2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende bisküvileri arada sütle ıslatıyorum zaten ne kadar süt koyuluyorki 4 tane bisküviyi ıslatmak için 2 yemek kaşığı süt bile gitmiyor...
doktor kullanabiliceğimi söyledi
ben hero baby muhallebi kullanıyorum hem o mama ilaveli ama aşağıdaki tarif bebek beslenme sitesinden alıntıdır
şu beslenme işini tam olarak anlamış değilim herkes farklı şeyler söylüyor kafam iyice karıştı
sütle muhallebi yapılabileceği yazılmış 1 bardak sütte abartı bence bebek sindiremeyebilir

Muhallebi:

Sebze püresinden 1-2 hafta kadar sonra genellikle 5. aydan itibaren akşam (gece değil) öğünü olarak verilir. 1 su bardağı süt, bir tatlı kaşığı pirinç unu, 1 tatlı kaşığı toz şekerle yapılır. Soğuk sütün bir kısmıyla pirinç unu iyice ezilir, kalan süt eklenir karıştırılarak pişirilir. Ateşten indirmeye yakın şeker eklenir. İlk günlerde süt sulandırılabilir

slm kılzar nasılsınız bu gün ben bbeğime resmen işgence yaptım başkası gelse bunu anlatsa kızarım yapma derim ama işte çaresiz ve çıldırmak üzere olan bir anne........
kızım asla bir şey yemek istemiyor ek gıdaları red ettiği yetmiyormuş gibi mamasınıda çok az içiyor her zmana şarkılarla oyunla bazen bir elini tutyorum yada alt kıyafetine sokmak zorunda kılyordum çünkü iki elle baş etmek gerçekten çok zor üzerini batırması yada başka şeyleri batırması umrumda değil amam yemek istemediğinden dolayı hep ittiriyor kafasını sağa sola çevirip duruyor bir oyuncakla ilgisini çekmek bile çok zor oluyor bazen neyse çok uzattım bende bugün zor kullandım ne yapayım başka çare bırakmadı ki bana ağlata ağlata yeirdim ama çok üzüldüm tabi annelik ama sonunda kendiliğinden ağzını açmaya başladı sabah böyleydi öğlende aynısı oldu ağladı kaçmaya çalıştı ama sonradan ağzını açıp hım hım yapa yapa yedi başta yemeği redediyor sonradan da yiyor anlayamaıyorum bebeğimi ..........................................eşimde vardı ne yapalım bu şekilde bari ver dedi ama bende o da bu durumdan hiç hoşlanmadık onun ağlamasından hiç hoşlanmadık ne biçim ibadı var ya resmen kaçmak için poposunu bir kladırıyor itiyor kendini ellerini zaten ben zapt etmekiçin diğer elilmle bastırdım ama sonuçta yedi bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum ama böylede yemez ise hiç bir şey yemeyecek ve bu ayda olduğu gibi kiloda gelişimide geri kalacak....

kizinin kilosu gayet iyi..iyice acikmasini beklemeyii denmedin mi..Allah yardimcin olsun sabir versin zor döneme girmissiniz..

kizlar bizde mama sandalyesini aldik netten 2.el..basta tereddüt ettim ama iyi bisey geldi...katlanabilir,tekerlekli yüksekligi sirti ayarli..

en dogru karaı vermıssın canım mamayla karıstırmak en ıyısı bu 30 yıl oncede boyleydı sımdıde boyle bnm esımde o sekılde buyumus cunku a.s.

aaa herkes bulmya baslamıs mama sandalyelerını ben hala bulamadım ıkıncı el sıtesıne bakıyorum yıne fıyatlar aynı 120 ytl fln .. yanlıs bı yerlere bakıyotum sanırım

kızlar merhaba epeydir yazamıuodum buraya özlemişim. DENİZCİM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN ŞİMDİDEN TOMBİŞ OĞLUMDA KUCAĞIMDA OLDUĞU İÇİN TEYZESİMİN DOĞUMGÜNÜNÜ KUTLUYOR.

kızlar ben oğluma yoğurt verdim hiç sevmedi.biraz su veriyorum ondada yüzüekşiyo mamaya alışamaz diye korkuyorum çalışmaya başlıcam biraz telaşlanıyorum sizce hemen alışırmı mamaya yoksa biraz biraz vermeye başlasammı görüşlerinizi bekliuorum

sevgiler:1hug:

kizlar ben bu mama sandalyesinden cok memnunum,sirtininda ayari var..bunun 1.el fiyati 145euroydu,biz nasil olduda rast geldi bilmem 20 euroya aldik,aynisini 50euroyada biri eklemis önce ucuz acaba bir sorunumu var dedim ama görme imkanimiz olunca esimi yolladim oda aldi geldi..
kizimi sabah attim icine sirtinida biraz yatirdim tekerlekleride var ben nereye o oraya beraber evi topladik vs..walla ben yanliz iyi bunalmistim kizim bir yürütec haric durmuyodu onuda kullanmak istemiyorum..

scapula kaça aldın canım netten bende chicconunkini buldum ikinci el 50ytlye alcam güzele benziyo baya bakalım nasıl çıkcak :1rolleyes:
chicconunkilere bende baktim ama ne tekerlegi var ne sirt ayari nede asagi yukari ayari..onlarda olmadan mama sandalyesi olur ama benim kizima uymazdi..insallah sana uyar..

Canim sütün yeterliyse neden vereceksinki kilosuda iyiyse bence daha bekle derim

Kızlar bizim mama sandalyemiz teyzemizden hediye geldi. 4 kademe yükseklik ayarı var, tekerlekli,sırtıda 3 kademeli yatıyor. Altında oyuncak koymaya yeri var. 90 ytl ye almış. İstanbulda olan arkadaşlara tavsiyem Fatih bisikletçiler çarşısı bu tür ürünler için çok uygun.Ben oğluma aldığım bebek arabası,bisiklet vs hep oradan almıştım kızımada oradan almayı düşünüyorum.Çeşitin çok olması da çok hoşuma gidiyor.
Biz şimdilik masasını çıkardık biraz daha dik oturunca takmayı düşünüyoruz.

çok güzelmil canım güle güle kullasın meleğin....
:sm_cool:

biz de aldık mama sandalyesi:)

özelliklerin de yazayım beğenenlere fikir olsun.

PIERRE CARDIN/CAZAL CE-500 MAMA SANDALYESİ

• 5 aydan 36 aya kadar kullanılabilir
• 3 kademe oturma ve yatma pozisyonu vardır
• çift mama tablası
• 5 kademe yükseklik ayarı
• silinebilir ve çıkabilen pvc kumaş
• frenli tekerlekler
• bacak arası emniyet barı
• 3 kademe tepsi ayarı
• katlandığında az yer kaplar
• ayaklar arasında bulunan metal kollar sayesinde daha sağlam ve güvenli
• kilit sistemine sahip tekerlekleri sayesinde bebeğiniz üzerinde iken bile kolay hareket ettirebilir.
• Mama sandalyesinin arkasında eşyalarını koymak için sepet vardır
• Ön tablaya bağlı güvenlik barı bebeğin küçükken aşağıya kaymasını engeller, arzu edidiğinde sökülebilir.

Son düzenleme:
a.s.:1hug:denizcim;canımmm gerçi yarın kutlamam gerekirdi ama ben yarın okuldayım ve internete giremeyebilirim..geldigimdede geç olur dedim..bu anlamda şimdiden dogum gününü kutluyorum..keşke birlikte olsaydık...sarılıyorum sana öpüyorum..benim hediyem anca bu:)iyi ki varsınnnnnnnnn:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…