biz de aldık mama sandalyesi:)
özelliklerin de yazayım beğenenlere fikir olsun.
PIERRE CARDIN/CAZAL CE-500 MAMA SANDALYESİ
• 5 aydan 36 aya kadar kullanılabilir
• 3 kademe oturma ve yatma pozisyonu vardır
• çift mama tablası
• 5 kademe yükseklik ayarı
• silinebilir ve çıkabilen pvc kumaş
• frenli tekerlekler
• bacak arası emniyet barı
• 3 kademe tepsi ayarı
• katlandığında az yer kaplar
• ayaklar arasında bulunan metal kollar sayesinde daha sağlam ve güvenli
• kilit sistemine sahip tekerlekleri sayesinde bebeğiniz üzerinde iken bile kolay hareket ettirebilir.
• Mama sandalyesinin arkasında eşyalarını koymak için sepet vardır
• Ön tablaya bağlı güvenlik barı bebeğin küçükken aşağıya kaymasını engeller, arzu edidiğinde sökülebilir.
biz de aldık mama sandalyesi:)
özelliklerin de yazayım beğenenlere fikir olsun.
pierre cardin/cazal ce-500 mama sandalyesi
• 5 aydan 36 aya kadar kullanılabilir
• 3 kademe oturma ve yatma pozisyonu vardır
• çift mama tablası
• 5 kademe yükseklik ayarı
• silinebilir ve çıkabilen pvc kumaş
• frenli tekerlekler
• bacak arası emniyet barı
• 3 kademe tepsi ayarı
• katlandığında az yer kaplar
• ayaklar arasında bulunan metal kollar sayesinde daha sağlam ve güvenli
• kilit sistemine sahip tekerlekleri sayesinde bebeğiniz üzerinde iken bile kolay hareket ettirebilir.
• mama sandalyesinin arkasında eşyalarını koymak için sepet vardır
• ön tablaya bağlı güvenlik barı bebeğin küçükken aşağıya kaymasını engeller, arzu edidiğinde sökülebilir.
KIZLARRRRRRRRR hepınızee cok cok tesekkur ederımm ayyyyyyyy 18 oldum artık reşitimm cok mutluyumm ehuhe discolara barlara artık ozgurcre girebilicem :)))
oglum kucagımda zar zor yazıyorumm beni çimdikliyor suan
mama sandalyeleri cok guzel hatunlarr bizede tavsiyede bulununnn ..............................
bu arada scapula sen urutec e koyuyormusun bebısı bende almak ıstıyorum ama 6. ayını beklıyordum bu ayda konulabılıyormu bebısler ıcıne bı bılgılendırırsen benı cokkkkkkkkkk sevınırımm
BUGUN COK MUTLUYUMM HER UGNKU GIBI CUNKU DOGM GUNUMM VE HAYATIMDAKI EN GUZEL HEDIYEM OGLUMMM KOLLARIMDA NE ISTERIM KII
HEPINIZEE COK TESEKKUR EDERIMM CANLARIMM kaydirigubbakcemile2 :sm_cool:
canım bebkle diiskoları gezebilecek misin ....sen kaç yaşında evlendin böyle 18 yaşında bebek sahibi olmuşsun bak eşin kaç yaşında o da mı bu kadar küçük..ayrıca erken yaşta bebek sahibi olmak nasıl oluyor benimde eltim 19 girdi ve 19 yaşında bebeğini kucağına aldı oğlumuz var oda kızımdan 1 ay büyük ama ona zor oluyor daha yenice 1 aydır tam olarak kendisi bakıyor k.valdemle oturuyorlar k.valdem çokçoğunlukla o ilgileniyordu sen nasıl oldun meraettim doğrusu ...bende 20 yaşımda ilk bebeğimi duğum yapmıştım ama 18 çok erken bir yaş...hatta 17 desek ....doğum yaptığında 17 din....hihoyyyt:CüvCüv:
deniz bebeginle ve esinle birlikte hayirli bir ömür gecirmeni dilerim...
biliyorsun ben yanlizim esim hem okuyor hem calisiyor,ailemden uzaktayim..arkadaslarim vs hep ögrenci herzaman görüsemiyoruz,kizimda beni göre göre bana baglandi elimden geldigince disari cikariyorum evde odanin kapisindan cikayim basiyor aglamayi,bazen wcye bile gidemiyordum yürütec verdi dr arkadasim bende kullandim dedi,ayaklarini yere bastirma kis asüreli kullanabilirsin dedi..benim icime sinmedi cok zorda kalinca biraktim yürütece ama kisabir süre baska care aradim simdi mama sandalyemizde rahatiz güvenlide....
