2008 Ekim Anneleri

bakıyom bugün doğuran yok sayfalar ilerlemiş okuyamadım heeeeeee amma kaynatmışınız rahatsız olanlara morali bozuk olanlara geçmiş olsun bebişinden güzel haberler alanların gözleri aydın olsun
kızlar ben emzirme sütyeni almadım ne koyum onun yerine sütyen şartmı normal yada emzirme

eylülüm takma kafana bu iki şişko şeyden hala bişey gelmiyo ne zaman gelcekse boşunamı büyüdü bunlar be ama gelcek gelcek de etkilenip gelmez sonra

NİSA77 cnm ya sanki sende baya bi yaklaştın gb ne o tahliller felan hemde operasyon tahlilleri diyor öyle miCADIARZUSanki benim dr da seninki gb yapacak ne zaman sorsam vakti var daha şimdiden bişey söylenmez diyor bilmiyorum valla...Ama maşallah kilosu gayet iyi ALLAH hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

üzülme eylülcüm daha bende de tık yok ben de bir kere denedim zorla minicik su gibi birşey çıktı olur elbet daha

Yeşimmerve geçmiş olsun kızını öpüyorum.

üzülme eylülcüm daha bende de tık yok ben de bir kere denedim zorla minicik su gibi birşey çıktı olur elbet daha

bende de henüz bişi yok ama normal sanırım çünkü ilk bebekler sanırım doğumdan sonra gelecek sütler,ama benin göğüs uçlarım öyle hassaslaştı ki krem bile sürerken acıyo,nasıl emecek bebiş bilmiyorum yara falan olmasa bari:ecrin_bebek:

ilkimcim biberon ne sıkıntı veriyo? biberondan sonra memeyi kabul etmez diyemi kaşıkla verilcek:uhm:
Evet canım biberondan mamayı rahat emiyorlar anne memesinden öyle fazla gelmiyor bebişlerde rahat varken neden uğraşayım diye düşünüyorlarmış benim bir arkadaşım kaldığı odada 4 doğum varmış 4'üde biberonla beslenmiş ve 4'üde anne sütünü daha sonra almak istememiş bize de ablamın doktoru söylemişti.

Evet canım biberondan mamayı rahat emiyorlar anne memesinden öyle fazla gelmiyor bebişlerde rahat varken neden uğraşayım diye düşünüyorlarmış benim bir arkadaşım kaldığı odada 4 doğum varmış 4'üde biberonla beslenmiş ve 4'üde anne sütünü daha sonra almak istememiş bize de ablamın doktoru söylemişti.

nisacım gözünaydın canım.maşallah bebişine
yeşimmerve kızına geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.

kızlar benim görüş saati geldi.dua edinde nst de hareketli olsun sıpam.yoksa zamanından önce alırız demişti dr.um..sevgiyle kalın hepinizi öpüyorum...

hadi bakalım canım git gör bebişini nst den önce tatlı bişiler ye,özellikle meyveli süt çok iyi oluyokaydirigubbakcemile5

Hadi bakalım cnm :Saruboceq:seninle bakalım günde verecek mi böyle gününü dememeleri daha zor insan kendini ayarlar değil mi sanki neyi kimden saklıyolarsa ya dr çok sefiyom amma kısıyom bööle yapınca:dilcikar:

kızlar benim de sütüm gelmiyor göğüslerim de büyümedi hayırlısı olsun sanki hergün kendimize sıkıntı edecek birşey buluyoruz şöyle keyfini çıkaramadık hamileliğin

naptınız bakalım??
ben evı sıldım supurdum ,,
mama yaptımm
çamaşırları astım
vee bişilerr yıyıpp geldımmm hihoyyyt
yağmur ankara hıc sutyen takmamayı mı düşünüyorsun??
bende emzırme sutyenı almadım ama normal sutyen aldım 1 tane çantaya.
nisa tombik yapmışın len bebişi:ecrin_bebek:
ilkimcım haklsın bıberona alışıp memeyı almayan cok bebk var..
ama once memeye alışırsa ıstediğin kadar bıberon ver meme ıstıyor emmese bıle kokusunu duymak ıstıyor.
benım yığen ole mesela.mamayla karnı doymuş olsa bıle ılla meme ıstıyor ve memede rahatlıyor.emmese bıle kokusunu duymak ıstıyor.:asigim:
bakalım inş süt sorunumuz olmaz da gerek duymayız..
elulcum bende de bısıler gelmıyor merak etme.herkesten doğurmadan once akıcak dıye bırsey yok..:ecrin_bebek:
bu sutumuz olmayacağı anlamına gelmıyor.için rahat olsun camnımm

Ya kıslar bendede süt-müt yok sanki bu aralar bi çekildiler,küçüldüler gibide geliyor bana sütümüz olmayacak mı acaba???Bi de yerçekimine yenik düştüler ya bööleeeeee eskisi gb diri değiller ya başaşağı oldular sanki:roflol::roflol::roflol:Varmı içinizde anlattıklarıma uyan hımmmmmmm söylesenize yoksa kimse yokta birtek banamı ööle oldu...

aynen canımm ben kısaca "sarktılar" dıyorum.
babaanne memesı gıbı oldu valaa..
oysakı ne guzel goguslerım vardı..
duzelır mı acaba sonra eskı halıne doner mı kızlarrrrr

kız yağmur.sütyen takmayınca bunlar aynı olcayın dediği gibi yerçekimine yenik düşmesinler:roflol:kız sen yine de iyi düşün.

aynen canımm ben kısaca "sarktılar" dıyorum.
babaanne memesı gıbı oldu valaa..
oysakı ne guzel goguslerım vardı..
duzelır mı acaba sonra eskı halıne doner mı kızlarrrrr

Ya valla ÇITIR' ım napcaz ki aynen cnm ya aynen kısaca sarktılar valla söölemesi ayıptır benimkilerde pek bi iyiydi kanımca ama şimdi sanki 15 tane çocuk emzirmiş gb daha bizim kuzucuklar :ecrin_bebek:minicik dudaklarını değdirmediler bile:1no2:Ay sonra düzelsin ALLAH' ım nolur:Saruboceq:

heh gelmiş neyse 1 gün geriden gidiyo diyip hayıflanıuyodum hepten gidince anladım bak değerini ben 33+4 deyim ama ossun tamamen gitmesinde BIZDIK' ım yapmıştı bana süpriz o da yok zaten napıyosun Şeniz canımın içi arada bi gel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…