2008 Ekim Anneleri

Ne diyosun ARZULANKA ya ne kadar sakinsin cnm benim umarım yanılıyosundur daha zamanın var dur bakalım ama yanılmıyosanda ALLAH yardımcın olsun cnm ya hadi bi gitte dr.a bize de haber ver bakalım.:Saruboceq:seninle ALLAH yardımcın olsun

Canım benim herşey iyi olacak dualarımız seninle sakın korkma

arzulanka canım heyecalandım vallahi.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

Allah yardımcın olsun arzulanka. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.
Ay bende doğurmak istiyorum artık yaaaa.

kızlar acayip heyecanlıyım off bian evvel eşim gelsinde gidiyim istiyorum sancılarım başladı...oğlumu ananesine bırakmıştım dün oda yok.evde bi başıma kaldım...forumla vakit gecirmeye calışıyorum...ayy dün drla konuştukan sonra çantamı hazırlamıştım iyikide hazırlamışım yoksa bu heyecanla elim ayağıma karışırdı...kızlardualarınıza ihtiyacım var. doğumdan gelince yazarım sizlere, olmadı kız kardeşim sizlere bilgileri verir..neyse kızlar eşim geldi ben kaçıyorum...hepiniz için dua edicem..öpüyoruz a.s.

Günaydın ekim anaları
anammmmmm baksana suyu gelen yolda doğuran noluyooooooooo uykularım kaçıyooooo:1shok::1shok::1shok:
arzulanka canım Allah kurtarsın suyun gelmişse kesin doğurcan demektir sağlıklı hayırlı doğumlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aman allahım uykum açıldı valla:1shok:
arzu cum bu ne sakinlik valla canım nerdeyse bilgisayar başında doğurcan:1shok:
canım inşallah sağlıkla ikinizde bir avazda atlatırsınıza.s.
bu arada çakılın kardeşi hala gelmemiş:çok üzgünüm: ee tabi güzellergüzeli bi yeğeni oldu başından ayrılamıyodur:asigim:
phatosh canım valla bende aynı duygular içindeyim erkek bebeklerin daha aceleci olduğunu sölemişti bizimkiler aten her an tetikteyim
bu arada özlem kaç haftalıktı bilen var mı:uhm:
allah hepimizi ve bebişlerimi:uhm:zi sağlıkla kurtarsın:Saruboceq: inşallh

kıslar dehşet karnım ağrıyo şeyim sızlıyo sanki biri yumruk atıyo gibi...kasıklarımın orda bi ağrı var sizce doğumum yaklaştımı erken gelcek galiba...

kıslar dehşet karnım ağrıyo şeyim sızlıyo sanki biri yumruk atıyo gibi...kasıklarımın orda bi ağrı var sizce doğumum yaklaştımı erken gelcek galiba...

panik yapma uzan biraz dinle kendini bu saatten sonra yalancı doğum sancılarımız olabilir artık, bir de şöyle düşünün doğum öyle 5 dklık bi olay deil sancı başlayınca ya da su gelince hemen bırtlatmıyon o yüzden bu durumlarda sakin olmaya çalışıp derin derin nefes alıp yanlızsak eşimize dostumuza haber verip sakince hastaneye ulaşmayı beklemeliyiz :CüvCüv:

anam online doğum:teytey::teytey:
kıs arzu gelir gelmez yaz bizi habersiz bırakma ..
ulen veledler durun len yerinizde siz ekim bebeklerisiniz len yanlış ayda geliyonuz kapılar şaştıkaydirigubbakcemile

sezen sakın doğurum filan deme haa..daha var bak bis senle doğurcaz sıramızı bekliyek dimi..

kıslar bu arada yarın gulanda sezeryana giriyo ikizler vardı hatırlarsanızz..sırnaşık şey

bak anacım doğuran doğurana sen en iisi şimdiden önlemini al gel bana yerleş.bu sıpalar ekimi falan beklemiycek.ahanda buraya yazıomsositososito

bu neln 2 dk yanlız bıırakmaya gelmio forumu haaklava: hadi arzucum allahım bebeği ve seni sağsalim bizlere kavustursun:Saruboceq:

sezen sakın doğurum filan deme haa..daha var bak bis senle doğurcaz sıramızı bekliyek dimi..

kıslar bu arada yarın gulanda sezeryana giriyo ikizler vardı hatırlarsanızz

hee o bie yazmıodu ben eylül annesi olucam diodu:dilcikar:.allahtan bunlarınki sürpriz oldu.yoksa toplasan 1 elin parmaklarını gecmiycekmişiz ekim anaları olarak haa:roflol:

kızzlarrr ya ne oluyoo geçmişi okuyamadım çakılımdan haber almak için girdim ama haber çok gibi. kardeşim geldi dün. artık ondan bana fırsat kalmıyoo internete girmeye..

arzuuu suyunmu geldi:1shok: arzucum hemencecik git doktora ve bizede güzel haberlerini ver hayatım. bu arada hastane çantalarını yanına almayı unutmaaaaçakıldan haber varmı:Saruboceq:
özlem doğurmuş kafamçokkarıştı

yaaa kaçırdığım başka bişey varmıııı?

arzu bu mesajı dün yazmış. bu kızın dr u işi biliyoo . demekki plasenta yaşlanması diee bişey varmışşş :1shok:

kajocum şimdilik bu kadar bi gelişme yok.cakılımdan haberde yok.ayrıca burdan bişey kacırmak istemiyosan artık saniye saniye takip etmen gerekecek nerdeyse siteyia.s karılar saniyede olay cıkarıolar baksana:roflol:

anaaammm noluyo len:1shok:
iki dakka çıkayım dedim..hemen bi doğum
arzucumm Allah kolayca doğurmanı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:.sağlıkla bebeğini kucağına al..sakinliğin hepimize örnek olsun dicem ama pek sanmıyom.hepimiz paniğiz çünkühihoyyyt

ya ben korkamaya başladım gününden önce doğuracam diyeee..1 hafta 10 gün daha sabret bebişim yaaa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…