2008 Ekim Anneleri

selamlar kızlar ben geldim offf çok yoruldum ama tek başına çarşıya çıkmayı da özlemişim bebek şekeri işini hallettim sayılr malzemeleri aldım badem şekerlerini de bi hevesle bi tane yaptım eşim beğendi bitirnce size de göstertcem işallah bi de kızımın odasındaki yer minderlerini arkasına kırlent diktircem kumaş aldım manyak herüf o kadar da anlattıydım ölçüyü fazla vermiş 4 kılrent olacaktı yanına 4 tane de bebe yastığı çıkar dedi terzi ben de olsun kzızm hergün birinde yatar dedim:) onları da diktiriyom

kzılar size sorayım ben şekerlere bi de kızımın adını falan yazmak istiyorum şöyle kalınca duracak bi kağıda benim yazıcı yazmaz herhalde nerde bastırabilirim sizce?

zambakcım geçmiş olsun çok şükür bebişin bişeyciği yokmuş
nisacım senin de gözün aydın artık kafanı takma doğum falan da olursa 3 kilo maşallah hiç bişey olmaz yavrunu alr gelirsin evine

slm kızlar bende ekım annesı olacam benimde çantam hazır yarın kontrolumuz var inş herşey yolundadır dr erken olabilir dedı bu yüzden dınlenıyorum süreklı ama bu gün grip olmuşumm benımde çantam hazırrr bebeşlerımızı kucagımıza almaya az kaldı.allah hepimizin yardımcısı olsun....

nisanurcum hemen bitir koy merak ettim bende yazdırmak istiyorum bide şunu gördüm fikir olur belki bebişin hastanedeki ilk fotosunu fotoğrafçıya veriyon o 1 baş parmak boyutundan daha küçültüyo yanınada hoşgeldin.....
10.10.2008 yazıyodu ben ondan yaptırmak istiyom hastanede çikolata vercem sonra eve gelenlere şekerleri ile bu resimli hali yani ondan veriyim diyom ama şu yazdırma ismini biilen varsa desin bilmiyom hiç
tanger hoşgeldin bu aydanmıdır nedir ekim bebeleri hep aceleci bizde dinlenmeye çalışıyoz yorma kendini

Kızlar canım sıkıldı dün kayınvalidem İzmir'de kalp krizi geçirmiş şimdi yoğun bakımdaymış şuanda iyiymiş eşim yanına gidecekti ama kayınpederim benim zamanın yaklaşmasından dolayı ve annemlerin de şu anda gelemeyecek olmasından dolayı gitmesini istemedi eşim de yazık iki arada bir derede kaldı sanırım kalp kapakçığında bir sorun varmış net birşey daha öğrenemedik, kayınvalidemin yazık bana bir zararı yoktur o yüzden de iyi geçiniriz tabii ben de çok üzüldüm inşallah şu anda ameliyat falan gerektirmez allah birdaha da yaşatmaz.

selam kızlar bugün tüm gün çarşıdaydım şöyle son kez alışveriş yapıım dedimkaydirigubbakcemile2 ama artık çarşı içinde dikkat çekiyom herhalde gelen geçen göbüşüme bakıp duruyo:roflol: içlerinden karnı burnunda karıya bak hala fıldır fıldır dolaşıyo diyodur:roflol:
neyse bugün doğuran olmamış herhalde şöyle bi geçmişe bakıp çıkıcam daha iftar a yemek bilem yapmadımcokacimcoook
kocam tepe koycak beni:asigim:
akşam da yaprak dökümü var yarına görüşürüz artıkım
öptüm hepinizin göbeciğiniŞeniz

ya kıslar şimdi aklıma geldi hastaneden çıkarken ne giyilir? öle pijamayla mı çıkılıyo yoksam kıyafet alcakmıyız yanımıza kıyafet alcaksak yine hamileliklerden olur ancak, benim eski kıyafetlerin hiçbiri olmaz ya da yeni bişiler almak gerek

aha günün sorusu he valla deyiverin ya ne koycaz ne ile çıkcaz tırla gitcez bu gidişle hastaneye onu koy bunu koy anam bitmiyoki
kızlar deyin hele ne giycez

NİSA38 demek şeker mevzusu tamam bizde aldık malzeme yapacağız inşallah bizim biblo bebişlerde küçük kartonlar var boynuna bağlı ama üzerinde biblonun seri numarası felan yazılı bizde ismini oraya yazalım diyoruz böylece hem o kapanır hem de işimizi görür ancak stiker gb bişey lazım bizede küçük etiket parçacıkları olmalı nerede vardır diyoruz bakacağız artık büyük kırtasiyelere...:1closedeyes:Ama YAĞMUR' cum senin söylediğin süper bir fikir ancak ben hastaneyede götürmek istediğimden bana yetişmez bi de doğum yapacağım yerde bööle bişey yaparlarmı bilmiyorum...İLKİM' cim cnm geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin cnm benim.EDHAK ya dünde ben biraz yürüyüş yapayım bi de kocişe pide layım dedim iftara ay banada bi tuhaf bakıyodu insancıklar göbüşüme bakıyolardı demek :roflol:

cok gecmis olsun.Allah sifasini versin insallah.

