kızıım normal dogumla dünyaya geldi.doktorun elinde sadece kafası vardı ve ''bu kız aynı babası'' dedi asla unutamam...daha sonra doktorumuz ,eee baba her kontrolunde geldi seni hiiç yalnız bırakmadı eşin benzemesini haketti dedi.bir kız babaya bu kadar benzer mii yahu ama çok dua etmiştim eşime benzesin die(aslında daha çok karakter olarak kastetmiştim ama)suan 4 yaşında ve herşeyiyle baba karakter fizik...merak etmem miii yaa bi an önce doğmasını istiyorum iştee :CüvCüv: benim kızım da 4D ultrasonda ayyynı babasına benziyorr, bu kadar olur yani kopya resmen :sm_cool: eşimin de acaip hoşuna gidiyor bu durum iki de bir resmine bakıyoz :ecrin_bebek: çok sabırsızlanıyorummm görmek için hihoyyyt
bende esmer ve düz saçlıyım,kızımında lüle lüle saçları var kumralvalla benim kızım okadar çok babasına ve halasına benziyoki görümcemle dışarı çıktığımızda herkes onun çoçuğu sanıyoo kimseyi inandıramıyorumm..ben sarışın mavi gözlü pırasa saçlı kızım esmer kahverengi gözlü ve kıvırcık ..ne bir mimik hareketi ne edası hiç bişiyi benzemiyo:dilcikar:
ama 4 boyutlu resimlerde bende oğlumu kendime benzettim biraz kafa yapısındann..
ama sanmıyorum gene buda eşime benzer baskın gen heralde çünkü eltileriminde bütün çoçukları baba tarafına çekmişş..-tatlicadiarzu-
kızlar telaştan normaldir.hangi ilde,hangi hastanede oldugu bilen varsa söylesin internetten telefon numarasını buluruz hastanenin.şebnem bebegi özge dersek belki ögrenebiliriz ama yarına kadar bekleyelim yinede.dua edelimde herşey yolunda olsun suanda bunu yapabilirizvalla bu işi olcaycım halleder..kardeşine telefon etsin hastanenin kadın doğum servisinde yatan şebnem isimli hastanın durumunu sordursun son çare artıkın..
ama yarın sabah taburcu olur ya heralde öğlene kadar yazar kendi umuyorum yanii..sengözlerimebaksanab
iyi aksamlar arkadaslar erken gelen ekim bebişleri (artık eylül bebişleri oluyo) hoşgeldiniz dünyamıza annelerimizede acil şifalar bebişleri ile mutlu bir hayat diliyorum
bizde dünhastaneye yatmıştık benim kızın geniz eti alınacaktı ameliyatı bugün sabahtan oldu ve bitti allaha şükür şimdi çok iyi ben şimdi eve geldim kızımla babası sabah gelecek
dün ayrıcana doktor günümüzdü bizim oğlan 2610gr olmuş her şey çok iyi dedi dktr amcamız ben çooook yorgunum uyumak istiyorum dün hiçç uyuyamadım endişeden hepinizi öpüyorum
merhaba kızına çok çok geçmiş olsun.hemen toparlar kendini inşallah...anesiteziden korkuyordun galiba sen ama bak herşey yolunda.şimdi dinlen erken dogum yapma sende:)oğluşunda iyiymiş oh maşallahiyi aksamlar arkadaslar erken gelen ekim bebişleri (artık eylül bebişleri oluyo) hoşgeldiniz dünyamıza annelerimizede acil şifalar bebişleri ile mutlu bir hayat diliyorum
bizde dünhastaneye yatmıştık benim kızın geniz eti alınacaktı ameliyatı bugün sabahtan oldu ve bitti allaha şükür şimdi çok iyi ben şimdi eve geldim kızımla babası sabah gelecek
dün ayrıcana doktor günümüzdü bizim oğlan 2610gr olmuş her şey çok iyi dedi dktr amcamız ben çooook yorgunum uyumak istiyorum dün hiçç uyuyamadım endişeden hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?