2008 Ekim Anneleri

bugün bu sıte benı delırttıı yaaklava:
saatlerce gıremeyıp pes ettım sonundabenneyaptımki
caklımmm duyy benıı senın ıcın gırıyorum valla haberlerını alayım dıye
ama yok hala:çok üzgünüm:
hak verıyorum ben ama,sonucta biz mi aklına gelcez de mi ama :1closedeyes:
yarın döner heralde evıne bır ıkı gun ıcınde kendısı yazar bıze kızlar..:ecrin_bebek:
yarın ıns arıza cıkarmaz sıte .
öptüm şimdilik sızı:1hug:

ya ben de çok merak ediyorum çakılı, hiç kimsede telefonu yok muydu :sm_confused: 2 gündür bekliyoruz haber yokkkk

valla benim kızım okadar çok babasına ve halasına benziyoki görümcemle dışarı çıktığımızda herkes onun çoçuğu sanıyoo kimseyi inandıramıyorumm..ben sarışın mavi gözlü pırasa saçlı kızım esmer kahverengi gözlü ve kıvırcık ..ne bir mimik hareketi ne edası hiç bişiyi benzemiyo:dilcikar:
ama 4 boyutlu resimlerde bende oğlumu kendime benzettim biraz kafa yapısındann..
ama sanmıyorum gene buda eşime benzer baskın gen heralde çünkü eltileriminde bütün çoçukları baba tarafına çekmişş..-tatlicadiarzu-

kızıım normal dogumla dünyaya geldi.doktorun elinde sadece kafası vardı ve ''bu kız aynı babası'' dedi asla unutamam...daha sonra doktorumuz ,eee baba her kontrolunde geldi seni hiiç yalnız bırakmadı eşin benzemesini haketti dedi.bir kız babaya bu kadar benzer mii yahu ama çok dua etmiştim eşime benzesin die(aslında daha çok karakter olarak kastetmiştim ama)suan 4 yaşında ve herşeyiyle baba karakter fizik...

valla bu işi olcaycım halleder..kardeşine telefon etsin hastanenin kadın doğum servisinde yatan şebnem isimli hastanın durumunu sordursun son çare artıkın..
ama yarın sabah taburcu olur ya heralde öğlene kadar yazar kendi umuyorum yanii..sengözlerimebaksanab

bende esmer ve düz saçlıyım,kızımında lüle lüle saçları var kumral

kızlar telaştan normaldir.hangi ilde,hangi hastanede oldugu bilen varsa söylesin internetten telefon numarasını buluruz hastanenin.şebnem bebegi özge dersek belki ögrenebiliriz ama yarına kadar bekleyelim yinede.dua edelimde herşey yolunda olsun suanda bunu yapabiliriz

valla amasyada ama hastanenin adını olcay biliyo bide kardeşide yakın.
yarında haber alamassak bakarız artıkın..

iyi aksamlar arkadaslar erken gelen ekim bebişleri (artık eylül bebişleri oluyo) hoşgeldiniz dünyamıza annelerimizede acil şifalar bebişleri ile mutlu bir hayat diliyorum
bizde dünhastaneye yatmıştık benim kızın geniz eti alınacaktı ameliyatı bugün sabahtan oldu ve bitti allaha şükür şimdi çok iyi ben şimdi eve geldim kızımla babası sabah gelecek
dün ayrıcana doktor günümüzdü bizim oğlan 2610gr olmuş her şey çok iyi dedi dktr amcamız ben çooook yorgunum uyumak istiyorum dün hiçç uyuyamadım endişeden hepinizi öpüyorum

geçmiş olsun kızına.. acil şifalar..

merhaba kızına çok çok geçmiş olsun.hemen toparlar kendini inşallah...anesiteziden korkuyordun galiba sen ama bak herşey yolunda.şimdi dinlen erken dogum yapma sende:)oğluşunda iyiymiş oh maşallah

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben en son kareye atlamışım amannnnnnnnnnn tırsım tırsım oldum ha zaten hepsi erken geliyo bu bebişlerin
yeşimcim kızına geçmiş olsun canım
ya demi 20 30 güne kadar hepimiz tek tek görcez kime benziyo nasıl diye 4 boyutkuda görüyoz ama o ilk görüş çok farklıdır heralde sağlıklı olsunlarda eli yüz düzgün olsunlarda demi kızlar

yeşimcim tekrar geçmiş olsun canım oğluşunada maşallahh
dinlen canım sen yarın girersin bol bola.s.

işte böyle olsun yahu.ne güzel arzu sabah doğurdu,öğlene haberini aldık.valla Allah analı,babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

yeşimcim.bak ne güzel kızın da ameliyatını olup çıkmış.Allah acil şifalarını versin inşallah.

ya kızlar bugün bizim kız valla karnımı delecekakşam kocacım hadi yürüyelim dedi.gidemedim.o da tek başına koşmaya gitti.şimdi giderim yollarda falan doğururum mazallah.neme lazım otururum paşa paşa evimde.

yeşimcim kızına da sana da geçmiş olsun canım a.s.
destina sen de herşeyi bil emi:dilcikar:çok bilmiş nolcekkaydirigubbakcemile
eylül aferin otur evinde işte öyle :CüvCüv:
ben de telefonu atıyım bari destina genel koordinatör eşime söyledim yazarsın diye o da o heyecanın içinde gelip onla uğraşamam dedi :mymeka:becerebilecekmiyim bakalım

kız destina beceremedim ya bu ne diyo benim özel mesaj mı ne o kapalıymış herhalde nadıl açacaz ziyaretçi mesajdan göndersem herkes görür müki

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile3
hepinize çok çok teşekkür ediyoruma.s.
işte annelik böyle bişi onun eline iğne batsa sizin canınız acıyo dün eşimle kızımızın ameliyattan çıkmasını beklerken ömrümüzden ömür gitti aslında basit bir işlem ama yüreğiniz öyle demiyor evlat baska bişi ya allah cümlemizin evlatlarını sağlıkla bizlere bahşetsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…