http://www.mothercare.com/gp/produc...?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core bu kızlar bakalım görüncek mi
çok hoş hayatım gule gule kullansın bebişin.
ben port bebe goturucem hastaneden eve getırmek ıcın fakat doğuma gıderken almayacağım.
hastaneden cıkarken esım alıp getırecek oyle anlaştık.
port bebenın ıcıne yumuşak olsun dıe alt acma takımı oluyor ya yastıklı ondan koydum heralde rahat eder bebiş içinde.
aacaba içinden yastığı cıkarsam mı gerek var mı kızlar yastığa?
bence hastane çantanda gereksiz bişe yok.özel olarak yastık kılıfı fln götürüyorsun ama tercih meselesi nasıl rahat edecegini düşünüyorsan onları götür zaten.hepimiz hazırız galiba...bebişleri çagıralımda gelsinler 9 ayın acısını çıkarılıımm doya doya sevelim inşallah.ben çıkıyorum bebek şekeri alcam hastaneyede götürcem çünkü arkadaslar eş dost hastaneye gelirler son eksigimizi alalım...ben cantama koyduklarımı yazayım sıze kızlar..
kendım için:
-7 adet ped
-4 adet hasta bezi
-3 adet kılot
-2 önden düğmeli pijama
-1 gecelik
-t1 rolo tuvalet kağıdı
-peçete 25 adet falan
-yastık kılıfı(hadı carsaf ok de kafamı koyacağım yer temız temız benım olsun..)
-küçük bardak,çatal kaşık (bıraz kılım galıba)
-1 cift corap
-kırmızı kurdelam
-deodorant
-bırkac makyaj malz. ve ayna
-ıslak mendıl
-bebek kolonyası(mis kokayım)
-terlık
-sağlık karnem,gebelık takıp dosyam(içinde yaptırdığım tum tahlıller ve ultrason fotoları vs. var )
-foto mak.,pil
bebiş için:
-doğum sırasında hemşireye verılecek torbasını hazırladım once.içinde
-1 adet molfix yenı doğan bezi
-doğumdan sonra sılineceği beyaz havlu
-hast. çıkışının battanıyesi(hemsıreye vermelı mıyım bılmıyorum ama verılmelı heralde sarıpole
verırler heralde demı bebeği?)
-hastane cıkışı (tam takımını koymadım iç zıbın,dış zıbın,bi de patıklı altını koydum)takımın hepsını
giydırmıyorlar herlade eldıvenı sapkası içine atletı,corabı fılan oınları bız gıydırırz heralde yanımıza
gelınce bebişler)
-1 cıft corap
-bır takım daha hast. cıkışı(onun battanıyesını almadım)
-7 adet bez
-yenı doğan ıslak mendılı
-yatağının altına serılecek havlu ve yatağına sığabılecek cok küçük boyutta çarşaf.
-ağız bezi 1 adet
böyle.. abartmış mıyım sızce?yanı bunların hepsi bır valıze anca oldu işte..napıyım.
emzık, bıberon vs. goturmuycem canım ben.
sğmak ıcın pompa fılan da almadım.
ihtiyac olacağını hiçç amaa hiççç düşünmüyorum. eğer kı olursa da her hastanenın dıbınde eczane var bırsuru eşim koşar alır gelır ne lazımsa..
kalın battanıyeyı bende portbebnın içine koyayım barı nasılsa getırcek ıcınde onuda taşısın ıyı fıkır..
ozaman valızı değiştirip canta halıne getırebılırım heralde..
DESTİNAAA nerdesınn gel bak bakkimmmmm sen su lısteye..
geldi nisacımm..
olcaycım bi aksilik olmassa 20 ekim benim tarhimm..kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?