2008 Ekim Anneleri

kesinle öyle canım...evlat bambaşka....anneme bana yaparken kızdıgım şeyleri bende kızıma yapıyorum.okula giderken süt içmedigimde kahvaltı yapmadıgımda annem ağlardı,şimdi onu nasıl anlayorum varya canım acıyor kızım kahvaltı yapmadıgında güçsüz kalcak düşüp kalcak yanında ben olmucam gibi bissürü senaryo yazıyorum ve annem gibi aglıyorum...ne cok kızardım anneme altı üstü bi kahvaltı yapmazsam ölmem ya die.haklıymış canım annemm

günaydınna.s.
yeşimmerve gecmiş olsun hayatım.kaygılanmakta haklıydın tabi.anne yüreği bu:asigim:
ama bak ne guzel ıyıymiş kızın bugun de eve gelıcek ne guzzel..
merancım az kaldııı:ecrin_bebek:
heyecan durumları nasıl?
bu arada sen doğuma gıttığinde bıze haber verebılen bırı olacak mı?
gerçi bu kadar kasmaya gerek yok 2 gun sonucta accık sabredelım:icecream:
eve gelınce kendınde yazarsın inş..

günaydın milleta.s. bugun pek bi keyifsizim ben yaa:çok üzgünüm: havadan mı acaba:uhm: bide öölen arkadasım gelicek annesiyler(su hal,imle cok lazımmıs gibi:mymeka:) tamam bişe yapma falan dedi ama gene evi derleyip toplamak lazımmirmirmirmir insan bi düşnür bu karı son ayına girmiş zor yürüo die kendide 32 haftalık hamilşe:mymeka: neyse sanırım bundan dolayı keyifsizima.s
yesimmervecim cok cok gecmiş olsun kızımıza..allahım biranönce şifasını versin inşallah.
merancım cok az kalmıs yaa:1shok: inşallah sağsal,im kavusursun bebişine/bebişlerimize:Saruboceq:

dün öölen 1 de nisanın görüşü vardı.ama yazmamıs sanırım:uhm: bu kız hep bööle yapıo görüşe gidio teee ertesi gün yazıp bizi catlatıo:mymeka:gene görüşten sonra gezmeye mi gittin lenklava:

canım hastane odamda internet olursa bilgisarımı götürcem ordan size haber veririm.olmazsa telefondan baglanabilirim.cünkü haber vercek kimse yok.heyecanlanıyorum 4 gün sonra annem gelcek kayseriden.ciddi ciddi dogurcam yani:)

canım hastane odamda internet olursa bilgisarımı götürcem ordan size haber veririm.olmazsa telefondan baglanabilirim.cünkü haber vercek kimse yok.heyecanlanıyorum 4 gün sonra annem gelcek kayseriden.ciddi ciddi dogurcam yani:)

merancım tabı iyi fikir ama bırde laptop mu taşıcan sımdı hastaneye Allah askına ben kendımı zor taşıyorum vallakaydirigubbakcemile3
kasma kendını canımcım bir de onu cıkarma başına ..
gerçi bu cadılar bekleyemez baksana hemen pinpiriklenirler:mymeka:
valla benımde cantamda ped eksıktı dün onu alıp koydum
ne olur ne olmaz halledeyım dedım..
bırde dışarı falan cıktığımda cantama temız bır torbanın ıcıne iç çamaşırı ve bır adet ped bulunduruyorum ben.olurda acıl bişi olur suyum gelır fılan o halde kalmayım mutlaka değiştircek bır yer bulurum sonra da dru ve eşimi arayı hastaneye koşarım diye düşünüyorum..:ecrin_bebek:
sabah kalktığımda dırek camasırda gozum biişi var mı dıye acıyorum gozlerımı:1shok:
safak cok az kaldı artık hepimizin..ha gayret..

