gözünaydın canım...25 ini ben kapattım,26 sını sen hadi bakalım hayırlısı olsun...36+4 demi alcak cnm doktorun seni...yoksa yanlışmı senin aşagıdaki
erken degilmi dicektim bende ama takvim yanlışmış yanii...phatoscum neden sezeryan olcaktın bebişmi tersti yoksa? destinacım sğl cnm aldımsağol canımcım..arka arkaya doğurcaz inşallahhihoyyyt evet takvim yanlış canım.bugün 36+3 üm.37+5 falan olacak sanırım o zaman.zaten ben 26 sını çok istemiştim içimden.kadir gecesi ya o gün..dr.da o günü söyledi.şimdi tek iş o güne kadar sabretmeleri için dua etmek.gerçi erken doğum riskim yok şuan ama bu ekim bebişleri korkuttu beni valla.çok sabırsız çıktılarkaydirigubbakcemile3
ya kıslar ne kadar ağırlaşmışım kendime gülüyorum oturup eski ben olsam bu kadar saatte 3 ev temizlerdim dinlene dinlene yapıyorum ama daha 1 odayı bile bitirdim sayılmaz her şey yarım yamalakhihoyyyt
erken degilmi dicektim bende ama takvim yanlışmış yanii...phatoscum neden sezeryan olcaktın bebişmi tersti yoksa? destinacım sğl cnm aldım
ilkmicim cok gecmiş olsun.allah acil şifalar versin..
phatoscum sennde gözlerin aydın olsun..yanlıs hatırlamıyorsam kadir gecesi o gün galiba:)
nerdesin len sen :mymeka:kocanda yok :dilcikar:
benim doktorda spinal anestezi tavsiye etti.anestezi uzmanıyla görüşcez 24ünde.19u yada 20 si yine kontrolum var.anestezi uzmanı bazı testler istiyormuş diye biliyorum.sende görüşceksin demiyok hayatım..bebiş tersti ama düzeldikaydirigubbakcemile3benimki biraz keyfi:çok üzgünüm: normale cesaretim yok diyeyim daha doğru olur.epidural sezaryen olacağım inş..
celencim evet kadir gecesine denk geliyo..hayırlısı artık:Saruboceq:
ne yüzüme vuruon len kocasızlığımıÇok üzgünüm çoook bilios kocamın olmadığını dimi hatırlatıp durmaa:mymeka:
arkadasım geldi bugun anasıyla.bi şişkoluklan bide onlarla uğrastımkötükedihüso
hem angut karı sana özele tel at dedim caldırayim dedim hiiiçç kime söölüoz:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?