2008 Ekim Anneleri

gözünaydın canım ama hiç belli olmaz 1 ekime daha çok var ozamana kadar bırtlatan olur belkimkaydirigubbakcemile3 hem baksana prize 29 eylülde doğum yapacakmış
ya plesenta kireçlenmiş ne demek ya o nası oluyoki:uhm: bide plesenta yaşlanmış ne demek:uhm: daha neler duycez bakalım:1shok:

cnm valla bende anlamadım sordum druma dediki bu demek su demek oluyo. heran suyun gelip doğuma gelebilirsin plesentan çok yaşlanmış kızını daha fazla taşıyacak durumda değil dedi.bu dönemde çok dikkatli olmamı sık sık dinlenmemi, uzun yürüyüşlerden kaçınmamı söyledi...ee bu mümkün değil valla benim birde oğlum var..onunla ilgilenmem gerekiyo.saolsun kendisi de çok hiperaktif bu gidişle erkenden doğurcam valla:CüvCüv:

kıslar sanırım plesantası yaşlanmış demek eşiğinin çürümüş olması demek herhalde...bi arkadaşımın başına gelmişti..ama bebeği 2-3 güne kadar almışlardı sezeryanla...hayırlısı olsun..doktor daha iyi bilir tabi.

merhaba kızlar...misafirlerim gitti az önce hemen koştum geldim vallahihoyyyt

arzulanka gözün aydın canım.bebeğinin gelişmesi iyiymiş.plesanta kireçlenmesi neden olurki acaba:uhm:bu arada sanırım 3.ekim annesi ( ya da 2.)ben olcam:dilcikar: bu hafta içi kontrolümde dr.um gün vercek.bayramdan önce olacağı kesin ama tam günü bilmiyorum..

çakılıma bol bol dua ettim ben de sizler gibi.sanırım şuan meleğini doya doya kokluyordur:1rolleyes:umarım en kısa zamanda toparlanıp aramıza döner..arada bir de olsa güzel haberlerini verir

her gebelikte plesanta yaşlanır ve kireçlenir bu artık plesantanın görevini bitirmek üzere olduğunun ve bebeğinizin geldiğine işarettirr..ama eğer kireçlenme ve yaşlanma plasentanın bütününe yakın bir kısmını kaplıyorsa bebek artık anneden yeterli oksijen ve besin alamadığı için gebelik sonlandırılabilir..
süt ürünlerinin azaltılması sigara içilen ortamlardan uzak kalınması gerekir ama bu korkulucak bi durum değil..yerimseniben

olcaycım çakılımın tel yok bende yaa..heralde kardeşi akşam heber verir diye düşünüyorumm..sabredecez artıkın..hem sen eve net aldırıyomusun herüfüne bakim doğum hediyesi babında valla doğurunca kaybolmayın ortalıktan..
kıs nisa sesin çıkmıyo doğurdunmu nettin bacum

fulyacım hoş geldin kızımıza maşallah ayy bizim senle tarihlerimiz aynı ya hep senin kısla kıyaslıyom kilosunu inşallah benim bamyacıkta 2kiloyu aşmıştır..

Arzulanka bebeğin iyi olmasına sevindim bayramda sen bayramdan hemen sonra da ben bırtlatacaz bebeleri seninki de ikinciymiş ilki kaç yaşında bunun cinsiyeti ne?

ay siteye girmedim 2 saatir uğraşıyom çakılı düşündüm hep szn dgibi sabah namazın da da dua ettim şimdi kızıyla kucak kucağa uyuyodur belkim
herkesler gün saymaya başlamış kontrole giden arkadaşların gözü aydın arzuvum kafanı takma doktorun dediği gibi az kalmış demekki doğuma hayırlısı olsun herkes benden önce doğuracak ha hep sezeryan olmayin len normal doğum tecrübelirinizi de okuyalım biraz

bu arada dün belime ütü masası düştü:1no2:bunu da başardım yani tam ütüyü bitirdim katladım duvara dayadım arkamı dönüp gidiyodum ki küt belimin ortasına düştü :1shok:korkmadım allahtan hemen uzandım karnıma hafif vurdum ki uyansın diye baktım hemen fıkırdamaya başladıhihoyyyt ama yatana kadar da belim ağrıdıkafamçokkarıştı

Allah iki Derin'e de uzun ömür versin bakarsın ileride birbirlerini bulup arkadaş bile olurlar hayat bu belli olmaz.

Geçmiş olsun canım ama ev kazalarına dikkat.

anacım garı yerinde durmuyoki turşu kur konserve yap komşu gez..
dikkat et len:mymeka:
accık bırak artık şu evişlerini falanyasakkelime

bir aksılık olmazsa benden normal doğum hıkayemı okuyacaksın nısanurcum ınş..
sende mı sezaryen ıstıyorsun bu arada?
arzulanka bebişine maşallah ya valla..
destinamın konuya acıklık getırdiği gibi..korkulacak bişi yok. artık gorevını tamamlıyor plesantalar..buna da yaşlanması.kireçlenmesı adı verılıyor.
bende bırazdan cıkıcam kızlar gorüş saatim geldi artıkınn
kızım benı bekler,,,
ben kacarr...lülülülülülü

ay destina ben durmuyom doğru diyon bügün gene bisürü iş yaptım napim doktorlar oturmayın doğuramazsınız diyo
çıtırım yok ben de senin gibi normal doğumu çoook istiyom Allah nasip ederse sezeryandan korkuyom ben ameliyat falan sonrası çok zormuş ee annem gelecek ama fazla kalamayacak benim bir an önce kendimi toplamam lazım kaynanam gelmeden Allah kimseye muhtaç etmesin

kızlar 2-3 gündür benim de ara ara bayağı bir ağrım oluyor arzulanka seninki de öylemiydi kasıklarımdan giriyor ağrı sonra mideme doğru yayılıyor bir beş dakika falan sürüyor ama canım çok acıyo ağrım olduğunda ne yatabiliyorum ne de oturabiliyorum komşularıma söyledim de erken doğum olabilir hemen doktora git dediler benim randevum normalde yarın ama bekleme bugün git diyorlar sizce napim bu ağrılar normal mi

su nişan falan gelmedi ama bilmiyorum bana bir akıl verin nolur

bir de karnım 2-3 gündür çok gergin normalde kızım aşırı hareketli ama işte bu son günlerde tekme atmıyorda sadece gerinme türü hareket yapıyor karnımı itip duruyor sebebi ne ola ki

geçmiş olsun canım..ağrılar ne kadar sürede bi geliyo?benim de son zamanlarda ağrılarım oluyo zaman zaman.c.tesi akşamı baya bi zorladı beni.kasıklarımdan karnıma yayıldı. mideme kadar değil.ama son günlerde hem hazırlıklardan hem de misafirlerden dolayı çok yoruldum.gün içinde doğru dürüst oturmuyorum bile.ondandır diye düşündüm.ağrı araları çok sıklaşmadı da.ama dayanılmaz gibiyse bi ara dr.unu canım ya.hepimizin ağrıları aynı sebepten olmayabilirCADIARZU ya da yakınsan hemen git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…