yani uzun sözün kisasi yürüteci asla tavsiye etmem.bende artik kaldirdim..6.ayi doldurmadan zaten zararli..ozamada düsünmüyorum..
ayy ilahi karamsarr yaa o yaşlandıgımı kabullenemedıgım ıcın soyledıgım bı espırıydı canım yaaa tabıkıde 18 deılım ne barı ne dıscosuu ohooo kaydirigubbakcemile3
ayıptır soylemesı 29 oldummmmm senağlamaama gorsen evet sen 18 lik bı cocuksun dersın ıçımde buyumeyen bı cocuk var hepp hihoyyyt
iyikide doğdun deniz ben ara ara yazıyorum ancak fırsat buluyorum bebeğinle mutlu bir ömür diliyorum kızlar bebelac sitesinde bebeğin beslenme şeklini ve öğünlerini veriyor herkes okursa baya bilgi edinmiş olur
cok sagol yasemincimm tenküü
sen yalnızsın bılıyorum cok guç ama bende yalnız sayılırım kayınvalıdem alt katta arada gelıo yardım edıyor ama yetmıyor ya aral o kadar zorkı anlatmakla bıtıremem
ya bır bebek uyurken kafasını kaldırırmı yastıktan ınanırmısın dıkılmeye calıyor uykusunda bıle o kadar yegenım var o kadar cocuk bebek baktım boyle bı vakka ılk kez kendı cocugumda goruyorum ben ya ..
sırt agrım tavan yapmış şekılde . artık alşıtım onunla yaşamaya ..
suan makınemde sabahkı yıkadıgım camasırlar duruyor aral yenı uyudu bırazdan kalkar cunku 15 dk lık uykuları ve ben de nefes almak ıcın buraya bakmak ıstedm camasırları bosverıpppp
kafamçokkarıştı
Selam kızlar birşey sormak istiyorum bebeğimi emzirirken veya göğüs uçlarıma dokunduğum zaman bacaklarımın arka kısımları karıncalaşıyor,sizdede oldumu böyle birşeyCADIARZU
DÜNDEN BERİ BENDEN BAŞKA KİMSE GİRMEMİŞ SANIRIM ....
KIZLAR BEN BEBEĞİME HEM HAZIR HEMDE KENDİ YAPTILARIMDAN KARIŞTIRIPTA VERİYORUM .... kıziim anne sütü almadiği için dr.mamamiza devam dedi yani mama içmesi lazim bende her şeye mamizdan katiyorum çünkü artık ek gıdaya başlayınca mamayı daha az alıyor ondan yani hem hazirini hemde kendi yaptiklarimada çorbalara katmadimda kahvaltisina felan çorbalarada vitaminini alsin diye milupanin hazir çorbalarindan almiştim yaptiklarima mamasinin ölçeğine ve koyuluğuna göre göz karari katiyorum daha vitaminli olsun diye hani onlarda mama gibi bütün vitaminler var ya oyüzden doğrumu sizce tadi değişiyor ama vitaminli olsun diye katiyorum.
mesela dün hazır pirinçli diye sanırım pirinç unu gibi bişey tahıllı akşam yatmadan önce yedirmek isteim onu beblacındı ama kendi mamaız milupanın ondanda kıtıyorum yani mamayla hazırladım içine aynı su miktarında ölçüsüne göre mama ilave ettim.
çorbalar da ise kendim patates felan haşlıyorum içinede milupanın vitaminler bulunan yine k.baharve patates çorbesındanda 1 yemek kaşığı karıştırıyorum organiklerdende ... daha vitaminli ve hem sadece benim yaptıklarımı yada haız yemesin diye kendi yaptıklarımızda sadece yaptığımızın vitamini var ama onların içinde her vitamin var diye azda olsa hem ondan hemde ondan alsın istedim ...
doğrumu yapıyorum ......:uhm::uhm::uhm::uhm:
hanımlar bu kan damlasını napıyosunuz ben hergün veremiyorum aç olması gerekiyomuş çocuğa sürekli bişey yediriyorum aç olcak boşluk hiç olmuyo valla yok meyve yok yoğurt illa bişey oluyo bide oğlum hiç sevmiyo kan damlasını anlıyo onu verceğimi ağlıyo hemen ağzını mıhlıyo resmen zorla sokuyom bide d3 var tabi 1yaşına kadarnasıl vercez ya bide leke sorunu var kan damlasının önlüğü çıkarıyorum oğlanın tükürüğünden yine üstüne dökülüyo damla leke kalıyo kara kara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?