2008 Ekim Anneleri

beyazzambakcım önemli olan sancılarının belli bi düzenle gelmesidir..
yani saatte bir gibi 2 satte geliyorsa belinin artasından kasıklarına doğru vuruyorsa.ağrıların dinlenmekle geçmiyorsa..
kanaman varsa bebek hareket etmiyorsa düşünmelisin derdim..
ama bebek hareket ediyor kanaman yok yarınsa kontrolün bekle derim ama ağrılarının şiddeti ve ritmi önemli tabii..
ve unutma nişan geldikten 1 hafta sonrada doğum olur nişan bebekle birliktede gelebilir..yani nişan tek başına doğumu değerlendircek bir ölçü deüildir..a.s.

İLKİMCİM kimbilir ikimizde İSTANBUL' daymışız baksana...Olur mu olur...Amin canım amin ALLAH iki DERİN' imize de uzun ömürler nasip etsin...Bizlere de tabii...

anaa nisa sona senle ben kalcaz he baksana yarımız ekimin ilk haftası ana olacaklar ben normal istiyomda şimdilik ama allah bilir bizim plasenta bu sürede asırlaşmasınnnnnnnn yaşlanmasınında ilk kez duyuyom içmiyekmi süt destinam tecrübelim de hele kız

canım tabiki içeceksin sadece eğer yaşlanma varsa kısıtlamak gerekli ama merak etme bu sebepten dolayı sezeryana almaktansa suni sancıyla doğuru verirsin en fazla..

Ben bu siteye çok kızdım ya bugün.Kızlar NİSA,KAJO,PHOTOSH,ÇITIR-PITIR,ARTZULANKA yazdım yzdım size ama çıkmamış,göndermemiş.Tekrardan da yazamayacağım.Hepiciğinizea.s.ve de öpücük yolluyorum...DESTİNA' m demek yok telefonu ÇAKILIM' ın ya ben size yazarım aşkolun eski bir pc var evde...İnternet yok o da kolay ben lap-top aldırma peşindeyim...sengözlerimebaksanab:jeyyar:doğum hediyesi olarak:sm_cool::roflol:Bakalım başaracakmıyım...Bak DERİN dedim dedim sanıyorum pes ettirdim-tatlicadiarzu-

ya bu sezeryandan kalan göbüş için ne yapmamız lazım
yani illa sezeryandan sonra göbek kalıyo mu
bazı kadınlar bana sıcağı sıcağına sar ki göbek kalmasın dedi.
destina senin göbeğin var mı?ne yapmıştın sen bi söyler misin?

ya ben süt içmiyorum arkadaşlar.valla 1 aydır falan bıraktım.akşam yemeğim de yok.çünkü öğle yemeğini yedikten sonra şişiyorum hareket etmekte bile zorlanıyorum.yatana kadar anca eriyo.bazen meyve yiyorum.kayınvalidem üzüm kaynattı.onun suyunu veriyo sabahları.sonra demir hapımı ve kansızlık hapımı da almıyorum.valla iyice boşladım.unutuyorum.aklıma gelirse içiyorum ilaçları yoksa yok.yürüyüş de yapmıyorum.üfffffffff içim daraldi ya.anlamadım ki ne yapıyorum ben??????????????

ayyy destinam sağolasın ha bıktım sizden deyüp kaçmıyon demi kızlar nstye girmeyeniniz varmı bakıyom herkes patır patır nstye giriyo benim 2 drda daha o zımbırtıyı yapmadılar bana niyeküüüüü

yağmur ben daha hiç nst ye girmedim.zekai tahir de ağrıdan kıvranırken cahil hemşireler bi nst çekelim dediler çektiler.saftirinkler.sonra bebeğim için gerçekten kontrool amaçlı hiç girmedim.gittiğim yerler de gel bi nst çekelim falan demedi

üfff bende bıraktım mubarek okadar ilaç varki kan hapı yerine pekmez 1,2 kaşık nerdeyse 1 aydır demir hapı almamışım merak etme bende senin gibiyim

hehe şuanda göbeğim var evett:lepi:görenler 8 aylık hamile gibisin diyo:roflol:
valla bende kalmamıştı canım ama ban spor yaptımm..bi dönem diet yaptımm..
ananemde bi tülbentle sarmıştı göbeğimi 4-5 gün durdu karnımda faydası oldumu pek anlamadım ama doktorlarında tavsiye ettiği bazı korseler var onlar alınablirr..:içelim:

nisanurcuğum.geçmiş olsun canım ya.son günlerimiz artık dikkat edelim.boşver evi de pislik mi götürüyo sanki?canına yazık.(söyleyene bak desenize.sanki 2 dakka kıçımı kırıp oturuyorum da)

ben bugün bi kadınla konuştum.korse yakıyo falan dedi.yani ameliyat yerini sıkıştırıp acıtıyomuş.ama bi deneriz.tülbentten daha etkilidir herhalde

benim 2-3 arkadaşım da sezaryenden sonra beton gibi göbeklen dolaşıyo valla..hatta doğum yapmış bile demezsin görsen.ama bişey yapmadılar..vücut yapılarından dolayı sanırım.ben 6 ay sonra falan adam akıllı spora başlıyım diyom.bide tabii mekik çekmek göbeği eritmenin en güzel yolukaydirigubbakcemile2

son haftalarda bende sütü bıraktım kızlar ya..aklıma gelmiyo nedense.ne güzel düzenli içiyodum.tatilden sonra düzenim bozulduÇok üzgünüm çoook

ben şimdilik kaçıyom.hem çok yorgunummirmirmirmir hem de kociş gelcek şimdi..biraz dinleneyim.kendinize iyi bakın..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…