merhaba ekim anneleri,
ben arzunun kardeşi ayla.ablam size söylediği üzere sabah doğuma gitti.12 de sezeryana aldılar.12:52de berenimiz dünyaya geldi.ablam doğuma gitmeden beni tembihldi size bilgi vermem konusunda. suanda bebekte annede iyiler.yeğenim 3 kilo 150 gr 50 cm dünyaya geldi..size bu blgileri hastaneden canlı canlı veriyorun :)))
merhaba ekim anneleri,
ben arzunun kardeşi ayla.ablam size söylediği üzere sabah doğuma gitti.12 de sezeryana aldılar.12:52de berenimiz dünyaya geldi.ablam doğuma gitmeden beni tembihldi size bilgi vermem konusunda. suanda bebekte annede iyiler.yeğenim 3 kilo 150 gr 50 cm dünyaya geldi..size bu blgileri hastaneden canlı canlı veriyorun :)))
merhaba ekim anneleri,
yağmurcum sormuş 2500gr ın üstündeki bebişleri küveze almıyolar arzucumun kızı da maşallah iyi doğmuş 1 ay daha beklese 4 kilo olurdu herhalde
yok nisanurcum 2 kilonun üstünde problem olmuyo evet ama önemli olan akciğer gelişimini tamamlaması yni yardımsız nefes alması yoksa 4 kilo doğupta küvezede girebilir..
olcaycım özelime cep numaran gelmemiş canımın içi ben sana gönderim benimkini celenin usul çaldırırsın kaydederiz..kaydirigubbakcemile5
merhaba ekim anneleri,
ya ben bişeyi merak ediyorum da :uhm: acaba anne karnında hareketli olup olmaması ile bu erken doğum olayının ilgisi var mı?? erken doğum yapan anneler, bebişler hareketli miydi cevaplarsanız sevinirim
cnm plesanta zamanında önce yaşlanınca doktor son adet tarihinin dogru olup olmadıgını ,üstüne görme diye birşey olabilicegini söylüyor.ki duymuşsunuzdur hamileymişim adet oluyordum die.plesanta yaşlanması zamanın gelmesi demek üstüne adet görmüüş son sat kabul etmişde olabilir diye düşünüyorum.. Bunlar şöyle bi kenarda dursun çook şükür arzuda bebişide iyiymiş.çakıltaşımdanda alsaydık güzel haberlerini.çok merak ediyorumallahım analı babalı büyümeyi nasip etsin berenimizi ve abisini..erken doğmasına rağmen cok güzel kilosuda boyuda.nisanura tamamen katılıyorum gününde doğsaydı 4 kilo olurdu prenses hanım:)
cnm kardeşim yok malesef.ama hastane odamda kablosuz internet olursa bilgisarımı götürcem o zaman size(bi terslik olmazsa) canlı canlı yazarım.o da olmazsa tel.numaramı veririmiyi akşamlar merancım..sende kardeşine falan tembihlede seninde haberlerini alalım çok beklemeyelim..
dbest hanım doğurım diyonda çoçuğun adı yok söyle adınıda listeye ekleyelim bealülülülülülü
ay ben çook merak ediorum esmer mi kumralmı kime benzio fln.kızım aynıı babası.oğlumda belki bana benzer die umut ediorum ama 4 boyutlu fotogramızda babaya benziordu.sizde nasıl merak ediormusunuz yoksa ben cok mu meraklıyım ne
cnm düşündügünüz bikaç isim yok muusahi ya benim kızın adı ne olacak kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?