- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
aha günün sorusu he valla deyiverin ya ne koycaz ne ile çıkcaz tırla gitcez bu gidişle hastaneye onu koy bunu koy anam bitmiyokiya kıslar şimdi aklıma geldi hastaneden çıkarken ne giyilir? öle pijamayla mı çıkılıyo yoksam kıyafet alcakmıyız yanımıza kıyafet alcaksak yine hamileliklerden olur ancak, benim eski kıyafetlerin hiçbiri olmaz ya da yeni bişiler almak gerek
Kızlar canım sıkıldı dün kayınvalidem İzmir'de kalp krizi geçirmiş şimdi yoğun bakımdaymış şuanda iyiymiş eşim yanına gidecekti ama kayınpederim benim zamanın yaklaşmasından dolayı ve annemlerin de şu anda gelemeyecek olmasından dolayı gitmesini istemedi eşim de yazık iki arada bir derede kaldı sanırım kalp kapakçığında bir sorun varmış net birşey daha öğrenemedik, kayınvalidemin yazık bana bir zararı yoktur o yüzden de iyi geçiniriz tabii ben de çok üzüldüm inşallah şu anda ameliyat falan gerektirmez allah birdaha da yaşatmaz.
Kıslarrr hastane çıkışı ne mi giyceksiniz:roflol::roflol::roflol:Len giderken ne giymeyi düşünüyonus ki eeeeeee ben şöööle yerlere kadar uzun mu uzun dekolte bi elbise diktireyim diyorum onu giycem e çıkışta da onu giyerim artıkın:dilcikar:a.s:roflol:
gözünaydın canım...25 ini ben kapattım,26 sını sen hadi bakalım hayırlısı olsun...36+4 demi alcak cnm doktorun seni...yoksa yanlışmı senin aşagıdakikızlaaarr biz geldiiikkk:teytey:
kontrolümüz çok güzel geçti.tembel sıpam nst deyken hiç durmadı bu kez
veee sonunda günümüzde belli oldu:26 EYLÜL CUMA sabah 7.30 da hastanede olacağız:sm_cool::sm_cool::sm_cool:..
ŞAFAK=9:dance:
dönüşte de eşimle son eksiklerimizi aldık.sanırım artık herşeyimiz tamam.yatağımızı falan hazırlamadık.nevresim takımlarını da yıkayıp yerleştireyim en kısa zamanda.hastane çantam da ok..bi ara yazayımda bakın eksik bişey kaldımı diye.çook heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?