ben geldim tahlillerin bazıları yapıldı kemik yaşı ayıyla uyumlu kansızlık varmış idrarında enfeksiyon zaten tahminetmiştim huzursuzdu dişlerde iyicebeyzlaştı ama ne zaman çıkacak bilmem artık bu ayın 20 başka bir tahlili var gün verildi o çok önemli kızlar dualarınızı eksik etmeyin neolur inşallah iyi çıkar...antibiyotik verdi dr.muz ve ishal yapabilirimiş galiba ondan bu ay kilo alamadı kuzum mamamızda değişti...
selam kızlar
ya şu yoğurt mayalama işini bir türlü beceremiyorum ben
günlük taze olsun diye hero babyinin meyve pürelerinin kavanozları varya onların içinde hazır sütten mayalıyorum ama yoğurt olmuyor kalın bir süt oluyor hiç yoğurt tadı yok bide kaşığa bile gelmiyor uzuyor
nerde hata yapıyorum anlamadım ılık 1 çay bardağı süte 1 çay kaşığı yoğurtla mayalıyorum üzerini örtüp kımıldatmadan bekletiyorum ama yoğurt annelerimizin yaptığı gibi olmuyor
acaba onlar gibi süthane sütü alıp tenceredemi mayalasam birde öyle deniyeygim
slm kızlar nasılsınz yrın benim miniğimin yine idrar tahliline bakılacak inşallah herşey yolundadır...bu arada bugün kızım zıpzıbından düştü baya ağladı yavrum ilk düşüşüydü onun korkmuştu bitanem ama sonra sakinleşti yarın dr.bakalım bi kont.ettireyim umarım sorun olmazdır yemeğini yedi uyududa güldüde yıkadım yatırdım kusmadı hiç ecrinnnnnnnn dedikmide baıyor sizce bir sorun olurmu kızlar....
bu arada 10 kasım dogum gunum hedıyelerı beklıyommmkaydirigubbakcemile2
hihoyyyt
dişleri kaşındığı için ısırmak istiyodur.benim oğlum da öyleydi.emziğini çıkarıp arkasını, sert yerini ağzına sokup kaşıyodu.dişlikler falan fayda etmedi yani:)zaten diş çıkmya başladığında belli oluyo.beyaz beyaz oluyo çıkması yaklaşınca.bizimki öyle beyazladıktan sonra 2 hafta sürmedi çıkması..
merhaba karamsar. bizler iyiyiz sen nasılsın?
geçmiş olsun minik kıza. bir şey olmaz inşallah artık büyüdüler, çok hareketlendiler düşe kalka büyülerler minikler.
benim kızda seninki gibi Saykal dedik mi bakıyor, adını biliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?