2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım biz artık6, ayımıza girdiğimiz için doktorumuz ek gıdaya tamamiyle başlattı
ben 24 saatte 6 öğün beslemeye çalışıyorum
mesela 1 günlük beslenmemiz şöyle
sabah 8 de bebe bisküvisi (bazende meyve püresi içine içine)çeyrek yumurta sarısı bir çay kaşığı peynir bir çay kaşığı pekmezi sütle karıştırıp
11 de hero baby devam maması ilaveli sütlü prinç unu
2 de çorba genelde tarhana çorbası onu çok seviyor
4 de yoğurt (bazende kendi sıktığım meyve suyu yada püresi)
7 de sma mama 2 numarası
10 da gece uykusuna yatırıyorum ve yine sma mama
ve tabi aralarda tatlı niyetine malesef çok üzülüyorum azda olsa anne sütü
menü biraz karışık gibi görünsede bu doktorumuzun önerdiği bir beslenme programı
zeynep hepsini severek yiyor ve çok rabbime çok şükür sağlıklı bir bebek

bizde basladik kahvaltiya dün 1 bugün 2..ciftlik yumurtasi buldum taze..biz bir ögün kahvalti bir ögün kasik mamasi 1 ögünde meyve püresi yiyoruz ama kahvaltimiz tadimlik denilecek kadar az..mamada öyle fazla degil ..sükür hala sütüm var,süt agirlikli besleniyoruz yavas yavasta yutmayi degisik tadlari ögreniyoruz bugün corba yapmayi düsünüyorum,yogurdu bir kac kez taddi ama henüz düzenli vermiyorum..

aralllllllllllllllllllllllllllll cok zor bır bebek sanmıyorum sızınkıler bu kadar yaramaz olsun
yardıma gelın arada bacılar (

sadece 52 kıloyum :
ıst a gıttık bır hafta kaldık hıc bır yere gıdemedım mahfettı benı

negüzzel ek gıdaalra alsıtırmaya baslamıssınız bız henüz baslamadık demır damlasını verırken sadece mandalına suyuyla verıyorum sevdı mandalınayı bir kezde elma suyu yaptım onuda içti 5.ayı bitirelım 6.ayda baslamayı düşünüyorum bugün mama sandalyemızde geldi int.ten aldık sizler aldınızmı sandalye gercı 6.ay bitince ancak otururlar bende daha oturtmucam ındırımde dıye alalım cıksın aradan dedik

ben hala sandalye konusunda kararsizim,fiyatlar cok farkli..modellerde öyle..sen nasil bisey aldin ebru?

Denizcim Allah yardimcin olsun..bende de durum farksiz gibi..annnemler msne bekledi bizi kizim 5dk görüstürtmedi annem üzüldü bu hep böle mi diye..

canım bizim de menü aynu
SABAH KAHVALTIDA, 1 TATLI KAŞIĞI PEKMEZ , PEYNİR,4 CİCİ BEBE 45ML FELANDA HEPSİ SÜTLE KARIŞTIRIP YEDİRİYORUM YUMURTADA DEDİ SR.MUZ AMA DAHA HİÇ VERMEDİM AMA BAŞLIYCAM BN 1 HFT. BUNU VERİYORUM...
ÖĞLEN TARHANA YADA YOĞURT ÇORBASI HEP AYNI BUNLAR....ONUD 50ML FELAN İÇİYOR
BU ARADA DA MAMASINI VERİYORUM 50ML FELAN
SONRADA YOĞURT MEYVE PÜRESİ AKŞAMDA MAMASINI VE GECEDE ACIKIRSA YİNE MAMASINI VERİYORUM BU KADAR BİZDE BAŞKA BİŞEY YOK FARKLI BİR MAMADA VERMİYORUM AYNI MAMASINI SADECE TAHILLI ALDIM AMA 6.AYDAN SONRAYMIŞ ONUDA SONRA VERECEĞİM ...DR.MUZ BUKADAR DEDİ ŞİMDİLİK 6.AYDA DAHA DA ARTIRILACAK...
ÇİĞNEMEYİ BİLİYOR MAŞALLAH ÖYLE PİRİNÇLERİ ÇİĞNEYİPTE YUTUYOR BAYADIR MEYVE PÜRELERİNİ İLK VERDİĞİMDE KATI GELMİŞTİ ONLARI ÇİĞNEMEYE ÇALIŞIYORDU....AH BİRDE GÜZELCE YESE...

SİZİN KAÇ ÖĞÜN KIZLAR KARNI ACIKIYOR...........

bızde alıcaz mama sandalyesı aksamları bızımle masaya otursunda masayı talan etsın dıye :) aaa cok gereklı bızım felfecıree cokk :))
fıyatlar nasıl kızlar ıkıncı el alsak nasıl olur
bız hep sıfır aldık herseyı meselaa ılk araba koltugunu sıfır aldık ama arabada hem ozel yatak yaptık yada kucagımda gıttı oraya buraya dogru durust kullanmadık anlayacagınız.. sıfırından farksız durumda bende onu yenı dogacak yegenıme verıcem.
mama sandalyesınıde ıkıncı el alabılırım o yuzden

bızde alıcaz mama sandalyesı aksamları bızımle masaya otursunda masayı talan etsın dıye :) aaa cok gereklı bızım felfecıree cokk :))
fıyatlar nasıl kızlar ıkıncı el alsak nasıl olur
bız hep sıfır aldık herseyı meselaa ılk araba koltugunu sıfır aldık ama arabada hem ozel yatak yaptık yada kucagımda gıttı oraya buraya dogru durust kullanmadık anlayacagınız.. sıfırından farksız durumda bende onu yenı dogacak yegenıme verıcem.
mama sandalyesınıde ıkıncı el alabılırım o yuzden

ne sütü oluyor bu karamsar??

bnm bıldıgım 1 yasından once ınek sutu verılmemesı gerekıyormus dogru deılmı bu ? herkes ayrı bırsey dıyor bnm de kafam karıstı

ben herşeye kendi sütümü sağıp ekliyorum valla:)) nerdeyse yoğurdu bile sütümden yapıcamsırnaşık şey...artık 1 yaşından sonra veriliyor inek sütü bebeklere ama eskiden annelerimiz bize hep vermişler ek gıdayla beraber yani bilmiyorum belki de dokunuyordu da onlar farketmiyordu yada çok şanslıydık da dokunmadı onu bilemeyeceğim ama ben hep yeniliğe açık olduğum.için yeni ne denirse en son ne karar alındıysa ona uyarım bilime güveniyoruma.s

aaaa olur mu öyle sey inek sütü agir gelir protein fazla oldugu icin böbreklerede risk.kesinlikle verme derim...

ben mama veya suyla karistiriyorum,hem pinarda öyle kaliteli bi ürün degil bir gida fuarindan htirliyorum...

Aklima geldi kizlar ya ne bileyim dr.dedi keseyim hemen bari zaten arada da mamadan yapiyordum hatta bugün kendi kendime mma daha iyi olur ondan yapayim zaten pek bişey yemiyor en azindan hem mamasini hemde kahvaltisini yemiş olur değil mi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…