2008 Ekim Anneleri

OLCAYIM kıss hastanede nasıl bulacaktı çakıl diemi bağıracaktı:roflol: aaa ama özge bebekten bulurdu dimiii. tühh keşke bahsetmiş olsaydın. ama nerden bilcektinki.

Arkadaşlar günaydın doğum yapan arkadaşımıza hayırlı olsun arzu arkadaşımız Allah sana kolaylık versin kolayca bebeğini kucağına alasın.çakıltaşımla ilgili haber varmı?daha geçmişe bakmadım ama.

yok hayatım çakıldan haber. bende az önce geçmişi okudum ama malesef çakılın kardeşi bebiş sevmeye daldı gibi.
destina kızzz bundan sonra doğuma giden istediği bi kişiye tlfonunumu bıraksa ne yapsa. kime bıraktıysa o doğuma gideni arasın yaww. bu böyle olmuyoo. şu işe bi el at. çakılımı beklerken şimdide arzucuğumun haberini bekleyip durcaz. bunlar meraktan doğurtcak kıısss

daha öncede teklif ettik bunu kajocum yağmur ve phatosh bana tellerini verdi bende onlara verdim bızdıkcanlada olcay birbirine verdi telleri onun dışında bi atraksyon yok kimseyi zorlayamıyoski canımm:CüvCüv:

amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arzu da doğuruyo.onunki normaldi demi arkadaşlar.
kız iyiki çantasını dün doktordan sonra hazırlamış.valla tırstım.ben de hazırlayacam çantamı.Allah kolay doğum nasip etsin inşallah arzucuğum.

bu arada :roflol: :roflol: gece kocacımı yataktan düşürdüm.Allah'ım gülme krizlerine girdim.:roflol:bizim yatakta mübarek o kadar yüksek ki.gece bişey yuvarlandı yanımdan sonra patttt:roflol:yazık bi yerin acıdı mı dedim.uyku sersemi aşkım yaaa azcık kolum acıdı dedi.kızlar koskoca yatağın köşesinde uyuyo adam.ona da göz diktik.ama görseniz gülmekten altınıza ederdiniz:roflol:

ahanda bana özelden numaranızı yazın ben caldırayım sizi.sonram celen die kaydedin..bana uyar yanee..gerci ben kocacıma tembihledim o yazıcak ama sizin yerinizi tutar mı bee:)) canlarım benüümm..buarada hattım avea kamu..

lan bu ne doğuran doğurana gece girdim sabaha doğum yapanlar artmış kızlar lan bizim bu bebişler şaşırmış ekim analarıyız biz durun durduğunuz yerde

arzucum allah yardımcın olsun arzu kaç haftalıktı kızlar gulanında allah yardımcısı olsun gerçi o bizi bırakıp ekim analarına gitmişti ama olsun
kızlar daha 15 günümüz var korkuyom hiçbirimiz ekim anası olmayak mecburi eylül anaları

ya ben de korkmaya başladım arkadaşlar sizin bu sancı dediğiniz şey bir haftadır göbeğimin alt kısmında özellikle eğilip doğrulunca olan kramp gibi bi şeye benziyor mu? bir de ben 35. haftanın içindeyim, sizin de bu haftalarda mı başlamıştı? bazen çok zor doğruluyorum.. bir de aniden büyük ve küçük tuvaletim gelmiş gibi bi ağrı oluyor ama tuvalete gidiyorum bişey yok.. sancı böyle bişey mi acaba??

daha öncede teklif ettik bunu kajocum yağmur ve phatosh bana tellerini verdi bende onlara verdim bızdıkcanlada olcay birbirine verdi telleri onun dışında bi atraksyon yok kimseyi zorlayamıyoski canımm:CüvCüv:

DESTİNA' M ya ben bızdık'a attım ama nasıl attım unuttum gı...Sana attığımı sanıyorum bak bakalım mesajlarına olmuş mu olmadıysa bi anlatıver bacım nasıl atcem???

merhaba ekim anneleri,
ben arzunun kardeşi ayla.ablam size söylediği üzere sabah doğuma gitti.12 de sezeryana aldılar.12:52de berenimiz dünyaya geldi.ablam doğuma gitmeden beni tembihldi size bilgi vermem konusunda. suanda bebekte annede iyiler.yeğenim 3 kilo 150 gr 50 cm dünyaya geldi..size bu blgileri hastaneden canlı canlı veriyorun :)))

çok geçmiş olsun vede gözünüz aydına.s.maşallah bebişede erkenci ama kilosu falan geyet iyi,allah uzun ömürler versin beren kızımızaanalı babalı büyüsün inşallah

OLCAYIM kıss hastanede nasıl bulacaktı çakıl diemi bağıracaktı:roflol: aaa ama özge bebekten bulurdu dimiii. tühh keşke bahsetmiş olsaydın. ama nerden bilcektinki.

Aşkolsun KAJO' cum ya bizim oralar küçük yerler hem ÖZGE bebek belirleyici bi etken hem de ÇAKIL' ın dr ile kardşimin dr.aynı dr.tesadüf bu ya dr.bulup sorsa adres tamam işte...Ah ah bizim oralarda böyle şeyler çok kolay küçük şehrin avantajları...

canım gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsünçok merak etmiştik.bu karışıklığın içinde bizleri unutmayıp haber verdiğiniz için çok teşekkür ederiz.Arzu'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletirsiniza.s.

ARZULANKA cnm ya ALLAH analı babalı büyütsün birtanem...Gözlerinaydın olsun...Erken geldi sabırsız kızımız ama maşallah kilosuda boyuda çok iyi bu da oğluşumla bizden sizea.s.

anaaaa şaka mı bu lennÇok üzgünüm çoook
arzulanka doğuma mı gıdıcem demişti??
ayyy ıkıncı kez sok oluyorum bugün ya sabahtan beri..:1shok:
hadı bakalım hayırlı olsun,gozlerı aydın olsun inş..
bende ıstıyomm banane bananeee:ecrin_bebek:

maşşallah maşşallah gözünüz aydın olsuna.s.

:hooray::dancey oy oyyy hihoyyyt gözünüz aydın olsun canım a.s. Allah analı babalı sağlıklı büyümrek asip etsin...
bu gidişle ekimde doğum yapacak hatun kalmayacak valla:CüvCüv:-tatlicadiarzu-
hepimiz bırtlatcaz eylülde çok hızlı bizim bebişler
ekim anneleri uçuşa geçti yav..

ay canım gözleriniz aydın bizi bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkürler küveze almadılar demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…