2008 Ekim Anneleri

geçmiş olsun melsacım son hafatalarda normaldir bu tip şeyler aç kalmıyosundur umarım benim de kan şekerim çok çabuk düşüyo elim ayağım titriyo resmen
neyse 5 dklığına girim dedim gene öğlen oldu çarşıda işim var okula gimiyom diye eşim banka işlerini bana bıraktı gidim de halledim bari hadi byeee

canım yastık kılıfı çatal bıçak bile almışsın tabiki sabahlığınıda al çok lazım olucak benim doktorum bir liste yapmış getirilmesi gerekenler diye ben ona göre hazırladım, listede kalın hijyenik ped alın hasta bezine gerek yok diyor mesela ama ben yinede 2 tane koydum

hımm haklısınn:uhm:
sterilize etme işi önemli tabi..
bır küçük biberon koyayım ozaman..
melsa 18 gecmiş olsun çok ıyı anlamam ama düşük gibi gozukuyor hayatım. dr bişi demedı mı olcturduğun yerde?

cıtırım benmde o nikelardan var bitane.bide onun bi boy büyüğü.
bende 1 gecelik
1pijama takımı
2 hastane cıkısı(battaniyeleriyle birlkte)
pompa emzik biberon (hepsi sterilize edilmiş)
bolcana göğüs pedi
3 kilot
1 emzirme sütyeni
3 corap
5 hasta bezi
15 bebek bezi
yarım pakette orkid gece vardı tee ocaktan kalma o kadar.
ama daha var sanırım eksik.terlik tarak bardak canak cömlek eksik.
bide hastanedeki hemşireler benden sıcak su termosu istedi.ememezse mama yapılıomus?koskoca hastanede sıcak su kıtlığı var sanırım!!

kızlar dünkü konttolüm önce çok kötüydü bizi çok korkuttu ama sonra çok şükür düzeldi

öncelikle iki aydır kızımın beyninde kist tespit etmişlerdi önemsiz demişlerdi ama biz çok korkuyorduk şimdi ise çok şükür geçmiş çok mutlu olduk kızımız artık sağlıklı maşallah ve de 2500 gram olmuş küçük prensesim

sancılarımın sebebi yorgunluk ve de bebeğin aşağı doğru inmesiymiş

bir de bende gebelikten dolayı böbrek fonksiyonları bozulmuştu. geçen ayın testlerinde aşırı derecede böbrek yetmezliği olmuş çok korktuk şeker de yüksek çıkmış o yüzden bir sürü test istedi detaylı ultrason taramasına gfalan gönderdi en son beşte test sonucunu aldık çok şükür ki geçen ay ki test sonucu yanlışmış böbrek fonksiyonlarım bozuldu ama en azından böbrek yetmezliği çıkmadı çok şükür rahatız artık

AAAAAAA canımcım bilmezmiyim çok yakınım olur kendileri.Çok başım dertte sorma cnm ya...Neyse gelelim konumuza açlık 95 tokluk 1.saat 140 2.saat 120 olmalı...Tokluklara yemek yemeye başladığın saatin üzerinden 1 ya da 2 saat koyarak bakıyosun ama yani diyelim ki 11.30 da yemek yemeye başladın 1.saat tokluğuna 12.30 da bakacaksın anlaştık...

CANIMMMMMMMMM nasıl başarıyonus şu şekeri nasıl düşürüyonus yav o kadar uğraşıyom didiniyom ancak ve ancak sınırı yakalayabiliyorum hep yüksek hep yüksek bak öğlen yine gideceğim diyetisyene neyse kıslar ben çıkıyorum bi sıpamı doyurayım sonra sevgili diyetisyenime çıkayım görüşürüz byyyyyyyyy:a015:

melsa ve beyazzambak geçmiş olsunn..
evet tansiyon düşük çıkmış melsacım ama normal artık yüksak olmasında düşük olsun..
ee kıslar doğurana kadar böyle kolaymı 1 can getiriyos dünyaya hiç sorunsuz geçeni duydunuzmu..hihoyyyt

herkeslere merhabaaa:sm_cool:
bugün görüş günümüz..14.30 da randevumuz var:teytey:Allah'ım inşallah bugün sezaryen tarihini verir dr.um..çok heyecanlıyım..
son zamanlarda koşuşturmaktan giremiyorum pek.çok özlüyorum sizi valla.

