2008 Ekim Anneleri

çok hoş hayatım gule gule kullansın bebişin.
ben port bebe goturucem hastaneden eve getırmek ıcın fakat doğuma gıderken almayacağım.
hastaneden cıkarken esım alıp getırecek oyle anlaştık.
port bebenın ıcıne yumuşak olsun dıe alt acma takımı oluyor ya yastıklı ondan koydum heralde rahat eder bebiş içinde.
aacaba içinden yastığı cıkarsam mı gerek var mı kızlar yastığa
?

merancım yeni doğmuş bebeği bunla mı çıkarcaksın hastaneden:uhm: bana biraz iki büklüm gibi geldi, bana şu klasik 5li portbebe takımından gelecek bi yakınımız hediye almış onun taşıma çantasında hastane çıkışındaki penye battaniyeyle çıkarcam kar kış yok sonuçta zaten hastane kapısından arabaya kadar 2 adım var öyle kalın battaniyelere gerek duymadım

canım o alt açma yastıkları yüksek olmuyor zaten koy nolcakki işe yaramazsa çıkartıverirsin bende alt açmasını koycam yumuşacık

bence hastane çantanda gereksiz bişe yok.özel olarak yastık kılıfı fln götürüyorsun ama tercih meselesi nasıl rahat edecegini düşünüyorsan onları götür zaten.hepimiz hazırız galiba...bebişleri çagıralımda gelsinler 9 ayın acısını çıkarılıımm doya doya sevelim inşallah.ben çıkıyorum bebek şekeri alcam hastaneyede götürcem çünkü arkadaslar eş dost hastaneye gelirler son eksigimizi alalım...

GÜNAYDIN

Kızlar hala ÇAKILIM' dan haber yok bakıyorum kimsede tlf yok sanırım DESTİNA' m dediğin gb bugünde haber alamazsak dr.ile irtibata geçeriz kardeşime söylerim ben.Hakkaten ya böyle olmuyor arkadaşlar herkes DESTİNA ya bıraksın bence tlf.ailemizin en tecrübeli grup şefimizeŞenizBen şimdi yollayacağım aklıma geldi sanırım nasıl yollayacağım.DESTİNA' m deneyeceğim haber ver alınca ok...YEŞİM' cim kızına geçmiş olsun cnm benim sende kendine dikkat et ve dinlen lütfen bak bebişlerin şakası yok ve seninde haftan ilerde aman ha...CELEN kıs al bendende o kadar ay insan kimseyi görmek istemez mi ya aynen öyle bi ruh halim var yav benneyaptımki:1no2:Çok ayıp ama napıyım öyle ya

günaydın kızlar dün bayağı sohbet etmişsiniz son 10 sayfayı okumadım çakıldan haber var mı dönür bakayım bir dün sabah dokuzdan akşam beşe kadar hastanedeydik bir sürü tahlil falan istedi

yorgunluktan öldüm giremedim siteye bakalım neler yazmışsınız

hanı bebek doğar doğmaz siliyorlar ya eğer havlu verırsen onunla sılıyorlar mış vermezsen o yeşiller varya onlara sılıyorlarmış..koydum bende bır yuz havlusu beyaz.
göğüs pedi ve emzırme sutyenı almadım ben canım ya. sarıl sarıl akmaz ki göğüsler oyle keske aksa...
emzırme sutyenıne de gerek yok dıye düşünüyorum bana gereksız gelıyor..
kilot yetmez mı kı???eklıım ozaman daha
atlet koyiyim..
sabahlık ta söle bişiim var götüreyım mı kı acaba?
sabahlığın üstü:

bu da içi..

bıraz kırışmış kattan ama ütülerım artık..

günaydınlar herkese merancım kangurunuz pek bi gzelmiş güle güle kullanın
çıtırcım ben bebek için havlu koymadım ama iyi fikir olabilir iç çamaşırını biraz fazla koyabilirsin atlet çok olmalıymış çünkü terliyomuşun ha bi de ben alt pijamamı 2 tane evden eskilerden de koydum lekeleniyomuş kalın battaniyeyi ben valize kaoymadım portbebenin içine koydum eşim hastaneden çıkarken getirecek benim valiz senin dediğin nike modellei varya ondan kızımınkileri de kendi çantasına koydum ha bi de emzik falan götürmeyi düşünüyon mu ben kararsız kaldım da

