slm canlarım son haberlerimizi vereim kuzucuğumla.2991 gr olmuş sıpam.dr doğum hakkında hala bişey demiyo.29 unda gel konuşalım dedi.tabi bizim bızdık gelmeye karar vermezse.şuan erken doğum belirtim geçmiş gibi gözüküyomuş.dr um bu bebek sizin çin çok değerlidir mutlaka ama benim için de çok değerli bebek doğum konusunda hiç bir riske girmem dedi.bu arada süt gibi bi akıntı geliyodu sordum altta baktı çok miktarda mantar varmış 3 günde 1 fitil verdi kullanmam için.bir de bugün nst ye girdim sancı çıkmadı çok şükür.bir de doğum öncesi tahlilleri yaptırdım ekg çektirdim 6 tüpte kan verdim 2 de druma gösterecem.tahlil kağıdıma operasyon tahilleri yazıyodu.işte böle...bizden haberler bu kadar.geçmişi okuyamadım neler kaynattınız bakamadım ama çıkıcam şimdi sonra bakarım öpüyorumm hepiniziiiiiiiiiiŞeniz
ya kızlar ben bu süt işine çok taktım galiba ama bende daha tık yok.öyle sızıntı falan daha hiç gelmedi.sizinkiler başlamış.bi de normalde 7 aylıkken başlıyomuş bu süt gelme işi.ya benim sütüm olmayacakmı yoksa senağlama
Yeşimmerve geçmiş olsun kızını öpüyorum.iyi aksamlar arkadaslar erken gelen ekim bebişleri (artık eylül bebişleri oluyo) hoşgeldiniz dünyamıza annelerimizede acil şifalar bebişleri ile mutlu bir hayat diliyorum
bizde dünhastaneye yatmıştık benim kızın geniz eti alınacaktı ameliyatı bugün sabahtan oldu ve bitti allaha şükür şimdi çok iyi ben şimdi eve geldim kızımla babası sabah gelecek
dün ayrıcana doktor günümüzdü bizim oğlan 2610gr olmuş her şey çok iyi dedi dktr amcamız ben çooook yorgunum uyumak istiyorum dün hiçç uyuyamadım endişeden hepinizi öpüyorum
üzülme eylülcüm daha bende de tık yok ben de bir kere denedim zorla minicik su gibi birşey çıktı olur elbet daha
Evet canım biberondan mamayı rahat emiyorlar anne memesinden öyle fazla gelmiyor bebişlerde rahat varken neden uğraşayım diye düşünüyorlarmış benim bir arkadaşım kaldığı odada 4 doğum varmış 4'üde biberonla beslenmiş ve 4'üde anne sütünü daha sonra almak istememiş bize de ablamın doktoru söylemişti.ilkimcim biberon ne sıkıntı veriyo? biberondan sonra memeyi kabul etmez diyemi kaşıkla verilcek:uhm:
nisacım gözünaydın canım.maşallah bebişine
yeşimmerve kızına geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.
kızlar benim görüş saati geldi.dua edinde nst de hareketli olsun sıpam.yoksa zamanından önce alırız demişti dr.um..sevgiyle kalın hepinizi öpüyorum...
nisacım gözünaydın canım.maşallah bebişine
yeşimmerve kızına geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.
kızlar benim görüş saati geldi.dua edinde nst de hareketli olsun sıpam.yoksa zamanından önce alırız demişti dr.um..sevgiyle kalın hepinizi öpüyorum...
aynen canımm ben kısaca "sarktılar" dıyorum.
babaanne memesı gıbı oldu valaa..
oysakı ne guzel goguslerım vardı..
duzelır mı acaba sonra eskı halıne doner mı kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?