- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
destina sorma bende kızıma bakıp bakıp napcam ben diyorum...hatta sabah kalvaltıda agladım.önceden ben yardım ediyordum kahvaltısını yaparken şimdi ona o zamanı ayıramıcam belkide o da ben olmadıgım için sanki aç kalcak gibi geliyor.zorluyorum hiç bişeyine dokunmuyorum kendisi yapsın die ama o inatla anne sen yedir dio bugunlerde...birde bebek dogduktan sonra düşünsene herkes küçük die ona daha cok ilgi göstercek ve hediyeler fln.mesela ben yakınlarımın bebegi oldugu zaman büyük cocuguna mutluka hediye alıyorum o zaman daha mutlu oluyor büyük bence.kızıma bir süredir istedigi birşeyi aldım dogum çantama koydum ve dogumdan sonra abla oldugu için ödül olarak verdiklerini söylücem.birde üzerinde ben abla oldum yazan bi tisört aldım oda dogum cantamda.eve her gelen misafir kızıma hediye almamış olabilir o yüzden birkaç toka,küçük birkaç oyuncak,çizgi film cd si gibi şeyleri paket yaptım zaman zamanda onları vercem.ilk göz ağrımız onlar bizim demii...selamlar kıslarr..kaydirigubbakcemile3
arzucum geçmiş olsun canım o güzel dillerini yesinler oğlunun valla lik çocuk olunca göreceksiniz kızlar insan sanki büyüğüne karşı kendini eksik hissediyo kısım oynarken şöyle durup uzaktan bakıyorum ve ister istemes ona olan vaktin azalcağını düşünerek üzülüyorummsenağlama
merancım hadi hayırlısı güselimm 3.annemiz sen olcaksın herhal doğurduktan sonra kaçmak yokk..:CüvCüv:
çakılım kalk kıs kalllkkk şafak doğan güneşkaydirigubbakcemilesositosositohihoyyyt::teytey:
'Bebeğiniz bu haftada özellikle ilk gebeliğinizi yaşıyorsanız pelvis içinde biraz daha aşağıya inacektir.Bu durum aşağıya doğru hissettiğiniz baskı hissinde artma,daha da sık idrara çıkma ihtiyacı ve yürümede zorluğa neden olabilir.'
bak celen yeni geldi mailime bebek beklerken comdan 36.haftanın özetinden aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?