:1shok:amanın bende son kutudayım ay kıçım tutuştu :sm_cool:
çıtırcım ben de göğüs pedi koymadım sabahlığı mutlaka koy erim çünkü pijaman falan leke olursa kalkarken üstüne geçiriverirsin

selamun hello:sm_cool:
bu ne len bu saatte bedzva usgyimi sokuyolar pek bi kalabalık:roflol:
olcaycım numaranı aldım canımŞeniz
nisanurcum ayrıca özel mesajın kapalıysa sırasıyla
kullanıcı paneli
ayarlar özellikler
seçeneklerini düzenle
e mail ve özel mesajlarda özel mesaj sistemi aktif kutucuğunu işaretle canım..

emzık, bıberon vs. goturmuycem canım ben.
sğmak ıcın pompa fılan da almadım.
ihtiyac olacağını hiçç amaa hiççç düşünmüyorum. eğer kı olursa da her hastanenın dıbınde eczane var bırsuru eşim koşar alır gelır ne lazımsa..
kalın battanıyeyı bende portbebnın içine koyayım barı nasılsa getırcek ıcınde onuda taşısın ıyı fıkır..
ozaman valızı değiştirip canta halıne getırebılırım heralde..
DESTİNAAA nerdesınn gel bak bakkimmmmm sen su lısteye..

emzirme sütyeni çok gerekli değil ama evet göğüsleriniz şarıl şarıl akıcak çıtırcım..çünkü bebeğin emme düzeni yerleşene kadar 15-20 gün göüsleriniz şırıl şırıl akıyoŞeniz

DESTİNA' m nihayet becermişmiyim???CELEN' im sanada attım cebimi msj.bakarsın...Hadi kıslar bekliyorum tlf.numaralarınızı kaydedeyim bende...DESTİNA zaten senle peşpeşeyiz gb geliyor bana yani sanki ardı ardına doğum yapcezkaydirigubbakcemile5

bak canım eşin koşarak alır biberonu ama yeni doğmuş bebeğe kaynatılmamış yada sterilize edilmemiş biberonlamı mama vereceksinn..
bazı bebekler ilk anne sütü gelmesse çok huysuz olup sürekli ağlıyolar bazen o tarz bebekler için 1-2 seferlik mama takviyeleri yapıyolar...
pompa neysede bi srerilize edilmiş biberon götür kullanmassan geri getirirsin..koca valiz almışşsın ne yer kaplıycakkii.gamyoncuiremsu

evet bence de göğüsler akabilir ben de pek ihtimal vermiydum ama dün atletimde lekeler oluşmuş göğsümden su gibi bşeyler geliyo ıslaklığı da hissediyom şimdiden başladık damlatmaya

geldi nisacımm..
olcaycım bi aksilik olmassa 20 ekim benim tarhimm..kaydirigubbakcemile5

Ya bu kadar olur biliyomusun benimde içimden geçen düşündüğüm tarih 20 ekim ya da 21 ekim bazende korkuyom herkes bırtlatıyo acep erken bişey olurmu ki diye...Çünkü 18 ekim de tam 38.hafta bitiyor...Benim dr.daha bana tarih vermedi maalesef soruyorum bakıcaz diyo ya...Sana dedi mi dr.yoksa sende benim gb içinden mi geçiriyon???Sence eğer bir aksilik olmazsa alır mı ki benim sıpamıda 20-21 ekim gb...Biliyosun en geç 23 ekimde almalı yoksam terazi olamazlarnaniknanik

günaydın kızlar a.s.nasılsınız bakalım bugün,henüz doğum haberi yok sanırım,
ben dün çok kötüydüm iş yerinden apar topar eşim geldi aldı,bi halsizlik bi yorgunluk vardı üzerimde bayılacam zannettim,
polikliniğe gidip tansiyon ve şeker ölçtürdüm tansiyon 9-5 çıktı şeker açken 40,yemekten 2 saat sonra 60 çıktı, değerleri düşük dediler ama siz biliyomusunuz bu şeker değerleri nekadar olması gerekiyo,sanırım bikaç gün takip ettirmek lazımmış,Olcay cım sen biliyosun galiba bu şeker işini bi deyiver bakayımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…