2008 Ekim Anneleri

gözün aydın phatosh hadi bakalım geri sayım başaladı ne güzel heyecandan vakit de geçmez artık artık sayamaz olduk dur bakalım kaçıncı ekim annesi olacan gerçi bu gidişle kimse ekim annesi olamayacak lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

gözünaydın canım...25 ini ben kapattım,26 sını sen hadi bakalım hayırlısı olsun...36+4 demi alcak cnm doktorun seni...yoksa yanlışmı senin aşagıdaki

sağol canımcım..arka arkaya doğurcaz inşallahhihoyyyt evet takvim yanlış canım.bugün 36+3 üm.37+5 falan olacak sanırım o zaman.zaten ben 26 sını çok istemiştim içimden.kadir gecesi ya o gün..dr.da o günü söyledi.şimdi tek iş o güne kadar sabretmeleri için dua etmek.gerçi erken doğum riskim yok şuan ama bu ekim bebişleri korkuttu beni valla.çok sabırsız çıktılarkaydirigubbakcemile3

merancım özeline gönderdim canım..

beyazzambak haklısın valla bu gidişle kimse ekim annesi olamayacak hepimiz eylülde bırtlatıcaz:roflol:

ya kıslar ne kadar ağırlaşmışım kendime gülüyorum oturup eski ben olsam bu kadar saatte 3 ev temizlerdim dinlene dinlene yapıyorum ama daha 1 odayı bile bitirdim sayılmaz her şey yarım yamalakhihoyyyt

ilkmicim cok gecmiş olsun.allah acil şifalar versin..
phatoscum sennde gözlerin aydın olsun..yanlıs hatırlamıyorsam kadir gecesi o gün galiba:)

erken degilmi dicektim bende ama takvim yanlışmış yanii...phatoscum neden sezeryan olcaktın bebişmi tersti yoksa? destinacım sğl cnm aldım

ya kıslar ne kadar ağırlaşmışım kendime gülüyorum oturup eski ben olsam bu kadar saatte 3 ev temizlerdim dinlene dinlene yapıyorum ama daha 1 odayı bile bitirdim sayılmaz her şey yarım yamalakhihoyyyt

aynen canım..bi oda bitene kadar gün bitiyo valla:bbo:bende eskisi kadar inceleyemiyorum.ama gitceksin nasılsa aynı olcak.sakın uğraşma fazla.

ben çıkıyorum kızlar.iftara çok bişey kalmadı.gidip salata falan yapayım kocişe.oğluşumla öpüyoruz sizleri..çakılımdan da haber alabilseydik rahatlıcaktık ya..inşallah yarına kadar güzel haberlerini alırız.hoşçakalınnnŞeniz

yok hayatım..bebiş tersti ama düzeldikaydirigubbakcemile3benimki biraz keyfi:çok üzgünüm: normale cesaretim yok diyeyim daha doğru olur.epidural sezaryen olacağım inş..

celencim evet kadir gecesine denk geliyo..hayırlısı artık:Saruboceq:

nerdesin len sen :mymeka:kocanda yok :dilcikar:

ne yüzüme vuruon len kocasızlığımıÇok üzgünüm çoook bilios kocamın olmadığını dimi hatırlatıp durmaa:mymeka:
arkadasım geldi bugun anasıyla.bi şişkoluklan bide onlarla uğrastımkötükedihüso
hem angut karı sana özele tel at dedim caldırayim dedim hiiiçç kime söölüoz:sm_confused:

benim doktorda spinal anestezi tavsiye etti.anestezi uzmanıyla görüşcez 24ünde.19u yada 20 si yine kontrolum var.anestezi uzmanı bazı testler istiyormuş diye biliyorum.sende görüşceksin demi

hıh sankim olunca icraat vardalülülülülülü
len özeline attım mesaj oku..
bu arada dizi başlıycak kimse olmas buralarda ya çakılımı merak ettüm ya bu sabah taburcu olmuştur dem artık yasması lazımdı kıs olcayy sabahda yasmassa kardeşine arattır doktoru..kaydirigubbakcemile

acayıp yağmur bastırdı burda.
camlarım yenı sılınmıştı mahvolduuuuu,sınırden catlıycam vallaÇok üzgünüm çoook
dizi izliodum bende bı bakıyım dedım haber var mı die..nese yarın gorosoross:1hug:

ya bu yıl yaprak dökümünde ne kadra reklam koymuşlar izlerken sinirden kuduruyorum kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

slm kızzlar bugün çok yoğundum. ama kendim ettim kendim buldum diyebilirim. kardeşim geldi. fırsat bu fırsat diyip yemeğe misafir aldım. ama kardeşimin yemek yapmayı bilmediğini :) göz ardı edince belamı buldum. sabah temizlik yaptık. öğleden sonra yemek yaptım akşamda misafir ağırladım. şimdi gittiler bi bakiim dedim napıyonuz. ama şuan geçmişi okuyamıycam. arzucum doğum yapmış. allah analı babalı büyütsün. sağolsun bizi merakda bırakmamış kardeşi.
kızlarr çok yorgunum gidip uzanmam lazım birazz. yaaa bu arada çok takip edemedim ama sanki BIZDIKCAN hiç görünmüyoo gibi. bızdıkımızdan haberi olan varmı? bi yere gitti veya buralardada benimmi haberim yok?
yarın görüşürüz inşallah herkese iyi geceler. rüyalarınızda bebişlerinizi görün inşallah a.s.

Slm kızlar nabersiniz nasılsınız Çakılımdan naber kız doğurmuş mu ay inanmıyorum ya
Ya kızlar şu bebek alışverişi ne zormuş ya 2 gündür almadığım kalmadı daha bitiremedim
Sleeper,Park yatak,Destinanın listesi derken herkes çok abartıyorsun diyor fazla mı aldım bilmiyorum ama daha alınacak baya şey var ya bitiremedim aslında isterdim size de gösterim ama sizin görecek haliniz kalmamış ki doğumlar başladı artık valla bugün biraz su geldi benden bir telaş doğurucam diye Elhamdülillah iyiyim hergün bugünü de atlattım diye şükrediyorum Rabbim bu mübarek günlerin hatrına cümlemize hayırlı uğurlu doğumlar nasip etsin kızlar Sağlıklı birer bebişimiz olsun daha ne isterim Allah'tan.... Kızlar evimde de kalamadığım için int alamadım sizleri çok özlüyorum kalbim hep sizinle ağlıyorum şuan ben ya ilk sizinle tanıştığım günler gibi dualarınızı eksik etmeyin Olcayda numaram var isteyenlere atarım sizlerde bana bırakırsanız sevirim hepinizi öpüyorum Yaradan'a Emanet Olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…