2008 Ekim Anneleri

senağlama kısslar ben çok duygulandım sanki yarın doğuma giden benim.
çakılımmm bizde seni çok seviozzz. yarına kardeşine söyle bize mutlaka haber versin canımmm. yokluğun herzaman hissediliyoo. hadi çabuk git allahın izniyle çabucakta dön özgemizle. sonra bize destek çık (nasıl olacaksa karının aklı çıkıyodu normal doğurucam diyee:roflol:) neyse sen yinede destek çıkmak için elinden geleni yapmaya çalış.

heee gitmeden tartılmayıda unutma. bakalım doğuma kaç kiloyla girip kaç kiloyla çıkıcan.

ah ya çakılım gelmiş iyi dileklerimi iletemedim ben yoktum yeni geldim canım hepimizin kalbi duası sen ve kızınla arkanda sayısını tam bilmiyorum ama kalpten seven dua eden ekim anaları var sağlıcakla doğur gel hadi gülüm allah yardımcın olsun cümlesinin ve senin

günaydın..hafta sonu gıremedım kızlar. cakılımla konuşamadım
sımdı nerde acaba???kaçta gıdıcektı hastaneye?
sabah gozumu acar acmaz dua ettım onun ıcın.
Yavrusuna sağ sağlım kavuşsun inş.sonrda bıze..:Saruboceq:
ben bı gecmişi okuyımm:a015:

şakkıdıkalkın uleynnnnnnn:ecrin_bebek:
okudum geçmişi uzun surdu valla..,
cakıl 8 de hastanede olacakmış demekkk
su sıralar hazırlık yapılıyordur heralde 9 gıbı alırlar tahmınımce
hadı bakalım hayırlı haberlerı beklıyoruzz:ecrin_bebek:

günaydın kızlar...çakıltaşımın bebegi şimdi kucagındadır belkide...sonunda bitti geri sayım onun için...bende başladım bugun...36+5 şafak 10............

hadı bakalım merancım....
az kaldı senınde
cakılım su anda bebeciğini kokluyordur.senağlama
ne mutlu ona:ecrin_bebek:

inş canm ya ben normal ıstıyorum aksı bı durum olmazsa..
ama olursa da eğer aynı zamana denk geliyor doğumumuz evet :)
bugun kontrolumuz var bakalım dr ne dıyecek?

senağlamagood morning len ekim annişlerim bebişlerim..sabahın köründen beri aklım cakılımda.evet inşallah şimdi bebeğiyle kucak kucağadır:Saruboceq: allahım bu büyük günü hepimize yasatsın inşallah sağsalim:Saruboceq: ooff bugun cok bi doluyum ağlayasım cok varsenağlama 4 bucuktada randevumuz var:uhm: aa ozaman görüş günüüüüüüüü:teytey:

günaydınn:sm_cool:
amanında şafak bitti özgemiz gelmiştir artık çakılım cennet kokulusunu emziriyodur:CüvCüv:
ay canım doğurmak istedi birden:1closedeyes:
merancım demek şimdi seni sayıcaz hee..yanılmıyosam phatosumuda 10 kaldı..
sonran kajo senmiydin kı kaçtı şafakkhihoyyyt

Günaydınlar artık evdeyim 37 haftama çıktım:lepi:son 18 gün ,çakıl sanırım almıştır Özgeciği kucağına allah bize de sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin:hooray:

ii valla şafakları sayan sayana:dilcikar: cok ıkınasım geldiiiÇok üzgünüm çoook

celenn benımde goruş günüüüüüüü bugünnnnnnnnn:teytey::teytey:
benım 18:30 da ama :1hug:
yaşasınn bır an once aksam olsunnnnn:lepi:

günaydın kıslar...çakıl doğuma gitmiş Allah hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin çakılcım. bebişinle birlikte...darısı bize kıslar...benim göbüşüm aşağı doğru indi sizin göbüşler ne durumda...

:1no2::1no2::1no2: benımkı ınmedı henuz top gıbı yukarda duruyor hala. bu ara ınmesı gerek dıye bakıyorum aynaya var mı değişiklik dıye ama yokk??
bu ara ıner heralde..:ecrin_bebek:

günaydın kızlar...
bugün kontrolum var ve ben yine sancılandım...nedense bu sancılar beni hep geceleri buluyor, çok uykusuzum yine çoooookk...oğlumu anneme bırakcam ordan tek başıma kontrole gidicem.inş. güzel haberlerle dönerim.bu sancılar pek hayra alemet gibi görünmüyo çünkü...dün drumu aradım durumumu anlattım sancıların normal olduğunu söyledi ama telefonla bunu ne kadar anlamıştır bilemiyorum.bakalım nstye bağlancaz o zaman kesin bişey söyler...
bugün çakıl doğuma gidicekti inş. sağlıkla almıştır kucağına meleğini...
kızlar hepinize bol tekmeli günler diliyorum..bugün benim kızımda pek hareketli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…