2008 Ekim Anneleri

destinam canımın içiiii Şeniz ben ameliyat olamdımmı?nasıl normal doğurayım.sezeryan olacam.18 ekim görünüyo.ama bu 8 gün sonra tam belli olacak

Yagmurcum benim yasadigim ulkedede almiyorlar nts ye...zaten nts nin ne oldugunu anlatana kadar canim cikti,
sonunda doktor anladiginda geciken dogumlarda ve bebek hareketsiz sikayetinde ancak gebenin nts ye salindigini soyledi.

onceki dogumumda Turkiyeydim ve dogumdan 1 -2 hafta once ve birde suyum geldiginde ameliyati beklerken girmistim...

ben de geldim valla öğlen bezdirmişti site beni bende küstüm kapattım pc yi ama maşallah kadınlar kulübü bi benim pc de database error veriyo herhalde biriktirmişiniz yine sayfaları
şuan burda felaket yağmur var gök delindi delincek uydu da bozuldu mu nee kanallar çekmiyo
kıs nisanur geçmiş olsun canım kıs otur biraz da dinlen valla senin kıs çıktığı gibi turşu filan kurmaya çalışcak sayende:))

bu arada bende nst ye hiç girmedim görmedim bile benim dr daha beni hiç hastaneye çağırmadı muayeneside de nst cihazı yok herhalde??

Arzulanka bebeğin iyi olmasına sevindim bayramda sen bayramdan hemen sonra da ben bırtlatacaz bebeleri seninki de ikinciymiş ilki kaç yaşında bunun cinsiyeti ne?

ilkimcim benim ilk çocuk oğlan buda kız oğlum 2.5 yaşında teyzesi.allah gönlüme göre verdi.hep genç bir anne olmak isterdim, ilk çocuğum oğlan diğeri kız olsun ve yaş farkı da fazla olmasın derdim ve istediklerimin hepsi oldu...Allahımdan başka ne isterim ki :ecrin_bebek:

muaynanelerinde olmuyor doktorların edhakcım hastaneye randevu veriyolar genelde..
benim burdaki doktorunda muaynanesinde yok hastaneye gel bakalım dedi valla kararsızım bende girsemmi istanbuldaki doktoruma gidicem bayram öncesi omu baksa bilemedimm..

arzucum maşallah ya benimde kız 4 yaşında allahtan kreşe gidiyo rahat olcam biraz sen nası yapcan valla 2.5 yaşta küçük çok inatçı oldukları dönem allah yardım etsinn sana-tatlicadiarzu-

:ecrin_bebek:
benn geldimmm
güzel kızım maşallah keyfi yerındeydı kızlar.:asigim:
bır sorun yok dıyor dr. gayte ıyıymış..
kilomuz 2.660 olmuş.
doğana kadar 3.100 civarı olur dedi.normal doğum ıcın cok ıdeal ne az ne cok dedi..
boy solemeyı unuttu ,,ben de sormayı...nese..naniknanik
nst cıhazı bozulmuş bağlanmadım bu sefer..
bole işte..haftaya cuma yıne gıdıcem.bayram oncesi bır goreyım dedi.
doğurmazsam tabi..
hehehe:icecream:
yarın sağlık ocağına oradan anneme gıdeceği.aksam ustu gorusurus buyuk ıhtımal.ama ben cakıldan haber var mı dıya bakrım bır ara heralde fırsat bulursam.
öptüm hepücünüzüü:1hug:

gözünaydın çıtırım maşallah güzel kızına boyları zaten artık sölemiyolar kocaman olular ya cihaz ölçmeye yetmiyo :roflol:

maşallah çıtır kızının kilosu da ideai bakalım benim prenses nası olmuş yarın görecez beni de nst ye almadı ama yarın alır heralde ben zaten muayanahaneye hiç gitmedim hep hastanaye gidiyom ama güzel ilgileniyor

bizde geldikk.kocacımı yolcu ettim ( gene bunalım takılkıcam su 10 gün.26sında gelicek bi daha(
görüşümüz ii gecti cok sukur.34+6 dayız kilomuzda 2198gr.yani 2 kilo 200 gr dielim düz hesap:) tahjmini doğum kilosuda 3 kilo 100 gr falan olucak.27sine tekrar raaandaaavu verdi.ozaman bütün kullandığım ilaçları bıraktırıcak.ve doğum tarihimize karar vericez.şimdilik 10 ekim cuma gibi görünüo.ama hafta sonu hastanede kalmak istemiyorumbide carsamba günleri ameliyat günüymüş kadın-doğumun.o da 8 i yapıo.8inde al dedim ama cık dedi..off cok uykum varda azıcık karıstı yazdıklarım galiba.boyunu sordujm tahmini 43 cm civarlarındadır dedi.kuzuumm azı yarım acık uyuyodu meleğim.buarada kafa yukardaymıs.
ben butun i
laçlarımı kan hpıda dahil nerdeyse saatli kullanıyorum.günde 2 doz alıyorum kan ilacını.buna rağmen kan değerlerim düşük cıkmıs.3 e cıkarttı.bide mantar olmusum erken doğumu tetiklermiş die fitil verdi.bende kullnmam ozaman doğsun artıkm dedim gene kızdı(
yaa cakıııllııın kardeşiiii??nerdesin bacım gelde yaz bize yaw!!

hadi Allah kavuştursun celencim kzımıza da maşallah sakın kullanmayı ihmal etme fitili ablam da hamişliğinin son ayında mantar olduydu doktoru tedavi edilmezse doğum esnasında bbeğin ağzına bulaşıp pamukçuk falan yapar demişti gerçi senin kız ordan çıkmıycakkaydirigubbakcemile3ama olsun ilerlerse kaşıntıdan ölürsün haa
çıtırcım senin kıza da maşallah
eylül ve yağmur hepsi tamam ama şu demir ilaçlarını ihmal etmeyinnnnklava:ben de geçen ay pek düzenli içmediydim kanım düşük çıktı şimdi bi gün 1 bi gün 2 tane içiyorum kan çok önemli biliyosunuz sezeryanda da normal doğumda da kan lazım bize vitamin falan almazsanız olur ama kan hapı şart hem doğumdan sonrada kullanacakmışızkafamçokkarıştı

kalkın leynnnnnn kalkınnnnkaydirigubbakcemile
özlemeh DOĞUM YAPMIŞŞŞŞ !!!!!!!!!!!!!!:teytey::teytey::teytey:

böyle şoklarla mı acıcaz artık kk yı:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…