var pişirin atın dondurucuya. bakın benim aklıma gelenler şunlar: poaça, sigara böreği ve kurabiyee.. başka ne yapılıp atılabilir. madem yapmıyonuz akıl verin barii. benim aklıma başka bişey gelmiooo
3.olurmuyum bilemiyorum artık çogu arkadasımınızın az çok sancıları var.artık herkesten heran dogum haberi alabiliriz.bazen bir an önce kucagıma alayım seveyim diyorum cennet kokusunu içime çekeyim diyorum,bazende böyle iiyiydik biz,kıpır kıpır kalsın içimde diyorum:)çakıltaşım yarın bu saatlerde cennet kokusunu duymaya başlıcak harika bi kokudur bebek kokusuu doya doya koklasın herkes bebişinimerancım demekki 3.ekim annesi de sen olacaksın .bakalım senden sonra kim?sana bişi diyeyim mi?valla ben doğum uzak olunca daha çoookkk var diyordum.ama bakıyorum da günler ne çabuk geçiyo.daha dün çakıla 15 gün vardı.şimdi ise 1 gün.ne de çabuk geçti zaman anlamadım ki:uhm:inşallah sen de bebişini tez zamanda sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına canım.yarın demek 10 günden başlayıp geriye doğru saymaya başlayacağız
arzucum hadi gözün aydın ne güzel düşünceli oğluşuna aferin ama yeter duygulanma artık gülki kızın da sevinsin biraz abim iyileşmiş diye:))
celenin de karnımı inmiş kız daha erken be gebelik org da 36. haftanın bitimnde bebğin kafasını doğum kanalına doğru yerleştirmesine başladığı ve aşağı indiği yazıyo tabi herkesinki farklı sürede olabilir benimki eski yerinde:lepi: herhalde
dün çok hareketliydi kızımtvde sibel can dinliyoduk akşam çerez yerken boş tabağı karnıma koydum hafif uzandım kızm bi o tarafa bi bu tarafa derken tabak şangırt indi aşağıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?