Kıslarrr hastane çıkışı ne mi giyceksiniz:roflol::roflol::roflol:Len giderken ne giymeyi düşünüyonus ki eeeeeee ben şöööle yerlere kadar uzun mu uzun dekolte bi elbise diktireyim diyorum onu giycem e çıkışta da onu giyerim artıkın:dilcikar:a.s:roflol:

Çıkar ayak güldürdünüz beni ALLAH ' ta güldürsün hepicüğünüzü hepinizi çok sefiyom kimse doğurmasın he kendinize iyi bakına.s.ŞenizYarın görüşmek üzere:teytey:

kıslar haftasonu istanbula gidicemm..o yüzden evle uğraşıyorum pek giremedimm..malum döndüğümde aralık olacak kışlıkları falan çıkardım..gelince bebekle zor olur diye bide 4 kişilik valiz hazırlıyom anam heyecan bastı beni ya 3 kişi gidip 4 kişi gelicez inşallahh:Saruboceq:

nisanurcum bu bebek şekeri satan siteler varya onlarla bi konuş sırf isim kartını basıp göndersinler çok uygun olur..lora bebek şekerinin sitesine bi bak müşteri temsilcisiyle bi görüş istersenn..

ilkimcim geçmiş olsun canım ama iyiymiş bak dahada düselir ama annenler falan gelebilirse yanına eşini gönder bi annesinin yanına hem eşin hem annesi daha rahat olur..

kıslar ahım şahım bi kilo gitmiycek ilk günden merak etmeyin hastaneye gittiğiniz kıyafetle çıkarsınızz...

olcaycım çakılcım ı çok merak ettim ya şu kardeşin arıyıverse doktoru şebnem anne özge bebek dese hıı yerimseniben

ilkimcım gecmiş olsun canım.
sana bişi olursa orada senınle ılgılenebılecek baska kımse yok mu? komşu fılan?
bence varsa gonder esıne ıkı arada bır derede kalmasın ya hastalık bu Allah korusun ya bişi olursa sonra vıcdan azabı cekersın.oda ceker goremedı dıye..
inş iyileşir de bişiyi kalmaz..
bende annemden az once anneannemın kotu olduğu haberını aldım. annem oraya gıdıyormuş.benımde canım sıkıldı anlayacağın..

hastaneden cıkarken giderken giydiğim kıyafetı gıyıcem tabıkı..
zaten arabaya atlayıp hemen eve gelıcez.ne olucak kı gezmeye mı gıdıyoruz?

kendi arabasiyla yada taksiyle eve gidecekler,bence pijamayla giderler,ne olcakki hastanenin onunde binip,evin onunde inicen.
baska bir aracla doneceklerde esofman tarzi bisey yada rahat bir kiyafetini giyebilir.

Olcay sen topuklullarida unutma...sengözlerimebaksanab

kızlaaarr biz geldiiikkk:teytey:

kontrolümüz çok güzel geçti.tembel sıpam nst deyken hiç durmadı bu kez
veee sonunda günümüzde belli oldu:26 EYLÜL CUMA sabah 7.30 da hastanede olacağız:sm_cool::sm_cool::sm_cool:..

ŞAFAK=9:dance:

dönüşte de eşimle son eksiklerimizi aldık.sanırım artık herşeyimiz tamam.yatağımızı falan hazırlamadık.nevresim takımlarını da yıkayıp yerleştireyim en kısa zamanda.hastane çantam da ok..bi ara yazayımda bakın eksik bişey kaldımı diye.çook heyecanlıyım

gozun aydın phatoş safak sayıyoruzzzz senınle bırlıkte...
ben cıkıyorum kızlar. öpüyorum hepinizi belkı bır ara bakarım akşam. olmadı yarın goruşmek uzere..

gözünaydın canım...25 ini ben kapattım,26 sını sen hadi bakalım hayırlısı olsun...36+4 demi alcak cnm doktorun seni...yoksa yanlışmı senin aşagıdaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…