2008 Ekim Anneleri

nerden biliyon ayaklarının aşağıda olduğunu celencim belki elleriyle yumruluyodur yukardakide poposudur biz her akşam anlamaya çalışyıoz kocişle neresi nerde yok bilemiyozki boşver o ne yapacağını bilir zaten 36. hafatadan sonra her an doğum başlıycak gii tetikte olmamız lazımmış

eylülcüm ya napim ben turşuyuı çok severim ee evde de yapacak iş yok caım sıkılıyo bişeylerle uğraşıyom ben karnıma ilk aydan beri herbanyoda bebe yağı süüyorum ıslak ıslak badem yağına cesaret edemedim evde duruyo karnım çok kıllı zaten bebeğim doğunca saçına sürerim artık ha bi de kakao yağı var aklıma geldikçe geceleri sürüyom

'Bebeğiniz bu haftada özellikle ilk gebeliğinizi yaşıyorsanız pelvis içinde biraz daha aşağıya inacektir.Bu durum aşağıya doğru hissettiğiniz baskı hissinde artma,daha da sık idrara çıkma ihtiyacı ve yürümede zorluğa neden olabilir.'
bak celen yeni geldi mailime bebek beklerken comdan 36.haftanın özetinden aldım

nisam canımın içi.sen doğum yaptıktan sonra turşu yiyebilecen mi?bebişde gaz yapıyomuş diye duymuştum.sütünden geçiyo ya o bakımdan.ya hakikatten badem yağı kılları mı çoğaltıyo?

selamlar kıslarr..kaydirigubbakcemile3
arzucum geçmiş olsun canım o güzel dillerini yesinler oğlunun valla lik çocuk olunca göreceksiniz kızlar insan sanki büyüğüne karşı kendini eksik hissediyo kısım oynarken şöyle durup uzaktan bakıyorum ve ister istemes ona olan vaktin azalcağını düşünerek üzülüyorummsenağlama
merancım hadi hayırlısı güselimm 3.annemiz sen olcaksın herhal doğurduktan sonra kaçmak yokk..:CüvCüv:

çakılım kalk kıs kalllkkk şafak doğan güneşkaydirigubbakcemilesositosositohihoyyyt::teytey:

arzu geçmiş olsuna.s.
kızlar nerdesiniz ya:mymeka: kocişleride aldınız pazar pazar gezmeyemi gittiniz yazık sayfamız takılı kalmışlaelaelaelaelae

destina sorma bende kızıma bakıp bakıp napcam ben diyorum...hatta sabah kalvaltıda agladım.önceden ben yardım ediyordum kahvaltısını yaparken şimdi ona o zamanı ayıramıcam belkide o da ben olmadıgım için sanki aç kalcak gibi geliyor.zorluyorum hiç bişeyine dokunmuyorum kendisi yapsın die ama o inatla anne sen yedir dio bugunlerde...birde bebek dogduktan sonra düşünsene herkes küçük die ona daha cok ilgi göstercek ve hediyeler fln.mesela ben yakınlarımın bebegi oldugu zaman büyük cocuguna mutluka hediye alıyorum o zaman daha mutlu oluyor büyük bence.kızıma bir süredir istedigi birşeyi aldım dogum çantama koydum ve dogumdan sonra abla oldugu için ödül olarak verdiklerini söylücem.birde üzerinde ben abla oldum yazan bi tisört aldım oda dogum cantamda.eve her gelen misafir kızıma hediye almamış olabilir o yüzden birkaç toka,küçük birkaç oyuncak,çizgi film cd si gibi şeyleri paket yaptım zaman zamanda onları vercem.ilk göz ağrımız onlar bizim demii...

valla nisacım biz henüz 35 in sonlarındayız.uleeenn acaba erkenmni olcek kiii:1shok: baksana bu 36 nın özetiifisfisfis benm bebiş son 1 aylık kontrolde aynı cıktı.popo göbek hizamda kafa kaburgada ve hiç dönmedi Çok üzgünüm çoook

slm kızlar bugün daha ancak vakit bulup girdim önce birşey paylaşayım gece sancıyla uyandım birkaç dakika sürdü geçti geri uyudum 1saat sonra yine sancıyla uyandım eyvah dedim noluyor böyle ritmik sancı olunca korktum evde gezindim biraz bi daha olmadı çok şükür

sabah 9dan beri de kızımın beşiğini kurduk onla uğraştık ilk zaman yanımda olsun istiyorum yatağımın yanına koyduk beşiği gidip gelip bakıyorum şimdi bütün eşyalarını yerleştirdim sonra da kocacımla bütün evi dip köşe temizledik şimdi belimin ağrısından yürüyemez oldum of ne zor artık herşey

kızımın yatağı çok tatlı yaaaaaa

prensesim seni bekliyoruz........

