canim senin bebisiyin disi ciktimi bile masaallah
biz daha bekliyoruz cok kasiniyor ama daha tik yok
sevcecim biz kaloriferin üstüne koyuyoruz orda iyi mayalanıyo 1 gecede buzdolabında bekleyince güzel oluyo ama sütaşın yoğurduyla mayalıyoruz diğerleriyle o kadar tutmuyo.
sen başka neler weriyosun zeynepe ben bebelacın gece tahılını almayı düşünüyorum bide kahvaltılık çavdarlı mısırlısını 5.aydan itibaren sen denedinmi onları yedimi,bizmki pek sevmiyo hazırları ama bi denicem bakalım her gün ona ne pişirsek derdi başladı şimdide yerimseniben
dün gecede huysuzluğu tavan yaptı walla acaba bizimkinindemi idrar yolları enf war anlamadım bide dişleri rahatsız ediyo jel sürdüm diş etlerine nasıl rahatladı yawrumkucakta gezerken ohhh iyi sessiz sessiz konuşuyo bışşş bıgı deyip tükürük çıkarıyo yatırıyoz beşiğine basıyo yaygarayı nefesi kesiliyo ağlıcam diye gece 1 buçuk oldu zor uyuttuk gündüzde uyumamış bide nasıl dayandı bilmem acayip uykusu war onada kızıyo galiba uyuyamıyorum diye
sizinkilerde durum nasıl warmı başka dişi çıkan
canım bizim de menü aynu
SABAH KAHVALTIDA, 1 TATLI KAŞIĞI PEKMEZ , PEYNİR,4 CİCİ BEBE 45ML FELANDA HEPSİ SÜTLE KARIŞTIRIP YEDİRİYORUM YUMURTADA DEDİ SR.MUZ AMA DAHA HİÇ VERMEDİM AMA BAŞLIYCAM BN 1 HFT. BUNU VERİYORUM...
ÖĞLEN TARHANA YADA YOĞURT ÇORBASI HEP AYNI BUNLAR....ONUD 50ML FELAN İÇİYOR
BU ARADA DA MAMASINI VERİYORUM 50ML FELAN
SONRADA YOĞURT MEYVE PÜRESİ AKŞAMDA MAMASINI VE GECEDE ACIKIRSA YİNE MAMASINI VERİYORUM BU KADAR BİZDE BAŞKA BİŞEY YOK FARKLI BİR MAMADA VERMİYORUM AYNI MAMASINI SADECE TAHILLI ALDIM AMA 6.AYDAN SONRAYMIŞ ONUDA SONRA VERECEĞİM ...DR.MUZ BUKADAR DEDİ ŞİMDİLİK 6.AYDA DAHA DA ARTIRILACAK...
ÇİĞNEMEYİ BİLİYOR MAŞALLAH ÖYLE PİRİNÇLERİ ÇİĞNEYİPTE YUTUYOR BAYADIR MEYVE PÜRELERİNİ İLK VERDİĞİMDE KATI GELMİŞTİ ONLARI ÇİĞNEMEYE ÇALIŞIYORDU....AH BİRDE GÜZELCE YESE...
SİZİN KAÇ ÖĞÜN KIZLAR KARNI ACIKIYOR...........
ne sütü oluyor bu karamsar??
bnm bıldıgım 1 yasından once ınek sutu verılmemesı gerekıyormus dogru deılmı bu ? herkes ayrı bırsey dıyor bnm de kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?