2008 Ekim Anneleri

günaydın len milletŞeniz anam kocacım gitti die üzüldüydüm ama koca yatağın sadece bana kalması kadarda gzl bişe yokmus haamirmirmirmir dön dön bitmio len yatak:roflol: kıymetini bilememişim meğer ne mubarek bişimiş:Saruboceq:
hu huuu cakılın canım kardeşiiiii nirdesiiinnna.s.

celenim geçmiş olsun allah kavuştursun bu arada mantar olduğunu nerden anladı
yağmurcum akıntım vardı 1 haftadır(aslında hep varda bu sefer rengi deişti)sööledim doktora seffafsa normal dedi.yok dedim peynirimsi.ozaman mantar dedi.hemen fitil yazdı.içinde 3 tane var.ama kasıntı yok dedim olsun o ilerler ve erken doğuma sebep olur dedi.bende kullanmadım:jeyyar:

günaydın kızlar...ŞAFAK 9...
uleeenn sennde az kalmıs beee:teytey: yanlız 2.lik 3.lük falan kalmadı.doğuran doğurana:roflol: ben diyorum bizde ekime kimse kalmıycaksositososito

celencim sen fitilini mutlaka kullan canım duymuştum bende mantarın erken doğumla sonuçlanabildiğini bişey olmaz at gitsin:1rolleyes:

günaydın:sm_cool:
doğuran varmı len başka sırnaşık şey
celen arada bendede oluyo o peynirimsi akıntı ama tahlillerde bişiy çıkmadı yani keşke tahlil yaptırsaydın..
fitilldede öyle büyütücek bişi yok bea görende bekar kız sanar:mymeka:

günaydınnnnnnnkaydirigubbakcemile2
ya valla bu ekim bebişleri amma sabırsız çıktı ha..hepside erkekfisfisfiskız destina dikkat edelim valla bu oğlanlar baya sabırsız oluyo

valla 1 haftaya kadar istanbula gidiyorum belkim yollarda doğurabilirimCADIARZU
zaten burdaki hastanede yeni doğan bakım ünitesi yok allah korusun erken doğarsa izmire gelicem mecbur len celen çıtır pıtır bakcanızmıle banananiknanik

GÜNAYDIN

Kıslar ne oluyoruz ya bakıyorum millet sıraya dizildi.ÖZLEM kaç haftalıktı ki???ÇAKILIM dan da haber yok ya nete giremedi kardeşi heralde...Gerçi o bu akşam çıkar gb geliyor bana en geç yarın bir haber alırız artık ben kardeşimle konuştum meğer bir arkadaşı doğum yapmış dün ve hastaneye gitmiş ziyarete yani ÇAKILIMIZIN doğum yaptığı hastaneye bilseydim gider bulur tanıtırdım kendimi dedi ÇAKILIM ya gündüz bahsetseydim ziyaretine gelmiş olacaktı benim bacım...Ama maalesef biz akşam konuştuk kardeşimle:1no2:

Maşallah allah gönlüne göre vermiş benim de 4 yaşında kızım var bu da kız allah ikinci bebeleri büyütmemizde yardımcımız olsun benim kız bana çok düşkün kardeşi olmasını da o çok istedi ama ara ara krizlerimiz oluyor doğunca göreeğiz.Annemler şuanda bebeğin hediyesinden çok ona ne alsakda gücenmese diye düşünüyorlar.Allah bütün yavrularımıza uzun ömür versin.

günaydınnnnnnnn valla artık bunun sırası kalmadı anam korku sardı mıçımı valla.bugün dr kontrolüm var saat 1 de bakalım ne diycek dr umuz.celen fitilini kullan canım bende de oldu hamileliğimin başından beri vardı.öncesindede vardıya neyse.fitili kullandım geçti.şimdi ara ara losyon gibi bi akıntı geliyo.beyaz kaygan bi losyon gibi.dr a sorayım mı bunu yoksa normal mi bu akıntı.

Maşallah allah gönlüne göre vermiş benim de 4 yaşında kızım var bu da kız allah ikinci bebeleri büyütmemizde yardımcımız olsun benim kız bana çok düşkün kardeşi olmasını da o çok istedi ama ara ara krizlerimiz oluyorkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile doğunca göreeğiz.Annemler şuanda bebeğin hediyesinden çok ona ne alsakda gücenmese diye düşünüyorlar.Allah bütün yavrularımıza uzun ömür versin.

Oh oh ne güzel doğumlar başlamış...hadi bakalım sıra şimdi kimde...sezeryan yada normal ben ikisindende tırsmaya başladım...eşimde burda değil allahdan haftasonu geliyor inşallah doğuma beraber gideriz nasipse... kızlar bende mantar oldum 3 gün arayla 2 tane fitil kullandım ve kremde yazdı doktorum, alttan klitorisin iç kısmına baktı kızarık ve genel olarakda bir kaşıntı hakimdi..biraz açık oldu ama bilgenin diye...genelde hamilelerde hep karşılaşırız dedi doktorum...neyse ki krem ve fitil işe yaradı aman varsa ihmal etmeyin...

Son düzenleme:
Kızlar Özlem kaç haftalık hamileydi bilen var mı?Korkmaya başladım ben de, Ekim sıpaları sabırsızlanmaya başladı herhalde.

ilkimcim benimde 4 yaşında kızım var,kızım göbişimi çok sevior hergün soruo anne ne zaman doğacak diye.bende çok korkuyorum dengeleyememekten sendede oluyor mu bu tür korkular.

kızlar meraba...
foruma girdim yazılanları okuyodum ki birden aşağı doğru bişeyin aktığını farkettim.sanırım suyum geldi...eşimin gelmesini bekliyorum o sırada da size haber vereyim dedim.
benim için dua edin kızlar nolur...kolay bir doğum olur ve inşallah kızımı sağlıkla kucağıma allırım.
bende elimden geldiğince doğum anında sizlere dua edicem

buarada doktorumu aradım ben biliyodum zaten böyle bişey olacağını dedi bana... bilen bilir dün kontrolumde plesentamın çok yaşlandığını ve kireçlendiğini söylemişti... gcık sey madem biliyodun neden söylemedin...kızlar çok heyecanlıyım vakit gecmek bilmiyo...2. doğumum olmasına rağmen sanki ilk kez doğuruyo kadar heyecanlıyım.

ilkimcim benimde 4 yaşında kızım var,kızım göbişimi çok sevior hergün soruo anne ne zaman doğacak diye.bende çok korkuyorum dengeleyememekten sendede oluyor mu bu tür korkular.
Kesinlikle oluyor bana hep arkadaşlar kızımın yanında bebeği fazla sevmememi tembihliyorlar yani en azından onlar birbirine alışana kadar böyle davranmak lazım gerçi zaten ilk göz ağrısı olduğundan mıdır bilmiyorum ama kızıma kıyamam herhalde diye düşünüyorum şu anda bebişe birşey alırsam ablaya da almaya özen gösteriyorum.İkisinin de gerek kıyafet gerek oyuncak gerekse sevgi bakımından üstün olmalarını istemiyorum diyorum ya işimiz zor hele de kız çocukları daha erken bilinçleniyor konuşurken bile dikkatli olmak lazım.

anaaaa noluyo yav hergün biri mi doğuracak artık,valla ben korkmaya başladımkafamçokkarıştı,canım allah yardımcın olsun ,sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah:CüvCüv:

Ay tüylerim diken diken oldu...allahım yardımcın olsun dualarımız seninle bi avazda..darısı bizim başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…