- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
hanı bebek doğar doğmaz siliyorlar ya eğer havlu verırsen onunla sılıyorlar mış vermezsen o yeşiller varya onlara sılıyorlarmış..koydum bende bır yuz havlusu beyaz.
göğüs pedi ve emzırme sutyenı almadım ben canım ya. sarıl sarıl akmaz ki göğüsler oyle keske aksa...
emzırme sutyenıne de gerek yok dıye düşünüyorum bana gereksız gelıyor..
kilot yetmez mı kı???eklıım ozaman daha
atlet koyiyim..
sabahlık ta söle bişiim var götüreyım mı kı acaba?
sabahlığın üstü:
bu da içi..
bıraz kırışmış kattan ama ütülerım artık..
günaydın kızlar a.s.nasılsınız bakalım bugün,henüz doğum haberi yok sanırım,
ben dün çok kötüydüm iş yerinden apar topar eşim geldi aldı,bi halsizlik bi yorgunluk vardı üzerimde bayılacam zannettim,
polikliniğe gidip tansiyon ve şeker ölçtürdüm tansiyon 9-5 çıktı şeker açken 40,yemekten 2 saat sonra 60 çıktı, değerleri düşük dediler ama siz biliyomusunuz bu şeker değerleri nekadar olması gerekiyo,sanırım bikaç gün takip ettirmek lazımmış,Olcay cım sen biliyosun galiba bu şeker işini bi deyiver bakayımŞeniz
geçmiş olsun melsacım son hafatalarda normaldir bu tip şeyler aç kalmıyosundur umarım benim de kan şekerim çok çabuk düşüyo elim ayağım titriyo resmen
neyse 5 dklığına girim dedim gene öğlen oldu çarşıda işim var okula gimiyom diye eşim banka işlerini bana bıraktı gidim de halledim bari hadi byeee
Gözünüz aydın geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün.Bize bilgi verdiğin için de teşekkürler.merhaba ekim anneleri,
ben arzunun kardeşi ayla.ablam size söylediği üzere sabah doğuma gitti.12 de sezeryana aldılar.12:52de berenimiz dünyaya geldi.ablam doğuma gitmeden beni tembihldi size bilgi vermem konusunda. suanda bebekte annede iyiler.yeğenim 3 kilo 150 gr 50 cm dünyaya geldi..size bu blgileri hastaneden canlı canlı veriyorun :)))
Kızlar selam melsacım geçmiş olsun bırak düşük olması daha iyi bak ben çıkacak yine diye ödüm kopuyor.Arzulanka'dan haber var mı?Dün suyu gelmişti ya.Çantalar okuduğum kadarıyla çoğumuzun hazır deodorant yerine kol altı roll-on'u kaoysanız bebek için daha iyi olur.Bir de kolonya falan da alın.Bebeğe mamayı biberonda yaparsanız da kahve fincanı içerisinden çay kaşığı ile yedirinki sütünüz gelince sıkıntı yaşamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?