yağmurcum akıntım vardı 1 haftadır(aslında hep varda bu sefer rengi deişti)sööledim doktora seffafsa normal dedi.yok dedim peynirimsi.ozaman mantar dedi.hemen fitil yazdı.içinde 3 tane var.ama kasıntı yok dedim olsun o ilerler ve erken doğuma sebep olur dedi.bende kullanmadım:jeyyar:celenim geçmiş olsun allah kavuştursun bu arada mantar olduğunu nerden anladı
uleeenn sennde az kalmıs beee:teytey: yanlız 2.lik 3.lük falan kalmadı.doğuran doğurana:roflol: ben diyorum bizde ekime kimse kalmıycaksositosositogünaydın kızlar...ŞAFAK 9...
günaydın len milletŞeniz anam kocacım gitti die üzüldüydüm ama koca yatağın sadece bana kalması kadarda gzl bişe yokmus haamirmirmirmir dön dön bitmio len yatak:roflol: kıymetini bilememişim meğer ne mubarek bişimiş:Saruboceq:
hu huuu cakılın canım kardeşiiiii nirdesiiinnna.s.
yağmurcum akıntım vardı 1 haftadır(aslında hep varda bu sefer rengi deişti)sööledim doktora seffafsa normal dedi.yok dedim peynirimsi.ozaman mantar dedi.hemen fitil yazdı.içinde 3 tane var.ama kasıntı yok dedim olsun o ilerler ve erken doğuma sebep olur dedi.bende kullanmadım:jeyyar:
uleeenn sennde az kalmıs beee:teytey: yanlız 2.lik 3.lük falan kalmadı.doğuran doğurana:roflol: ben diyorum bizde ekime kimse kalmıycaksositososito
celencim sen fitilini mutlaka kullan canım duymuştum bende mantarın erken doğumla sonuçlanabildiğini bişey olmaz at gitsin:1rolleyes:
Maşallah allah gönlüne göre vermiş benim de 4 yaşında kızım var bu da kız allah ikinci bebeleri büyütmemizde yardımcımız olsun benim kız bana çok düşkün kardeşi olmasını da o çok istedi ama ara ara krizlerimiz oluyor doğunca göreeğiz.Annemler şuanda bebeğin hediyesinden çok ona ne alsakda gücenmese diye düşünüyorlar.Allah bütün yavrularımıza uzun ömür versin.ilkimcim benim ilk çocuk oğlan buda kızoğlum 2.5 yaşında teyzesi.allah gönlüme göre verdi.hep genç bir anne olmak isterdim, ilk çocuğum oğlan diğeri kız olsun ve yaş farkı da fazla olmasın derdim ve istediklerimin hepsi oldu...Allahımdan başka ne isterim ki :ecrin_bebek:
Maşallah allah gönlüne göre vermiş benim de 4 yaşında kızım var bu da kız allah ikinci bebeleri büyütmemizde yardımcımız olsun benim kız bana çok düşkün kardeşi olmasını da o çok istedi ama ara ara krizlerimiz oluyorkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile doğunca göreeğiz.Annemler şuanda bebeğin hediyesinden çok ona ne alsakda gücenmese diye düşünüyorlar.Allah bütün yavrularımıza uzun ömür versin.ilkimcim benim ilk çocuk oğlan buda kızoğlum 2.5 yaşında teyzesi.allah gönlüme göre verdi.hep genç bir anne olmak isterdim, ilk çocuğum oğlan diğeri kız olsun ve yaş farkı da fazla olmasın derdim ve istediklerimin hepsi oldu...Allahımdan başka ne isterim ki :ecrin_bebek:
ilkimcim benimde 4 yaşında kızım var,kızım göbişimi çok sevior hergün soruo anne ne zaman doğacak diye.bende çok korkuyorum dengeleyememekten sendede oluyor mu bu tür korkular.Maşallah allah gönlüne göre vermiş benim de 4 yaşında kızım var bu da kız allah ikinci bebeleri büyütmemizde yardımcımız olsun benim kız bana çok düşkün kardeşi olmasını da o çok istedi ama ara ara krizlerimiz oluyorkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile doğunca göreeğiz.Annemler şuanda bebeğin hediyesinden çok ona ne alsakda gücenmese diye düşünüyorlar.Allah bütün yavrularımıza uzun ömür versin.
Kesinlikle oluyor bana hep arkadaşlar kızımın yanında bebeği fazla sevmememi tembihliyorlar yani en azından onlar birbirine alışana kadar böyle davranmak lazım gerçi zaten ilk göz ağrısı olduğundan mıdır bilmiyorum ama kızıma kıyamam herhalde diye düşünüyorum şu anda bebişe birşey alırsam ablaya da almaya özen gösteriyorum.İkisinin de gerek kıyafet gerek oyuncak gerekse sevgi bakımından üstün olmalarını istemiyorum diyorum ya işimiz zor hele de kız çocukları daha erken bilinçleniyor konuşurken bile dikkatli olmak lazım.ilkimcim benimde 4 yaşında kızım var,kızım göbişimi çok sevior hergün soruo anne ne zaman doğacak diye.bende çok korkuyorum dengeleyememekten sendede oluyor mu bu tür korkular.
kızlar meraba...
foruma girdim yazılanları okuyodum ki birden aşağı doğru bişeyin aktığını farkettim.sanırım suyum geldi...eşimin gelmesini bekliyorum o sırada da size haber vereyim dedim.
benim için dua edin kızlar nolur...kolay bir doğum olur ve inşallah kızımı sağlıkla kucağıma allırım.
bende elimden geldiğince doğum anında sizlere dua edicem
kızlar meraba...
foruma girdim yazılanları okuyodum ki birden aşağı doğru bişeyin aktığını farkettim.sanırım suyum geldi...eşimin gelmesini bekliyorum o sırada da size haber vereyim dedim.
benim için dua edin kızlar nolur...kolay bir doğum olur ve inşallah kızımı sağlıkla kucağıma allırım.
bende elimden geldiğince doğum anında sizlere dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?