2008 Ekim Anneleri

edhakcım hiç kafanı karıştırma güselim bebek içinde en sağlıklısı normal doğum ..keşke kısımı normal doğurabilsydimde oğlumuda sezeryan olmak zorunda kalmasaydım:1no2:

Olcaycım bir pot kırmışız kusura bakma evet Derin unisex bir isim ben de hemen benimki de kız olunca kız gibi düşündüm.:teselli:

edhakcım hiç kafanı karıştırma güselim bebek içinde en sağlıklısı normal doğum ..keşke kısımı normal doğurabilsydimde oğlumuda sezeryan olmak zorunda kalmasaydım:1no2:

saol destinam ya bende öyle düşünüyorum sonuçta bizlerde normal doğumla doğmuşuz eskiden sezeryan mı vardı sanki doğanlar hep sağlıksız mıydı ozamanlar:1closedeyes:
yine de insanın kafasını bulandırıyolar işte illa bi şeyler sölicekler ya
ben de hayırlısı nasıl ise öyle olsun diyom artık
normal doğumla bi problemim olcaksa inşallah:Saruboceq: çatı muayenemde çatım dar çıkar da dr sezeryana alır diyom

mezuniyet sırası bende mi bilmiorum artık göbişi aşagı inenler sancısı olanlar var.bende tık yok daha sezeryan olmasa benim oğluşun dogmaya niyeti yok gibi.yeyip içip yatıo içerde ohh.10 gün kaldıgına göre sıra bende herhalde yinede

bu arada 34 bitti çok şükür biz de 35ten gün alıyoruz artık yaklaşıyoruz yani yarın da kontrolüm var nst yi çok merak ediyorum inşallh alır da kızımın kalp seslerini duyarım

kesinlikle normal dogum arkadaşlar sezeryan dogum şekli değil operasyon...kızımı normal dogum yaptım böbreklerimde problem vardı sezeryan olabilir dedi doktor,yok dedim 36+6 da kızım suni sancıyla normal dogdu.kesinlikle tavsiye ederim her yönüyle eski halinize dönüşünüz daha kolay oluyor arkadaslar.bunda mecburen sezeryanı kabul ettim bebegimin hem kendi hem kafa çapı büyük.öyle bir doktorlada kalmadım bikaç doktora gittim hepside normal olmaz dedigi için sezeryan...

tünaydı kızlar.nabersiniz?valla sizi okuyorum okuyorum kendimde eksiklik buluyorum.sizin doktorlar ne güzel bilgiler veriyo size.ben bi türlü ne doktor ne de hastane tutturamadım.senağlama bakalım inşallah ankara tıptaki doktor beni kabul eder de hayırlısıyla doğumumu orada yaparım.

şimdi dileklerime gelelim.çakılım bebişini almıştır artık kucağına.Allah hayırlısıyla,sağlığıyla,mutluluğuyla büyütmeyi dee nasip etsin inşallah

bugün doktora kontrole gidecek arkadaşlar.hepiniz hayırlı haberlerle gelin.inşallah bebişleriniz çookk sağlıklıdır.ve Allah hepinizin kalbine göre hangi doğum şeklini istiyorsanız onu versin inşallah.kilolarını da yazar mısınız gelince?ben çok merak ediyorum da.en tombiş ekim bebeği kimin olacak acaba?

arkadaşlar.doğumu yakın olanlar.doktor size vajinal ultrason çekti mi?normalde doğumun nasıl olması gerektiği bu şekilde ortaya çıkıyomuş.sizin rutin kontrolleriniz düzenli ya merak ettim.bakalım benim randevuma 8 gün var.bana ne diyecek doktor?ilk kez görüşeceğim.ya inşallah bu bi dikiş tutar

Olcaycım bir pot kırmışız kusura bakma evet Derin unisex bir isim ben de hemen benimki de kız olunca kız gibi düşündüm.:teselli:

Olsun cnm ya ama ben DERİN ismini pek bi seviyorum.Ha kıslar hala kesin değildi ya artık kesinleşti.:sm_coolERİN BEY olacak benim kuzum...Karar verdik nihayet...İLKİMCİM ben hayatta herşeyi çok DERİN yaşarım ama herşeyi...Sevincimide hüznümüde bu isimse bir anda aklıma geldi...Kociş kayıtsızdı ama sonunda onu da ikna ettim.-tatlicadiarzu-Artık karar verdik diye kabul ediyorum.Unisex bir isim zaten benim ismimde öyle,sonra oğluşum kız ismi derse diye düşündüm ve akebinde bir isim sitesinde erkek isimlerinde buldum DERİN ismini ve hemen prınt ettim bir de 100 popüler isim listesi hazırlamışlar kız ve erkek DERİN orda da erkek listesinde yuppi dedim hemen onuda prınt ettim ilerde gösteririm diye:roflol:Ama şurası bir gerçek ki DERİN unısex bir isim...

Benim doğumda yakın eylülcüm 27 eylül gibi gibi... haftaya pazartesi çatı muanesi olucam...doktorum vajinal ultrasyon diye bir şeyden bahsetmedi sanırım elle muane edecek ay çok heyecanlıyımmm

canım ben az önce kontrolden geldim.normal doğumdan tırstığım için sezeryana karar verdim..oysaki doktorum herşey normal diyor.kilosunu biraz fazla buldu.37/1 deyim.3.200 gr mış kuzucum..ayın 29.da sezeryana alınacağım allah kısmet ederse...hayırlısıyl bi alsak kucaklarımıza artık başka bişi istemiyorum....

eylulcum normal doğuma uygun mu değil mi dıye "catı muayenesi" ile bakılıyor. vagınal ultrason ıle değil.
onuda elle yapıyor doktorlar.
benım drum daha catı muayenesınden bahetmedi ama bakalım belkı bugun soyler bişiler..
prize cım maşallah bebişine vallahi..ne guzel beslemişsin oyle..
senınde az kaldı 14 gun sonra bebişin kucağında olacak ınş..
bahar-çiçek senınde cok az var canım ya 11 gun falan bişi kalmış..
hadı bakalımm hayırlsıı..

DESTİNA' m ya hala ÇAKIL' dan ses yok merak ediyom ben tlf.felan yok mu sende bi arasanda rahatlasak hımmmmmmm:1hug:a.s.

selam arkadaşlar.Bende ancak geldim siteye .Çakıltaşım ı bende merak ediyorum .zaten şurda sayılı gün kaldı doğuma umarım herşey yolundadır.benim bebeğimde 2.134 gr olmuş herşey yolunda Allaha şükür

merhaba kızlar.biz geldiiik...
kontrole gittim kızlarartık kesinleşti doğumum 3. ekim annesi ben olucam sanırım.1 ekimde sezeryanla bebeğimi dünyaya getircem.dr bebeğin gelişiminin çok iyi olduğunu plesentanın kireçlendiğini ve bebeği daha fazla içerde tutmamın anlamının olmadığını söyledi. canım kızım beren 3 kilo 100 gr olmuş.2 gündür çektiğim sancılarda kızımın rahme yerleşmesinden ileri geliyormuş.drum dediki plesentan çok yaşlanmış belkide daha erken gelebilir dedi. bu ne demek yaa ilk kez böyle bişey duyuyorum kafamçokkarıştı

Selam kızlar, bakıyorum da herkesi bi telaş almış eeeee artık sona yaklaştık Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin, benim oğlan baş aşağı duruyo bayadır ama aşağı inmedi halen sipsivri yukarda duruyo karnım burnuma değecek yani, acaba normalmi merak ediyom aşağı inmezse normal doğum yapamam heralde mantıken dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…