merhaba kızlar.biz geldiiik...
kontrole gittim kızlarartık kesinleşti doğumum 3. ekim annesi ben olucam sanırım.1 ekimde sezeryanla bebeğimi dünyaya getircem.dr bebeğin gelişiminin çok iyi olduğunu plesentanın kireçlendiğini ve bebeği daha fazla içerde tutmamın anlamının olmadığını söyledi. canım kızım beren 3 kilo 100 gr olmuş.2 gündür çektiğim sancılarda kızımın rahme yerleşmesinden ileri geliyormuş.drum dediki plesentan çok yaşlanmış belkide daha erken gelebilir dedi. bu ne demek yaa ilk kez böyle bişey duyuyorum kafamçokkarıştı
gözünaydın canım ama hiç belli olmaz 1 ekime daha çok var ozamana kadar bırtlatan olur belkimkaydirigubbakcemile3 hem baksana prize 29 eylülde doğum yapacakmış
ya plesenta kireçlenmiş ne demek ya o nası oluyoki:uhm: bide plesenta yaşlanmış ne demek:uhm: daha neler duycez bakalım:1shok:
gözünaydın canım ama hiç belli olmaz 1 ekime daha çok var ozamana kadar bırtlatan olur belkimkaydirigubbakcemile3 hem baksana prize 29 eylülde doğum yapacakmış
ya plesenta kireçlenmiş ne demek ya o nası oluyoki:uhm: bide plesenta yaşlanmış ne demek:uhm: daha neler duycez bakalım:1shok:
arzulanka canım sen hangi hastaneye gidiyosun
Allah iki Derin'e de uzun ömür versin bakarsın ileride birbirlerini bulup arkadaş bile olurlar hayat bu belli olmaz.Olsun cnm ya ama ben DERİN ismini pek bi seviyorum.Ha kıslar hala kesin değildi ya artık kesinleşti.:sm_coolERİN BEY olacak benim kuzum...Karar verdik nihayet...İLKİMCİM ben hayatta herşeyi çok DERİN yaşarım ama herşeyi...Sevincimide hüznümüde bu isimse bir anda aklıma geldi...Kociş kayıtsızdı ama sonunda onu da ikna ettim.-tatlicadiarzu-Artık karar verdik diye kabul ediyorum.Unisex bir isim zaten benim ismimde öyle,sonra oğluşum kız ismi derse diye düşündüm ve akebinde bir isim sitesinde erkek isimlerinde buldum DERİN ismini ve hemen prınt ettim bir de 100 popüler isim listesi hazırlamışlar kız ve erkek DERİN orda da erkek listesinde yuppi dedim hemen onuda prınt ettim ilerde gösteririm diye:roflol:Ama şurası bir gerçek ki DERİN unısex bir isim...
Geçmiş olsun canım ama ev kazalarına dikkat.bu arada dün belime ütü masası düştü:1no2:bunu da başardım yani tam ütüyü bitirdim katladım duvara dayadım arkamı dönüp gidiyodum ki küt belimin ortasına düştü :1shok:korkmadım allahtan hemen uzandım karnıma hafif vurdum ki uyansın diye baktım hemen fıkırdamaya başladıhihoyyyt ama yatana kadar da belim ağrıdıkafamçokkarıştı
bu arada dün belime ütü masası düştü:1no2:bunu da başardım yani tam ütüyü bitirdim katladım duvara dayadım arkamı dönüp gidiyodum ki küt belimin ortasına düştü :1shok:korkmadım allahtan hemen uzandım karnıma hafif vurdum ki uyansın diye baktım hemen fıkırdamaya başladıhihoyyyt ama yatana kadar da belim ağrıdıkafamçokkarıştı
kızlar 2-3 gündür benim de ara ara bayağı bir ağrım oluyor arzulanka seninki de öylemiydi kasıklarımdan giriyor ağrı sonra mideme doğru yayılıyor bir beş dakika falan sürüyor ama canım çok acıyo ağrım olduğunda ne yatabiliyorum ne de oturabiliyorum komşularıma söyledim de erken doğum olabilir hemen doktora git dediler benim randevum normalde yarın ama bekleme bugün git diyorlar sizce napim bu ağrılar normal mi
su nişan falan gelmedi ama bilmiyorum bana bir akıl verin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?