scapula kaça aldın canım netten bende chicconunkini buldum ikinci el 50ytlye alcam güzele benziyo baya bakalım nasıl çıkcak :1rolleyes:
Aklima geldi kizlar ya ne bileyim dr.dedi keseyim hemen bari zaten arada da mamadan yapiyordum hatta bugün kendi kendime mma daha iyi olur ondan yapayim zaten pek bişey yemiyor en azindan hem mamasini hemde kahvaltisini yemiş olur değil mi.....
chicconunkilere bende baktim ama ne tekerlegi var ne sirt ayari nede asagi yukari ayari..onlarda olmadan mama sandalyesi olur ama benim kizima uymazdi..insallah sana uyar..scapula kaça aldın canım netten bende chicconunkini buldum ikinci el 50ytlye alcam güzele benziyo baya bakalım nasıl çıkcak :1rolleyes:
kızlar merhaba epeydir yazamıuodum buraya özlemişim. Denizcim doğumgünün kutlu olsun şimdiden tombiş oğlumda kucağimda olduğu için teyzesimin doğumgününü kutluyor.
kızlar ben oğluma yoğurt verdim hiç sevmedi.biraz su veriyorum ondada yüzüekşiyo mamaya alışamaz diye korkuyorum çalışmaya başlıcam biraz telaşlanıyorum sizce hemen alışırmı mamaya yoksa biraz biraz vermeye başlasammı görüşlerinizi bekliuorum
sevgiler:1hug:
Kızlar bizim mama sandalyemiz teyzemizden hediye geldi. 4 kademe yükseklik ayarı var, tekerlekli,sırtıda 3 kademeli yatıyor. Altında oyuncak koymaya yeri var. 90 ytl ye almış. İstanbulda olan arkadaşlara tavsiyem Fatih bisikletçiler çarşısı bu tür ürünler için çok uygun.Ben oğluma aldığım bebek arabası,bisiklet vs hep oradan almıştım kızımada oradan almayı düşünüyorum.Çeşitin çok olması da çok hoşuma gidiyor.
Biz şimdilik masasını çıkardık biraz daha dik oturunca takmayı düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?