kesinle öyle canım...evlat bambaşka....anneme bana yaparken kızdıgım şeyleri bende kızıma yapıyorum.okula giderken süt içmedigimde kahvaltı yapmadıgımda annem ağlardı,şimdi onu nasıl anlayorum varya canım acıyor kızım kahvaltı yapmadıgında güçsüz kalcak düşüp kalcak yanında ben olmucam gibi bissürü senaryo yazıyorum ve annem gibi aglıyorum...ne cok kızardım anneme altı üstü bi kahvaltı yapmazsam ölmem ya die.haklıymış canım annemmgünaydın kızlarkaydirigubbakcemile3
hepinize çok çok teşekkür ediyoruma.s.
işte annelik böyle bişi onun eline iğne batsa sizin canınız acıyo dün eşimle kızımızın ameliyattan çıkmasını beklerken ömrümüzden ömür gitti aslında basit bir işlem ama yüreğiniz öyle demiyor evlat baska bişi ya allah cümlemizin evlatlarını sağlıkla bizlere bahşetsin:Saruboceq:
şafak 8 az kaldı...........
evet cnm sezeryan olcak 37+0 olduk bugunoyyy canım benim baya azalmış takip edemedim sezaryanlamı olacak bebişin
bu arada ben son kareye geçmişim yeni fark ettim:teytey:
evet cnm sezeryan olcak 37+0 olduk bugun
amiiiin...herkes sağlıklı sıhhatlı kavuşur inşallah bebişineallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
canım hastane odamda internet olursa bilgisarımı götürcem ordan size haber veririm.olmazsa telefondan baglanabilirim.cünkü haber vercek kimse yok.heyecanlanıyorum 4 gün sonra annem gelcek kayseriden.ciddi ciddi dogurcam yani:)günaydınna.s.
yeşimmerve gecmiş olsun hayatım.kaygılanmakta haklıydın tabi.anne yüreği bu:asigim:
ama bak ne guzel ıyıymiş kızın bugun de eve gelıcek ne guzzel..
merancım az kaldııı:ecrin_bebek:
heyecan durumları nasıl?
bu arada sen doğuma gıttığinde bıze haber verebılen bırı olacak mı?
gerçi bu kadar kasmaya gerek yok 2 gun sonucta accık sabredelım:icecream:
eve gelınce kendınde yazarsın inş..
merancım tabı iyi fikir ama bırde laptop mu taşıcan sımdı hastaneye Allah askına ben kendımı zor taşıyorum vallakaydirigubbakcemile3
kasma kendını canımcım bir de onu cıkarma başına ..
gerçi bu cadılar bekleyemez baksana hemen pinpiriklenirle
valla benımde cantamda ped eksıktı dün onu alıp koydum
ne olur ne olmaz halledeyım dedım..
bırde dışarı falan cıktığımda cantama temız bır torbanın ıcıne iç çamaşırı ve bır adet ped bulunduruyorum ben.olurda acıl bişi olur suyum gelır fılan o halde kalmayım mutlaka değiştircek bır yer bulurum sonra da dru ve eşimi arayı hastaneye koşarım diye düşünüyorum
sabah kalktığımda dırek camasırda gozum biişi var mı dıye acıyorum gozlerımı:1shok:
safak cok az kaldı artık hepimizin..ha gayret..
cnm ben nie taşıyayım taşıcak adam çooooookk...hamileligimden beri bebek dışında daha 1 kg bişe taşımadım desem yeridir.medical parkta dogum yapcam ve benim eve 50 metre:)ya birde ben internetsiz yapamam aklıma bişey takıldıgı zaman illa bakcam yani nerdeyse 24 saat açıktır bilgisarım...merancım tabı iyi fikir ama bırde laptop mu taşıcan sımdı hastaneye Allah askına ben kendımı zor taşıyorum vallakaydirigubbakcemile3
kasma kendını canımcım bir de onu cıkarma başına ..
gerçi bu cadılar bekleyemez baksana hemen pinpiriklenirler:mymeka:
valla benımde cantamda ped eksıktı dün onu alıp koydum
ne olur ne olmaz halledeyım dedım..
bırde dışarı falan cıktığımda cantama temız bır torbanın ıcıne iç çamaşırı ve bır adet ped bulunduruyorum ben.olurda acıl bişi olur suyum gelır fılan o halde kalmayım mutlaka değiştircek bır yer bulurum sonra da dru ve eşimi arayı hastaneye koşarım diye düşünüyorum..:ecrin_bebek:
sabah kalktığımda dırek camasırda gozum biişi var mı dıye acıyorum gozlerımı:1shok:
safak cok az kaldı artık hepimizin..ha gayret..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?