güzel haberlerle gel cnm gelir gelmezde yaz doktorun ne dedigini...benimde 5 gün sonra son kontrol 8 gün sonrada anestezi uzmanıyla görüşcemcelenn benımde goruş günüüüüüüü bugünnnnnnnnn:teytey::teytey:
benım 18:30 da ama :1hug:
yaşasınn bır an once aksam olsunnnnn:lepi:
edhakcım hiç kafanı karıştırma güselim bebek içinde en sağlıklısı normal doğum ..keşke kısımı normal doğurabilsydimde oğlumuda sezeryan olmak zorunda kalmasaydım:1no2:
mezuniyet sırası bende mi bilmiorum artık göbişi aşagı inenler sancısı olanlar var.bende tık yok daha sezeryan olmasa benim oğluşun dogmaya niyeti yok gibi.yeyip içip yatıo içerde ohh.10 gün kaldıgına göre sıra bende herhalde yinedegünaydınlar ekim anneleri of nasıl heyecanlandım ya sabahtan beri aklımda çakıl var inşallah bebişiini kokluyodur şimdi Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin e hadi hayırtlısı bir mezun verdik çok şükür
bakalım sıra kimde meran kız sıra mezuniyet sırası sende galiba tabi bir sürpriz olmazsa
kesinlikle normal dogum arkadaşlar sezeryan dogum şekli değil operasyon...kızımı normal dogum yaptım böbreklerimde problem vardı sezeryan olabilir dedi doktor,yok dedim 36+6 da kızım suni sancıyla normal dogdu.kesinlikle tavsiye ederim her yönüyle eski halinize dönüşünüz daha kolay oluyor arkadaslar.bunda mecburen sezeryanı kabul ettim bebegimin hem kendi hem kafa çapı büyük.öyle bir doktorlada kalmadım bikaç doktora gittim hepside normal olmaz dedigi için sezeryan...kım dıyorsa atıyorrrÇok üzgünüm çoook
normal doğum bebek için de anne ıcın de en sağlıklı olanı.
sezaryen neden bebek ıcın sağlıklı olsun kı???
sadece risklı durumlarda gereklı sezaryen.
bır sorun yoksa
illakı NORMAL DOĞUM!!!a.sa.sa.s
Olcaycım bir pot kırmışız kusura bakma evet Derin unisex bir isim ben de hemen benimki de kız olunca kız gibi düşündüm.:teselli:
arkadaşlar.doğumu yakın olanlar.doktor size vajinal ultrason çekti mi?normalde doğumun nasıl olması gerektiği bu şekilde ortaya çıkıyomuş.sizin rutin kontrolleriniz düzenli ya merak ettim.bakalım benim randevuma 8 gün var.bana ne diyecek doktor?ilk kez görüşeceğim.ya inşallah bu bi dikiş tutar
bugün doktora kontrole gidecek arkadaşlar.hepiniz hayırlı haberlerle gelin.inşallah bebişleriniz çookk sağlıklıdır.ve Allah hepinizin kalbine göre hangi doğum şeklini istiyorsanız onu versin inşallah.kilolarını da yazar mısınız gelince?ben çok merak ediyorum da.en tombiş ekim bebeği kimin olacak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?