kızlar meraba...
foruma girdim yazılanları okuyodum ki birden aşağı doğru bişeyin aktığını farkettim.sanırım suyum geldi...eşimin gelmesini bekliyorum o sırada da size haber vereyim dedim.
benim için dua edin kızlar nolur...kolay bir doğum olur ve inşallah kızımı sağlıkla kucağıma allırım.
bende elimden geldiğince doğum anında sizlere dua edicem
Canım benim herşey iyi olacak dualarımız seninle sakın korkmabuarada doktorumu aradım ben biliyodum zaten böyle bişey olacağını dedi bana... bilen bilir dün kontrolumde plesentamın çok yaşlandığını ve kireçlendiğini söylemişti... gcık sey madem biliyodun neden söylemedin...kızlar çok heyecanlıyım vakit gecmek bilmiyo...2. doğumum olmasına rağmen sanki ilk kez doğuruyo kadar heyecanlıyım.
arzulanka canım heyecalandım vallahi.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzkızlar meraba...
foruma girdim yazılanları okuyodum ki birden aşağı doğru bişeyin aktığını farkettim.sanırım suyum geldi...eşimin gelmesini bekliyorum o sırada da size haber vereyim dedim.
benim için dua edin kızlar nolur...kolay bir doğum olur ve inşallah kızımı sağlıkla kucağıma allırım.
kıslar dehşet karnım ağrıyo şeyim sızlıyo sanki biri yumruk atıyo gibi...kasıklarımın orda bi ağrı var sizce doğumum yaklaştımı erken gelcek galiba...
kızlar meraba...
bak anacım doğuran doğurana sen en iisi şimdiden önlemini al gel bana yerleş.bu sıpalar ekimi falan beklemiycek.ahanda buraya yazıomsositosositovalla 1 haftaya kadar istanbula gidiyorum belkim yollarda doğurabilirimCADIARZU
zaten burdaki hastanede yeni doğan bakım ünitesi yok allah korusun erken doğarsa izmire gelicem mecbur len celen çıtır pıtır bakcanızmıle banananiknanik
bu neln 2 dk yanlız bıırakmaya gelmio forumu haakızlar meraba...
sezen sakın doğurum filan deme haa..daha var bak bis senle doğurcaz sıramızı bekliyek dimi..
kıslar bu arada yarın gulanda sezeryana giriyo ikizler vardı hatırlarsanızz
cnm valla bende anlamadım sordum druma dediki bu demek su demek oluyo. heran suyun gelip doğuma gelebilirsin plesentan çok yaşlanmış kızını daha fazla taşıyacak durumda değil dedi.bu dönemde çok dikkatli olmamı sık sık dinlenmemi, uzun yürüyüşlerden kaçınmamı söyledi...ee bu mümkün değil valla benim birde oğlum var..onunla ilgilenmem gerekiyo.saolsun kendisi de çok hiperaktif bu gidişle erkenden doğurcam valla:CüvCüv:
kızzlarrr ya ne oluyoo geçmişi okuyamadım çakılımdan haber almak için girdim ama haber çok gibi. kardeşim geldi dün. artık ondan bana fırsat kalmıyoo internete girmeye..
arzuuu suyunmu geldi:1shok: arzucum hemencecik git doktora ve bizede güzel haberlerini ver hayatım. bu arada hastane çantalarını yanına almayı unutmaaaaçakıldan haber varmı:Saruboceq:
özlem doğurmuş kafamçokkarıştı
yaaa kaçırdığım başka bişey varmıııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?