2008 Ekim Anneleri

ay canım gözünüzaydın arzunun ve beren prensesimizin iyi olmasına çok sevindim
canlı canlı doğum da böyle olsa gerek kıs sabah suyum geldi dedi kayboldu öğlen de kardeşinden doğum haberini aldık canım bu telaşenizde bizi de unutmadığınız için teşekkürlera.s.
allah analı babalı büyütsün
bende doğurmak istiyom artıkımmmm:hooray:

:sm_cool:canım öncelikle bizi habersiz bırakmadığın için teşekkür ederiz hepimizin gözü aydın berenimiz analı babalı sağlıklı büyüsün işallah:Saruboceq: ablana çok selamlarımızı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletkaydirigubbakcemile5

yağmurcum sormuş 2500gr ın üstündeki bebişleri küveze almıyolar arzucumun kızı da maşallah iyi doğmuş 1 ay daha beklese 4 kilo olurdu herhalde

allahım analı babalı büyümeyi nasip etsin berenimizi ve abisini..erken doğmasına rağmen cok güzel kilosuda boyuda.nisanura tamamen katılıyorum gününde doğsaydı 4 kilo olurdu prenses hanım:)

AMANIN:teytey:gözümüz aydın olsun tü tüt tükilosuna maşallahh..anam 3 hafta daha dursa tosuncuk olcaktı demekkii...

yağmurcum sormuş 2500gr ın üstündeki bebişleri küveze almıyolar arzucumun kızı da maşallah iyi doğmuş 1 ay daha beklese 4 kilo olurdu herhalde

yok nisanurcum 2 kilonun üstünde problem olmuyo evet ama önemli olan akciğer gelişimini tamamlaması yni yardımsız nefes alması yoksa 4 kilo doğupta küvezede girebilir..

olcaycım özelime cep numaran gelmemiş canımın içi ben sana gönderim benimkini celenin usul çaldırırsın kaydederiz..kaydirigubbakcemile5

banada gönder calriim seni lenŞeniz

güle güle büyütün beren kızımızı :ecrin_bebek: herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim, erken doğmasına rağmen maşallah tombiş bir bebekmiş

ya ben bişeyi merak ediyorum da :uhm: acaba anne karnında hareketli olup olmaması ile bu erken doğum olayının ilgisi var mı?? erken doğum yapan anneler, bebişler hareketli miydi cevaplarsanız sevinirim

ya ben bişeyi merak ediyorum da :uhm: acaba anne karnında hareketli olup olmaması ile bu erken doğum olayının ilgisi var mı?? erken doğum yapan anneler, bebişler hareketli miydi cevaplarsanız sevinirim

dbestcim yanlıs hatırlamıyorsam diamond yazmıstı bööle bişi.hamileliğinde kötü giden hiç bişey yokmus.tek belirgin sey bebişin cok fazla hareket etmesi die yazmıstı.acıkcası bende duymak isterim yeni annelerden bööle şey varmıydı onlardada??benmkide etmedi etmedi su son 2 haftadır kudurdu gare yerindee

allahım analı babalı büyümeyi nasip etsin berenimizi ve abisini..erken doğmasına rağmen cok güzel kilosuda boyuda.nisanura tamamen katılıyorum gününde doğsaydı 4 kilo olurdu prenses hanım:)
cnm plesanta zamanında önce yaşlanınca doktor son adet tarihinin dogru olup olmadıgını ,üstüne görme diye birşey olabilicegini söylüyor.ki duymuşsunuzdur hamileymişim adet oluyordum die.plesanta yaşlanması zamanın gelmesi demek üstüne adet görmüüş son sat kabul etmişde olabilir diye düşünüyorum.. Bunlar şöyle bi kenarda dursun çook şükür arzuda bebişide iyiymiş.çakıltaşımdanda alsaydık güzel haberlerini.çok merak ediyorum

iyi akşamlar merancım..sende kardeşine falan tembihlede seninde haberlerini alalım çok beklemeyelim..

benim kızım da çok hareketli maşallah ama en başından beri böyle, 18. haftadan beri hareketli yani.. genelde saatlerce zıpladığı oluyo karnımda :asigim: o yüzden merak ediyorum acaba doğunca çok mu uykusuz bir bebek olacak, karnımda bile saatlerce uyanık duruyosa doğunca hiç mi uyumaz acaba :1shok: :roflol:
sağlıklı olsun başka bişey istemem tabi de 36-37. haftalarda doğmasını çok isterim çok özledim artık çok sabırsızlanıyorum hihoyyyt hihoyyyt

Son düzenleme:
dbest hanım doğurım diyonda çoçuğun adı yok söyle adınıda listeye ekleyelim bealülülülülülü

iyi akşamlar merancım..sende kardeşine falan tembihlede seninde haberlerini alalım çok beklemeyelim..
cnm kardeşim yok malesef.ama hastane odamda kablosuz internet olursa bilgisarımı götürcem o zaman size(bi terslik olmazsa) canlı canlı yazarım.o da olmazsa tel.numaramı veririm

ay ben çook merak ediorum esmer mi kumralmı kime benzio fln.kızım aynıı babası.oğlumda belki bana benzer die umut ediorum ama 4 boyutlu fotogramızda babaya benziordu.sizde nasıl merak ediormusunuz yoksa ben cok mu meraklıyım ne

merak etmem miii yaa bi an önce doğmasını istiyorum iştee :CüvCüv: benim kızım da 4D ultrasonda ayyynı babasına benziyorr, bu kadar olur yani kopya resmen :sm_cool: eşimin de acaip hoşuna gidiyor bu durum iki de bir resmine bakıyoz :ecrin_bebek: çok sabırsızlanıyorummm görmek için hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…