çakılımdan haber varmı kızlar?dün iftara davetliydik.ordan da annemlere geçtim.bakamadım.şuan da da geçmişi okuyacak vaktim yok.:sm_confused:

melsa geçmiş olsun canım..evet tansiyonun düşük.ama yüksek olmasındansa düşük olması daha iyi.şeker oranlarından anlamam.
beyazzambak sanada geçmiş olsun.ama sonuçların iyi çıkmasına sevindim

Kızlar selam melsacım geçmiş olsun bırak düşük olması daha iyi bak ben çıkacak yine diye ödüm kopuyor.Arzulanka'dan haber var mı?Dün suyu gelmişti ya.Çantalar okuduğum kadarıyla çoğumuzun hazır deodorant yerine kol altı roll-on'u kaoysanız bebek için daha iyi olur.Bir de kolonya falan da alın.Bebeğe mamayı biberonda yaparsanız da kahve fincanı içerisinden çay kaşığı ile yedirinki sütünüz gelince sıkıntı yaşamayın.

Bir de kızlar hasta bezlerinin cırt cırtlılarından alın bebek bezi gibi olanlardan kullanımı daha kolay oluyor.Ben kızımda cırt cırtsız almıştım yataktan kalkıp otururken bide ona sahip olmaya çalışıyorsunuz zor oluyor.

photoşcum ıyı haberlerle gel inş..çakıldan haber yok canım henüz.ama bugun taburcu olacak inş bu aksam ya da en gec yarın yazar dıye tahmın edıyoruz.
ilkimcim arzulanka nın kardeşi dün öğlen kardeşinin doğum yaptığını ve bebişimizinde arzununda iyi olduğunu soyledı canım.
beyazzambak ıyı haberler almanıza sevındım cnım. Sağlıklı olun bakiimm azkaldıı..

Selam arkadaşlar artık sitede hareketlenmeler başladı valla bizlerde sabırsızlıkla günümüzün gelmesini bekliyoruz.çakılım iyidir umarım.merakla doğum hikayesini bekliyoruz.

Gözünüz aydın geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün.Bize bilgi verdiğin için de teşekkürler.

slm canlarım son haberlerimizi vereim kuzucuğumla.2991 gr olmuş sıpam.dr doğum hakkında hala bişey demiyo.29 unda gel konuşalım dedi.tabi bizim bızdık gelmeye karar vermezse.şuan erken doğum belirtim geçmiş gibi gözüküyomuş.dr um bu bebek sizin çin çok değerlidir mutlaka ama benim için de çok değerli bebek doğum konusunda hiç bir riske girmem dedi.bu arada süt gibi bi akıntı geliyodu sordum altta baktı çok miktarda mantar varmış 3 günde 1 fitil verdi kullanmam için.bir de bugün nst ye girdim sancı çıkmadı çok şükür.bir de doğum öncesi tahlilleri yaptırdım ekg çektirdim 6 tüpte kan verdim 2 de druma gösterecem.tahlil kağıdıma operasyon tahilleri yazıyodu.işte böle...bizden haberler bu kadar.geçmişi okuyamadım neler kaynattınız bakamadım ama çıkıcam şimdi sonra bakarım öpüyorumm hepiniziiiiiiiiiiŞeniz

Gözünüz aydın geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün.Bize bilgi verdiğin için de teşekkürler.

tünaydın kızlarrrrrr.nabersiniz?melsacığım ve zambakçığım çok geçmiş olsun.nolur kendinize dikkat edin.zati şu son güğnlerde hop oturup hop kalkıyoz.phatos senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim.randevuma daha var.valla ben de sabırsızlanıyorum çabucak geçsin de bebişimi görüm diye.ben sizin gibi sık sık göremedim biliyosunuz

ya kızlar ben bu süt işine çok taktım galiba ama bende daha tık yok.öyle sızıntı falan daha hiç gelmedi.sizinkiler başlamış.bi de normalde 7 aylıkken başlıyomuş bu süt gelme işi.ya benim sütüm olmayacakmı yoksa senağlama

ilkimcim biberon ne sıkıntı veriyo? biberondan sonra memeyi kabul etmez diyemi kaşıkla verilcek:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…