cakılcım hadi allaha emanet olun ikinizde.allahıam sağsalim kavusstursun ikinizi bizlere..dularım-dualarımız sennle. gitmeden kendine bi başlı ac ta git bari.kardesin yazıcaktı dimi gelişmeleri?ordan takip ederiz:)

merhaba ekim anneleriiiiiiii.....................

iki gündür durmak yok , iş güç bitmiyor, dün annem geldi biraz hazırlık yapıp dondurucuya koyduk , hastaneden çıkınca elimize hazır gelsin dedik , bugün de çamaşır yıkadım yarın kadın gelecek ütüler yerleştirir , malum epilasyon işi, bi de kocişe 2 günlük yemek yaptım , benim kocişin huyu kötü başka yere gitmez hiç değilse ısıtıp yesin dedim ....................ama ancak bitirebildim, siteye de giremedim, dün bi ara girdim öğlen gibi listeyi aldım hihoyyyt

bu arada benim ve kızım için temennilerinizi okudum hepinize çokkkkk çok teşekkür ediyorum, sizleri seviyorum , İYİ Kİ TANIDIM SİZLERİ Şeniz..............

sabah 8 de hastanede olacam aaaaaaaa bi de iyi haber bir arkadaşım vardı benden 2 hafta ileriydi hamileliği onun da bebek dönmemiş , onu da yarın sezaryene alacakmış dr ( ikimizin doktoru da aynı ) hastanede beraberiz, özel oda ayarladık tesadüf de bu kadar olur odalarımız da yanyana kaydirigubbakcemile5

kaçta alırlar beni içeri bilemiyorum , sizlere haber uçurmaya çalışırım ..................... hepinize ayrı ayrı dua edecem :1hug: siz de bize dua edin de sorunsuz bir şekilde sağlıcakla bebişimi alıp kucağıma evime geliyim :Saruboceq: en kısa zamanda da sizlere doğum hikayemizi yazarım

Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın , döndüğümde burayı tam kadro bulmak istiyorum haberiniz ola kaydirigubbakcemile

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMMM Şeniz a.s.

Şenizcanım benim özgenin sağlıkla sıhatke almırsın inşallah kucağına bu mübarek günde..
hiç korkma çakılım yarın hayatının mucizesine kavuşucaksınnn:asigim::asigim:
ömründeki en kısa ama sana şimdi çok uzun gelen uykudan uyanınca kollarında tuttuğun şeyin daha o an seni ne denli büyüttüğünü yüceltiğini ve anneleştirdiğini an:dilcikar:lıycaksınn..Şeniz
haberlerini bekliyoruz meleğimizin fotolarını bekliyoruz bizde seni ve özgeyi çokkk seviyoruzz..bu gece senin için zor biter ama iyi geceler canım

canım benim rabbim sağlcakla kucağına almayı nasip etsin.özgeni kucağına alınca bütün ağrın sızın herşeyin hafifler,dünyanın en mutlu kadınlarından biri olacaksın çünkü sen annesin artık.dualrım seninle

ben yoktum yeni geldim Çakıltaşı sana hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum inşallah kolayca özge kızına kavuşursun yarın :ecrin_bebek:

çakılım.Allah bize en güzel şeyi vermiş.anne olma hakkını yani.inşallah yarın bebeğini kucağına sağlıklı ve sıhhatli bi şekilde alırsın.Allah sana sağlıklıca doğumu nasip etsin.bebeğine de sağlıklıca doğmayı nasip etsin inşallah.bizleri lütfen habersiz bırakma .dualarımız ve kalbimiz seninle bunu da unutma...Şeniz Şeniz Şeniz

Çakılımmm dün öğlenden beri giremedim,malum yatılı misafirlerim var..ama aklım hep sendeydi.şimdi herkes uyudu.girip bi bakayım dedim..ama artık giremezsin herhalde.mesajını yazmışsın.Dualarım seninle canım.Allah sana kolay bi doğum nasip etsin.sağlıcakla yavrunu kucağına al inşallah:Saruboceq:SENİ ÇOK SEVİYORUZ..Özge'mizin güzel haberlerini ve resimlerini bekliyoruzŞeniz

çakılım gene durmamışın yormuşun kendini ee artık özgemiz yoracak seni Allah yar ve yardımcın olsun:Saruboceq: kızını bizim için de kokla emi Şenizbiz deseni çok seviyoruz canım benim:1hug::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…