Aman dursun bakalım kızımız 1-2 hafta daha inşallah sen de iyi haberlerle dönersin.günaydın kızlar...
bugün kontrolum var ve ben yine sancılandım...nedense bu sancılar beni hep geceleri buluyor, çok uykusuzum yine çoooookk...oğlumu anneme bırakcam ordan tek başıma kontrole gidicem.inş. güzel haberlerle dönerim.bu sancılar pek hayra alemet gibi görünmüyo çünkü...dün drumu aradım durumumu anlattım sancıların normal olduğunu söyledi ama telefonla bunu ne kadar anlamıştır bilemiyorum.bakalım nstye bağlancaz o zaman kesin bişey söyler...
bugün çakıl doğuma gidicekti inş. sağlıkla almıştır kucağına meleğini...
kızlar hepinize bol tekmeli günler diliyorum..bugün benim kızımda pek hareketli..
Aman dursun bakalım kızımız 1-2 hafta daha inşallah sen de iyi haberlerle dönersin.
arzulanka iyi haberlerle dönersin inşallah ne kadarlık oldu...çizelgen gözükmüyo....
günaydınn:sm_cool:
amanında şafak bitti özgemiz gelmiştir artık çakılım cennet kokulusunu emziriyodur:CüvCüv:
ay canım doğurmak istedi birden:1closedeyes:
merancım demek şimdi seni sayıcaz hee..yanılmıyosam phatosumuda 10 kaldı..
sonran kajo senmiydin kı kaçtı şafakkhihoyyyt
Benim de normal tarihim 13 Ekim ama ilk bebeğim de sezaryan olduğu için bu da sezaryan olacak aksilik olmazsa 3 Ekim doğum tarihimiz.inş. ilkimcim...gerçi zaten 38. haftada doğuma giricem ben sata göre 15 ekşm görünüyo doğum tarihim ama bebeğimin gelişimi iyi olduğu ve benim bazı sıkıntılarım olduğu için drum 38. haftan dolsun alalım bebeğini dedi..belkide 3. ekim annesi ben olucam haa ne dersiniz kaydirigubbakcemile2
Canım ben de daha nstye hiç girmedim doktorum bebeğin hareketlerine ve kalp atışlarına bakıp gerek olmadığını söylüyor.günaydın güzel annişlerŞeniz
maşallah geçmişi oku oku bitiremedim,
çakılcım şu an doğumda ha,ne güzel senağlama almıştır bile belki kızını kucağına,allah
ikisine de sağlık sıhat versin ve sonrada hepimize,
arzucum hoşgeldin canım, seninde az kalmış hayırlısı,
bende cumartesi gittim oğluşumu görmeye çok iyiymiş tosuncuk
ama biraz tombiş olacak dedi doktor ve tatlıyı yasakladı banasenağlama,artık tatlı yok malesefsenağlama
bu arada hafta sonu oğluşumun beşiğini ve dolabını beğendik,bu hafta içinde gelecek inşallah,hihoyyythihoyyyt
bu arada doktor beni hala nst ye göndermedi baktı bebek çok hareketli girmene gerek yok dedi,36 haftalık oldum daha siftah yok nst ye, haftaya girecem bakalım o zamana kadar doğurmassam tabi :ecrin_bebek:
Canım benim kızlarımız adaş olacak demekki bizimkinin ismi de İdil Derin olacak inşallah teyzesiCANIM ÇAKILIMMMMMMMMM
Ne yapıyor acaba şimdi.ÇAKILIM ÖZGE' miz nasıl içine çektin mi mis kokusunu.ALLAH' ım hepimize nasip etsin.Hadi ama bekliyos haberlerini beni bilirsin sabırsızım sabırsız.Bunlarda DERİN' imin ÖZGE' mize hoşgeldina.s.Soruyor dışarısı nasıl diye...ÖZGE cvp verirmi ki???
Canım benim kızlarımız adaş olacak demekki bizimkinin ismi de İdil Derin olacak inşallah teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?