:roflol:ahanda benm gibi biri daha bende ööle her tuvalette mutlaka kontrol camasır ve kağıdaa.s belli öi olur len:1rolleyes:
ya cıtırcım senmiydin valiz yapan ama o bile yetmeyen?:uhm:

günaydın ürkek ekim analarıkaydirigubbakcemile3 herkesi bi korku sarmış baksana uykular bile kaçmış kargalar kahvaltı bile etmeden foruma dalıyo millet bende daha yeni kalktım hemen oturdum pc başına:roflol: beni korku sarmak yerine tam tersi gelsede günüm doğursam bian önce moduna girdim niye böyle oldumki:uhm:

ya celencım ben ıkı tane çanta hazırlamıştım.bırı valız biride kızımın eşyaları cantasına koymuştum.bura soledım gerek 1 canta yap dedıler bende koca valizler var ya ona doldurdum eşyaları...şimdi acaba komık mı oldu dıye düşünüyorum. ama ıcınde gereksız bırsey olduğunu sanmıyorum..

en altta kızım için aldığım battanıye var mesela. o en cok yeri kaplayan. o olmasa su nıke ın falan buyuk cantaları oluyor ya pazarda da satılıyor benzerlerı renklı renklı işte onlara sığabılır ama battanıyeyi götürüp götürmeme konusunda karasız kaldım işte..
acaba hastane cıkışının içindekı battanıyesı yeterlı olur mu?
(bayramdan sonrakı haftaya kadar yolu var doğumun,hava daha serın olur tabi..)
yoksa valıze koyduğum bu battanıyeyi çıkartmayıp götüreyım mi? ne dersınız?
bu boyle yumuşak polar tarzı bişi..

cnm ben nie taşıyayım taşıcak adam çooooookk...hamileligimden beri bebek dışında daha 1 kg bişe taşımadım desem yeridir.medical parkta dogum yapcam ve benim eve 50 metre:)ya birde ben internetsiz yapamam aklıma bişey takıldıgı zaman illa bakcam yani nerdeyse 24 saat açıktır bilgisarım...

çıtırım benimde çantamın en altında öyle büyük bi battaniye var en cok yeri o kaplıor.birde çok güzel bi kanguru aldım onuda götürcem anaokucagını götürmicem.kanguru ama öle bacakları sarkan cinsten degil ki sevmiyorum anları ben.içine yatırıorsun kemeri fln var yumusacık bişe

ben cantama koyduklarımı yazayım sıze kızlar..

kendım için:
-7 adet ped
-4 adet hasta bezi
-3 adet kılot
-2 önden düğmeli pijama
-1 gecelik
-t1 rolo tuvalet kağıdı
-peçete 25 adet falan
-yastık kılıfı(hadı carsaf ok de kafamı koyacağım yer temız temız benım olsun..)
-küçük bardak,çatal kaşık (bıraz kılım galıba)
-1 cift corap
-kırmızı kurdelam
-deodorant
-bırkac makyaj malz. ve ayna
-ıslak mendıl
-bebek kolonyası(mis kokayım)
-terlık
-sağlık karnem,gebelık takıp dosyam(içinde yaptırdığım tum tahlıller ve ultrason fotoları vs. var )
-foto mak.,pil

bebiş için:
-doğum sırasında hemşireye verılecek torbasını hazırladım once.içinde
-1 adet molfix yenı doğan bezi
-doğumdan sonra sılineceği beyaz havlu
-hast. çıkışının battanıyesi(hemsıreye vermelı mıyım bılmıyorum ama verılmelı heralde sarıpole
verırler heralde demı bebeği?)
-hastane cıkışı (tam takımını koymadım iç zıbın,dış zıbın,bi de patıklı altını koydum)takımın hepsını
giydırmıyorlar herlade eldıvenı sapkası içine atletı,corabı fılan oınları bız gıydırırz heralde yanımıza
gelınce bebişler)
-1 cıft corap
-bır takım daha hast. cıkışı(onun battanıyesını almadım)
-7 adet bez
-yenı doğan ıslak mendılı
-yatağının altına serılecek havlu ve yatağına sığabılecek cok küçük boyutta çarşaf.
-ağız bezi 1 adet

böyle.. abartmış mıyım sızce?yanı bunların hepsi
bır valıze anca oldu işte..napıyım.

sabahlığın ve göğüs pedin eksik gibi, 3 adet külot az gibi birde atlet ve emzirme sütyeni de koy bence bir de bebeğin sileneceği beyaz havlu nedir? ben de yok ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…